Shopify vélemény: a legjobb lehetőség online áruház készítéséhez?

shopify vélemény


Szeretné tudni, vajon a Shopify a legjobb e-kereskedelmi platform az Ön számára? Ha érdekli egy online áruház létrehozása, akkor fontos a megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása. A nagyszerű e-kereskedelem lehetővé teszi egy professzionális e-kereskedelemmel kapcsolatos weboldal tervezését, online áruházának kezelését és termékek online értékesítését.

Ebben a Shopify-áttekintésben áttekintjük a Shopify összes előnyeit és hátrányait, így eldöntheti, hogy ez a legjobb lehetőség az online áruház létrehozásához..

Kezdjük el!

Mi a Shopify??

Shopify-login-honlap

A Shopify e-kereskedelmi platform az online boltok számára. Alapvetően az, amit a Shopify tesz, az egyszerű szolgáltatást nyújt a felhasználók számára egy online áruház készítéséhez.

A széles sablonválasztékával professzionális megjelenést kölcsönözhet az online áruházának, hozzáadhatja termékeit, és elkezdheti eladását. Nem kell semmit tudnia a webdesignról, a HTML-ről vagy a kódolásról; ez egy tökéletes módszer kezdőknek az online értékesítés megkezdéséhez.

A Shopify segítségével bármilyen típusú online áruházat létrehozhat. Tehát eladhat bármilyen kívánt terméket, legyen szó ruháiról, konyhai eszközökről, elektronikáról, játékokról és így tovább. Digitális termékeket is eladhat a Shopify webhelyén, például könyveket, letölthető fájlokat, szoftvereket, WordPress pluginokat és még sok másat.

Ezenkívül a Shopify egy házigazda megoldás, tehát azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a webtárhely megvásárlásával vagy a szoftver letöltésével kapcsolatban. Önnek nem is kell kezelnie online áruházának biztonságát vagy teljesítményét, a Shopify mindezt az Ön számára kezeli. Alapvetően a Shopify nagyjából mindent kínál, amire szüksége van egy online áruház létrehozásához, közvetlenül a dobozból.

Hogyan működik a Shopify??

A Shopify egy felhőalapú SaaS (szoftver mint szolgáltatás) e-kereskedelmi megoldás. Ez azt jelenti, hogy nincs bonyolult szoftver telepíteni. Csak annyit kell tennie: nyissa meg böngészőjét, lépjen a Shopify bejelentkezési oldalra, és jelentkezzen be az online áruház felépítéséhez és kezeléséhez. Ez azt is jelenti, hogy a Shopify üzletét bárhonnan kezelheti és bővítheti, ahol van internet kapcsolat.

A tanfolyam megkezdése előtt regisztrálnia kell a Shopify-n. Sok SaaS-megoldáshoz hasonlóan havonta díjat fizet a platform használatáért. De a cikk későbbi részében jobban megismerjük a Shopify árazását.

Mint már említettük, a Shopify egy hostolt megoldás. Tehát megkaphat egy domain nevet a Shopify-tól, és azonnal elkezdheti építeni online áruházát.

Már van WordPress-weboldala, de szeretné elkezdeni termékek eladását? Ne aggódjon, könnyen integrálhatja a Shopify-t a WordPress-szel, így a jelenlegi webhelyét online áruházmá változtathatja.

Nézze meg útmutatónkat, amelyben részletes utasításokat talál a Shopify WordPress használatával történő beállításáról.

Milyen népszerű a Shopify?

A Shopify az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi platform a piacon. Vessen egy pillantást ezekre a Shopify statisztikákra, amelyek ezt bizonyítják:

 • Jelenleg több mint 999 000 élő webhely működik a Shopify segítségével
 • A Shopify vállalkozásai szerte a világon több mint 100 milliárd dollár eladást realizáltak
 • A Shopify a 4. legnépszerűbb tartalomkezelő platform, a piaci részesedés 2,8% -ával

Ki használja a Shopify-t? Számos rendkívül sikeres online áruházat hoztak létre a Shopify segítségével, beleértve:

Herschel
Herschel-ki-felhasználások-Shopify

KKW szépség
KKW-szépség, aki-felhasználások-Shopify

Penguin Books (Egyesült Királyság)
pingvin-könyvek-ki-felhasználások-Shopify

Pipcorn
pipcorn-ki-felhasználások-Shopify

Szóval, miért számít mindez? Nos, ott van a számok biztonsága. Ha ez a sok ember bízik a Shopify-ban online áruház létrehozásában és működtetésében, akkor azt mondhatjuk, hogy te is.

Most, hogy tudta, mi a Shopify és mennyire népszerű, vegye figyelembe a Shopify használatának előnyeit és hátrányait.

A Shopify használatának előnyei

Az e-kereskedelem platformjának kiválasztásakor gondosan mérlegelnie kell az előnyeket és hátrányokat. Tehát először vessünk egy pillantást a Shopify használatának előnyeire saját online áruházunk létrehozásához és kezeléséhez.

1. Könnyű használat

A Shopify a könnyű használat szempontjából készül. Ez az e-kereskedelem platform megkönnyíti bárki számára, még kezdő kezdőknek is, online áruház létrehozását. Valójában a Shopify azt állítja, hogy az összes szükséges funkciót felkínálja, egyetlen gond nélkül, ami nagyon igaz.

Mivel a Shopify egy hostolt megoldás, szinte mindent kezel az Ön számára. A Shopify gondoskodik arról, hogy az online áruház biztonságos, mobilbarát és kompatibilis legyen az összes böngészővel. A Shopify kezeli a webhely sebességét és teljesítményét, a biztonsági mentéseket és így tovább.

Mindez elősegíti vállalkozásának növekedését, jobb vásárlási élményt nyújt ügyfelei számára, és adatát biztonságban tartja. Ez lehetővé teszi, hogy az értékesítésre összpontosítson.

Ezenkívül a Shopify egy drag and drop építőkészüléket kínál, amely megkönnyíti az áruház testreszabását, és a termékek hozzáadása az áruházához egyszerű.

hozzátéve-termékek-Shopify

1 kattintással teljesítheti a megrendeléseket, automatikus adót adhat hozzá a tartózkodási helyétől függően, és még sok minden mást.

A Shopify célja, hogy megkönnyítse az online áruház indításának és működtetésének a folyamatát.

2. Könnyű testreszabás a Shopify témákkal

Online áruházának nagyszerűnek kell lennie, ha azt akarja, hogy az emberek tőled vásároljanak. Szerencsére azonnali átalakítást adhat online áruházának a Shopify témákkal.

A Shopify több mint 70 professzionális témát kínál, amelyek közül néhányat világhírű tervezők készítettek. Ráadásul sokuk ingyenes!

Shopify témák

A Shopify témaboltban kifejezetten az Ön igényeihez tervezett sablonokat találhat. Például olyan iparágakon alapuló témákat kínálnak, mint az ételek és italok, a divat, a művészet és a fényképészet, a bútorok, az elektronika és így tovább. Még olyan témák is vannak, amelyeket kifejezetten nagy vagy kis készletekhez terveztek.

Az összes téma könnyen testreszabható, így kiválaszthat egy témát, és pontosan illesztheti a márkához, hozzáadásával saját logóját, színeit, képeit, betűtípusát és egyebeket.

3. Hozzáadott teljesítmény a Shopify Apps segítségével

Egy másik fantasztikus dolog a Shopify-nál a Shopify Apps. A Shopify App Store hasonló a Google Play Android telefonokhoz. Számos ingyenes és fizetett alkalmazás közül választhat, hogy extra energiát és funkciókat biztosítson az online áruházhoz.

Több százezer alkalmazás közül választhat, beleértve termékértékeléseket, e-mail marketingt, élő csevegést, eladási ajánlásokat és egyebeket.

Hozzáadhat olyan alkalmazásokat is, amelyek lehetővé teszik a termékek eladását több platformon, többek között a Facebookon, a Messengerön, az Instagramon, és még egy „Vásárlás gombot” is, amely lehetővé teszi termékek eladását bármilyen weboldalon vagy blogon, vagy megoszthatja a pénztár linkeit..

Shopify-alkalmazások

Bármely kiegészítő API-kulcsát felhasználhatja annak integrálására a Shopify segítségével. Például, ha olyan ólomgeneráló eszközt használ, mint a OptinMonster az e-mail listájának bővítéséhez és a kosárról való elhagyás csökkentéséhez használhatja az OptinMonster szoftvert a Shopify webhelyén is.

Az alkalmazások mellett a Shopify beépített marketing eszközökkel is rendelkezik, amelyek segítenek termékeinek értékesítésében, például blog, SEO eszközök, marketing irányítópult jelentések és még sok más.

4. Skálázhatóság

Az online áruház bővítése egyszerű a Shopify segítségével. Mivel olyan egyszerű az online áruház elindítása a Shopify segítségével, és nem kell saját kezűleg kezelnie a weboldalt, így összpontosíthat üzleti növekedésére és az értékesítés növelésére.

Amikor eljön az idő, hogy vállalkozása növekszik, és további szolgáltatásokra van szüksége, egyszerűen frissítheti a Shopify tervet.

A forgalom növekedésével a Shopify ennek megfelelően kezeli az üzemidőt, a sebesség optimalizálását, a teljesítményt és így tovább. Tehát nem kell aggódnia, hogy fejlesztői csapatot bérelt fel webhelyének az Ön számára történő kezelésére.

Hátrányai a Shopify használatának

Mint minden nagyszerű e-kereskedelmi platformon, mindig van néhány hátrány, amelyet figyelembe kell vennie. Vessünk egy pillantást a Shopify online áruház készítéséhez szükséges előnyeire.

1. Shopify árképzés

A Shopify három fő árszabási tervet kínál, amelyek közül választhat. Az alapvető Shopify, melynek költsége 29 USD / hónap, a Shopify terve 79 USD / hónap, és az Advanced Shopify, amelynek költsége 299 $ / hónap. Minden tervhez tartozik domain név, SSL tanúsítvány és web hosting az e-kereskedelem webhelyén.

Shopify-árazás

Ezenkívül kínálnak egy Shopify Lite tervet is, amely havi 9,99 USD-t tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a Facebookon történő eladást és az Messengerben csevegést az ügyfelekkel, a Buy gomb hozzáadását bármely webhelyhez vagy bloghoz, valamint a hitelkártya-fizetések elfogadását. Ez a megoldás azonban csak a Buy Button eladókra vonatkozik, és nem azokra a felhasználókra, akik teljes e-kereskedelmi webhelyet akarnak létrehozni.

Amikor elkezdte a Basic Shopify tervet, akkor 2 felhasználói fiókot kap, korlátlan termékek hozzáadásának lehetőségét, 24 órás támogatást és még sok minden mást. Az egyes csomagokhoz tartozó szolgáltatások teljes részleteit a Shopify webhelyén láthatja.

A többi e-kereskedelemben népszerű e-kereskedelemmel kapcsolatos megoldáshoz képest a Shopify egy kicsit költségesebb. Különösen akkor, ha hozzáférést szeretne kapni az összes szolgáltatáshoz és az alacsonyabb Shopify tranzakciós díjakhoz. Például, ha úgy dönt, hogy a WooCommerce-t és a WordPress-t használja, akkor maga a WooCommerce plugin ingyenes, és csak annyit kell fizetnie, hogy csak az e-kereskedelem tárhelyét kezdi, amely mindössze 6,95 dollárral kezdődik a Bluehost segítségével.

Szerencsére elindíthatja online üzletének felállítását és 14 napig használhatja a Shopify szolgáltatást anélkül, hogy megadná hitelkártya-adatait. Ez lehetőséget ad a Shopify kipróbálására és megnézheti, hogy tetszik-e, mielőtt fizetne érte.

2. Tranzakciós díjak

Az e-kereskedelem platformjának kiválasztásakor nem csak gondolni kell a szolgáltatás igénybevételének havi árára. A platform tranzakciós és hitelkártya díjakat is figyelembe kell vennie.

A Shopify rendelkezik egy alapértelmezett fizetési opcióval, a Shopify Payments néven, amelyet a Stripe működtet. A Shopify Payments segítségével fizetéseket fogadhat el ügyfeleitől, és ez lehetővé teszi a többi fizetési megoldás könnyű integrálását.

A Shopify Payments esetén nincs tranzakciós díj. Bár minden tranzakcióért 2,9% + 30 cent alap hitelkártya-díjat kell fizetnie. Ez a díj csökkenthető, ha drágább csomagra frissít.

Shopify fizetési tranzakciókat-

De ha nem akarja használni a Shopify Payments szolgáltatást, és inkább egy harmadik fél fizetési átjáróját, például a PayPay-t használja, a Shopify további 2,0% -os tranzakciós díjat számít fel Önnek minden egyes tranzakcióért. Ez a díj azon költségek mellett jár, amelyeket már levon le a harmadik fél által nyújtott szolgáltatás, amelyet webhelyén használ.

Tehát, ha nem használja a Shopify Payments-t a Shopify-webhelyén, ez sok pénzbe kerülhet. A végső döntés meghozatala előtt feltétlenül hasonlítsa össze az összes e-kereskedelmi megoldás platform tranzakciós és hitelkártya-díjait.

3. Az online áruház mozgatása nehéz

A megfelelő e-kereskedelmi platform kiválasztása annyira fontos. Mert ha egy adott platformon építi fel online áruházát, majd úgy dönt, hogy költözik, a legtöbb e-kereskedelmi platform, ideértve a Shopify-t is, nem teszi ezt egyszerűvé.

Miután annyi időt töltött a tökéletes e-kereskedelem webhelyének létrehozására, ha úgy dönt, hogy elhagyja a Shopify szolgáltatást, akkor nem veheti magával – örökre eltűnt. A legjobb, amit megtehetsz, az összes termékinformáció exportálása.

Mint már említettük, ez a helyzet a legtöbb e-kereskedelmi platformon. Tehát szánjon időt kutatásra és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, hogy ne bánja meg döntését.

Shopify áttekintés: Ez a legjobb e-kereskedelmi platform az Ön számára?

Reméljük, hogy már ismeri a Shopify használatának előnyeit és hátrányait. De térjen át gyorsan a legfontosabb pontokra:

A Shopify használatának előnyei:

 1. A Shopify hihetetlenül egyszerűen használható. Az internetes áruházat bármikor felállíthatja és működtetheti, anélkül, hogy korábbi tapasztalatokkal rendelkezne.
 2. A Shopify segítségével az online áruház szinte minden elemét kezeli az Ön, ideértve a webtárhelyet, az SSL-tanúsítványt, a biztonságot, a sebességet és a teljesítményt, a biztonsági mentéseket és még sok minden mást..
 3. A Shopify végtelen testreszabást kínál számos téma, alkalmazás és integráció segítségével.
 4. Az online áruház méretezése a Shopify segítségével is egyszerű. Egyszerűen frissítse azt a tervet, hogy az e-kereskedelem webhelyét a következő szintre állítsa.

Hátrányai a Shopify használatának:

 1. A Shopify egy kicsit drágább, mint néhány más népszerű e-kereskedelmi megoldás. Sőt, bármikor, amikor további szolgáltatásokat szeretne szerezni, frissítenie kell a tervet.
 2. A Shopify használatakor tranzakciós díjat kell fizetnie, amely csökkentheti nyereségét.
 3. Nincs teljes ellenőrzése az online áruház felett, és a Shopify nem könnyíti meg az online áruház új platformon történő áthelyezését, ha úgy dönt, hogy vált.

A Shopify kiváló lehetőség, ha gyorsan méretezhető online áruházat szeretne létrehozni, amelyhez nincs szükség kezelésre.

Kezdje el a Shopify használatát ma!

Ha azonban teljes mértékben ellenőrizni szeretné e-kereskedelmi webhelyét, és alacsonyabb költségekkel szeretné elindítani, akkor előfordulhat, hogy egy másik e-kereskedelmi megoldás jobb az Ön számára..

Reméljük, tetszett neki ez a Shopify értékelés! Ha kíváncsi vagy arra, hogy a Shopify miként áll össze más e-kereskedelmi platformokkal szemben, olvassa el a Shopify és a WooCommerce közötti cikkünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map