GoDaddy Website Builder áttekintés: (más néven: Webhelyek + Marketing)

godaddy webhelyek + marketing áttekintés


Webhely-készítőt keres? Kíváncsi, vajon megéri-e a GoDaddy Website Builder?

A GoDaddy elismert márka a domain regisztráció és a webtárhely területén. A GoDaddy beszámolónkban alaposan megvizsgáljuk annak használhatóságát egy demonstrációs webhely létrehozásával, így kiderítheti, megéri-e a hype.

1. lépés: Ingyenes fiók létrehozása a GoDaddy webhelyekkel + Marketing

Ingyenes fiók létrehozásához menjen a GoDaddy Websites + Marketing hivatalos webhelyére, és kattintson a Kezdje ingyen gomb.

Ezután egy új oldalra irányítja, ahol felkérést kell kapnia egy új fiók létrehozására a GoDaddy segítségével. Írja ide a részleteket, majd kattintson a Fiók létrehozása lehetőség az induláshoz.

A fiók létrehozása után a weboldal-készítő beállítási oldalán lesz, amely valójában vizuális készítőként működik. A jobb oldali mezőkbe beírhatja webhelyének iparát és nevét. Látni fogja, hogy ez tükröződik a bal oldali térben.

Kattintson a folytatás gombra, hogy folytassa a következő lépéssel, ahol tovább szerkesztheti az oldalt.

2. lépés: Szerkesztés a GoDaddy’s Web Builder segítségével

Most a vizuális oldal készítőjénél kell lennie, a jobb oldali szerkesztési opcióval, és a bal oldali valós idejű nézettel. Itt 4 különböző lehetőséget talál a téma testreszabásához.

Kezdjük az első lehetőséggel. Kattintson a Téma választási lehetőség. Látni fogja, hogy az összes elérhető téma megjelenik a bal oldalon.

A GoDaddy webhelyek + Marketing több mint 20 különböző témát kínál, mindegyik egyedi megjelenéssel. Most válassza ki a legjobban tetszőt. Ez automatikusan kibővül, hogy illeszkedjen a képernyőhöz, és a szerkesztési lehetőségek a jobb oldalon vannak.

Itt megváltoztathatja a téma színét, betűtípusát és méretét. Ezt a címsort, linkeket és gombokat fogja használni. Ugyanakkor nem fog tudni hozzáadni egyéni betűkészleteket, mert nincs erre lehetőségük.

Ha kész, kattintson a Kezdőlap ikonra, közvetlenül az Előnézet és közzététel gomb alatt. Ez visszatér a főoldalra, 4 testreszabási lehetőséggel.

Most rákattinthat a Tartalom lehetőségre a saját tartalmának hozzáadásához. Ezen a lapon ismét 4 választás lesz az Ön számára.

Tartalmi beállítások godaddy webhely készítő

Kiválaszthatja az opciót attól függően, hogy melyik részre szeretné hozzáadni a tartalmat. Ha ez az Főoldal csak kattintson a Kezdőlap lehetőségre. Ezután elkezdheti saját tartalom hozzáadását a képernyő bal oldalán, amely megjeleníti a kezdőlapot.

A kezdőlap fül lehetővé teszi az összes elem működését, amelyet felvehet a kezdőlapra. Megváltoztathatja a borítóképét, új színt adhat hozzá, elvégezheti az igazítást, megváltoztathatja a logóját, hozzáadhatja a CTA-gombokat és még sok más..

A borítókép megváltoztatásához használja a valósidejű szerkesztő Frissítés gombját. Ezután egy új kép feltöltéséhez használja a Csere gombot. Ezenkívül böngészhet az állományképek könyvtárában is, ha akar.

Ha speciálisabb módosításokra van szüksége, akkor használhatja a speciális szerkesztési beállításokat is. Miután végzett a kezdőoldallal, újra kattinthat a kezdőlapra. Most már dolgozhat a Fejléc, Rólunk oldalon és a Lábléten.

Ezen opciók mindegyikében csak korlátozott számú elemet adhat hozzá. Tehát ha teljes rugalmasságot szeretne látni a dizájnnal kapcsolatban, akkor nem biztos, hogy elégedett ezzel a webhely-készítővel.

Például a fejlécbe felveheti logóját, promóciós szalaghirdetését, CTA (cselekvésre hívás) gombot és elérhetőségi számát. Semmilyen módon nem mozgathatja a tartalomtárolót, és nincs lehetősége a betűméret, a szín vagy a stílus testreszabására.

Hasonlóképpen, a láblécbe csak a szerzői jogokat, a lábléc-megjegyzést és a közösségi linkeket adhatja hozzá. Ha affiliate linket vagy hasonlót szeretne hozzáadni, akkor bosszantó lehet a használata.

3. lépés: A Navigáció beállítása a GoDaddy Website Builder alkalmazásban

godaddy, gocentral

A következő lehetőség a Site Navigation. Itt új oldalakat adhat a webhelyéhez, és csatolhat egy külső webhelyhez. Mindkét elem megjeleníthető a láblécben és a fejlécben.

Felvehet egy legördülő menüt, ha akar. Adjunk hozzá egy új oldalt. Csak válassza ki az Új oldal lehetőséget, és nevezze el oldalát a fenti képernyőkép szerint. Most átirányít egy új képernyőre. Most kattintson a Add szakasz gomb.

Ez számos lehetőséget kínál Önnek az oldal tervezéséhez. A kezdőlaphoz képest itt a lehetőségek kissé rugalmasabbak. Dolgozhat az oldal elrendezésén, a tartalom összehangolásán, képeket és galériákat adhat hozzá, CTA-kat, naptárakat, közösségi linkeket, ajánlásokat és még sok minden mást kínál. Online áruházat is felvehet az oldalára.

Támogatja a hangokat és a videókat is. Bármit is szeretne hozzáadni, ügyeljen arra, hogy a megfelelő elrendezést használja, amely támogatja a fájlt.

4. lépés: Online áruház felállítása GoDaddy webhelyekkel + Marketing

Online áruház felállításához csak kattintson az Online áruház opcióra, és az oldal betöltése néhány másodperc alatt eltartja az Ön számára. Ezután a következő oldal jelenik meg a képernyőn.

GoDaddy Builder Online áruház

Kattintson a Termékek hozzáadása gomb az eladni kívánt termék hozzáadásához. A „+” lehetővé teszi új szakaszok felvételét az üzletbe.

Ugyancsak nem engedélyezi a személyes bejelentkezéseket, az értékelések vagy az ajánlott elemek hozzáadását az üzletben.

Összességében az online áruház felállításának lehetősége nagyon alapvető.

5. lépés: A beállítások ellenőrzése

A negyedik lehetőség a Beállítások. A rendelkezésre álló lehetőségek megtekintéséhez kattintson a Beállítások gombra. Hozzáadhat alapvető részleteket a webhelyről, SEO, Analytics, szociális linkeket, egy favicont stb.

GoDaddy webhelyek + Marketing árképzés

godaddy weboldal készítő árképzése

A GoDaddy 3 tervet kínál a webhelyek + marketing platformjára.

 • Alapvető: 10 USD havonta
 • Alapértelmezett: Havonta 15 USD
 • Prémium: Havonta 20 USD
 • E-kereskedelem: 25 USD havonta

Minden tervhez 1 hónapos ingyenes próbaverzió tartozik. A legjobb az, hogy hitelkártyára nincs szükség a platformon való regisztrációhoz. Az alapterv segítségével minden olyan alapvető funkciót megkap, mint például a 24 órás támogatás, az egyéni domain név csatlakoztatása, a PayPal gomb integrációja, a GoDaddy Insights elérése és 100 e-mail marketing küldés havonta..

Ha az e-kereskedelem kirakatát is integrálni szeretné, válassza ki az e-kereskedelem tervét.

Megéri-e a GoDaddy webhelyek + marketing? – Ítéletünk

Általában a GoDaddy Website Builder felhasználók azok, akik inkább a GoDaddy márkát részesítik előnyben részesítőiknél. A GoDaddy megkönnyíti és olcsóvá teszi a domain név regisztrálását, így a kezdőknek könnyű webhelyet felépíteni ezzel a domain névvel.

Ha szeretne regisztrálni egy domain nevet a GoDaddy-n, és mindent kezelni a GoDaddy-fiókjával, akkor talán megtalálja a GoDaddy Website Builder szoftvert, más néven Webhelyek + Marketing..

A legjobb az, hogy a Webhelyek + Marketing mindent tartalmaz, amire szüksége van a webhely felállításához és futtatásához. Igaz, hogy nagyon sok korlátozással rendelkezik, mint minden más webhelyépítőnél.

Ha olcsóbb áron szeretne professzionális blogot készíteni, és végtelen lehetőségeket kínál webhelyének felépítésére és bővítésére, akkor érdemes megfontolnia a WordPress.org választását..

 • Mi a WordPress? Miért ingyenes? Van fogás??
 • Miért használja a WordPress programot? 9 ok, miért ez a tökéletes weboldalépítő
 • Teljes WordPress áttekintés: Olvassa el a webhely elindítása előtt
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map