Hogyan bérelhetünk professzionális WordPress fejlesztőt (8 hely)

Hogyan bérelhetünk professzionális WordPress fejlesztőt?


Fel szeretne bérelni egy profi WordPress fejlesztőt?

A WordPress webhelyeket könnyű beállítani. A webhely növekedésével azonban érdemes lehet szakmai segítséget kapni a webhely fenntartása vagy testreszabása érdekében.

Ebben a cikkben megosztjuk a legjobb források néhány részletét, amely professzionális WordPress fejlesztőt bérel fel webhelyére.

Szakmai WordPress fejlesztő felvétele

Mivel a WordPress népszerű weboldal készítő, sok WordPress cég és magánszemély professzionális WordPress fejlesztő szolgáltatást kínál.

Mielőtt bérelne egy WordPress fejlesztőt, el kell készítenie a webhely vagy a projekt követelményeinek listáját. Ezután létrehozhat online potenciális fejlesztők listáját, kapcsolatba léphet velük, meghatározhatja igényeit, és felvetheti az egyiket, amely véleménye szerint a legmegfelelőbb a projekthez.

Ha ez az első alkalom, amikor WordPress fejlesztőt bérel fel, akkor az a legfontosabb, hogy szabadúszó webhelyre vagy szolgáltatási piacra látogasson el, ahelyett, hogy egyszerű Google-keresést végezzen egy WordPress fejlesztő megtalálására. Ennek előnye az, hogy láthatja a valós portfóliót és azt a projektet, amelyen az egyes fejlesztők dolgoztak. Azt is kitalálhatja, mennyibe kerülne, ha valakit felvesz a projektjére.

Vessen egy pillantást néhány népszerű weboldalra, amelyben professzionális WordPress fejlesztőt bízhat meg.

1. Kódolható

Codeable

A Codeable a legnépszerűbb piactér egy profi WordPress fejlesztő felvételére. Ez lehetővé teszi szabadúszók, vállalkozók és nagy ügynökségek felkutatását és felvételét. Mindenféle WordPress projektet lefed, például a plugin fejlesztését, a hibajavításokat, az e-kereskedelem üzleteit stb.

3 egyszerű lépésben működik: Magyarázza el specifikációit, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő fejlesztővel, és kezdje el együttműködni, ha felveszi a kívánt fejlesztőt. A legjobb a Codeable-ról, hogy nincs bérleti kötelezettség, és 100% -ban kockázatmentes. Ha a végén nem tetszik a webhely, akkor vissza fogja kapni a pénzét. Ez egy nagyon ajánlott platform a webhely-fejlesztés elvégzéséhez.

2. WP rajongók

WP rajongók

Ha WordPress webhely-karbantartási és -kezelési szolgáltatást keres, akkor a WP Buffs tökéletes választás. A webhely több aspektusán dolgoznak, mint például a heti frissítések, a sebesség optimalizálása, a webhely szerkesztése, a megfigyelés és így tovább. Részletes jelentést kap a webhely teljesítményéről.

A WP Buffs integrálódik a harmadik fél prémium szolgáltatásaihoz, és további funkciókat kínál, mint például a biztonság és a támogatás. A lista más megoldásaitól eltérően ez egy egyszerű platform, amellyel webhelye zökkenőmentesen működik.

3. Szabadúszó

Szabadúszó

A Freelancer kiváló platform egy WordPress fejlesztő felvételére. Ez egy olyan sokoldalú képzett szakemberek hálózata, akik több kategóriában dolgoznak, mint például weboldal fejlesztés, tervezés, marketing, SEO, stb. Találhat több ezer WordPress fejlesztőt, akik készen állnak arra, hogy az Ön webhelyén dolgozzanak..

A folyamat egyszerű. Feladhatja a WordPress projektet a megfelelő kategóriába, és ingyenes ajánlatokat kaphat a fejlesztőktől. Válassza ki a munkához legmegfelelőbb személyt, és kezdje el felvételével. A Freelancer platform lehetővé teszi, hogy csevegjen a fejlesztőjével, és frissítéseket kapjon a kijelölt munkáról. Csak akkor fizet, ha a projekt befejeződik.

4. Felépítés

Odesk

Az Upwork egy népszerű weboldal fejlesztő vagy szabadúszó felvételére világszerte. Hasonlóan működik, mint a Freelancer, de további kategóriákat és készségeket kínál. Feladhatja a munkát az Upwork-n, és ellenőrizheti több szabadúszó javaslatát. Ez lehetővé teszi az ajánlatok összehasonlítását, és kiválaszthatja a munkához a legjobb fejlesztőt.

Az együttműködés után kapcsolatba léphet a fejlesztővel videohívásban vagy élő csevegésben, hogy nyomon tudja követni a projektet. Többféle fizetési lehetőséget kínál, például óránkénti vagy rögzített árat.

5. Fiverr

Fiverr

A Fiverr egy másik szabadúszó megoldás, amely több ezer WordPress fejlesztővel rendelkezik. Olyan apró feladatokra összpontosít, mint a hibajavítások, a halálos képernyő fehér képernyőjének eltávolítása a WordPress webhelyekről, bejelentkezési problémák, WordPress biztonsági mentések stb..

Ha vita merül fel egy fejlesztővel, a Fiverr ügyfélszolgálatának köszönhetően fedezetet nyújt Önre. Miután megbeszélte az árat és a feltételeket, elindíthatja a projektet a fejlesztőjével.

6. Toptal

Toptal

A Toptal a világ legjobb szabadúszóinak prémium hálózata. Ha magas árakat fizethet egy weboldalért, akkor ez a platform az Ön számára.

A projekt elindításához meg kell vitatnia a Toptal csapatával, és ők megtalálják a tökéletes fejlesztőt a feladathoz. Nulla kockázattal tud kommunikálni és együttműködni.

7. WPhired

WPhired

A WPhired egy WordPress fókuszú munkalap, amely lehetővé teszi a megfelelő WordPress fejlesztő felvételét a webhelyére. A legtöbb munkajelzőtáblával ellentétben a WPhired-hez ingyenesen feladhat munkát. Miután nyilvánosságra tették a hirdetést, elkezdenek kapni javaslatokat a fejlesztőktől.

Másként működik, mint a listán szereplő többi megoldás. A WPhired szabadúszókkal és teljes munkaidős fejlesztőkkel egyaránt rendelkezik, így akár felvehet valakit egy adott feladatra, akár felveheti őket csapatának tagjaként a társaságában.

8. WordPress Jobs

WordPress Jobs

A WordPress Jobs egy professzionális platform fejlesztő felvételére. A WordPress központi csapata irányítja és kezeli. Azon a platformon közzétett feladatokat azonban a WordPress.org nem engedélyezi, ami azt jelenti, hogy a házi feladatot a gyártóval kell elvégeznie, amelyet ezen a webhelyen felvesz..

Ez egy ingyenes álláshirdetési megoldás, és teljes mértékben ellenőrizheti, hogyan kell kapcsolatba lépni a fejlesztővel. Minden munka megfelelõen kategorizálva van, és szûrhetõ a feladás dátuma, a munka típusa stb. Alapján.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, hogyan kell professzionális WordPress fejlesztőt felvenni a webhelyére. Érdemes lehet megnézni a mikro-munkahelyek létrehozására vonatkozó útmutatónkat, például a Fiverr, vagy elolvashatja a weboldal lépésről lépésre történő felépítésére vonatkozó átfogó útmutatónkat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map