Hogyan lehet elindítani a webtárhely-vállalkozást 2020-ban (lépésről lépésre)


Webfejlesztő, aki ki akarja terjeszteni üzleti vállalkozását azáltal, hogy hosting szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek?

Web hosting szolgáltatások nyújtása az ügyfelek számára mindkét oldal számára hasznos, mind az ügyfelek számára.

Fejlesztőként ismétlődő bevételt szerezhet, ha webhelyet ad el az ügyfeleknek. Az ügyfeleknek nem kell egyedül létrehozniuk egy webtárhely-fiókot. Ez különösen akkor hasznos, ha nem ügyes ügyfelei vannak.

A legjobb az, hogy azért, hogy webtárhelyet értékesítsen ügyfeleinek, nem kell indítania egy millió dolláros társaságot, mint például a Bluehost vagy a Hostgator..

Inkább feliratkozhat viszonteladói tárhelyszolgáltatásra, amely általában egy VPS vagy dedikált szerver, és elkezdi bérelni tárhelyet ügyfeleinek..

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan indíthatja el saját web hosting vállalkozását viszonteladói tárhely segítségével. Össze fogjuk hasonlítani a legjobb web hosting cégeket is, amelyek viszonteladói tárhely szolgáltatásokat kínálnak, és segít eldönteni, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeinek..

De mielőtt elkezdenénk, vessünk egy rövid pillantást arra, hogy mi is a viszonteladói tárhely.

Mi az a viszonteladói tárhely??

A viszonteladói tárhely lehetővé teszi, hogy fehér címkével ellátott szolgáltatásokat értékesítsen ügyfeleinek márkanév alatt. Ez a legjobb megoldás azok számára, akik be akarnak lépni a tárhely-üzletbe anélkül, hogy drága erőforrásokba fektetnének be a szerverek kezelésére és az infrastruktúrák tárolására.

A viszonteladói tárhely segítségével bérbeadhatja a tárhelyet ügyfeleinek. A viszonteladók vásárolnak hostolási szolgáltatást, általában VPS-t (virtuális magánszervert) egy host szolgáltatótól nagykereskedelmi áron, és másoknak adják bérbe azáltal, hogy a host helyet az ügyfelek igényeinek megfelelően konfigurálják és elosztják..

Gondolkodni kell a tárhelyi vállalkozás megkezdése előtt

Számos szempontot kell figyelembe venni, amikor elindítja a tárhelyi vállalkozást.

 1. Nem minden viszonteladó tárhelyszolgáltatást hoz létre egyenlőnek. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő viszonteladói szolgáltatót választotta, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek
 2. Válasszon szolgáltatót, amely engedélyezi a fehér címkével ellátott viszonteladói terveket, azaz az ügyfelek soha nem fogják észrevenni, hogy viszonteladói tárhelyszolgáltatáson vesznek részt..
 3. Győződjön meg arról, hogy a web hosting cég folyamatos műszaki támogatást kínál ügyfelei számára. Ez rendkívül fontos, ha nem akarja, hogy saját támogatási csapata és ügyfélszolgálata legyen.
 4. Döntse el, hogy mennyit kíván felszámolni a terveiért.

Vessen egy pillantást néhány viszonteladói tárhely szolgáltatóra, és nézzük meg, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeinek.

1. HostGator

HostGator viszonteladói tárhely

A HostGator egy erőteljes web hosting szolgáltató, amely kiváló viszonteladói tárhely-terveket kínál. Az árakat 3 különböző terv szerint csoportosítják.

 • Alumínium
 • Réz
 • Ezüst

Az áraktól függően akár 140 GB lemezterületet, korlátlan domain nevet, ingyenes SSL-t és akár 1400 GB sávszélességet kínálnak. Ezenkívül 99% -os rendelkezésre állási garanciát, magán névszervert kínál az Ön domainjeinél, ingyenes WHMCS ügyfélkezelési / számlázási szoftvert minden tervhez, WHM vezérlőpanelt, cPanel-t, prémium támogatást és még sok másat.

2. Telephely

webhely viszonteladói tárhely

A SiteGround a GoGeek tervet kínálja, amely az egyetlen viszonteladói tárhely-terv. 30 GB-os webhelyet kínál, nem mérhető forgalmat, korlátlan számú webhelyet és 24/7-es viszonteladói támogatást kínál.

A HostGator-tól eltérően a SiteGround a számlájához hozzárendelt erőforrások helyett a megvásárolni kívánt hitelek számának alapján számít fel számot. Minél nagyobb mennyiségű megrendelést hajt végre, annál olcsóbb lesz a viszonteladói tárhely-terv.

Először 5 viszonteladói hitelt vásárolhat, évente 49 dollárért / hitel. Ha legalább 11 kreditet vásárol, akkor évente csak 42 dollárt kell fizetnie / hitel.

Mivel a viszonteladói jóváírások soha nem járnak le, bármikor felhasználhatja azokat a fiók elindítására vagy megújítására.

3. InMotion tárhely

InMotion viszonteladói tárhely

Az InMotion Hosting viszonteladói szolgáltatója több tervvel rendelkezik. És a tervétől függően akár 8 GB RAM, 5 cPanel fiók, akár 6 TB sávszélesség és akár 5 különböző IP cím is rendelkezhet. Ezen kívül ingyenes SSD meghajtók, számlázó szoftverek, cPanel is rendelkezésre áll & WHM, DDoS és malware védelem és még sok más.

Ha frissíti a tervet a Viszonteladói VPS tervre, élvezheti még lenyűgözőbb szolgáltatásokat, és a következő szintre viheti teljesítményét.

4. A2 tárhely

A2 tárhely viszonteladói tárhely

Az A2 Hosting egy másik népszerű viszonteladói tárhely-szolgáltató, amely 4 különböző árképzési tervet kínál. Imádni fogja a csodálatos sebességet és a barátságos támogatást. Akár 200 GB tárhelyet, ingyenes SSL-t és SSD-t, WHM vezérlőpanelt, ingyenes WHMCS-t és még sok minden mást kínál.

A viszonteladói tárhely szolgáltatókkal kapcsolatos további részletekért lásd a teljes viszonteladói tárhely szolgáltatókra vonatkozó teljes útmutatónkat.

Melyik a legjobb viszonteladói hosting cég

Hisszük, hogy a HostGator néhány okból a legjobb viszonteladói tárhely-szolgáltatás.

 • Megfizethető viszonteladói tárhely-terveket kínál, így könnyű profitot szerezni a viszonteladói tárhelyüzletből.
 • Az erőforrás-elosztást az ügyfél igényei alapján vezérelheti.
 • Ingyenes WHM-et, számlázó szoftvert és még sok másat kínál.

Viszonteladói webhely-vállalkozás indítása (lépésről lépésre)

Kövesse az alább megadott pontos lépéseket a viszonteladói hosting vállalkozás felállításához.

Ebben az oktatóprogramban a HostGator viszonteladói tárhely-tervet használjuk.

1. lépés: Hozz létre magadnak egy weboldalt a web hosting vállalkozása számára

Ha még nem rendelkezik webhellyel, akkor be kell szereznie a web hosting vállalkozása számára. Mehet a HostGatorba, és feliratkozhat webtárhely-fiókra.

A részletes lépésről lépésre nézze meg, hogyan lehet a webhelyet a nulláról elindítani.

2. lépés: Válasszon viszonteladói tárhely-tervet a HostGatoron

Ha már van weboldala, akkor a következő lépés a viszonteladói tárhely-terv kiválasztása a HostGatorból.

Lépjen a HostGatorba, és válassza ki a viszonteladói tárhely tervet. Az induláskor feliratkozhat az Alumínium nevű alaptervükre. Ahogy növekszik vállalkozása, mindig jobbra válthat.

Miután kiválasztotta a viszonteladói hostolási tervet a Hostgatorból, meg kell adnia egy domain nevet. Ha már van domainje, akkor ezt is használhatja, egyébként válassza ki a domain nevet a keresőmezőbe gépelve. Kiválaszthatja a kiterjesztéseket is a domain mező mellett. Használhatja domain névgenerátort az Ön vállalkozásának megfelelő domain megtalálásához.

3. lépés: Módosítsa a DNS-t

Ha már regisztrálta domain nevét a Hostgatoron, miközben feliratkozott a viszonteladói tárhelyre, akkor ezt a lépést kihagyhatja.

Azok számára, akik a domain nevet egy másik domain név regisztrálónál regisztrálták, akkor a következő lépés lesz változtassa meg a DNS-ét.

Ez a folyamat 24–48 órát vesz igénybe, mielőtt webhelye megkezdi a Hostgator szerverre történő feloldást.

4. lépés: Hozz létre web hosting csomagokat

Ezután készíthet csomagokat, más néven árazási terveket. Az ajánlott gyakorlat legalább 3 különféle árképzési csomag létrehozása. Ne felejtsen el külön forrásokat kiosztani, például lemezkvótát, havi sávszélességet, maximális e-mail fiókokat stb.

A csomagot úgy hozhatja létre, hogy bejelentkezik a Hostgator WHM-be (Web Host Manager). Amint ez megtörtént, készen áll új fiók létrehozására. Ezt megteheti a Hostgator WHM fiókfunkciói alatt. Töltse ki itt a részleteket, és máris jó mehet.

5. lépés: Tölts fel egy webhelyet

Használjon FTP-klienst vagy cPanel-t az ügyfél webhelyének feltöltéséhez a viszonteladói tárhely-fiókba.

Ne feledje, hogy érdemes testreszabnia a web hosting felületet, mielőtt átadja a fiók hitelesítő adatait az ügyfeleknek. A HostGator logót kicserélheti a logóra, és elvégezheti a szükséges változtatásokat a web hosting cég fehér címkéjén.

Ez az! Reméljük, hogy ez az útmutató segített könnyedén létrehozni egy web hosting szolgáltatót. Ha tetszett ez a cikk, akkor olvassa el a Hostgator oldalon található áttekintésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map