A WordPress (Genesis) 17 legjobb témája a gyermekek számára (2020)

A legjobb Genesis témák


A legjobb Genesis gyermek témákat keresi?

A Genesis témákat a StudioPress, a világ legnépszerűbb témájú keretrendszere, a Genesis keretre építi. A Genesis önmagában tökéletesen működik, de ha csodákat akarsz csinálni a Genesis használatával, akkor használd a webhelyén egy gyermek témával..

Ebben a cikkben megmutatjuk szakértőink válogatását a legjobb Genesis témákról és arról, hogyan lehet INGYEN megszerezni az összes Genesis témát..

A legjobb Genesis téma kiválasztása

Mint mondta, a Genesis az egyik legjobb WordPress témakeret.

Ha nem biztos benne, mi a WordPress témakeret, magyarázza meg kicsit.

A WordPress témakeret egy központosított hely, ahol az összes elsődleges témafüggvény található. A keretrendszer tetejére telepítenie kell egy gyermek témát az egyedi stílus hozzáadásához a webhelyre, miközben a keret összes alapvető funkciója érintetlen marad.

Miközben a keret tökéletesen jól működik önmagában, a dobozból kivéve, akkor legjobban akkor működik, ha gyermektéma mellett használják.

További részletek a Genesis Theme Framework teljes áttekintésében (előnye és hátránya).

A következő néhány dolgot kell megnéznie a Genesis gyermek témájában a WordPress számára:

 • Gutenberg támogatás: Válassza ki a Genesis gyermek témáját, amely a Gutenberg blokk szerkesztő teljes támogatásával jár. A klasszikus szerkesztő lassan visszavonul, tehát természetesen Gutenberg a jövő.
 • A widgetizált tartalomterület támogatása: A Genesis egyik legfontosabb szempontja, hogy kövesse a WordPress felhasználói felület szabványait. A kezdőlap tartalmát kütyü segítségével kell hozzáadni, nem pedig harmadik fél pluginjának használatával, tehát a gyerek témának widgetált tartalomterületekkel is rendelkeznie kell.
 • e-kereskedelem integráció: Ez akkor hasznos, ha terméket szeretne eladni a webhelyén, vagy egyszerűen integrálnia kell a fizetési átjárót.

Szeretné kipróbálni az összes 35+ prémium StudioPress Genesis témát INGYEN?

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, a WordPress legjobban kezelt tárhelyszolgáltatására, ingyenesen megkapja a Genesis keretrendszert és az ALL StudioPress témákat (ez több mint 2000 dollár értékben!)

Minden 35+ Genesis témát INGYEN kaphat »

További részletekért olvassa el a prémium StudioPress témák ingyenes letöltéséről szóló cikket.

1. Academy Pro

Academy Pro

Az Academy Pro egy WordPress Genesis téma, amelyet kifejezetten online tanfolyam-készítők, oktatási weboldalak, szakiskolák, egyetemek és tudományos intézmények számára készítettek. Hatékony beépített funkciókkal, például e-mail optinokkal, videó fejlécével, kiemelt részekkel és egyebekkel.

A téma 6 kütyüterületet kínál a tartalom megjelenítéséhez a kezdőlapon és a nyitóoldalakon. A fordítás készen áll, és lehetővé teszi egy többnyelvű weboldal létrehozását.

2. Magazine Pro

Pro magazin

A Magazine Pro kiváló Genesis WordPress téma, amelyet online kiadók, magazinok és újságok számára terveztek. Úgy tervezték, hogy vizuálisan vonzó tartalmat, például képeket és videókat jelenítsen meg jól a webhelyén.

A témának kettős navigációs menüje, hirdetési elhelyezése, hírlevél feliratkozási űrlapja, közösségi médiaintegrációja és még sok más. Ez lehetővé teszi a tartalom megfelelő kategóriákba és címkékbe rendezését.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

A Cafe Pro egy népszerű Genesis téma a WordPress számára. 2 Genesis gyermek témájú, és tökéletes elrendezést kínál éttermének, kávézójának, pékségének, séfjének és kulináris üzleti webhelyének..

A kész kütyükkel hasznos információkat jeleníthet meg, például elérhetőségeket, munkaidőt és egyebeket. A témát könnyedén testreszabhatja a WordPress élő testreszabója és a Gutenberg blokk szerkesztője segítségével.

4. Életmód Pro

Lifestyle Pro

Az Lifestyle Pro egy magazin stílusú WordPress téma, amely a Genesis Framework tetejére épült. Ez egy többcélú téma, amely nagyon rugalmas és robusztus.

A téma számos tervezési lehetőséggel, mesemondó elrendezéssel és fehér háttérrel érkezik. Zökkenőmentesen integrálódik a WooCommerce-hez, így beállíthat egy online áruházat.

5. News Pro

News Pro

A News Pro egy WordPress kiadványtéma újságok, magazinok, bloggerek és tartalomban gazdag webhelyek számára. A Genesis témakeretének tetejére épült, ami erőteljes és törhetetlen.

A téma 2 navigációs menüvel, 3 oszlopos elrendezéssel, kiemelt csúszkával és kezdőlap-kütyüvel rendelkezik. Ez magában foglalja az egyéni háttér, színsémák és több elrendezési opciót is.

6. Áttörés Pro

Áttörés Pro

A Breakthrough Pro egy modern WordPress téma, amely marketing irodák, PR-vállalatok, digitális stúdiók és hirdetők számára alkalmas. Fehér háttérrel rendelkezik, amely tartalmát olvashatóvá és vonzóvá teszi.

A téma támogatja a Gutenberget. 9 widget területtel, egyedi oldalsablonokkal, portfólió oldalakkal és még sok másnal rendelkezik.

7. Digital Pro

Digital Pro

A Digital Pro egy elegáns WordPress Genesis téma, amelyet a marketingszakemberek, ügynökségek és digitális eladók számára készítettek. A téma tökéletes elrendezést kínál a digitális áruk online értékesítéséhez.

Rugalmas az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára, ami azt jelenti, hogy teljes támogatást kap az online áruház elindításához. Egyéb figyelemre méltó lehetőségek a cselekvésre ösztönző gombok, az egyedi színválasztás és a kész kapcsolatfelvételi űrlapok.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

A Wellness Pro egy tökéletes WordPress téma az egészséggel kapcsolatos vállalkozások, jóga oktatók, fitnesz útmutatók és tornatermek számára. A WordPress Genesis keretrendszer tetejére épült.

A témához 12 kész widget-terület tartozik, amelyek segítségével testreszabhatja a webhely több részét. Teljesen testreszabható fejlécgel rendelkezik a navigációs menü, a logó és a teljes szélességű egyedi kép hozzáadásához.

9. Daily Dish Pro

A Daily Dish Pro

A Daily Dish Pro egy WordPress Genesis témája éttermeknek, élelmiszer-bloggereknek, ételeknek és fotósoknak. Gyönyörű mesemondó elrendezéssel hozza létre az ételeket és recepteket tartalmazó weboldalt képekkel.

A honlapon widgetizált területek vannak, amelyekkel felveheti a tartalmat, kiemelt receptek, a szakasz és az étterem menüje.

10. Gyönyörű Pro

Gyönyörű Pro

A Beautiful Pro egy WordPress többcélú Genesis téma.

A téma jellemzői az egyedi oldalsablonok, 10 widget-területek, üdvözlőlap, háttérképek, korlátlan színválaszték és még sok más. Az is ideális, hogy a bloggerek elindítsanak egy WordPress blogot.

11. Szerző Pro

Szerző Pro

A Author Pro egy egyszerű WordPress Genesis téma a szerzőknek, kiadóknak és online könyvkereskedőknek. Támogatja a WooCommerce alkalmazását, így létrehozhat online könyvtárat és könyveket eladni.

Ez lehetővé teszi a kiemelt könyv megjelenítését a hajtás felett. Megjeleníthet más fontos könyveket a honlapon is, és kategóriák és az olvasók érdeklődése alapján rendezheti őket.

12. Agency Pro

Agency Pro

Az Agency Pro egy lenyűgöző WordPress Genesis téma online ügynökségek, marketingszakemberek, üzleti szakemberek és szolgáltatók számára. A teljes képernyős egyedi háttérképet kapja, amely gyorsan felhívja a felhasználók figyelmét.

A téma egyedi sablonokkal rendelkezik blogokhoz, archívumokhoz és még sok máshoz.

13. Outreach Pro

Outreach Pro

Az Outreach Pro egy WordPress egyházi téma, amelyet a StudioPress épített a Genesis keretrendszer tetejére. Lenyűgöző elrendezéssel látja el üzenetét hangosan és tisztán.

A téma segít az adományok gyűjtésében az interneten, bemutatja a jótékonysági munkát, megjeleníti a közelgő eseményeket és még sok más. 12 widget területtel, 6 elrendezési opcióval és egy egyszerű témabeállítási panellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a templomi webhely beállítását.

14. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro

A Modern Studio Pro egy klasszikus WordPress Genesis téma a tervezők, fotósok, művészek és bloggerek számára. Gyönyörű olvasási élményt nyújt felhasználóinak, éles tipográfiával és parallaxis hatásokkal.

A widgetált kezdőlap segítségével könnyedén hozzáadhatja a bemutatott munkát, és felveheti a felhasználókat. Ez lehetővé teszi a színek, a háttér és a betűtípus testreszabását a webhely bármely részén.

15. Executive Pro

Executive Pro

Az Executive Pro egy WordPress üzleti téma, amely a Genesis keretrendszer tetejére épült. Ez lehetővé teszi a kiemelt munkák professzionális megjelenítését a webhely kezdőlapján.

Tartalomcsúszkával, cselekvésre ösztönző szalaggal, gyönyörű színekkel, egyszerű navigációs menüvel és egyéni háttérrel rendelkezik. Láblábas-kütyüket és céloldal-sablonokat is kínál.

16. Education Pro

Education Pro

Az Education Pro egy nagyszerű WordPress Genesis téma az egyetemek, főiskolák, iskolák és oktatási intézmények számára. Gyönyörű és vonzó színekkel rendelkezik, amelyeket hozzáadhat a honlaphoz, hogy lenyűgözze felhasználóit.

A témának van kiemelt tartalomcsúszka, üdvözlő üzenet területe, előre elkészített oldalsablonok és kettős navigációs menük. Használhatja a WordPress testreszabót, hogy azonnali előnézettel módosítsa webhelyét.

17. Metro Pro

Metro Pro

A Metro Pro egy fantasztikus WordPress Genesis téma tartalom-hozzáértő webhelyekhez, például online magazinok, újságok, blogok stb. Fekete-fehér elrendezésű, amely tartalmát olvashatóvá és vonzóvá teszi.

Megjelenítheti a kiemelt történetet a honlap tetején, és az alábbiakban bemutathatja a többi kiemelt történetet.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb Genesis témákat. Érdemes lehet megnéznie a prémium StudioPress témák ingyenes letöltéséről szóló cikket is

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map