Weebly áttekintés 2020 – ez a legjobb választás az Ön számára?

weebly áttekintés


Egy egyszerű webhely-platformot keres az új webhely elindításához? Ha igen, akkor a Weebly lehet a keresett platform. Ez egy egyszerű weboldal készítő, amely lehetővé teszi a weboldal egyszerű létrehozását anélkül, hogy bármilyen műszaki beállítással vagy kódolással kellene aggódnia.

Vannak még olyan dolgok, amelyeket alaposan meg kell fontolni, amikor egy webhely-platformot választ. Ebben a Weebly beszámolóban áttekintjük annak legfontosabb funkcióit, funkcióit, árait és egyebet, hogy segítsünk a megfelelő döntés meghozatalában..

Weeblyről

A Weebly az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő a piacon. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen létrehozhat egy weboldalt üzleti, e-kereskedelem, portfólió, blog vagy egyéb célokra.

A Weebly egy teljesen üzemeltetett platform, amely webhely elindításához mind tárhelyet, mind domain nevet biztosít. Ezért a webhely elindításához nem kell tárhely szolgáltatót és domain regisztrátort keresnie. Van azonban néhány kompromisszum, például a korlátozott testreszabási lehetőségek, az adatok korlátozott ellenőrzése stb.

Rengeteg könnyen használható weboldalkészítő eszközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy professzionális, mobilra optimalizált webhelyeket készítsen anélkül, hogy egyetlen kódsorot érintne. Ezen kívül praktikus eszközöket is kínál marketingre, elemzésre és keresőmotor-optimalizálásra (SEO) az üzleti vállalkozás gyorsabb növekedése érdekében.

2007-ben indult, a Weebly jelenleg több mint 50 millió webhelyet üzemeltet online. 2018 májusában a Square, egy online fizetési társaság megvásárolta. Emiatt mostantól nagyobb teljesítményű e-kereskedelemmel és több fizetési lehetőséggel rendelkezik.

Az első lépések a Weebly-vel

Új webhely elindításához a Weebly-en lépjen a hivatalos Weebly-webhelyre, és kattintson az OK gombra Hozzon létre egy online áruházat vagy épít egy professzionális weboldalt. Ebben a példában a második lehetőséget választjuk.

build-website-with-Weebly

Ezután kiválaszthat egy témát a webhelyéhez.

select-theme-Weebly

Számos téma van felsorolva különböző kategóriákban, például üzleti, portfólió, személyes, esemény, blog és egyéb. A témára kattintva megtekintheti a témát; és ha tetszik a formatervezés, akkor a gombra kattintva választhatja ki Indítsa el a szerkesztést gomb.

start-szerkeszt-Weebly

Ha meg akarja nézni a többi témát, akkor kattintson a gombra Bezárás és a többi módszer előnézete a fenti módszerrel.

Miután kiválasztotta a témát, kattintson a Indítsa el a szerkesztést gombra kattintva megjelenik egy új ablak, ahol kiválaszthatja a domain nevét. Kereshet domainnevet a webhelyére, ha beír egy kulcsszót a keresőmezőbe.

choose-szakmai-domain-neve-Weebly

Itt láthatja a rendelkezésre álló domainneveket, amelyek megegyeznek a keresőmezőbe beírt kulcsszóval. Az eredményekben néhány professzionális domain név és egy ingyenes Weebly aldomain jelenik meg. Ha tetszik valamelyik név az elérhető professzionális domainekből, akkor kattintson a Választ opció a folytatáshoz.

Ezután megjelenik a Weebly árazási oldal. A kiválasztott domain használatához ki kell választania az elérhető prémium csomagok egyikét. Ha bármilyen 1 éves Weebly tervet vásárol, akkor egy évig díjmentesen használhatja a domain nevet.

Weebly-árak-for-honlap

kettyenés választ A folytatáshoz. Ezután válasszon egy Weebly előfizetést 1 hónapra, 1 évre vagy 2 évre. A hosszabb távú előfizetésekre kedvezményes ajánlatok vonatkoznak.

Weebly-terv távú

Válasszon egy megfelelő előfizetési tervet, majd kattintson az OK gombra kijelentkezés.

Ezután be kell írnia fizetési és számlázási adatait.

pénzforgalmi adatai-Weebly

Miután megadta a szükséges információkat, rákattinthat a Megment gomb. Ezután a Weebly szerkesztő felületére kerül.

De ha nem vagy 100% -ban biztos abban, hogy elindít egy professzionális weboldalt, és először ki akarja próbálni a Weebly platformot, akkor választhat az ingyenes Weebly aldomainben.

válaszd-free-aldomain-Weebly

Amint a fenti képen látható, az ingyenes Weebly aldomain tartalmazza a keresett kulcsszót és a végén csatolt .weebly.com oldalt. Íme egy példa a Weebly aldomainre: https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Egyszerűen kattintson a Választ gombot a folytatáshoz. Akkor látni fogja a Beállítás kész értesítés egy új ablakban.

aldomain-setup-complete-Weebly

Kattintson a Kész gombot a webhely szerkesztésének megkezdéséhez.

Ezután megjelenik a Weebly szerkesztő felület.

Weebly-szerkesztő-felület

A bal oldali panelen húzza és dobja az elemeket, valamint a fő területen élő előnézetet fog látni. Ha bármilyen elemet hozzá szeretne adni, akkor egyszerűen csak húzza át a bal oldali panelen, és dobhatja el a hozzáadni kívánt területre.

Bármely létező elem vagy tartalom szerkesztése nagyon egyszerű. A szerkesztéshez bármire közvetlenül kattinthat, legyen az háttérkép vagy szöveg. Bármely elemre kattintva a szerkesztési beállítások megjelennek a képernyőn.

Például a szövegszerkesztő így néz ki:

szövegszerkesztő-Weebly

Szerkesztheti a meglévő téma minden elemét, új elemeket adhat hozzá, és teljes mértékben testreszabhatja webhelyét. Ha kész, kattintson a közzétesz gombra kattintva élvezheti új Weebly webhelyét.

közzéteszi-your-Weebly-site

Ezután megjelenik egy új ablak, ahol a webhely közzétételére vonatkozó értesítés jelenik meg.

Weebly-honlapon közzétett

Kattintson a linkre a webhely felkereséséhez.

Ez az! Nagyon könnyű és gyors az új weboldal elindítása a Weebly segítségével.

Weebly az e-kereskedelmi üzletek létrehozásához

A Weebly ugyanolyan egyszerű platformot nyújt az e-kereskedelem üzlet létrehozásához. Számos e-kereskedelem témája kezdődik. Miután elindított egy új online áruházat, rengeteg funkcióval és funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az online áruház maximális hatékonyságának megtervezését és működtetését..

Weebly-store-opciók

Könnyedén hozzáadhat áruházinformációkat, hozzáadhat termékeket, beállíthatja a fizetési lehetőségeket, a szállítási lehetőségeket, az adókat, a kuponokat stb. Egy helyen.

Termékek hozzáadása a boltba nagyon egyszerű. Termékeket adhat hozzá, meghatározhatja az árakat, hozzáadhat egy fotót, meghatározhatja annak típusát fizikai termékként, digitális termékként vagy szolgáltatásként, hozzáadhat szállítási információkat stb. Egyetlen helyről.

add-új-termék-Weebly

Tervezési lehetőségek a Weebly-n

A Weebly tervezési lehetőségei elsősorban témákon és elemeken alapulnak. Választhat egy témát a rendelkezésre álló témák közül, és testreszabhatja. Felvehet új elemeket, vagy szerkesztheti és testreszabhatja a meglévő elemeket a Weebly webhelyének megtervezéséhez.

Több mint 100 professzionális megjelenésű téma található a többcélú webhelyek számára. Számos témája van, amelyeket kifejezetten üzleti, portfólió, személyes weboldal, blog, esemény és online áruház számára terveztek.

Amikor új webhelyet indít a Weebly-ben, ki kell választania egy témát; azonban később megváltoztathatja azt, ha már nem tetszik.

változás-theme-Weebly

A Weeblyben nagy a tervezési lehetőségek; ők azonban korlátozottak. Nincs könnyű hozzáférés a harmadik féltől származó témákhoz.

Weebly alkalmazások funkciók hozzáadásához a Weebly webhelyhez

Több mint 300 Weebly alkalmazás van, amelyeket felvehet a Weebly webhelyére új funkciók hozzáadása érdekében. Az alkalmazások segítségével növelheti a forgalmat, összekapcsolhatja a közösségi média-fiókokat és javíthatja az értékesítést.

Weebly-alkalmazások

Ezen alkalmazások egy részét a Weebly készítette, míg másokat harmadik fél vállalkozásai készítették, hogy szolgáltatásukat a Weebly-hez kapcsolják.

Árképzés és támogatás a Weebly számára

A Weebly ingyenes és prémium webhely-készítő platform. Ingyenes webhely-platformot nyújtanak azoknak a felhasználóknak, akik rendben vannak egy Weebly aldomainvel, például a https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Ha webhelyét professzionális domain névvel szeretné elindítani, akkor fel kell fizetnie valamelyik prémium csomagjára. Két különböző árképzési lehetőség létezik az üzleti és e-kereskedelmi webhelyek számára a Weebly-ben. Az online áruházak árazási tervei valamivel magasabbak, mint a webhelyek árazási tervei.

Íme az e-kereskedelmi üzletek árazási tervei:

Weebly árképzést-online-áruház

Az e-kereskedelmi webhelyek alapvető Weebly-terve: Pro. Évente fizetendő, havonta 12 dollárba kerül.

A közepes árú terv Üzleti amely havi 25 dollárba kerül, ha évente számlázik. És hívják a villamosenergia-eladók legdrágább tervét Teljesítmény ami havonta 38 dollárba kerül.

A Weebly gazdag tudásbázissal rendelkezik, amelyben több száz felhasználóbarát cikk található. A tudásbázisban választ találhat az egyszerű lekérdezések legtöbbjére. További technikai kérdésekkel kapcsolatba léphet a támogatással a közösségi fórumon, csevegőn, e-mailben vagy telefonon.

Weebly vs. WordPress – melyik platformot kell választania

A WordPress a manapság használt legnépszerűbb webhely-platform, és az internetes webhelyek több mint 28% -át birtokolja. Csodálatos alternatíva a Weebly számára webhelyek létrehozására.

A WordPress 2 ízben kapható, úgynevezett WordPress.com és WordPress.org. A WordPress.com egy teljesen üzemeltetett platform, mint például a Weebly, míg a WordPress.org egy saját üzemeltetésű platform. Egy új webhely elindításához a WordPress.org platformon meg kell vásárolnia egy domain nevet, és a WordPress-t magadnak kell telepítenie és telepítenie. További részletek a WordPress.com és a WordPress.org oldalról olvashatók.

Az ön házigazda WordPress használata azonban sok szempontból kifizetődő. Először is lehetővé teszi a webhely adatainak teljes körű ellenőrzését. Mivel a webhelyet a saját hostfiókjában üzemelteti, teljes ellenőrzést gyakorol a webhely erőforrásai és az adatok felett. Ez nem igaz abban az esetben, ha webhelyét olyan felhőalapú webhely-készítőkön tárolja, mint például a Weebly.

Másodszor, korlátozott tervezési és testreszabási lehetőségei vannak a Weebly-vel a WordPress-hez képest. A WordPress használatával könnyedén hozzáférhet több ezer ingyenes és prémium témához a hivatalos WordPress.org könyvtárban, a témapiacokon és a harmadik féltől származó témát kínáló cégeknél. Míg a Weebly-vel körülbelül 100 hivatalos témára korlátozódik, amelyeket a Weebly készített.

Ezenkívül ingyenes és prémium bővítmények ezrei vannak a WordPress-webhely funkcionalitásának kibővítéséhez. Több tucat plugin van, amelyek hasonló munkát végeznek, és a verseny miatt valóban csodálatos termékek állnak rendelkezésre. Másrészt a Weebly korlátozott alkalmazásokkal rendelkezik.

Az árazást illetően a Weebly webhely alapterve havonta 5 dollárba kerül, miközben a Wordhostress webhelyet havonta mindössze 2,75 dollárért indíthatja el a Bluehost segítségével.

start-a-website-Bluehost

Ha készen áll arra, hogy időt és erőfeszítést fektessen be, a WordPress sokkal jobb platform, mint a Weebly. Használhatja a Weebly-t egyszerű webhelyekhez és személyes blogokhoz, de ha szem előtt tartja a részletesebb terveket, akkor nem ez a platform az Ön számára.

Noha kissé nehéznek tűnik a WordPress webhely indítása, ez nem olyan összetett. Ha érdekli, kövesse lépésről-lépésre a WordPress-webhely elkészítésének és a percek alatt egyszerűen online elérhetővé tételének útmutatását..

Olvassa el ezt az útmutatót arról is, hogyan helyezheti át webhelyét a Weebly-ről a WordPress-re.

Ítéletünk arról, hogy Weebly-t használunk webhelyének felépítéséhez

A Weebly egy igazán egyszerű weboldal készítő, amely minimális erőfeszítéssel lehetővé teszi weboldal létrehozását. A könnyen használható drag and drop készítő gondtalan weboldal-készítési élményt nyújt.

Weebly témák százai vannak, amelyek testreszabhatják webhelyének kialakítását, és több mint 300 alkalmazás nyújt további funkciókat és funkciókat. Tervezési és testreszabási lehetősége elegendő az átlagos felhasználók számára; azonban nehéz lehet egyedi tervezést készíteni, ha merészebb tervei vannak vállalkozása számára.

Összegzésként azt gondoljuk, hogy a Weebly kiváló platform a kezdők számára az online jelenlét megkezdésére. Ez egy igazán egyszerű, felhasználóbarát platformot kínál egy weboldal felépítéséhez. Az 5 csillagból 4-et adunk neki. Íme az áttekintés pontszámainak bontása:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map