Sumo alternatívák: OptinMonster vs. Sumo (melyik a jobb?)

optinmonster vs sumo


OptinMonster vs. Sumo: Ki nyeri a csatát? Ha egy Sumo alternatívát keresel, és kíváncsi vagy arra, hogy az OptinMonster miként áll fel az e-mail listájának növelésére szolgáló eszközként, akkor a megfelelő helyen vagy.

Vizsgáljuk meg az OptinMonster és a Sumo tulajdonságait egymás mellett, hogy meghatározzuk, melyik lead generálási és konverziós optimalizáló eszköz a legjobb választás az Ön webhelyére..

Kezdjük az OptinMonster és a Sumo összehasonlításával.

Itt található egy gyors tartalomjegyzék, amely bemutatja a különféle szempontokat, amelyeket összehasonlítunk a két eszköz, az OptinMonster és a Sumo között:

Általános áttekintés: OptinMonster vs. Sumo

Mi az OptinMonster??

optinmonster-logo
OptinMonster az elérhető legnépszerűbb ólomgeneráló eszközök. Több százezer kiadó, e-kereskedelmi webhely és ügynökség használja az OptinMonster szolgáltatást e-mail listáinak bővítéséhez, az oldalmegtekintések fokozásához, a visszafordulási arány csökkentéséhez, a kosaraktól való elhagyás csökkentéséhez, a felhasználói elkötelezettség fokozásához és az értékesítési konverziók növeléséhez..

Az OptinMonster egy szoftver mint szolgáltatás (SaaS) megoldás, és bármilyen típusú webhelyen használható, beleértve a WordPress, a Shopify, a Magento, a statikus HTML webhelyeket és egyebeket.

Az OptinMonster használatához a webhelyén mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáad egy darab kódot a webhelyéhez. De még ennél is könnyebbé teszik a WordPress használóit, csupán annyit kell tennie, hogy töltse le és aktiválja az ingyenes WordPress bővítményt.

Az OptinMonster telepíthető több webhelyre, és mindezt egyetlen irányítópulton keresztül kezelheti. Még OptinMonster alszámlákat is kínálnak, így számos munkatárs vagy ügyfél egyszerre férhet hozzá a fiókhoz. Szabályozhatja, hogy ezek az alszámlák valóban hogyan működhetnek a néző, a szerző, a kezelő és az adminisztrátor négy különböző szerepével.

Integrálódik minden nagyobb e-mail marketing szolgáltatással, beleértve az AWeber-et, a Constant Contact-ot, amelyek kiváló alternatívái a MailChimpnek, még néhány, így könnyedén összekapcsolhatja OptinMonster kampányait az e-mail marketing kampányaival..

Mi a Sumo??

sumo-logo
Sumo, egy korábbi nevén SumoMe néven ismert, egy újabb nagyszerű lista-készítő és webhely-optimalizáló eszköz. Akárcsak az OptinMonster, a Sumo szinte bármilyen típusú webhelyen is felhasználható e-mail listájának növelésére, a kosárból való elhagyás csökkentésére és a rendelés értékének növelésére. De az OptinMonstergel ellentétben a Sumo plugin, nem SaaS megoldás.

A Sumo segítségével további felhasználókat is felvehet fiókjába, de csak az admin és a felhasználói szerepek közül választhat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó hozzáférhet az összes fiókbeállításhoz és kampányhoz, míg az OptinMonster segítségével jobban ellenőrizheti, hogy mire fér a többi felhasználó..

A Sumo e-mail marketing szolgáltatásokkal is integrálódik, például a Mailchimp, a Constant Contact, a MailerLite és még sok más.

Könnyű használat: OptinMonster vs. Sumo

OptinMonster

OptinMonster a legegyszerűbb, leginkább felhasználóbarát, ólom generáló eszköz. Ez egy önálló alkalmazás, amely a saját webhelyén él. Előugró ablakok és kampányok létrehozásához jelentkezzen be fiókjába a OptinMonster webhely.

optinmonster vs sumo-bejelentkezés

A bejelentkezés után kampányokat hozhat létre, kezelheti fiókját, és az összes kényelmes helyen megtekintheti az összes OptinMonster szolgáltatást használó webhelyet..

optinmonster-műszerfal

Új kampány létrehozása az OptinMonster segítségével nagyon egyszerű. Csak kattintson a Kampány létrehozása gombra, és eljut egy oldalra, ahol kiválaszthatja a kampány típusát, legyen az felbukkanó, teljes képernyős, becsúsztatható, lebegő sávú vagy inline.

Ezután a sok kampánysablon közül egyet választhat, amelyek lehetővé teszik a nagyszerű kampány gyors létrehozását. Ezután használhatja a húzza az építőt a sablon könnyű testreszabása az Ön igényei szerint.

optinmonster-kampány-építő

Miután befejezte a kampány létrehozását, csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a Közzététel gombot, élethűvé teszi a közzétételi állapotot, és másolja és illessze be a beágyazott kódot a webhelyére..

optinmonster-embed

Sumo

Másrészt, a Sumo fiókját kell kezelnie, és két különböző helyről kell kampányokat létrehoznia. Bejelentkezhet fiókjába a Sumo webhelyén, de innen csak a fiók számlázását és a fiók egyéb adatait kezelheti. Innen nem hozhat létre felbukkanó ablakokat vagy kampányokat. Emellett a Sumo webhelyének többi részét, például a kezdőlapot csak akkor tekintheti meg, ha ki van jelentkezve a fiókjából..

sumo-fiók

Előugró ablakok és kampányok létrehozásához először hozzá kell adnia a Sumo-t webhelyéhez. Az alábbiakban látható, hogy néz ki egy WordPress-webhely. Kampány létrehozásához kattintson a Saját alkalmazások elemre. Ekkor megnyílik egy új ablak, ahol felépítheti a felbukkanó vagy kampányt. Ez sokféle ablak, amelyekkel foglalkozni kell.

sumo-műszerfal

A Sumo részleges drag and drop szerkesztővel rendelkezik a felbukkanó ablakok és kampányok testreszabásához, de a felhasználói felület használata bonyolultabb, mint az OptinMonster. Beletelik egy kis kattintással, hogy kitalálja, mit csinál.

Ráadásul a Sumo nem engedélyezi a kampánytípus teljes kiválasztását. Például arra készteti Önt, hogy válassza ki a kampány célját, és ha a Kihívás hozzáadása a célt választja, akkor nem szabad kiválasztani a Welcome Mat stílusú kampánytípust..

sumo-szerkesztő

Győztes: OptinMonster. Az OptinMonster segítségével kampányokat hozhat létre, és a teljes fiókját egy helyről kezelheti. A kampány létrehozása rendkívül egyszerű a drag and drop kampánykészítővel is, és könnyen testreszabható.

Jellemzők: OptinMonster vs. Sumo

OptinMonster

OptinMonster számos funkcióval rendelkezik, közvetlenül a dobozból, amelyek lehetővé teszik nagy teljesítményű felbukkanó ablakok és kampányok létrehozását az e-mail listájának bővítéséhez vagy a webhely számos más céljának eléréséhez.

5 különböző kampánytípus közül választhat, beleértve:

 • Felugrik
 • Teljes képernyő
 • Slide-in
 • Úszó bár
 • Sorban

optinmonster-funkciók

Ezenkívül bármilyen teljes képernyős kampányt „üdvözlőszőnyeg” kampánystílussá alakíthat a kampánykészítőben, valamint bármilyen felbukkanó kampányt Kétlépéses Igen / Nem optin forma. A kétlépcsős optin forma különösen hatékony a konverziók növelésében, a Zeigarnik-effektusnak nevezett pszichológiai trükk miatt. A tanulmányok kimutatták, hogy amikor egy személy kezdeményez egy folyamatot, akkor sokkal valószínűbb, hogy befejezi azt.

Ezen kampánytípusok mellett az OptinMonster számos kampányindítót és megjelenítési szabályt is kínál, amelyek közül választhat, beleértve:

 • Idő az oldalon / Idő a helyszínen
 • Kilépés észlelve
 • Gördített távolság
 • A látogató inaktív ideje
 • A látogató helye
 • Aktuális dátum / idő / hónap
 • Megtekintett oldalak
 • Látogató eszköz
 • A látogató új / visszatérő
 • A jelenlegi URL elérési útja
 • A látogató a MonsterLink-re kattintott
 • Látogatói blokk észlelés
 • És még sok más

optinmonster-display-szabályok

Az OptinMonster által kínált egyik legerősebb kiváltó tényező az Kilépési szándékú technológia, aláírási funkciójuk. Az Exit-Intent Technology képes nyomon követni, mikor a felhasználó elhagyja az Ön webhelyét, és pontosan a megfelelő időben elküldi számukra a cél felugró ablakot. Kiválóan alkalmazkodik a kosárról való elhagyás csökkentéséhez és az elhagyó látogatók e-mail előfizetővé alakításához.

optinmonster-exit-szándék

Sumo

Val vel Sumo választhat számos különféle kampánytípus közül is, például felugró, kocsi kaszinó, görgetődoboz, inline forma, kattintásos felugró ablak, üdvözlőszőnyeg és intelligens sáv. De amint már korábban említettük, csak bizonyos kampánytípusokhoz férhet hozzá, attól függően, hogy milyen célt választott a kampányához. Ezenkívül olyan kampánytípusok, mint a Cart Casino, csak bizonyos fizetett tervekkel érhetők el.

sumo-kampány-típusok

Hozzáadhat kampányindítókat a megjelenítéshez vagy elrejtéshez az URL-ek, oldalak, eszközök, hivatkozó stb. Alapján. De amikor a kampányindítókról van szó, akkor a Sumo hiányzik az OptinMonsterhez képest. A Sumo körülbelül 11 kampányindító közül választhat, míg az OptinMonster több mint 25.

sumo-kampány kiváltó

Győztes: OptinMonster. Az OptinMonster segítségével sokkal hatékonyabb kampányindítókat és célzási lehetőségeket érhet el, mint például az Exit Intent Technology, Reargeting helyben, Földrajzi célzás és így tovább.

Árképzés: OptinMonster vs. Sumo

OptinMonster

Az OptinMonster ajánlatok 4 különböző árképzési terv: Alap, Plusz, Pro és Növekedés. Az OptinMonster tervei 9 dollár / hónap elején kezdődnek.

Minden árképzési terv a webhelyek számán, a kampányok számán, a kampány célzásán és aktiválásán, a jelentési szolgáltatásokon és még sok máson alapul. Az árképzés nem függ az előfizetők számától, ezért nem kell frissítenie a díjszabási tervet, mivel az e-mail lista növekszik, ha nem akarja.

optinmonster-árazás

Az alapcsomaggal csak 9 dollár / hónap kezdheti el, ha évente számlázik 1 webhelyre és 3 kampányra. Ez a terv alapvető eszközöket tartalmaz a kezdők számára az e-mail listáik bővítéséhez, mint például a Világosdoboz felbukkanó ablakok, az oldalszintű célzás, a sikeres üzenetek és még sok más.

A Plusz terv segítségével korlátlan kampányokat hozhat létre 3 webhely számára. Tartalmaz néhány olyan hatalmas funkciót, mint az Exit Intent Technology, a MonsterLinks és így tovább. Havi évi számlázás, havi 19 dollárba kerül.

A Pro terv, az OptinMonster legnépszerűbb terve, korlátlan kampányokat készíthet 5 webhelyen. Ez a terv havi 29 dollárba kerül, ha évente számlázásra kerül, és lehetővé teszi az OptinMonster márkanév eltávolítását a kampányokból, és magában foglalja az OptinMonster összes legerősebb tulajdonságát..

Végül: a növekedési terv a legdrágább terv, havonta 49 dollárral számolják, amikor évente számláznak. Megkapja az összes nagy teljesítményű szolgáltatást, amelyeket tíz weboldalon kínálnak használatra, valamint prémium támogatást.

Sumo

A Sumo kínál 4 különböző árképzési terv: Ingyenes, profi, e-kereskedelem és növekedés. A Free csomag fantasztikus üzletnek tűnhet, de csak 200 előfizető számára érhető el, ezért frissítenie kell a tervet, amint az e-mail listája növekszik.

sumo-árazás

A szakmai terv havonta 29 dollárral kezdődik, de csak egy webhelyre és legfeljebb 1000 előfizetőre vonatkozik. Ha korlátlan számú előfizető számára szeretné használni a Sumo-t, akkor az e-kereskedelemi tervet kell választania, havonta 79 USD-ért..

Nem csak drágábbá válik, annál több előfizetővel rendelkezik, hanem drágább is, attól függően, hogy mennyi pénzt keres a blogjából vagy a webhelyéről. Ha több mint 75 000 dollárt keres, akkor frissítenie kell a növekedési tervet, amelyhez kapcsolatba kell lépnie a Sumóval, hogy árajánlatot kapjon.

Győztes: OptinMonster. Az OptinMonster segítségével bármilyen tervét felhasználhatja, függetlenül attól, hogy hány előfizetője van, és ez sokkal kevesebbet fog fizetni, mint a Sumo.

Dokumentáció & Támogatás: OptinMonster vs Sumo

OptinMonster

OptinMonster Több mint 200 cikket kínál az első kampány elkészítéséhez, az e-mail szolgáltatókkal való integrációhoz, a fiók kezeléséhez és sok más oktatóprogramhoz, amelyre szükséged lesz az egyszerűtől a haladóig.

optinmonster-támogatás

Ha nem talál választ a problémájára a dokumentációs szakaszban, akkor privát támogatási jegyet is megnyithat az egyik segítőkész csapattaggal. Általában 24 órán belül várható válasz a támogatási jegyre.

Sumo

Ha segítségre van szüksége Sumo, rengeteg dokumentáció található a webhelyükön, hogy segítsenek Önnek kampány létrehozásában, fiókjának kezelésében és egyebekben. Azt is beírhatja a kérdésbe, hogy a kérdés dobozába segíti a megfelelő dokumentáció gyorsabb megtalálását.

sumo-támogatás

Jegyet is benyújthat a személyzet tagjai számára, ám a honlapjukon nem teszik egyértelművé, hogy mikor számíthat a jegyére.

Győztes: OptinMonster. Az OptinMonster rengeteg támogatási dokumentációval rendelkezik, és biztos lehet benne, hogy a támogatási jegyre gyorsan válaszolnak.

Következtetés

Összességében azt javasoljuk OptinMonster mint a legjobb eszköz e-mail listájának bővítéséhez és webhelyének optimalizálásához a konverziók és a bevétel maximalizálása érdekében.

Megfizethető áron számos nagyteljesítményű szolgáltatáshoz férhet hozzá, mint például az Exit Intent Technology és a 2-Step Optins. Nagyszerű megjelenésű felbukkanást könnyű megtenni drag and drop építőikkel és fantasztikusan testreszabható sablonjaikkal. Plusz, mivel az e-mail listája növekszik, akkor nem kényszerítik magasabb áron.

Sumo kiváló eszköz, ha éppen indul, és ingyenes opcióra van szüksége az e-mail listájának összeállításához. De amint eléri 200 előfizetőt, el kell dobnia a pénztárcáját egy drága tervért. Abban az időben jó lenne átváltani az OptinMonster-re, ahol többet kap a dolgodért..

Reméljük, hogy tetszett ez a bejegyzés az OptinMonster vs Sumo oldalán, és tudod, hogy tudja, melyik leadgenerációs eszköz a legjobb választás webhelyének vagy blogjának bővítéséhez. Ha tetszett ez a cikk, akkor nézd meg a Thrive Leads Alternatives: OptinMonster vs Thrive Leads üzenetünket..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map