9 legjobb állandó kapcsolattartási alternatíva a lista bővítéséhez

legjobb állandó kapcsolattartási alternatívák


Állandó kapcsolattartókat keres? A Constant Contact népszerű e-mail marketing szolgáltatás a kisvállalkozások webhelyein. Ebben a cikkben megosztjuk a legnépszerűbb állandó kapcsolattartási alternatívákat, amelyeket használhat.

Miért érdemes állandó kapcsolattartási alternatívákat keresnie??

A Constant Contact népszerű e-mail marketing szolgáltatás a kisvállalkozások számára. 60 napos ingyenes próbaverziót kínál, így a prémium szolgáltatási tervre való feliratkozás előtt alaposan tesztelheti annak tulajdonságait. Ez a tökéletes választás kezdőknek, és egyszerűen kezeli a kis előfizetői listákat. További részletekért tekintse meg a teljes állandó kapcsolatfelvételi kritikánkat.

Az idő múlásával lehet, hogy meg kell vizsgálnia más népszerű e-mail szolgáltatásokat, hogy további funkciókat és funkciókat szerezzen, amelyek hiányoznak a Constant Contact-tól.

Számos e-mail marketing szolgáltatást igényelhet webhelyén. Ezek a szolgáltatások a szolgáltatások és az árak szempontjából versenyképesek lehetnek az állandó kapcsolattartóval.

Ezt követően nézzük meg a legnépszerűbb állandó kapcsolattartási alternatívákat, amelyeket használhat.

1. SendinBlue

SendinBlue

A SendinBlue egy népszerű e-mail marketing és szöveges üzenetküldő platform. Kezdőbarát és nagyon egyszerűen használható. A SendinBlue segítségével számos marketing kampányt és promóciót futtathat webhelyéről. Ez lehetővé teszi egyéni üzenetek létrehozását a felhasználók viselkedése alapján, és biztosítja az üzenetek kézbesítését.

Csak az elküldött e-mailek számát számolja fel. Ingyenes számlájuk korlátlan kapcsolatot biztosít 9000 e-maillel, amely havonta megengedett. Nézze meg ezt a teljes SendinBlue áttekintést további információkért.

Ár: Havonta 25 000 dollár akár 40 000 e-mailen keresztül.

2. Csepp

Csöpög

A Drip a legnépszerűbb e-kereskedelem-alapú e-mail marketing megoldás. Intelligens marketing-automatizálási technikával érkezik, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy iratkozzanak fel az e-mail listára. A Drip segítségével beszélgetéseket kezdeményezhet a felhasználókkal, és időben e-maileket küldhet nekik viselkedésük szerint, például egy megtekintett termékoldal vagy a meglátogatott weboldal..

Ez lehetővé teszi testreszabott szöveges üzenetek küldését a felhasználók számára. A Csepp ellenőrzi, hogy a felhasználó először látogasson el az Ön webhelyére, vagy a látogató rendszeres felhasználó-e, tehát az üzenet ennek megfelelően elküldhető. Olvassa el ezt a teljes csepegtetési ismertetőt, hogy többet tudjon meg.

A cseppmentes az első 100 előfizető számára, ami azt jelenti, hogy tesztelheti annak funkcióit, és e-maileket / szöveges üzeneteket küldhet a felhasználóknak.

Ár: Havonta 4900 dollár akár 2500 előfizető számára.

3. AWeber

Aweber

Az AWeber kiváló e-mail marketing és ólomgeneráló szolgáltatás kisvállalkozási webhelyek számára. Könnyen mobilbarát előfizetési űrlapokat készíthet az AWeber segítségével az e-mail lista bővítéséhez. A drag and drop készítővel e-maileket lehet létrehozni és hírlevelek küldésére automatizált rendszert kell beállítani.

Az AWebernek több ügyfélszolgálati csatornája van, beleértve az élő csevegést, telefonos és e-mail alapú támogatást, hogy segítsen az e-mail marketing kampányok zökkenőmentes futtatásában. A 30 napos ingyenes próbaverziójuk lehetővé teszi, hogy kényelmesebbé tegye platformját, ha e-maileket küld egy előfizetőnek egy teljes hónapra, mielőtt bármit fizetne.

Ár: Havonta 19 dollár akár 500 előfizető számára.

4. MailChimp

MailChimp

A MailChimp egy hatékony, megfizethető e-mail megoldás. Ez a legjobb mindenféle webhelyhez, és funkciókkal rendelkezik, amelyekkel gyönyörű céloldalakat lehet létrehozni. Ezeket az oldalakat felhasználva konvertálhatja a látogatókat ügyfelekké.

A MailChimp és a WordPress könnyen integrálható. A MailChimp for WooCommerce egy újabb csodálatos szolgáltatás az e-kereskedelmi bolt számára. Nagyon jól működik sok más, a piacon lévő alkalmazással is. Azt is szeretné megnézni, hogy a MailChimp versenytársai összehasonlítják-e szakértőinket.

A legjobb dolog a MailChimpnél az ingyenes csomag, amely havonta akár 12 000 e-mailt küldhet.

Ár: 10 USD / hó.

5. CovertKit

ConvertKit

A ConvertKit e-mail marketing szoftver írók, kiadók és bloggerek számára. A vizuális automatizálás-készítővel együtt szállít, amely segít automatikus e-mail csatornák létrehozásában, amelyek útmutatást nyújtanak a látogatóknak a cselekvésre ösztönzéséhez. A CovertKit-et a YouTubers és a podcasters is kedvelte.

Ez lehetővé teszi gyönyörű előfizetési űrlapok létrehozását, egyedi e-mailek küldését, a felhasználói viselkedés megértését és még sok más. A 14 napos ingyenes próbaverzió hozzáférést biztosít a prémium szolgáltatás teszteléséhez.

Ár: $ 29 / hónap akár 1000 előfizető számára.

6. GetResponse

GetResponse

A GetResponse egy robusztus e-mail marketing szolgáltatás az üzleti webhelyek számára. E-mail sablonokkal, felhasználói felülettel, feliratkozási űrlapokkal és még sok másnal érkezik. Ezenkívül marketing eszközöket kínál webhelyének forgalmának növeléséhez és a látogatók előfizetői átalakításához.

Az e-mail marketing mellett a GetResponse segítségével online webináriumokat is fogadhat, és interaktív tartalommal rendelkező nyitóoldalakat hozhat létre. Élő csevegéssel, e-mailekkel és telefonos támogatással rendelkezik, amelyek segítenek a szoftver megismerésében. A GetResponse 30 napos ingyenes próbaverziót biztosít a szolgáltatásuk tesztelésére.

Ezenkívül nézd meg ezeket a legjobb Intercom-alternatívákat a népszerű élő chat-szolgáltatások megtalálásához.

Ár: 15 USD / hó.

7. ActiveCampaign

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy CRM-alapú (ügyfélkapcsolat-menedzsment) e-mail marketing megoldás, amely felhasználható testreszabható e-mailek létrehozására. Az e-mail kampányokat a felhasználók viselkedése és szándéka alapján tervezheti meg. A szolgáltatások közé tartozik a helyszíni eseménykövetés, a WordPress integráció, a szakértői migrációs szolgáltatás és a számlázási alkalmazások.

Van egy drag and drop építőjével, amely azonnal létrehozhat e-maileket, és elküldheti azokat előfizetőinek. Az ActiveCampaign szöveges üzeneteket küldhet a felhasználóinak. Az első 14 napban ingyenesen használhatja prémium szolgáltatásaikat.

Ár: Havonta 9 dollár akár 500 névjegyhez.

8. Kampányfigyelő

CampaignMonitor

A Campaign Monitor e-mail marketing és automatizálási szolgáltatásokat nyújt az üzleti webhelyek számára. Professzionális e-mailek létrehozásához a drag and drop építőkészülékkel jár. A Kampányfigyelő segít egy vizuális vásárlói utazás megteremtésében, hogy felhívja a látogatókat és növelje bevételeit.

Ez lehetővé teszi szegmens alapú e-mailek létrehozását, és könnyen integrálható több száz online alkalmazásba, beleértve a Shopify-t, a WordPress-t, a Facebook-ot, a Magento-t és még sok más. Készíthet ingyenes fiókot korlátozott e-mailekkel, és hozzáférhet az ingyenes e-mail sablonok könyvtárához.

Ár: 9 dollár havonta legfeljebb 500 e-mailen.

9. Delivra

Delivra

A Delivra egy prémium, professzionális e-mail marketing szoftver. Van egy intelligens e-mail automatizálási eszköz, amely felhasználja az ügyfelek adatait több forrásból a marketing kampányaiban való felhasználáshoz. Ez lehetővé teszi az ügyfelek adatainak nyomon követését és kampányainak statisztikáinak megjelenítését.

Kérhet demót a platformon való megismeréshez. A Delivra telefonos támogatással rendelkezik, hogy gyorsan megválaszolja a kérdéseit.

Ár: Havonta 119 000 dollár 10 000 névjegyért.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legnépszerűbb állandó kapcsolattartó alternatívákat. Érdemes lehet megnézni a WordPress legjobb tartalommarketing eszközeiről és beépülő moduljairól szóló útmutatóunkat, valamint a kisvállalkozások számára készült CRM-szoftverek listáját is..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map