Mennyibe kerül egy weboldal létrehozása? (Szakértői válasz)

mennyibe kerül egy weboldal felépítése


Az egyik első kérdés, amelyet az emberek feltesznek egy weboldal létrehozásakor: Mennyibe kerül egy weboldal létrehozása Tényleg? Az igazság az, hogy egy weboldal felépítésének költsége teljes mértékben az Ön személyes költségvetésétől és céljaitól függ. Ebben a cikkben azonban megmutatjuk, mennyibe fog kerülni egy webhely felállítása a legtöbb ember számára.

Ha oktatóprogram után van, akkor nézd meg, hogyan lehet weblapot létrehozni (lépésről lépésre)

Milyen eszközökre van szükség egy weboldal készítéséhez?

Nem kell feltétlenül bíznia egy profi fejlesztőt egy webhely felépítésében. Még ha nem is hozzáértő, bármilyen webhelyet költségkerettel építhet fel, az interneten elérhető különféle eszközöknek köszönhetően.

Ennek ellenére, ha nincs tudnivalója arról, hogy milyen eszközökre van szüksége egy weboldal felépítéséhez, akkor valószínűleg túlkölti a költségvetését olyan dolgokra, amelyekre soha nem lesz szüksége.

Nem számít, milyen típusú weboldalt szeretne létrehozni, fontos tudni, hogy milyen eszközökre van szüksége a webhely beállításához.

 • Domain név (például Google.com, IsItWP.com)
 • Webhely készítő (például WordPress, Wix, Weebly)
 • Webtárhely (a webhely készítőjétől függően)

Domain név

A domain név az Ön webhelyének címe az interneten, például a Google.com vagy az IsItWP.com. Ez az, amit ügyfelei gépelnek be böngészőikbe, hogy hozzáférjenek az Ön webhelyéhez.

Miután regisztrált egy domain nevet, megkapja a jogot arra, hogy ezt a nevet egy évig használja a webhelyén. Meg kell újítania a domainjét ugyanabból a domain név regisztrátorból, mindaddig, amíg meg akarja őrizni a webhely nevét. És ha valaha elveszíti érdeklődését egy domain név iránt, akkor hagyhatja, hogy lejárjon, hogy más megvásárolhassa.

Nézze meg a webhelynévgenerátor eszközt (ingyenes) és a legjobb blognévgenerátort.

Weboldal-készítő

Függetlenül attól, hogy abszolút kezdő vagy tapasztalt fejlesztő, a webhely készítéséhez webhely-készítőt kell használnia. A készségektől függetlenül a weboldal-készítő megkönnyíti a lenyűgöző weboldal létrehozását, ahogy vágyakozik. Ezenkívül azt is lehetővé teszi, hogy gond nélkül könnyedén hozzáadhasson olyan alapvető szolgáltatásokat, mint a SEO címkék, pluginok stb.

wordpress

Webhely készítésekor mindig azt javasoljuk, hogy válassza a saját üzemeltetett WordPress-t webhely-készítőként. A WordPress az összes webhelytulajdonos közel 30% -a számára választott platform. Végtelen lehetőségeket kínál webhelyének a kívánt módon történő létrehozására és fejlesztésére. Ezenkívül teljes ellenőrzést nyújt a webhely felett.

További részletekért olvassa el ezt a cikket a WordPress használatának miért.

További részletekkel elolvashatja a kezdőknek szánt legjobb webhely-készítőket.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftver. A WordPress telepítéséhez és a weboldal felépítéséhez meg kell vásárolnia egy domain nevet és a webtárhelyet.

Webtárhely

A webtárhely olyan, mint webhelye otthona. Itt tárolja webhelye tartalmát és fájljait.

Amikor egy látogató megpróbál hozzáférni az Ön webhelyéhez azáltal, hogy beírja az Ön webcímét (domain név), akkor a webhely-fájlokhoz kerülnek, amelyeket a web hosting szerverén tárolnak..

Gyakran a kifejezés webtárhely arra a vállalatra utal, amely bérbe adja számítógépét / szerverét az Ön webhelyének üzemeltetésére, és internetkapcsolatot biztosít annak biztosítása érdekében, hogy webhelye éjjel-nappal elérhető legyen.

Számos különféle típusú legjobb web hosting szolgáltatás létezik, például megosztott tárhely, VPS tárhely, olcsó tárhely, WordPress tárhely, blog tárhely, dedikált tárhely stb. Amikor elindul, javasoljuk, hogy válassza a megosztott tárhelyet vagy a WordPress szolgáltatást. tárhely, mert mindkettő ideális választás a legtöbb weboldaltulajdonos számára a megfizethetőség és az igények szempontjából.

További információt olvashat a különféle típusú web hosting szolgáltatásokról.

Ha kifejezetten WordPress-webhelyet szeretne létrehozni, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon egy WordPress-tárhely szolgáltatást. A legtöbb esetben mind a megosztott, mind a WordPress tárhely ugyanolyanba kerül. Az egyetlen fő különbség az, hogy a WordPress tárhely előre telepítve van a WordPress-szel a tárhely-fiókján. Ez nagy kényelmet kínál, így nem kell manuálisan telepítenie a WordPress-t a web hosting-fiókjára.

Bontjuk a webhelyeket néhány különféle költségvetési kategóriába:

 • Készítsen egy kis weboldalt minimális költségvetéssel
 • Hozzon létre egy fejlett weboldalt, amely további funkciókat kínál
 • Hozzon létre egy online áruházat
 • Hozzon létre egy egyedi webhelyet

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy tudjon meg többet a web hostingról (megosztott vs VPS vs dedikált) és a WordPress tárhelyről (megosztott vs kezelt).

Mennyibe kerül egy tipikus webhely felállítása?

Az Ön igényeitől függően egy weboldal felállítása bárhol 100 és 500 dollárba kerülhet. Ha szüksége van egy szolgáltatásban gazdag, testreszabott webhelyre, akkor akár 30 000 dollár is lehet.

Egy kis weboldal felépítéséhez költségvetéssel kell rendelkeznie a domain név és a webtárhely számára. A domain név általában évente 14,99 dollárba kerül, a web hosting havi 7,99 dollárba kerül. Összességében egy webhely indítása évi 110,87 dollárba kerül.

A domain név és a tárhely együttes költségei drága lehet számodra, főleg ha csak most kezdődik.

Ezért dolgoztunk ki egy megállapodást a Bluehost-szal, hogy a felhasználók számára ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t és több mint 60% -ot engedjünk a webtárhelyen.

bluehost web hosting

Kattintson ide az exkluzív Bluehost ajánlat igényléséhez »

A Bluehost a világ egyik legnagyobb hosting szolgáltatója. 2005 óta vesznek részt a WordPress közösségben, és a WordPress.org hivatalosan ajánlott tárhely szolgáltatója. További részletekért nézze meg ezt a Bluehost áttekintést. Évente fizethet, és pénzt spórolhat meg a Bluehoston.

A költségmegtakarítás érdekében kiválaszthat egy ingyenes WordPress témát és beépülő modulokat a WordPress lerakatból.

Íme néhány alapvető plugin, amelyet ingyenesen letölthet a WordPress.org oldalról:

 • WPForms lite: Hozzon létre egy kapcsolatfelvételi űrlapot
 • MonsterInsights: Csatlakoztassa webhelyét a Google Analyticshez
 • Yoast SEO: Javítsa a WordPress SEO (keresőmotor-optimalizálás)
 • UpdraftPlus: Biztonsági másolat készítése a WordPress webhelyről
 • W3 teljes gyorsítótár: Javítsa a WordPress teljesítményét és sebességét
 • Akismet: A spamkel kapcsolatos megjegyzések megakadályozása

A költség becslése a célok alapján

Most már láttuk, hogy mennyibe kerül egy belépő szintű webhely felépítése. Növekedésével megvásárolhat egy professzionális WordPress témát, és kibővített funkciókat adhat hozzá prémium pluginekkel.

Mielőtt véletlenszerű bővítményeket adna a webhelyéhez, fontos feltenni néhány kérdést, hogy megértse céljait. Ez segít elkerülni a túlzott kiadásokat a WordPress webhelyének beállításakor.

1. Mekkora a webhely reális költségvetése??

Olyan webhely felépítése, amelyet nem engedhet meg magának, katasztrófa. Mielőtt prémium témákra vagy bővítményekre költene, ellenőrizze még egyszer költségvetését. Mindig azt javasoljuk, hogy tartsa meg a költségeket a lehető legalacsonyabban, amikor elindul.

2. Szüksége van-e egyéni weboldalra?

Egy előre elkészített WordPress téma telepítése a legegyszerűbb módja annak, hogy új weboldalt hozzon létre. Segít megtakarítani a költségeket, így nem kell bérelnie WordPress fejlesztőt.

Ha azonban egyedülálló megjelenést és érzetet szeretne adni webhelye számára, akkor saját WordPress témát kell készítenie, akár saját maga, akár egy fejlesztő felvételével. A WordPress fejlesztői által felszámított árak óránként 20 dollártól 100 dollárig terjednek.

3. Milyen szolgáltatásokra lesz szüksége??

A kezdéskor nem lesz szükség az összes csengőre és sípra, amelyet más jó webhelyeken lát. Még ha kicsi is kezd, elengedhetetlen, hogy a sorba írja le a szükséges szolgáltatások listáját. Ez elősegíti a teljes fejlesztési folyamat korszerűsítését és a kiemelt fontosságú szolgáltatásokra való összpontosítást. Ez is segít a költségek minimalizálásában növekedéskor.

Egy speciális weboldal létrehozásának költségei

Ingyenes téma és beépülő modulok telepítése előrelépést jelent a WordPress webhely minimális költségvetéssel történő felépítéséhez. Ahogy növekszik, és az Ön igényei fejlődnek, érdemes továbbfejleszteni webhelyét további kiegészítő szolgáltatásokkal.

További szolgáltatások hozzáadása azt is jelenti, hogy webhelyének költségei növekedni kezdenek.

Ha növekedést vár, akkor érdemes átváltani egy erősebb tárhelyszolgáltatásra, például a SiteGround GoGeek tervére. Természetesen egy kicsit többet fizet, mint a Bluehost. Nagyon sok prémium funkcióval rendelkezik, mint például a fellépés, a gyorsabb teljesítmény és a képesség akár 100 000 látogató kezelésére havonta. Olvassa el a teljes webhelytérkép áttekintést, hogy többet megtudjon erről a web hosting cégről.

Használhatja a SiteGround kupont, és 60% -ot engedhet meg a tárhely első évében.

Érdemes lehet egy prémium WordPress témát találni a webhelyére, amely professzionális megjelenést biztosít webhelye számára. A legjobb az, hogy a prémium témák gyakran extra funkciókkal és prioritást élveznek. Nézze meg a legjobb WordPress témák szakértői kiválasztását néhány kiváló prémium WordPress témához, amelyeket telepíthet a webhelyére.

Íme néhány alapvető prémium WordPress plugin, amelyet az Ön növekvő webhelyéhez ajánlunk:

Essentials

 • WPForms – Húzza az űrlapkészítőt. Nézze meg a WPForms áttekintést.
 • MonsterInsights – Lehetővé teszi a Google Analytics telepítését. Nézze meg a MonsterInsights áttekintést.

Megjelenés

 • Beaver Builder – A WordPress-et átalakítja egy drag and drop oldal-készítőgé.
 • Envira galéria – A legjobb WordPress érzékeny galéria plugin. Nézze meg az Envira galéria áttekintését.

értékesítés

 • Állandó kapcsolat – az e-mail marketing szolgáltatás, amelyet a növekvő vállalkozásoknak ajánlunk.
 • OptinMonster – Webhelyét átalakítja ólomgenerálógé. Nézze meg az OptinMonster áttekintést.

Biztonság

 • UpdraftPlus – A legjobb WordPress biztonsági mentési plugin. Olvassa el az UpdraftPlus áttekintést.
 • Sucuri Firewall – A legjobb WordPress biztonsági bővítmény. Olvassa el a Sucuri-áttekintést.

Sokkal több WordPress plugin és szolgáltatás is hozzáadható. Minden hozzáadott fizetett szolgáltatás vagy kiegészítő növeli a WordPress webhely költségeit.

A választott prémium termékektől függően webhelyének telepítési költségei évente 500–1000 dollár lehet.

Online áruház felállításának költségei

Az e-kereskedelem iparág virágzik, és a kutatások azt mutatják, hogy háromszor gyorsabban növekszik, mint a hagyományos kiskereskedőknél. Ha szeretne lépést tenni az e-kereskedelem üzletében, akkor a megfelelő idő az online áruház elindításához.

Online áruház létrehozásával elősegítheti vállalkozása kiterjesztését a világ minden tájáról, a nap 24 órájában. A legjobb az egész, hogy az offline vállalkozásokhoz képest könnyű elindítani az online áruházat anélkül, hogy bankszámláját megtörné.

Az online áruház létrehozásához természetesen szükség van egy domain névre és a tárhelyre is. Bár sok e-kereskedelemmel foglalkozó társaság létezik, javasoljuk, hogy a Bluehost WooCommerce tervet használja a kezdés előtt. A WooCommerce a WordPress legnépszerűbb és legátfogóbb e-kereskedelem bővítménye.

bluehost woocommerce tárhely

A Bluehost WooCommerce terv minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy online áruházát üzembe helyezze a WordPressen. A Bluehost WooCommerce terv néhány előnye a következő:

 • A WooCommerce előre telepítve van: A WooCommerce terv előre telepítve van a WordPress és a WooCommerce használatával, amelyek megkönnyítik az online áruház elindítását..
 • SSL tanúsítvány: Az online áruházban történő fizetések kezeléséhez SSL-tanúsítványra van szüksége. Az SSL tanúsítvány szintén szerepel a Bluehost WooCommerce tervében.
 • Dedikált támogatás: A WordPress dedikált szakértőinek csapata állandóan áll a nap 24 órájában, hogy segítsen Önnek.
 • Ingyenes domain név: Egy évre felmondhatja a domain regisztrációs díját.

Ha egy belépő szintű e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyet szeretne létrehozni, amelyet a WooCommerce működtet, akkor ez évente mintegy 190 dollárba kerül. Az ár magasabb lehet, ha prémium kiegészítőket és prémium témát szeretne telepíteni az online áruházához.

Ha alternatívát keres, akkor nézd meg ezeket a legjobb WooCommerce tárhely-szolgáltatót.

Weboldal készítése – Hogyan kerüljük el a túlfizetést

A kicsi kezdés a legjobb módszer a túlfizetés elkerülésére és a kiadások csökkentésére. A költségek megtakarítása érdekében mindig felfedezheti az ingyenes WordPress témát és a plugin könyvtárakat webhelyének fejlesztése érdekében.

Amint elkezdi vonzza a látogatókat, fontolgathatja prémium téma és prémium pluginek hozzáadását. A költségvetés keretein belül mindig figyelje a WordPress-ajánlatokat és kuponokat, hogy hatalmas kedvezményeket kapjon a vásárlásokra.

A növekvő weboldalnak nagyobb teljesítményű host-konfigurációra is szüksége lesz, mint egy belépő szintű webhelyre. Lehet, hogy rendszeresen optimalizálnia kell a WordPress szervert. Ha webhelyét egy olyan kiszolgálón szeretné üzemeltetni, amely egyedileg optimalizálva van a WordPress biztonsági konfigurációjára, fontolja meg webhelyének kezelését a kezelt WordPress tárhelyen.

Reméljük, hogy ez a cikk megértette, mennyibe kerül egy weboldal felépítése.

Ezenkívül ellenőrizze: Ha úgy dönt, hogy blogot készít a webhelye számára, akkor nézd meg a Legjobb blogplatformok oldalt

Ha útmutatásra van szüksége, akkor számos lépésről lépésre is van oktatóprogramunk:

 • Hogyan készítsünk egy WordPress webhelyet, lépésről lépésre
 • Hogyan hozhat létre online áruházat, lépésről lépésre
 • Hogyan indítsunk el egy blogot, lépésről lépésre
 • Hogyan lehet online piacot létrehozni?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map