A Gator Weboldal-készítő áttekintése: Ha az Ön webhelyén használja?


Úgy gondolja, hogy webhelyét a HostGator weboldal készítőjével kívánja létrehozni? Fontos a megfelelő weboldalkészítő kiválasztása, különösen akkor, ha kezdő vagy, aki még soha nem hozott létre webhelyet.

A választott weboldalkészítőnek könnyen használhatónak kell lennie, és lehetővé kell tennie egy professzionális weboldal létrehozását, egyáltalán nem. De mivel sokféle weboldal-készítő van a piacon, nehéz lehet tudni, melyiket használja.

A Gator Weboldal-készítő ezen áttekintésében áttekintjük a funkciókat, a könnyű használatot, az árakat és egyebet, hogy eldönthessük, a HostGator webhely-készítője megfelelő-e az Ön számára.

A Gator Weboldal-készítőről

körülbelül gator-website-építő-felülvizsgálat

A Gator Website Builder egy viszonylag új webhely-készítő a HostGator által. Ha nem ismeri, a HostGator az egyik legjobb web hosting szolgáltatás a kisvállalkozások webhelyein. A Gator Weboldal-készítőt úgy tervezték, hogy egyszerű legyen, egyszerűen húzza át és dobja el, így azonnal létrehozhatja saját webhelyét.

Ez a weboldal-készítő mindent tartalmaz, amire szüksége van a webhely elindításához, beleértve az ingyenes tárhelyet és az ingyenes domain nevet az első ciklus során. E-kereskedelem-tervet kínálnak, amely lehetővé teszi egy beépített bevásárlókosár-funkcióval rendelkező online áruház létrehozását.

Ezenkívül a Gator házon belül fejlesztették ki, hogy szupergyors webes élményt biztosítsanak a látogatók számára.

Gator honlapkészítő: A szolgáltatások áttekintése

A Gator Website Builder olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek már a dobozból megtalálhatók. Valójában a Gator a legtöbb szolgáltatást kínálja weboldal készítőjével, mint bármely más web hosting cég.

Vessünk egy pillantást a következőkre:

 • Húzza és vidd szerkesztő – Hozzon létre egy weboldalt percek alatt, húzással, eldobással és közzététellel.
 • Mobilbarát sablonok – Azonnal adjon professzionális megjelenést webhelyének sablonjaival bármilyen típusú webhelyhez, beleértve az e-kereskedelmet, a blogot, a portfóliót és egyebet.
 • Közösségi média eszközök – Adjon hozzá élő hírcsatornákat a Twitterből, az Instagramból és a Facebookból.
 • Termelékenységi eszközök – Adja hozzá a G Suite termelékenységi eszközöket a domainjéhez, például a Gmail, a Docs, a Diák és a többi.
 • e-kereskedelem jellemzői – Hozzon létre egy online áruházat készletkezeléssel, szállítási és adószámolóval, kuponokkal és egyebekkel.
 • Webhely-elemzés – Kövesse nyomon a fontos webhely statisztikákat, például a webhely látogatói számát.
 • Ingyenes domain név – Kap egy ingyenes domain nevet a tervével, amely pénzt takarít meg, mivel nem kell máshol megvásárolnia.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány – Biztonságosabbá tegye webhelyét a webhely látogatói számára.
 • Korlátlan tárhely és sávszélesség – Nincs korlátozás a webhelyedhez hozzáadható tartalom mennyiségére vagy a webhely látogatói számára.

Mint láthatja, a Gator rengeteg fantasztikus weboldalkészítő funkcióval rendelkezik. Most nézzük meg, hogyan lehet webhelyet létrehozni a Gator Website Builder segítségével.

Az első lépések a Gator Weboldal-készítővel

Hihetetlenül egyszerű webhelyet létrehozni a Gator Website Builder segítségével.

Miután létrehozta a Fiókját a HostGator segítségével, gyorsan elkezdheti webhelyének felépítését, és kiválaszthatja a sok lenyűgöző sablon közül egyet. A Gator Website Builder széles sablonokat kínál, amelyek kifejezetten bármilyen weboldalt létrehoznak, amelyet létrehozni kíván, például e-kereskedelem, blog, üzleti, portfólió, technológia és egyebek.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát a Gator üzleti sablonjaira.

gator-website-építő-sablonok

Az összes sablon is teljesen testreszabható. A Gator egy csomó elemet kínál, amelyeket hozzáadhat a sablonhoz egyszerűen húzással. Az elemek tartalmazzák a gombokat, a kapcsolatfelvételi űrlapokat, képeket, térképeket, élő hírcsatornákat, zenét, videókat és még sok minden mást.

Hostgator-drag-and-drop-szerkesztő

Ha rákattint egy meglévő web elemre, akkor lehetősége van annak testreszabására is. Például megváltoztathatja a betűkészleteket, a színeket, és akár új tervezési elemeket is hozzáadhat.

A blogbejegyzések létrehozása a Gator segítségével is egyszerű. Csak kattintson az „Új hozzáadása” gombra, majd kezdje el írni a tartalmát.

gator-website-építő-add-blog

Könnyedén hozzáfedhet egy képet, különféle elemeket adhat hozzá a bejegyzéséhez, beállíthatja a dátumot, címkéket és speciális beállításokat, például egy barátságos oldal URL-jét.

Ezenkívül a Gator felhasználói felületén hihetetlenül könnyű navigálni. Az irányítópulton keresztül kezelheti / létrehozhatja webhelyét, megtekintheti a webhely statisztikáit, például az összes látogatót és az oldalmegtekintéseket, és új alkalmazásokat vehet fel az App Marketből.

gator-műszerfal-interfész

Technikai tapasztalat nélkül könnyen létrehozhat egy professzionális weboldalt a Gator segítségével.

Árképzés a Gator Webhelykészítő számára

A Gator Website Builder számára 3 különböző árképzési terv létezik: Starter, Premium és eCommerce.

gator-website-építő-árazás

Minden tervhez tartozik az ingyenes tárhely, a domain név együtt, a webhely-készítő drag and drop, testreszabható sablonok, a weboldal elemzése, az ingyenes SSL tanúsítvány és a 24/7 támogatás.

A kezdő terv mindössze 3,84 USD / hónapba kerül, és mindent tartalmaz, amire szüksége van egy weboldal felépítéséhez. A havi 5,99 USD-tól kezdődő prémium csomag prioritást élvez és az e-kereskedelem funkcióval járó e-kereskedelmi terv 9,22 USD / hónap elején kezdődik..

Sajnos a Gator jelenleg nem kínál ingyenes tervet vagy ingyenes próbaverziót webhely-készítőjének.

Az IsItWP olvasók számára azonban külön ajánlatot szerezhet a Gator Weboldal-készítőn. Felhasználóink ​​csak 3,46 USD / hónap fizetnek az induló tervért, 5,39 USD / hónap a prémium csomagért és 8,30 USD / hónap az e-kereskedelem tervért.!

Kezdje el a Gator Website Builder használatát ma.

Támogatás a Gator Weboldal-készítőhöz

A weboldal-készítő kiválasztásakor fontos, hogy kiválassza azt, amely rengeteg támogatást kínál és segít a problémák gyors megoldásában..

A Gator Website Builder 24/7/365 támogatást kínál telefonon, élő csevegésen vagy e-mailben, hogy segítsen mindennel, amire szüksége van.

Ha azonban az Indító tervet választja, akkor várnia kell egy ideig, hogy válaszoljon az ügyfél-támogató csoporttól. Ha ezt el akarja kerülni, és átugorja az ügyfélszolgálati sort, akkor ki kell választania az egyik drágább tervét, akár a prémiumot, akár az e-kereskedelmet, hogy hozzáférjen az elsőbbségi támogatáshoz..

A Gator egyéb hasznos forrásokat is nyújt, például számos oktatóvideót és egy vállalati blogot, rengeteg útmutatással, amelyeket követhet.

Hostgator-support-blog

Gator Weboldal készítő: Előnyök és hátrányok

Mint minden weboldal-készítőnél, vannak előnyei és hátrányai is. Vessen egy pillantást a Gator Website Builder webhelyén történő használatának előnyeire és hátrányaira.

A Gator Weboldal-készítő előnyei:

 • Megfizethető kezdő ár – Kezdheti el webhelyét 3,84 dollárért / hónap, ami tökéletes, ha kezdő vagy, szűk költségvetéssel.
 • Húzza és vidd, sablonok – A Gator segítségével könnyű weblapot létrehozni. Ezen felül számos lenyűgöző sablont kínálnak, amelyek még egyszerűbbé teszik a jó megjelenésű webhely létrehozását.
 • Webhely-elemzés – A webhely-elemzést minden terv tartalmazza, így nyomon követheti webhelyének tevékenységét.
 • Közösségi médiaintegrációk – A Gator közösségi médiaintegrációinak köszönhetően a közönség a közösségi médiában nagyon érdekes lehet.

A Gator Website Builder hátrányai:

 • Nincs szabad terv – A Gator nem kínál olyan ingyenes tervet vagy próbaverziót, amely lehetővé teszi az építők kockázatmentes kipróbálását.
 • Korlátozott prioritású támogatás – Csak akkor kap prioritási támogatást, ha kiválasztják a 2 legdrágább tervüket.
 • Nincs e-mail marketing – A Gator nem kínál beépített e-mail marketing funkciókat.
 • Korlátozott e-kereskedelmi funkció – Online áruházat csak az e-kereskedelem tervével hozhat létre.

A Gator Weboldal-készítő áttekintése: Ha a HostGator Weboldal-készítőjét használja webhelyéhez?

A Gator Website Builder nagyszerű választás kezdőknek, akik egyszerűen el akarnak indítani egy kis weboldalt. A drag and drop szerkesztő felhasználóbarát, kiváló sablonokat kínálnak az induláshoz, és számos olyan funkciót kínálnak, amelyek segítenek webhelye növekedésében, például a webhely elemzését és a közösségi média integrációját. Ráadásul a HostGator megbízható web hosting cég, és nagyon megfizethetőek.

Kezdje el a Gator Website Builder használatát ma.

Ha azonban nagyobb, összetettebb webhelyet szeretne létrehozni, azt javasoljuk, hogy válasszon másik webhely-készítőt, mivel a Gator jobban megfelel a kisebb, egyszerűbb webhelyeknek.

Reméljük, hogy tetszett neki a Gator Weboldal-készítő áttekintése. Ha további webhely-készítőkről szeretne tudni, nézd meg a kezdőknek szóló legjobb webhely-készítőinkkel kapcsolatos bejegyzésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map