8 legjobb WordPress online tanfolyam és képzési szolgáltató

A legjobb WordPress Online tanfolyamok és képzési szolgáltatók


A legjobb WordPress online tanfolyamokat és képzési szolgáltatókat keresi?

Függetlenül attól, hogy kezdő felhasználó, tapasztalt profi vagy egy téma- vagy plugin-fejlesztő, sok különféle WordPress tanfolyamot talál az interneten, amelyek segítenek a WordPress használatával mindent megtanulni. Ennek ellenére nem minden online WordPress kurzus érdemes időt és pénzt.

Ezért összeállítottuk a WordPress legjobb online tanfolyamok és képzési programok listáját.

A legjobb WordPress Online tanfolyam kiválasztása

Előfordulhat, hogy több olyan platform található, amely oktatóanyagokat és útmutatásokat kínál, amelyek segítenek a WordPress megtanulásában kívülről. Ezek a platformok különböző témákat fednek le, például a weboldal fejlesztését, a téma és a plugin fejlesztését, a WordPress testreszabását és egyebeket.

Nem minden WordPress online tanfolyam készül egyenlő. A kurzusok különböző formátumokban találhatók.

 • Video oktatóanyagok
 • Lépésről lépésre útmutatók
 • Tippek és trükkök
 • WordPress támogatás

Vessen egy pillantást a piac legjobb WordPress online tanfolyamaira és képzési szolgáltatóira.

1. A WPBeginner ingyenes videó tanfolyam

WPBeginner

WPBeginner a legnépszerűbb WordPress kezdő útmutató az interneten. Ingyenes online tanfolyamokat, oktatóanyagokat és videókat kínál a WordPress megtanulásához. Amikor feliratkozik a WPBeginner videóira, INGYEN hozzáférhet több mint 30 hasznos útmutatóhoz és oktatóanyaghoz..

Ezekkel az oktatóvideókkal blogot indíthat, weboldalt készíthet, vagy online boltot hozhat létre fejlesztő bérbeadása nélkül. A video oktatóanyagok megvitatják a WordPress oldalakat, hozzászólásokat, képeket, video / audio beágyazást, kütyüket, eszközöket, beállításokat és konfigurációt.

Ezen kívül ellátogathat a A WPBeginner weboldala ingyenes cikkek, források, prémium pluginek és 100+ kedvezményes kupon megtekintéséhez. Valójában a WPBeginner az úttörő és az egyablakos megoldás a WordPress megtanulására.

Érdemes lehet fontolóra venni a A WPBeginner Facebook csoportja. Ebben a csoportban sok kezdő talál megoldásokat problémáira. Is, Syed Balkhi (az alapító) gyakran oszt meg gyors tippeket és trükköket az élő videókban, amelyek elősegítik webhelyének gyors növekedését.

Ár: Teljesen INGYENES!

2. WP101

WP101

A WP101 kezdőbarát WordPress video oktatóanyagokat kínál. Professzionális videó tanfolyamokat jelentenek meg a WordPress-en a kezdő szintű felhasználók számára. A telepítéstől a beépülő modulok és témák használatáig a WP101 segít a népszerű WordPress bővítmények gyors és egyszerű használatában..

Használhatja a továbbfejlesztett, termékkel kapcsolatos tanfolyamokat is, amelyek a Yoast, a MailPoet, a WooCommerce, a Jetpack és még sok másra terjednek ki. Tanfolyamokat kínál a WordPress szerkesztõin is, ideértve a Gutenberg blokk szerkesztõt is.

Ár: Az Élethosszig tartó tagsági terv 99 dollárba kerül (egyszeri díj).

3. Tuts + WordPress útmutatók

Envato Tuts Plus

A Tuts + egy népszerű WordPress kód bemutató webhely. Számos tanulási útmutatót kínál, amelyek mindent megtudnak a WordPressről. Több tucat e-könyvet és online tanfolyamot is elérhet a WordPress legjobb szakértőitől.

Az ezen oktatóanyagok és tanfolyamok témái a SEO, a témafejlesztés, a plugin-fejlesztés, a post és az oldalak, az egyéni postai típusok, a többoldalú hálózat, a Gutenberg-blokkok és egyebek.

A legjobb az, ha feliratkozhatsz az Envato Elementsre, és hozzáférhetsz több mint 1,6 millió hasznos tételhez, beleértve a Korlátlan oktatóanyagok, e-könyvek és tanfolyamok korlátlan hozzáférését is..

Ár: Havonta 16,50 dollárba kerül.

4. Lynda.com

Lynda

Lynda.com a LinkedIn Learning egyik legnagyobb online tanfolyamok és útmutatók webhelye. Ez egy külön rész a WordPress video oktatóanyagok és tanfolyamok számára. A WordPress 51 tanfolyamával és 1500+ videó útmutatóval szinte mindent megtanulhat a WordPress vonatkozásában.

A video oktatóanyagok számos témát foglalnak magukban, beleértve a plugin fejlesztését, a blog létrehozását, a weboldal fejlesztését, a téma testreszabását, a biztonságot, a WooCommerce szolgáltatást és egyebeket.

Ár: Kezdve az éves számlázás havi 17,99 dollárjától.

5. Udemy

Udemy

Udemy széles körű online tanfolyamokat kínál több témáról. Külön rész található a video oktatóprogramokról a WordPress számára. A tanfolyamokat a tanárok neve, a felhasználói értékelések, az órák száma és a szint (kezdő, haladó stb.) Szerint rendezik..

Ez több mint 3000 tanfolyamot tartalmaz a WordPress szakértőktől. Néhány tanár több mint 100 előadást kínál az összes témáról, beleértve a webes tervezést, fejlesztést, a témaválasztást, a pluginokat és így tovább. Az Udemy tapasztalatai alapján bármikor visszajelzést adhat.

Ár: A költség az oktatótól és a kínált tanfolyamok számától függ. Általában 19,99 USD-tól kezdődik.

6. WP munkamenetek

WP munkamenetek

WP munkamenetek video oktatóanyagokat kínál a WordPress legjobb szakértőitől. Több tucat online video-munkamenettel és 7 teljes kurzussal rendelkezik, mindegyik több tanfolyammal. Néhány ülésükben több oktató is szerepel, amelyek egyedivé és rendkívülivé teszik őket.

Privát képzési programot kínálhatnak Önnek és fejlesztői csapatának. A program magában foglalja kéthetentes edzést, folyamatos edzést, privát csatornákat, egyéni értékelést, jelentéskártyákat és még sok minden mást. Bármikor lemondhat a képzésről, és fizethet azért, amit megtanult.

Ár: Legyen tagja, és hozzáférjen több mint 160 órás edzéshez 3 dollárért.

7. WordPress.tv

WordPress TV

WordPress.tv az Automattic népszerű WordPress webhelye. Több ezer videót kínál szakértők és oktatók számára az interneten. Tartalmaz videókat a WordCamps-ból (nemzetközi WordPress konferenciák) a világ minden sarkából.

A weboldalon található egy „Hogyan kell” szakasz, amelyben több száz oktatóanyag található a WordPress megtanulásához. A tudás terjesztése érdekében megoszthatja videóit a WordPress.tv webhelyen. Ez lehetővé teszi, hogy önként csatlakozzon a WordPress.tv-hez a videó beküldésének moderálásához és áttekintéséhez.

Ár: Ez ingyenes.

8. IsItWP

IsItWP

Az IsItWP egy népszerű WordPress keresőeszköz, amelyet felhasználhat egy webhely tárhelyének, témájának, beépülő moduljainak és egyéb információinak elemzésére. Blogja több mint 1000 oktatóanyaggal, útmutatással és online tanfolyammal rendelkezik a WordPress-en.

Ha ingyenes hozzáférést szeretne kapni a hasznos WordPress oktatóanyagokhoz, tippekhez és csapdákhoz, csatlakozzon az IsItWP heti hírleveléhez. Szakembereink hetente e-maileket küldenek előfizetőknek, rengeteg WordPress erőforrással.

Az IsItWP a WordPress témák és beépülő modulok több száz témájáért felel meg. Számos WordPress tárhely-áttekintést tartalmaz ingyenesen. Kihasználhatja ezeket az értékeléseket, hogy kiválasztja a legjobb webtárhelyet, témát és beépülő modulokat a WordPress webhelyéhez.

Ár: Teljesen INGYENES!

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb WordPress online tanfolyamokat és képzési szolgáltatókat. Érdemes lehet megnézni a WordPress legjobb cseppszállítás-bővítményeiről szóló útmutatónkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map