Ninja űrlapok alternatívája: WPForms és Ninja űrlapok (összehasonlítva)

WPForms vs Ninja Forms


Keresi a tökéletes űrlapok beépülő modult a WordPress webhelyéhez? Ha online kutatást végzett, akkor valószínűleg megtalálta WPForms és a Ninja űrlapokat a WordPress top blogai ajánlja. Most valószínűleg azon tűnik, hogy melyiket választja!

Ha igen, akkor azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ebben a cikkben összehasonlítjuk a WPForms és a Ninja űrlapokat, és megmutatjuk a fontos különbségeket, így eldöntheti, melyik bővítmény a tökéletes megoldás az Ön webhelyére..

A következő 5 pont alapján hasonlítjuk össze a 2 bővítményt:

 1. Általános áttekintés
 2. Egyszerű használat
 3. Jellemzők
 4. Árazás
 5. Támogatás

1. WPForms vs Ninja űrlapok – Általános áttekintés

Mi a WPForms??

wpforms-áttekintés-contact-form-plugin

A WPForms a kezdőbarát WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény a piacon. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen létrehozhat gyönyörű kapcsolatfelvételi űrlapokat a WordPress webhelyén. Ez egy nagyon egyszerű, intuitív felhasználói felületet kínál, így percek alatt elkészítheti a WordPress űrlapok széles skáláját..

A WPForms plugin ingyenes Lite verzióval, valamint számos prémium verzióval érkezik. Több mint 1 millió aktív telepítéssel rendelkezik a WordPress.org oldalon. A bővítmény 3000+ szavazatból származó átlagos felhasználói értékelésből 4,9-ből 4,9-t kapott, amelyeket a WordPress.org-on kapott. A felhasználók szeretik!

A WPForms-ot ugyanazok az emberek hozták létre, akik a legnagyobb nem hivatalos WordPress erőforrás-helyet üzemeltetik, WPBeginner. Abban az esetben, ha nem ismeri: a WPBeginner leginkább a kezdőbarát oktatóprogramokról ismert, amelyek különböző WordPress témákban foglalkoznak..

Nézze meg a teljes WPForms áttekintést

Mi a Ninja űrlap??

ninja-formák-home

A Ninja Forms az egyik legnépszerűbb ma elérhető WordPress forma plugin. Jellemzője egy könnyen használható drag and drop űrlapkészítő, amely lehetővé teszi kapcsolattartási űrlapok létrehozását a WordPress-ben. A mellékelt kiterjedt űrlapmezők segítségével korlátlan űrlapokat hozhat létre ezzel a bővítménnyel.

Mint a WPForms, a Ninja Forms ingyenes és prémium verziókban is kapható. Ezenkívül több mint 1 millió aktív telepítéssel rendelkezik a WordPress.org oldalon. A Ninja Forms 5-ös átlagos felhasználói értékelése alapján, összesen 900+ szavazatból, a WordPress.org-on kapott 4,4 pontot. Ha összehasonlítja a két bővítményt átlagos felhasználói véleményük alapján, a WPForms előtt áll a Ninja Forms.

A Ninja Forms-ot a WordPress szakemberek egy csoportja hozta létre, amelyet WP Ninjas-nak neveztek el.

Nézze meg a Ninja Forms teljes áttekintését

2. Könnyű használat

Űrlap létrehozása a WPForms segítségével

A létrehozás fő célja WPForms az volt, hogy a WordPress űrlapkészítést a lehető legegyszerűbbé és egyszerűbbé tegyük. Ezért a WPForms az egyszerűség és a felhasználóbarát szempontból kiemelkedik a tömegből.

Ha új űrlapot szeretne létrehozni a WPForms segítségével, ugorjon a WPForms »Új hozzáadása a WordPress irányítópultjáról. Itt számos előre elkészített sablon közül választhat.

A wpforms sablonokat alkot

Kiválaszthat egy sablont a gyors induláshoz. Ha további mezőket szeretne hozzáadni az előre elkészített űrlaphoz, akkor húzza azokat a bal oldali mezők panelen a jobb oldali űrlapszerkesztőbe.

wpforms vs surveymonkey egyszerű használat

Az egyes mezőket testreszabhatja a Mező opciók.

field-opciók-wpforms

Testreszabhatja az űrlap nevét, a reCAPTCHA-t, a spam elleni mézespotot, az értesítéseket és a megerősítő e-maileket Beállítások. Az űrlapot összekapcsolhatja olyan e-mail marketing platformokkal, mint a Constant Contact, amely kiváló alternatíva a MailChimp stb. Számára értékesítés választási lehetőség. Beállíthatja a PayPal és a Stripe eszközöket, hogy fogadja el a kifizetéseket a kifizetések választási lehetőség.

Összefüggő: A MailChimp legfontosabb alternatívái

wpforms beállítások

Olyan egyszerű. Miután befejezte a mezők hozzáadását az űrlaphoz, és áttekintette az összes beállítást, kattintson a Megment gombot a képernyő tetején.

megtakarítás-form-wpforms

A Mentés gomb mellett megjelenik egy Beágyaz választási lehetőség. Ha rákattint, akkor kap egy új kódot az új űrlaphoz, amelyet beilleszthet webhelyének bárhová az űrlap hozzáadásához..

A WPForms hozzáadása a WordPress hozzászólásokhoz és oldalakhoz egyszerűen elérhető a WPForms widget segítségével, amely elérhető a postaszerkesztő menüben. Ha kapcsolattartó űrlapot szeretne hozzáadni egy üzenethez vagy oldalhoz, akkor meg kell nyitnia a bejegyzést vagy oldalt, és kattintson a WPForms widget ikonra.

add-formák-widget utáni editor-wpforms

Ezután válassza ki a hozzáadni kívánt űrlapot.

select-form-wpforms

És ez az! Most közzéteheti vagy frissítheti ezt az oldalt, hogy megnézze, hogyan néz ki az űrlap az Ön webhelyén. Az alábbiakban egy képernyőképet mutatunk be, hogy hogyan néz ki az egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap:

contact-form-Például-wpform

Ha az űrlapját oldalsávokban vagy bármilyen widgetkész területben szeretné megjeleníteni, akkor a WPForms widget megtalálható itt: Megjelenés »Széles látványelemek.

wpforms-modul

A widget áthúzhatja bármelyik widget-kész területre, amelyben meg szeretné jeleníteni az űrlapot.

Űrlap létrehozása a Ninja űrlapokkal

A Ninja Forms többször frissítette felületét, hogy felhasználóbarátabbá váljon. Most is nagyon hasonló formájú felülettel rendelkezik, mint a WPFormsé.

Ha új űrlapot szeretne létrehozni a Ninja Forms segítségével, akkor meg kell látogatnia Ninja űrlapok »Új hozzáadása az irányítópulton. Itt számos űrlapsablont fog látni, amelyekkel kezdődik, köztük egy üres űrlapot.

ninja-formák-sablonok

Választhat egy sablont, és gyorsan elindulhat; azonban előfordulhat, hogy nem használhatja az összes kiemelt szolgáltatást, ha nem vásárolta meg a legdrágább csomagot. A Ninja Forms az összes elérhető űrlapsablont megjeleníti, beleértve azokat, amelyekhez nem fér hozzá, ami kissé zavaróvá és rendetlenné teszi.

Másrészt a WPForms csak azokat a sablonokat jeleníti meg, amelyeket ténylegesen felhasználhat a telepített terv szerint. Szép és rendben tartja a WPForms-ot.

Miután kiválasztotta a sablont, látni fogja az alább látható űrlapkészítési felületet. Új mezők hozzáadásához az űrlaphoz kattintson a hozzáad ikon.

create-form-ninjaforms

Ezután az összes mező megjelenik a jobb oldalon. Most húzza őket a bal oldali űrlapszerkesztőbe, és összeállíthatja az űrlapot.

edit-form-ninjaforms

Az értesítéseket, a megerősítő üzeneteket és a sikeres e-maileket a e-mailek & Hozzászólások választási lehetőség. A megjelenítési beállításokat, korlátozásokat és számításokat a következőből konfigurálhatja Fejlett választási lehetőség.

ninja-formák-beállítások

Miután létrehozta és testreszabta az űrlapot, rákattinthat közzétesz.

Az űrlapnak a WordPress hozzászólásaiban és oldalain történő használatához használhatja a Ninja Forms widget-et az oldal / post szerkesztőben. A WPForms-hoz hasonló felülettel rendelkezik.

Ha kapcsolattartási űrlapot szeretne hozzáadni egy üzenethez vagy oldalhoz, akkor meg kell nyitnia a hozzászólást vagy az oldalt, és kattintson a Ninja Forms widget ikonra.

add-formák-widget utáni editor-ninjaforms

Válassza ki a hozzáadni kívánt űrlapot, és frissítse az oldalt.

select-form-ninjaforms

Ezután megnézheti az űrlap megjelenését. Így néz ki az alapvető forma.

contact-form-exmple-ninjaforms

Akárcsak a WPForms, ez is rendelkezik egy widgettel, amelyet használhat oldalsávokban és a webhely egyéb, widget-kész területein. A widget itt található Megjelenés »Széles látványelemek.

ninja-formák-modult

Győztes: WPForms. Tiszta felületének megjelenítéséhez csak azokat a sablonokat jeleníti meg, amelyekhez Ön hozzáfér. Plusz, az Beágyaz opció egy rövid kóddal, amely lehetővé teszi az űrlap egyszerű hozzáadását a webhely bármely pontjára.

3. Jellemzők

Az erőssége WPForms az a képessége, hogy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapokat, valamint fejlett űrlapokat hozzon létre, mint például fizetési űrlapok, felhasználói regisztrációs űrlapok, felmérések és közvélemény-kutatások, hírlevél feliratkozási űrlapok stb..

Itt csak néhány a WPForms főbb jellemzői:

 • Spam védelem anti-spam mézeskanállal és reCAPTCHA-val
 • Intelligens feltételes logika
 • E-mail marketing-integráció az AWeber, a MailChimp, a Drip és más népszerű szolgáltatásokkal
 • Felmérés és közvélemény-kutatások addon
 • Jobb bejegyzéskezelés az irányítópulton, hogy az összes bejegyzés egy helyen legyen
 • Fogadjon kifizetéseket és adományokat a PayPal és a Stripe segítségével

Mindezek a funkciók együttesen teszik a WPForms-ot a WordPress űrlapok teljes eszközévé.

A Ninja Forms viszont nagy teljesítményű, személyre szabott funkciókkal is rendelkezik. A legtöbb szolgáltatás azonban csak bővítmények formájában érhető el. Mindegyik kiterjesztést külön kell megvásárolnia, vagy prémium csomag keretében kell beszereznie.

A szolgáltatás szempontjából a Ninja Forms kiválasztásakor a WPFormshoz képest két fő hátránya van:

1. Ha külön vásárolja meg a bővítményeket, akkor több pénzt kell befektetnie. A legtöbb bővítmény ára 49 dollár, tehát sietve költséges lesz.

2. A WPForms-kiegészítők csak egy kattintásnyira vannak, míg a Ninja Forms-kiegészítők megkövetelik, hogy az egyes kiegészítők telepítéséhez kövesse a WordPress bővítmény teljes telepítési folyamatát. Ez azt jelenti, hogy le kell töltenie a kiterjesztésű fájlt, töltse fel az irányítópultra, telepítse, majd aktiválja.

A meglévő funkciókon kívül a Ninja Forms rendkívül rugalmas és bővíthető. Több száz funkcióval, műveleti kampóval és szűrővel készült, amelyeket a fejlesztők felhasználhatnak az egyedi funkciók létrehozására.

Győztes: Ez egy nyakkendő. A WPForms azonban a legtöbb szolgáltatás könnyebb használatát teszi lehetővé, és csak egy kattintásnyira van a kiegészítőkkel.

4. Árképzés

Mind a WPForms, mind a Ninja Forms ingyenes és prémium verziókat kínál. A Lite verziókat közvetlenül a webhely irányítópultjára telepítheti a WordPress.org plugin könyvtárból, és ingyenesen felhasználhatja azokat. A fejlett funkciók és kiegészítők eléréséhez frissítenie kell prémium terveit.

WPForms 4 elsődleges árazási tervvel rendelkezik. A kezdő vállalkozások számára ez a következő Alapvető terv, amely 39,50 dollárba kerül. De ahhoz, hogy az összes WPForms szolgáltatást és kiegészítőt felhasználhassa, meg kell vásárolnia a legdrágább csomagot, Elit, ami 299 dollárba kerül.

wpforms-árazás

A Ninja Forms 3 fő árképzési tervvel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatások és bővítmények használatát, vagy külön megvásárolhatja és felhasználhatja őket ingyenes csomagjukkal..

ninja-formák-árazás

A legalapvetőbb Ninja Forms terv, Személyes, 99 dollárba kerül; és a legdrágább terv, Ügynökség, 499 dollárba kerül. Ártartományuk jóval magasabb, mint a WPFormsé.

Számos olyan szolgáltatás található, amelyet kevesebb pénzért kaphat a WPForms segítségével. Például bármilyen WPForms tervvel létrehozhat több oszlopos űrlapot, beleértve annak Lite verzióját; de meg kell vásárolnia a Elrendezés és stílusok addon vagy a Személyes azt tervezi, hogy ugyanazt a funkciót használja a Ninja Forms esetén.

Hasonlóképpen lehet kapni Állandó kapcsolat ingyenes integráció a WPForms összes verziójával, de külön bővítményt kell vásárolnia, vagy meg kell vásárolnia a Személyes azt tervezi, hogy feltárja ezt a funkciót a Ninja Forms számára.

Győztes: WPForms. Nagyteljesítményű funkciókat kínál nagyon elfogadható áron.

5. Támogatás

WPForms több száz kezdőbarát oktatóanyagot tartalmaz a plugin könnyű használatához. Szinte az összes kérdésre a választ megtalálja a dokumentációban.

A Lite verzió felhasználói feltehetik kérdéseiket a WordPress.org oldalon. Támogató csapatuk nagyon reagál, amint azt a felhasználói értékelések mutatják. A prémium verzió felhasználói megnyithatják a támogatási jegyeket, és e-mailben személyre szabott támogatást kaphatnak.

A Ninja Forms részletes dokumentációval rendelkezik, amely segít a leggyakoribb kérdésekben. Kaphat egyszerű útmutatót a plugin használatához. Ha technikai támogatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot velük a kapcsolatfelvételi oldalukon egy támogatási jegy megnyitásával.

Győztes: Ez egy nyakkendő.

Következtetés

A WPForms nagyszerű űrlapkészítő plugin a WordPresshez. Ez egy igazán egyszerű, felhasználóbarát felületet biztosít az űrlapok készítéséhez. Teljes funkciókkal rendelkezik, amelyeket könnyedén használhat. A plugin a kisvállalkozások számára is nagyon kedvező.

A Ninja Forms egy erős WordPress űrlapkészítő plugin is. Felülete felhasználóbarát; azonban nem lehet összehasonlítani a WPForms tiszta felületével. A Ninja Forms beépülő modul fejlett funkciókat hoz a táblázathoz, amelyek hasznosnak találhatók, de az összes beszerzése meglehetősen költséges..

Ennélfogva, WPForms a felhasználók szempontjából egyértelmű nyertes. A fejlett fejlesztőknek azonban a fejlesztőbarát lehetőségek miatt hasznosabbnak találhatják a Ninja űrlapokat.

Reméljük, hogy ez a cikk segítette Önt a webhelyén a WPForms vagy a Ninja Forms közötti döntésben.

Érdemes lehet elolvasni a mélyebb összehasonlítást is,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack
 • WPForms vs Gravity Forms
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map