Állandó kapcsolat vs. Mailchimp – Melyik a jobb? (Frissítve)

állandó kapcsolat vs mailchimp


A Constant Contact és a Mailchimp a piac legjobb e-mail marketing szolgáltatásai. De ami valóban az e-mail marketing megoldás: Constant Contact vagy Mailchimp?

A jó hír az, hogy mindkét szolgáltató két népszerű név, és mindegyiknek megvannak a saját előnyei.

Ha úgy döntött, hogy a Mailchimp és a Constant Contact közül választ, akkor már jó indulást tett. Elfogulatlan összehasonlításunkkal segítünk eldönteni, melyik a legjobb választás az Ön számára.

Állandó kapcsolat vs. Mailchimp – Tartalomjegyzék

Ebben a Mailchimp vs. állandó kapcsolattartó összehasonlításban elsősorban 6 szempontot vizsgálunk.

 1. Áttekintés
 2. Egyszerű használat
 3. Rugalmasság és kialakítás
 4. Listakezelés és szegmentálás
 5. szállíthatósága
 6. Támogatás
 7. Árazás

1. Áttekintés

A Mailchimp és a Constant Contact két kiváló e-mail marketing szolgáltatás, amelyek lehetővé teszik az e-mail lista felépítését és bővítését.

Míg a Mailchimp eredetileg e-mail marketing szolgáltatóként épült, most egy csomó különböző marketing csomagot kínál egy platformon. Az e-mail marketing mellett lehetővé teszi céloldalak, hirdetések és még sok más létrehozását.

Másrészről, a Constant Contact egy egyszerűen használható e-mail marketing szolgáltatás, amely az összes alapvető funkcióval rendelkezik az e-mail marketing elindításához. Rengeteg testreszabható e-mail sablonnal érkezik, amelyek elősegítik a kezdést.

2. Könnyű használat

Az állandó kapcsolattartás megkönnyíti a listaépítő kampányok felépítését. Jön egy drag and drop szerkesztővel, amely megkönnyíti az e-mail sablonok testreszabását, mint egy profi.

Az optin formakészítővel gyorsan és egyszerűen összeállíthat egy optin formát, és beágyazhatja azt a webhely bármely pontjára.

A drag and drop szerkesztő hasznos e-mail hírlevél létrehozásához, de nem feltétlenül kell a nulláról kezdenie. Csak válasszon a sablonokból, testreszabhatja és kezdje el felépíteni kampányát.

Állandó kapcsolat Vs Mailchimp

A Mailchimp segítségével különböző e-mail kampányokat is létrehozhat vállalkozása számára. Lehetősége van e-mailekkel, automatikus e-mailekkel, hirdetésekkel, képeslapokkal, közösségi üzenetekkel, regisztrációs űrlapokkal és céloldalakkal kapcsolatos kampányok létrehozására..

Az állandó kapcsolathoz képest a Mailchimpnek meredek tanulási görbéje van, amelyet meg kell oldani. Ez inkább egy minden egyben marketing eszköz, mint kezdőbarát e-mail szolgáltató. Minél több szolgáltatás elérhető a dobozból, annál meredebb lesz a tanulási görbe. A MailChimp nem különbözik egymástól.

Mailchimp vs állandó kapcsolat

Győztes: Állandó kapcsolat

3. Rugalmasság a tervezésben

Az állandó kapcsolat nagy rugalmasságot kínál a kampánysablonok kialakítása és megtervezése szempontjából. Vagy akár a semmiből is elkészítheti kampányait, vagy azonnal felhasználhat egy előre elkészített sablont. Képek, gombok, szövegek, műveleti blokkok és még sok más hozzáadható egyetlen egérkattintással.

Nagy rugalmasságot kínál a betűkészlet megválasztásában, a színek megváltoztatásában és még az elrendezésben is. Ha szeretné, megváltoztathatja a linkek színét is. A terv közzététele előtt gyors áttekintést is kaphat. A hülye hibák elkerülése érdekében lehetőséget kínál a hibák ellenőrzésére. Ha erre az opcióra kattint, látni fogja az összes szót vagy elemet, amelyekben hiányzik a hivatkozás.

Állandó kapcsolat Vs MailChimp

A Mailchimp rengeteg előre elkészített sablonnal rendelkezik, és ezek mindegyike teljesen testreszabható. A sablonokat a Mailchimp segítségével is könnyedén kiválaszthatja, mivel ezek kategóriákba vannak csoportosítva. Tehát ha marketingre vonatkozó sablont szeretne, akkor közvetlenül beléphet az adott kategóriába, és megtalálhatja a sablont.

A Mailchimp tervezési rugalmassága

Győztes: Mailchimp

4. Listakezelés és szegmentációk

Állandó kapcsolat Vs MailChimp

A szegmentálás lehetővé teszi személyre szabott e-mailek küldését az ügyfelekhez. Ez az a folyamat, amellyel az ügyfelek a közös érdekek alapján külön csoportba kerülnek. Ha e-maileket küld minden érdeklődésre számot tartó csoportnak, akkor nagyobb valószínűséggel nyílik meg, olvasnak és foglalkoznak velük.

Mind a Constant Contact, mind a Mailchimp segítségével gyorsan és egyszerűen szegmentálhatja és kezelheti e-mail listáját. Az Állandó kapcsolat használatával manuálisan hozzáadhat címkéket, és feltöltheti a névjegyeket a táblázatokból.

A Mailchimp további lehetőségeket kínál az ügyfelek szegmentálására. Számos automatizálási triggert beállíthat az ügyfél tevékenységei alapján, például feliratkozhat egy listára, vásárolhat terméket, tölthet le e-könyvet, stb..

Győztes: Mailchimp

5. Teljesítés

Az e-mail akkor kerül kézbesítésre, ha sikeresen eljutott a címzett beérkező leveleinek mappájába. A Constant Contact szállítási aránya 97%. Ez az egyik oka annak, hogy sok felhasználó úgy döntött, hogy állandó kapcsolatot keres.

Ezzel szemben a Mailchimp szállítási aránya 96–99%.

Győztes: Ez egy nyakkendő.

6. Támogatás

Az állandó kapcsolat kiváló támogatást nyújt, és lehetővé teszi, hogy csevegés és telefonhívás útján elérjék őket. Ha kiváló ügyfélszolgálatot keres, akkor nem javasoljuk a Mailchimp-et, mert támogatásukkal nehéz megszerezni.

Győztes: Mailchimp

7. Árképzés

Az árképzésről szól, hogy a Mailchimp legyőzi a nadrágját minden versenytől, örökre szóló ingyenes tervével. A folyamatos kapcsolattartó számára az ára 5 dollár / hó kezdődik. Ezzel a tervvel havonta 10 000 e-mailt küldhet. Az összes többi terv lehetővé teszi korlátlan e-mailek küldését.

Győztes: Mailchimp

Állandó kapcsolat vs. Mailchimp: Megítélésünk

Ha még nem ismeri az e-mail marketing szolgáltatást, és egyszerűen használható e-mail marketing platformot keres, akkor javasoljuk, hogy válassza az állandó kapcsolatfelvételt. Nem csak az összes alapvető funkciót biztosítja, amelyekre szükség lesz az e-mail listájának bővítéséhez, hanem kiváló ügyfélszolgálatot is kínál, amely hasznos lehet a kezdéskor. A drag and drop e-mail készítő és az e-mail sablonok széles választéka megkönnyíti az e-mail marketing kampány futtatását. Ennek oka az is, hogy a Constant Contact felkerült az e-mail marketing legjobb CRM szoftverének listájára.

Másrészt a Mailchimp a legjobb megoldás azoknak a felhasználóknak, akiknek sokoldalú marketing csomag szükséges. A Mailchimp segítségével ingyenesen elindulhat az e-mail marketinggel. Van azonban egy kis tanulási görbe, amelyet meg kell oldani, és támogatásaikat nehéz megszerezni. Nehéz lesz kitalálnia, hogyan lehet e-mail hírlevelet készíteni a Mailchimp segítségével.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map