A Bluehost havi fizetést kínál? (Tény, hogy tudjon tényeket!)

bluehost havi terv


Kíváncsi, hogy a Bluehost havi fizetést kínál-e? Ha webhelyét a Bluehost segítségével szeretné üzemeltetni, nagyszerű választást tett. A Bluehost az egyik legnépszerűbb web hosting cég, amely több mint 2 millió webhelyet üzemeltet. A Bluehost szintén a WordPress.org által az első számban javasolt webtárhely, szóváltásmentes WordPress telepítést, 24 órás támogatást és egyebet kínál. De ha kezdő vagy és költségvetéssel rendelkezik, úgy tűnik, hogy a Bluehost havi terv a legjobb választás az Ön számára.

De sajnos nincs Bluehost havi terv. Noha a Bluehost nem nyújt havi fizetést, webhelyét költségvetés alapján továbbra is üzemeltetheti. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet elérni a Bluehostnél elérhető legalacsonyabb árat.

Kezdjük el.

Webtárhely havi terv bemutatása

Érdemes megnéznie néhány más népszerű web hosting szolgáltatót, amelyek havi terveket kínálnak pénzmegtakarítás céljából. De bár valószínűleg egy kicsit előre fizet, ezek a havi tervek hosszú távon több pénzt fizethetnek. Tehát nézzük közelebb néhány webtárhely-havi tervet.

HostGator

A HostGator egy másik népszerű webtárhely-szolgáltató, és a Bluehost-nal ellentétben havi fizetési terveket kínálnak.

Hostgator havi terű

A HostGator legalapvetőbb webtárhely-tervezete, amelyet Hatchling tervnek hívnak, 10,95 dollár / hónap.

10,95 dollár, szorozva 12 hónappal, így lesz $ 131.40 évente. Ha ezt a havi árat 36 hónapig, vagy 3 évig fizeti, akkor ez összeget számol fel $ 394,20.

Összefüggő: Tekintse meg a HostGator áttekintést is.

Hajrá apu

Egy másik népszerű web hosting szolgáltatás, amely havi kifizetéseket kínál, a GoDaddy. A legalapvetőbb webgazda-tervükkel, a Economy-val, havonta nem tud fizetni. Ha azonban kiválasztja a kezelt WordPress tárhely alaptervét, akkor lehetősége van fizetni havonta.

GoDaddy-havi-terv

Havonta a GoDaddy-vel történő fizetés havi 12,99 dollárt fog fizetni. Ha ezt az árat 12 hónapon keresztül fizeted, ez összeget jelent $ 155,88. Az SSL-tanúsítvány megszerzése a webhelyére, amely a webhely létrehozásának egyik előfeltétele, mivel az ügyfelek adatait biztonságban tartja, további 12 hónap alatt 79,99 USD-t fog fizetni. Ez a GoDaddy-val járó 1 év költségeit tartalmazza $ 235,87.

Ha ezt a havi árat 36 hónapon keresztül fizeti, beleértve az SSL-igazolás éves vásárlását, akkor ez óriási összeget jelent $ 707,61. Ha ez drágának tűnik számodra, van néhány kiváló GoDaddy-tárhely-alternatíva, amelyek hasznosak lehetnek.

Bluehost

A legalapvetőbb WordPress tárhely-terv a Bluehost használatával havonta 2,75 dollárba kerül, 36 hónapig. Noha nem tudsz fizetni a 2,75 dollárt havonta, és együtt kell fizetned, ez igazságosnak bizonyul $ 99 36 hónapig. Ez megtakarítás $ 188,64 (65% kedvezmény), és ingyenes SSL tanúsítvánnyal és ingyenes domain névvel jár.

Bluehost árképzési-tervek

A többi webtárhely szolgáltatóval összehasonlítva a Bluehost fizetni fog $ 295.20 kevesebb, mint a HostGator 3 éves havi fizetése. Ez óriási megtakarítás!

Ha összehasonlítjuk a GoDaddy 36 hónapos hónapközi árazásával, akkor fizetni fog 608,61 dollár kevesebb a Bluehost-szal. Ez még nagyobb megtakarítást jelent számodra.

Mint láthatja, csak azért, mert látszólag alacsony havi árat fizet, nem azt jelenti, hogy pénzt takarít meg. Ezért javasoljuk a Bluehost választását.

Nincs szükség Bluehost havi tervre, ha sokkal több pénzt takarít meg a Bluehost 36 hónapos tervével.

Tehát, ha el szeretne indítani egy webhelyet, és a Bluehost-ot választja webszolgáltatóként, akkor lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan lehet a lehető legalacsonyabb árat elérni a Bluehost segítségével.

Az első lépések a Bluehost használatával

A Bluehost használatának megkezdéséhez lépjen a webhelyükre, a www.Bluehost.com webhelyre, vagy kattintson ide. Ezután kattintson a zöldre Kezd el most gomb.

Bluehost-get-indult-őt

1. lépés: Válassza ki a tervét

Miután rákattintott az „Első lépések” gombra, a rendszer felkéri a terv kiválasztására. A legalacsonyabb Bluehost arány eléréséhez válassza a Alapvető terv. Ez a terv nemcsak a legalacsonyabb árú, de a kezdők számára is tökéletes. A tervet bármikor frissítheti, ha a jövőben igényei változnak.

Kattintson a zöldre választ gombbal válassza ki az Alaptervet.

Bluehost árképzést-alap-terv

2. lépés: Válassza ki a domain nevét

A terv kiválasztása után a rendszer felkéri a domain név kiválasztására. Kérhet új ingyenes domain nevet, vagy regisztrálhat a meglévő domain névvel.

Új domain név kiválasztásához egyszerűen írja be a domain nevet a bal oldali mezőbe.

Bluehost-válaszd domainek

Ha segítségre van szüksége a domain név kiválasztásában, akkor olvassa el a legjobb domain név kiválasztásáról szóló üzenetünket. Amikor kiválasztotta a domain nevét, kattintson a kékre Következő gomb.

Alternatív megoldásként, ha nem akarja most választani a domain nevet, akkor kattintson a Válasszon később! gombot a képernyő alján, hogy egyelőre kihagyja ezt a lépést.

3. lépés: Adjon hozzá fiókadatokat

Ezután ki kell töltenie a fiókja adatait. Ide tartozik a neve, e-mail címe, utcája, telefonszáma és így tovább.

Bluehost-számla-információ

Lehetősége van arra is, hogy a Google egyszeri bejelentkezésével fiókjának létrehozását még könnyebbé tegye.

4. lépés: Válassza ki a Webtárhely-csomag beállításait

Ha befejezte a fiókja adatainak kitöltését, görgessen le a Csomaginformáció szakasz. Itt választhatja ki a webtárhely-csomag lehetőségeit.

Mint már említettük, a Bluehost 36 hónapos terve az, ami a legtöbb megtakarítást fogja eredményezni, tehát mellett Számlaterv, válassza a 36 hónapos áropciót a legördülő listából.

Bluehost-csomag-információ

Az alábbi szakaszban megadhatja, hogy a 36 hónapos webtárhely-tervhez mellékel-e bármilyen csomag extrát.

Bluehost-csomag-extrák

Annak érdekében, hogy az ár a lehető legalacsonyabb szinten maradjon, javasoljuk, hogy ne válasszon a csomag extráinak közül. Ha úgy dönt, hogy később hozzáad egy csomag extrát, akkor mindig visszatérhet, és megteheti.

Végül töltse ki fizetési adatait (hitelkártya vagy PayPal), jelölje be a jelölőnégyzetet, hogy elfogadja a szolgáltatási feltételeket és a lemondási irányelveket, és nyomja meg a zöld Beküldés gomb.

Ez az! Most megfizethető webtárhelyet kínál a Bluehost segítségével.

Egyéb Bluehost terv lehetőségek

A legolcsóbb opció mellett, amely az alapterv havonta 2,75 dollár, a Bluehost számos más megosztott webtárhely-tervet nyújt a növekvő webhelyek és vállalkozások számára is..

Az alapterv nagyszerű kezdőknek, mert mindent tartalmaz, amire szüksége van egy weboldal elindításához. Az alapterv 1 webhely, 50 GB SSD tárhely, nem mért sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítvány, 1 ingyenes domain, 5 parkolt domain, 25 sub domain és standard teljesítmény elérésére szolgál..

Bluehost-más árképzést-tervek

Ha korlátlan számú webhelyet, korlátlan SSD tárolást és korlátlan domaineket, parkolt domaineket és aldomaineket kíván üzemeltetni, akkor a Plus tervhez csak 4,95 dollárért havonta frissíthet, vagy szem előtt tarthatja a bluehost kuponkódokat egész évben..

A Choice Plus havonta 5,45 USD-ért számít minden, ami a Plus csomaghoz tartozik, valamint a domain adatvédelem és a webhely biztonsági mentése. A legmagasabb megosztott tárhely-terv, a Pro, amely 13,95 dollárba kerül havonta, olyan fejlett funkciókat kínál, mint a nagy teljesítmény, 2 spam-szakértő, a domain adatvédelem, a webhely biztonsági mentése és egy dedikált IP.

A Bluehost VPS és dedikált tárhely-terveket is kínál, az alábbiak szerint:

VPS:

Bluehost-VPS-hosting

Dedikált:

Bluehost dedikált hosting

Ha többet szeretne tudni a megosztott, a VPS és a dedikált tárhely közötti különbségről, olvassa el a cikk Mi az a webtárhely? (Megosztott vs. VPS vs dedikált)

A Bluehost tervek bármelyikéhez kockázatmentesen feliratkozhat pénz-visszafizetési garanciájukkal. Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa szolgáltatásaikat, és ha a feliratkozástól számított 30 napon belül rájön, hogy nem megfelelő az Ön számára, visszatérítést kap..

A Bluehost kiválasztásának előnyei

Már megmutattuk, hogy a Bluehost egy rendkívül kedvező árú web hosting szolgáltató, amely kiválóan alkalmazható kezdőknek – még a Bluehost havi terv nélkül is, de érdekelhet, hogy milyen egyéb előnyöket kínálnak. A cikk egészében már említettünk néhányat, de mutassuk át újra a Bluehost tulajdonságait és előnyeit:

 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 24/7 szakértői támogatás
 • Egy kattintással a WordPress telepítése, felhasználóbarát felület
 • Ingyenes domain név és SSL tanúsítvány
 • Korlátlan lemeztárolás
 • Ingyenes drag and drop site Builder
 • 3 különböző Webmail megoldás és a POP3 / POP3 biztonságos e-mail támogatás
 • cPanel Account Control Panel a webhely kezelésére
 • Ingyenes webhelyszkriptek (Blog-támogatás, levelezőlisták, képgalériák és így tovább)
 • e-kereskedelem funkciói (bevásárlókosár, ingyenes generált tanúsítvány, jelszóval védett könyvtárak és így tovább)
 • És még sok más

További információkért lásd a teljes Bluehost áttekintést.

Könnyű belátni, hogy még a Bluehost havi terv nélkül is megengedheti magának, hogy webhelyét a Bluehost segítségével üzemeltesse. Nem csak megfizethetőek, de nagyot kapnak a dollárért, az általuk kínált összes kiemelkedő funkcióval.

Kezdje el a Bluehost ma »

Reméljük, hogy tetszett neki ez a cikk, és elküldte az összes tudnivalót a Bluehost árképzési információkról. Ha tetszett neki ez a bejegyzés, akkor nézd meg a 10 legjobban működő webhely-szolgáltató másik bejegyzésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map