9 legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-terv 2020-ra (összehasonlítva)

A legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-tervek


Keres a legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-terveket?

Az üzleti mobiltelefon-tervek lehetővé teszik a hívások kiterjesztését az üzleti számokról a mobiltelefonokra vagy webes alkalmazásokra anélkül, hogy minden számhoz másik eszközre lenne szükségük. Ez nagyszerű módja annak, hogy vállalkozását egy mobiltelefonon kezelje.

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-terveket.

A legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-terv kiválasztása

Sok üzleti mobiltelefon tervek érhetők el a piacon. Zavart okozhat a felhasználók körében, hogy kiválasszák a legjobb szolgáltatást kisvállalkozásuk számára.

A következőkre kell figyelnie a kisvállalkozások mobiltelefon-szolgáltatásában:

 • A hívás időtartama és a várakozási idő
 • Hívásrögzítő lehetőség
 • Automatikus kísérő és hívásátirányítás
 • Online műszerfal új csapattagok felvételéhez
 • Lehetővé teszi több eszköz (mobiltelefon, vezetékes, táblagép, számítógép) számára, hogy egyetlen számról hívást fogadjon
 • Hívásátirányítás, átirányítás és hívófél-azonosító szolgáltatás

A kisvállalkozások mobiltelefon-tervei további lehetőségeket és funkciókat kínálhatnak. Meg kell vizsgálnia igényeit, hogy kiválassza a vállalkozásának legmegfelelőbb mobiltelefon-tervet.

Vessen egy pillantást a felhasználható legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-tervekre.

1. Nextiva

Nextiva

A Nextiva népszerű kis üzleti mobiltelefon-szolgáltatás a kommunikáció javítása érdekében. Rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, mint a korlátlan hívás, a hangposta e-mailbe, automatikus kísérő, HD hangminőség, azonnali konferenciahívások és még sok más.

Ez lehetővé teszi a hívási sorok kialakítását és a recepciós személyzet számára a hosszú várakozó hívások kezelését. Integrálhat harmadik féltől származó alkalmazásokat a Nextiva-val jelentéstételhez, számlázáshoz, ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverhez és egyéb célokra.

A Nextiva üzleti csevegőszolgáltatásként élő csevegést, online felméréseket, hívásnaplókat és egyéb szolgáltatásokat is kínál. Ez a tökéletes VoIP (VoIP) telefonszolgáltatás az egyéni és több helyen működő vállalkozások számára.

A legfrissebb kedvezményekkel kapcsolatban lásd a Nextiva kupon oldalunkat.

2. RingCentral

RingCentral

A RingCentral kiváló kisvállalati telefonszolgáltatás. Hívásnaplókkal érkezik, amelyekkel kezelheti az összes üzleti hívását. Ez lehetővé teszi a hasznos alkalmazásokkal történő integrációt, hogy kibővítse üzleti mobiltelefon-szolgáltatásának funkcionalitását.

Egyéb figyelemre méltó funkciók közé tartozik a képernyőmegosztás, videohívás, konferencia, azonnali üzenetküldés, hívásrögzítés és fax. Az irányítópulton kezelheti a hívófél-azonosítót, a hívásvárakoztatást, az átvitelt és egyebeket is. A beállítás és a használat néhány perc alatt egyszerű.

3. Szöcske

Szöcske

A Grasshopper egy tökéletes virtuális telefonszolgáltatás kisvállalkozások számára. Elválasztja a hatékony kommunikációhoz szükséges személyes és szakmai igényeit. Kiválaszthat egy helyi számot bizonyos országokban, hogy bizalmat teremtsen a közösség között, és bárhonnan válaszoljon a hívásokra a mobiltelefon vagy az asztali alkalmazások segítségével.

A helyi telefonszám kivételével további lehetőségeket kínál a kisvállalkozáshoz tartozó szám kiválasztására, beleértve az ingyenes telefonszámot, a hiúságszámot, a 800 és a 833 számot..

4. Phone.com

PHONECOM

A Phone.com egy professzionális kisvállalati mobiltelefon-szolgáltatás. Ez lehetőséget ad arra, hogy helyi telefonszám vagy ingyenes telefonszám közül válasszon az üzleti hívásokhoz. Bármely telefon segítségével fogadhatja a hívásokat, beleértve a vezetékes vagy a mobiltelefonokat is. Alapvető funkciókkal rendelkezik, például a hívásátirányítás, a hívások átirányítása, a konferenciahívások stb.

A Phone.com segítségével korlátlan kiterjesztéseket, hangpostát kaphat e-mailekre, hívások rögzítését, élő recepciós ügyfeleket, globális számokat és még sok minden mást. Rugalmas árképzési terveivel rendelkezik, és lehetővé teszi korlátlan felhasználók felvételét a szolgáltatáshoz.

5. AT&T

ATT

NÁL NÉL&T egy másik népszerű üzleti telefon, TV és internetes szolgáltatás. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjon a felhasználókkal. Korlátlan prémium tervei vannak a felhasználók hívására és azonnali üzenetküldésre. Mindegyik tervvel akár 4 sort kaphat.

A prémium tervek tartalmazzák a korlátlan beszélgetési időt, szövegeket és adatszolgáltatásokat bizonyos országokban, például Mexikóban és Kanadában. HD streaming szolgáltatásokat és mobil hotspotot is kínál.

6. Verizon

Verizon

Verizon egy prémium kisvállalati mobiltelefon-szolgáltatás. Korlátlan hívási időt, szöveget és adatszolgáltatást kínál akár 5 felhasználó számára. Kissé drágább tervekkel rendelkezik, mint a listán szereplő más üzleti mobiltelefon-szolgáltatásoknál.

Ez lehetővé teszi, hogy bárhonnan kapcsolatban maradjon az adatok megosztásával egy vagy több mobil táblagép, hotspot és más eszközök között. Emellett külön terveket is megvásárolhat alaptelefonhoz, táblagéphez vagy bármilyen hotspot eszközhöz.

7. Google Voice

Google Voice

Google Voice egy intelligens hanghívás és mobiltelefon-szolgáltatás kisvállalkozások számára. Ez lehetővé teszi egy Hangszám használatával bárhonnan kezdeményezett hívásokat okostelefonok és webes alkalmazások segítségével. Más mobiltelefon-szolgáltatásokhoz hasonlóan, hívásátirányítási, -átviteli és hangposta-szolgáltatásokat is kínál.

Lehetővé teszi a levélszemét-hívások blokkolását, és beállíthatja a készülékek hívásfogadási idejét. A Google Voice használatával ingyenes amerikai számot kap, hívások, szövegek és hangposta küldéséhez.

8. Vonage

Vonage

Vonage egy másik professzionális mobiltelefon-szolgáltatás kisvállalkozások számára. Az Amazon Chime kompatibilis, hogy lehetővé tegye a videohívást és az online konferenciákat a hatékony kommunikáció érdekében. Felhő üzleti VOIP szolgáltatásokat és mobil hozzáférési szolgáltatást kínál a hívások bárhonnan fogadására, internetkapcsolat révén.

Egyéb funkciók közé tartozik egy online irányítópult, amellyel kezelheti a hívásvárakoztatást, a hívásátirányítást, az átirányítást és így tovább. Az adminisztrációs portálról új felhasználókat is felvehet.

9. T-Mobile

A T-Mobile

A T-Mobile egy drága üzleti mobiltelefon-szolgáltatás kis- és nagyvállalatok számára. Korlátlan hívásokkal, adatokkal és szöveges üzenettervekkel érkezik, amelyeket a világ bármely pontjáról felhasználhat. A T-Mobile lehetővé teszi több szám kezelését egy eszközről vagy egy szám több eszközről.

A szolgáltatások közé tartozik a hangposta, a hívásátirányítás, a hívó fél azonosítója és az országspecifikus lefedettség. Legfeljebb 12 vonalat kínál, és soronként díjat számít fel.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb kisvállalkozói mobiltelefon-terveket. Érdemes lehet megnézni a legjobb olcsó domain név regisztrátorok szakértőit ​​is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map