7 legjobb virtuális telefonszám-szolgáltató vállalkozása számára (2020)

A legjobb virtuális telefonszám-szolgáltatók


A legjobb virtuális telefonszám-szolgáltatót keresi?

A virtuális telefonszámok virtuális telefonrendszert használnak a hagyományos PBX (Private Branch Exchange) rendszer helyett a hívások kezdeményezésére és fogadására az interneten keresztül. Vásárolhat virtuális telefonszámokat, hozzáadhat több felhasználót ugyanarra a számra, és elkezdheti üzleti hívásainak kezdeményezését és fogadását.

Ebben a cikkben bemutatjuk a vállalkozásának legjobb virtuális telefonszám-szolgáltatóit.

A legjobb virtuális telefonszám-szolgáltató kiválasztása

A virtuális telefonszám intelligens módon kapcsolódhat a webhely látogatóihoz. Integrálhatja eszközeivel, például mobiltelefonokkal, asztali alkalmazásokkal, táblagépekkel stb. Ez lehetővé teszi telefonhívások kezdeményezését és fogadását bárhonnan, bármilyen eszköz vagy webalkalmazás segítségével. A felhasználók mindig ugyanazt a számot fogják látni, akár otthonról, akár irodából hív.

Számos üzleti telefon szolgáltató létezik a piacon. Egy jó virtuális telefonszám-szolgáltatásnak tartalmaznia kell:

 • Megfizethető és egyszerű beállítás
 • Hívásátirányítás, felvétel és hívás sorba állítás
 • Spamszűrők a nem kívánt hívások blokkolására
 • Rugalmasság további felhasználók felvétele érdekében
 • Ingyenes és helyi telefonszámok
 • És több

Vessen egy pillantást a vállalkozásának néhány népszerű virtuális telefonszám-szolgáltatóra.

1. Nextiva

Nextiva

A Nextiva a piacon az egyik legnépszerűbb virtuális telefonszám-szolgáltató. Ingyenes telefonszámot kínál, amelyet okostelefonjáról, asztaláról, asztali telefonjáról, táblagépéről vagy bármilyen más eszközről működtethet. A Nextiva lehetővé teszi a helyi szám konvertálását virtuális üzleti telefonszámra, és bárhonnan felhasználhatja az interneten keresztül.

A Nextiva szempontjából a legjobban az, hogy globálisak, és helyi telefonszámokat is kaphat a világ különböző pontjairól. Emellett kínálnak egy alkalmazást a hívásátirányítás, a hívásátirányítás, a hangposta e-mailen történő kezelésére és egyebekre.

Ár: Kezdve havonta 19,95 USD-t felhasználónként. Nézze meg a Nextiva kedvezményt a legjobb ajánlatért.

2. RingCentral

RingCentral

A RingCentral egy másik népszerű virtuális telefonszám-szolgáltató. Számos funkcióval rendelkezik, beleértve az ingyenes telefonszámokat, a helyi számokat, a hívásátirányítást, a hívási sorokat, az átadást, a hangpostát, a faxot stb. Internet.

A szolgáltatás magában foglalja az automatikus hívásátirányítást, a videokonferenciákat és az ingyenes hívási perceket (az Egyesült Államok és Kanada régióiban). A RingCentral könnyebben integrálható a népszerű CRM szolgáltatásokkal, az e-mail marketing szoftverekkel és más felhőalapú szolgáltatásokkal.

Ár: Kezdőár 19,99 dollár / felhasználó.

Nézze meg a RingCentral versenytársairól és alternatíváiról szóló cikket.

3. Szöcske

Szöcske

A Grasshopper kiváló virtuális telefonszám-szolgáltató. Ingyenes telefonszámokat, hiúságszámokat, valódi 800, 833 és helyi telefonszámokat kínál.

Ez lehetővé teszi a személyes és üzleti hívások kezelését egyazon eszközön. Néhány más figyelemre méltó szolgáltatás közé tartozik az automatikus üdvözlés, a hívásátirányítás, az átirányítás, a hívás sorba állítás és így tovább.

Ár: Kezdődik, havonta 29 USD / szám. Ez a terv 3 kiterjesztéssel rendelkezik.

4. Phone.com

Phone.com

A Phone.com egy prémium alapú felhőalapú virtuális telefonszám-szolgáltató. Számos üzleti telefon funkcióval rendelkezik, amelyek hasznosak a hívások bármilyen eszközről történő kezelésére. Ez a szolgáltatás helyi és ingyenes telefonszámokat kínál a kisvállalkozások számára.

A percenkénti fizetési tervükkel csak a használatért kell fizetnie, ami megfizethető üzleti telefonszám-szolgáltatást tesz lehetővé. Azt is lehetővé teszi, hogy korlátlan csapattagokat adjon hozzá az eszközükről történő hívások kezdeményezéséhez és fogadásához.

Ár: Kezdődik 9,99 USD / hónap (évente számlázva).

5. Google Voice

Google Voice

A Google Voice professzionális virtuális telefonszám-szolgáltató. Kiválóan működik az intelligens eszközökön és az internetes alkalmazásokon, ha üzleti hívásokat kezdeményez a virtuális számáról. A szolgáltatás használatához be kell jelentkeznie G Suite-fiókjába.

Két tervet kínálnak: Személyes és Üzleti. A személyes terv ingyenes, és felhasználhatja az összes többi Google Alkalmazással. Az üzleti tervben olyan alapvető funkciókat is kap, mint a hívásátirányítás, az élő recepciós stb.

Ár: A személyes terv ingyenes. Az üzleti terv havonta 10 USD-tól kezdődik, felhasználónként.

6. Jive

Dzsesszmuzsika

Dzsesszmuzsika egy megfizethető virtuális telefonszám-szolgáltató. Ez egy felhőalapú szolgáltatás, amely nagyszerű VOIP funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kísérők, hangpostafiókok, hívásirányítás, hívásütemezések és így tovább. Helyi és ingyenes telefonszámokat biztosít a helyi vagy nemzetközi hívások egyszerű kezdeményezéséhez.

Ez a szolgáltatás tökéletesen működik az összes internet-hozzáféréssel rendelkező eszközön. Ezenkívül lehetővé teszi a hívások rögzítését, a hívások figyelését, a háromirányú konferenciákat, a gyorstárcsázást és így tovább.

Ár: Kezdődik: havonta 29,95 dollár / felhasználó.

7. FreshCaller

Freshcaller

FreshCaller egy modern virtuális telefonszám-szolgáltató a piacon. Erős telefonrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi helyi telefonszámok, ingyenes telefonszámok, nemzetközi számok és hiúságszámok beszerzését. A jelenlegi telefonszámát virtuális üzleti számként is felhasználhatja bármilyen eszközről.

Könnyen beállíthatja az munkaidőt, az egyéni hangpostákat, a virtuális számmegosztást (többfelhasználói hozzáférés), az ünnepi útválasztást, az egyedi üdvözleteket, az ünnepi naptárt és még sok más. Ez a szolgáltatás számos figyelőeszközt kínál, például valós idejű irányítópultot a híváslisták, a rendelkezésre álló ügynökök, a folyamatban lévő hívások stb. Megtekintésére.

Ár: Kezdődik: $ 19 havonta / felhasználó.

Reméljük, hogy ez a cikk segít megtalálni vállalkozásának a legjobb virtuális telefonszám-szolgáltatót. Érdemes lehet megnézni a létező legjobb webdesign-szoftvert is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map