Hogyan hozzunk létre egy e-mailt a megfelelő (nem spam) módon?

e-mail-robbanás


Kíváncsi, hogyan hozhat létre e-mailes robbanást? Az e-mailes robbantás tűnhet a legjobb módja annak, hogy egyszerre sok ember továbbítsa üzenetét. De van egy helyes és rossz módszer az e-mail robbantáshoz.

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan hozhat létre egy e-mailt a megfelelő módon (nem spam), hogy minél többet hozhasson ki az e-mail marketing erőfeszítéseiből, és öröme maradjon e-mail előfizetőinek..

Kezdjük el.

Mi az az e-mail robbantás??

Az e-mailes robbantás egyszerűen egyetlen e-mail üzenet, amelyet egyszerre küldünk a címzettek nagy csoportjának. Az e-mailes robbantással a címzetteket általában nem célozzák stratégiai módon – inkább ugyanazt az általános üzenetet küldik el. Emiatt az e-mailek robbantása már nem az e-mail marketing bevált gyakorlata, és gyakran spam e-mailekhez társulnak.

Tehát annak elkerülése érdekében, hogy előfizetői „robbanthassák” széles, irreleváns e-maileket, és idegesítsék őket spam üzenetekkel, az e-mailek robbantását kissé másképp kell végrehajtania..

A következő részben megvizsgáljuk a különféle típusú e-mailek elküldését, valamint az e-mailek elküldését spam nélkül.

Az e-mailes robbantások típusai

Mint már említettük, az e-mailek robbantása nem az e-mail marketing legjobb gyakorlata. Ennek ellenére továbbra is azt akarja, hogy hatékonyan küldjön egy fontos üzenetet előfizetői nagy csoportnak egyidejűleg. Itt jön be az e-mail szegmentálás.

Az e-mail szegmentálás alapvetően akkor jelentkezik, ha az e-mail előfizetőit kisebb szegmensekre osztja olyan kritériumok alapján, mint a hely, a nem, a korábbi vásárlások, az értékesítési ciklus szakaszai, a vásárló gyakorisága és így tovább. Az e-mailek szegmentálása javítja az e-mail marketing személyre szabását. Ez lehetővé teszi, hogy relevánsabb e-mail üzenetet küldjön az előfizetők egy csoportjának. Mivel az üzenet relevánsabb és személyre szabottabb számukra, nem fogja spamnek tekinteni, és az előfizetők nagyobb valószínűséggel figyelnek és cselekszenek.

Számos különféle típusú „e-mailes robbantás” létezik, amelyeket elküldhet előfizetőinek. Az e-mail lista szegmentálásával hatékonyabbá teheti az e-mail robbantási kampányait. Vessen egy pillantást néhány példára:

1. példa e-mailben: Értékesítés

Az üzletek közötti értékesítés általában olyan dolog, amelyről el szeretne mondani az összes e-mail előfizetőjét. Néhány eladással azonban szét szeretné szegmentálni az e-mail listáját.

Például, ha téli felszerelés, például téli dzsekik, téli csizma, kesztyű és sapka eladó, akkor a melegebb területeken elhelyezkedő előfizetői nem érdekli azt. Tehát szétbonthatja az e-mail listáját a hely alapján, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az előfizetők, akik földrajzilag hidegebb területeken vannak, fogják megkapni az üzenetet.

Íme egy másik példa Fred Perry-től. Ki akarnak hirdetni egy felbukkanó üzlet eladását New Yorkban. Az előfizető számára, aki az ország másik végén vagy akár egy másik országban él, ez az üzenet nem lesz releváns számukra. Tehát szétbontják az e-mail listájukat, és ezt az üzenetet csak azoknak az e-mail előfizetőknek küldik el, akik New Yorkban és a környező területeken vannak.

Fred perry reklámcélú email-

Az értékesítési e-mailek szegmentálása személyre szabja az eladást az előfizető számára; amikor az eladás úgy néz ki, mintha nekik készült, akkor nagyobb valószínűséggel vásárolnak. Ráadásul nem fogja idegesíteni az e-mail feliratkozókat, akik nem érdekeltek, vagy akik nem tudnak részt venni az eladásban.

2. példa e-mailes robbantásra: Új termékek

Egy új termék bejelentése izgalmas. Kísértésünk lesz az összes feliratkozóra robbantani, hogy tudatja velük az izgalmas híreket. De ne feledje, hogy nem minden előfizetője lesz szükségszerűen az új termék iránt.

Például, ha a legújabb termék a férfi cipő új sorozata, akkor a női előfizetőket nem érdekli a bejelentés. Az e-mail listát szegmentálhatja, hogy csak az e-mail előfizetők számára jelenítse meg az új terméket, akik a legvalószínűbben vásárolnak.

Más körülmények között egy autókereskedés e-mailt küld az e-mail listájához, amelyben bejelenti a legújabb modellt. De ha elküldi ezt az e-mailt azoknak a fogyasztóknak, akik nemrégiben vettek új autót, akkor idegesítheti őket az üzenet.

autó-email

Ehelyett szétválhatják az e-mail listájukat, és csak azoknak küldhetik el az üzenetet, akik hamarosan piacra léphetnek egy új autóval.

3. példa e-mail robbantásra: emlékeztetők az utolsó esélyre

Korlátozott időtartamú ajánlat esetén minden előfizetőnek emlékeztetnie kell arra, hogy vásároljon, mielőtt késő lenne, egy „utolsó esély” e-mail küldésével. Ez a hatalmas marketing eszköz arra készteti előfizetőit, hogy lemondhassanak üzletről, még mielőtt hiányoznának. Az e-mail listát azonban szegmentálnia kell, hogy a megfelelő emberek megkapják az üzenetet.

Az alábbi példához hasonlóan a Font Shop azt mondja e-mail előfizetőinek, hogy az utolsó napjuk jelentős kedvezményt kap.

font-shop-email

De nem akarja, hogy ezt az e-mailt az összes előfizetője felé rohanja, különös tekintettel azokra az előfizetőkre, akik már megvásárolták a terméket, ez csak bosszantja őket.

Ehelyett szegmentálja az e-mail listáját, és csak az előfizetőknek küldje el az üzenetet, akik még nem vásároltak meg.

Az e-mailek szegmentálása a széles körű e-mailek elküldése helyett jobb eredményeket eredményez. A fogyasztók nem nyitják meg, nem kattintanak rá, és nem foglalkoznak velük az Ön e-mailjeivel, ha nem személyre szabtak az igényeikhez és érdekeikhez.

Szóval, hogyan könnyedén szétválaszthatja az e-mail listáját, és elküldheti az e-mailt? Szüksége van egy e-mail blast szoftverre.

Válasszon egy e-mailes robbantási szoftvert

Ezután ki kell választania egy e-mail blast szoftvert, amely lehetővé teszi az e-mail listák szegmentálását.

Ha csak az e-mail marketinggel kezd el, akkor érdemes választania egy könnyen kezelhető e-mailes szolgáltatást. Az Ön által választott e-mailes szolgáltatásnak lehetővé kell tennie, hogy egyszerűen kiváló e-maileket készítsen, és néhány kattintással szegmentálja az e-mail listáját. Automatizálási funkciókkal is rendelkeznie kell az e-mail marketing kampányok automatizálásához, és természetesen az árnak a költségvetésbe bele kell illeszkednie.

Vizsgáljuk meg a legjobb választásunkat a legjobb e-mailes rohamszolgáltatásért.

Állandó kapcsolat

állandó érintkezés-best-email-automatizálás-tools

A Constant Contact az egyik legnépszerűbb e-mailes robbantási szolgáltatás a piacon. Ideális kezdőknek és kisvállalkozásoknak, mert megkönnyíti a hatékony e-mail marketingt.

Több mint 100 könnyen testreszabható e-mail sablont kínálnak, amelyek segítségével gyorsan elképesztő e-maileket hozhat létre előfizetői számára.

Az állandó kapcsolattartó e-mail automatizálási funkciókkal is rendelkezik, mint például:

 • Az új előfizetőket automatikusan köszöntjük üdvözlő e-mailen
 • Az e-mail sorozat elindítása a felhasználó kattintásának alapján
 • Automatikusan küldje el újra az e-maileket a nem nyitóknak
 • A névjegyek szegmentálása, hogy minden alkalommal elküldje a megfelelő üzeneteket a megfelelő embereknek
 • Gyönyörű e-mail hírlevél űrlap
 • És több

A Constant Contact kiváló szegmensmenedzsmentet kínál. Mentheti a szegmenseket későbbi kampányokhoz, frissítheti a listákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csak az ismerősöknek küldi el, amelyek még mindig megfelelnek a feltételeknek, és bármikor könnyen szerkesztheti és frissítheti a feltételeket..

Kipróbálhatja a folyamatos kapcsolatot ingyenesen teljes 60 napig; ez sokkal hosszabb ingyenes próbaidőszak, mint a többi e-mail marketing szolgáltatás. Az ingyenes próbaverzió befejezése után a Constant Contact előfizetés havi 20 dollárban kezdődik, akár 500 előfizető számára.

Kezdje el a Constant Contact ma.

SendinBlue

sendinblue-best-email-automatizálás-tools

A legjobb e-mail robbantási szolgáltatások közül a SendinBlue is a legjobb választás. A SendinBlue az egyszerűség szem előtt tartásával készül. Könnyedén tervezhet félelmetes megjelenésű e-maileket, technikai ismeretek nélkül, a drag and drop tervező blokkjaival és az ingyenes, reagáló sablonjaikkal.

Dinamikus személyre szabási funkciókat is kínálnak, így könnyen beilleszthetik az üzenetekbe a névjegyzék-adatbázisból az információkat, például név, nemi preferencia, születési dátum és így tovább.

Ráadásul a szegmentálás a SendinBlue segítségével egyszerű. A SendinBlue szegmentációs motorja segítségével könnyedén elválaszthatja és feloszthatja névjegyeit, majd új csoportokba csoportosíthatja őket, így relevánsabb e-maileket küldhet. A szegmentálást olyan demográfiai adatok alapján végezheti, mint a lakóhely vagy a foglalkoztatás, vagy viselkedési kritériumok alapján, például a webhelyén meglátogatott oldalak, korábbi vásárlások és egyebek alapján.

Napi 300 e-mailt és korlátlan kapcsolatot vehet igénybe a SendinBlue használatával. A SendinBlue által fizetett tervek havi 25 dollárból indulnak, napi küldési korlát nélkül.

Kezdje el a SendinBlue használatát ma.

Miután kiválasztotta az e-mail robbantási szolgáltatást, itt az ideje, hogy összeállítson egy e-mail robbantási listát, szegmentálja az e-mail listát, és elküldje e-mail marketing kampányát.

1. lépés: Készítsen e-mail robbantási listát

Ha csak most kezdődik, akkor lehet, hogy nincs e-mail üzenetek listája az üzenetek küldésére. Tehát el kell készítenie egy e-mail robbantási listát. Könnyen létrehozhat egy e-mail listát egy olyan eszközzel, mint az OptinMonster.

OptinMonster egy népszerű ólomgeneráló eszköz, amely lehetővé teszi vizuálisan lenyűgöző ajánlatok készítését, hogy ösztönözze a webhely látogatóit az e-mail listájához.

Számos különböző kampánytípust hozhat létre, beleértve a könnyűdobozokat felbukkanó felbukkanó ablakokat, a teljes képernyős üdvözlőszőnyegeket, a becsúsztatható görgetőmezőt, a lebegő sávokat és még sok más. Az ajánlat létrehozása az OptinMonster előre elkészített sablonjaival, valamint a drag and drop építő segítségével egyszerű.

Nézze meg a legjobb WordPress felbukkanó bővítmények listáját.

optinmonster-build-email-robbanás-lista

Az OptinMonsternek számos kampányindítója is van, így az e-mail optinját pontosan a megfelelő időben tudja megjeleníteni. A kampányindítók között szerepel a görgetőgomb, az időzített kijelzővezérlés, az inaktivitásérzékelő, a kilépési szándék és még sok más.

A kilépési szándékú technológiájuk különösen hatékony, mivel képes nyomon követni, mikor a felhasználó elhagyja webhelyét, és pontosan a megfelelő időben jelenít meg egy célzott üzenetet. Tehát ahelyett, hogy örökre elveszítené őket, e-mail előfizetővé válhat.

Ne felejtsen el weboldal látogatói számára valami fantasztikus felajánlást nyújtani e-mail címükért cserébe.

optinmonster-gyűjtőbe-felbukkanó

Az emberek szeretik ingyenes ajándékot kapni. Ha kedvezményt vagy tartalomfrissítést kínál, akkor nem habozzon feliratkozni az e-mail listára.

Kezdje el az OptinMonster használatát ma.

2. lépés: Szegmentálja az e-mail robbantási listát

Miután összeállította az e-mailek listáját, ideje elkezdeni a szegmentálást. Az e-mail robbantási lista szétválasztására számos különféle módszer van. A lista felosztásának módja az elküldött e-mail típusától és az e-mail elküldésének céljától függ.

Vizsgáljuk meg az e-mail listák szegmentálásának különböző módjait.

1. Új előfizetők:

Amikor egy felhasználó feliratkozik az e-mail listára, üdvözlő e-maillel szeretné üdvözölni őket a klubban. Nyilvánvaló, hogy ha üdvözlő e-mailt küldött neked egy e-mailes robbantással, akkor az emberek, akik már régóta feliratkoztak rá, üdvözlő üzenetet kapnak, amit nem akartál. Tehát szegmentáld az e-mail listádat az előfizetők között, akik a közelmúltban feliratkoztak. Üdvözlő e-mailje új előfizetőket mutathat be Önnek vagy cége számára, és tudathatja velük, mit számíthat a továbblépésről.

2. Érdeklődési körök:

Nem minden e-mail feliratkozót érdekli pontosan ugyanaz. Különösen akkor, ha webhelye különféle témákat fed le, vagy például különféle termékeket árusít. Tehát szétbonthatja az e-mailek listáját az érdeklődésük alapján. Az e-mailes robbantási szolgáltatással szegmentálhatja a felhasználókat a webhelyük viselkedése és tevékenysége alapján. Ha egyes felhasználókat csak egy olyan dolog érdekli, amelyet Ön kínál, akkor e-maileket küldhet számukra arról az egy dologról, amellyel foglalkoznak. Ez lehetővé teszi, hogy az információkat megkapja azoknak az embereknek, akik a legnagyobb valószínűséggel cselekszenek.

Ezenkívül ellenőrizze: A legjobb WordPress Analytics megoldások a felhasználói viselkedés nyomon követésére.

3. Hely:

Szegmentálja az előfizetőit a helyük alapján. Mint már korábban említettük, az előfizetők számára releváns e-maileket szeretne küldeni. Az e-mail robbantási listát szegmentálhatja, hogy a felhasználók tisztában legyenek a területükön zajló közelgő eseményekkel. Hacsak nem számít arra, hogy az emberek az országot meglátogatják eseménye miatt, ne robbanton fel e-mail előfizetőket olyan helyalapú eseményekre, amelyekben nem tudnak részt venni.

4. Nyissa fel

Az e-mail marketing szolgáltatás elemzésével pontosan láthatja, ki nyitotta meg az e-maileket, és ki nem. Ez lehetővé teszi, hogy újraküldje az e-maileket azoknak a felhasználóknak, akik nem nyitották meg az előződet. Ilyen módon, ha csak elmulasztották, akkor van még egy lehetőségük konvertálni őket – anélkül, hogy bosszantanák a felhasználókat, akik már megnyitották és elolvasták az e-maileket.

5. Vásárlási magatartás

Az e-mail lista szegmentálása a vásárlási viselkedés alapján nagyszerű módja az eladások növelésének. Például használhatja az e-mail szegmentálást az ügyfelek eladására vagy keresztértékesítésére. Ha az ügyfél a múltban vásárolt tételt téged, e-mailben küldheti el releváns kapcsolódó termékekkel, amelyeket valószínűleg érdekelnek.

3. lépés: Küldje el az e-mail címet

Az e-mail lista szegmentálása után az utolsó lépés az e-mail üzenet elküldése. Mielőtt elküldi az e-mailes robbantást, ne felejtsen el belefoglalni egy egyértelmű cselekvésre ösztönzést. A cselekvésre ösztönzés megmondja a felhasználóknak, hogy mit kell tenni az e-mail elolvasása után. Függetlenül attól, hogy kérdőívet töltsön ki, véleményt hagyjon, nézzen meg legújabb blogbejegyzését, vagy vásároljon. Ha egyértelmű cselekvésre ösztönzi az e-mailes robbantást, akkor az e-mail előfizetői nagyobb valószínűséggel fognak cselekedni.

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtanulni, mi az e-mail robbantás, és hogyan lehet az e-mail robbantást a megfelelő módon létrehozni. Ha tetszett neki ez a cikk, nézd meg a többi üzenetünket is: Hogyan hozzunk létre egy e-mail hírlevelet, és 23 hatékony tipp, hogy minél több e-mail feliratkozót szerezzünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map