Gratis e-mailonderwerp Analyzer Tool

Hoe onze e-mail Subject Line Analyzer werkt

Met onze Email Subject Line Analyzer kunt u onweerstaanbare onderwerpregels schrijven waarmee uw e-mails worden geopend en gelezen. Hier is hoe onze tool werkt.


Stap 1: Voer een onderwerpregel voor e-mail in

Om te bepalen hoe klikbaar uw e-mailonderwerpregel is, dient u de gewenste onderwerpregel in voor analyse.

Stap 2: Bekijk de onderwerpregel van uw e-mail

Zodra u uw onderwerpregel heeft ingediend, ziet u een gedetailleerde analyse van hoe verleidelijk het is en aanbevelingen om het meer klikwaardig te maken.

 • Totale score: Streef naar het beste resultaat voor de beste resultaten.
 • Geval: Onderwerpregels voor hoofdletters / kleine letters presteren doorgaans beter dan een onderwerpregel met kleine letters
 • Aantal woorden: Onderwerpregels met 4-6 woorden staan ​​erom bekend het beste te presteren met de hoogste open rate
 • Nummers: E-mailonderwerpregel met cijfers is bewezen meer te worden geopend.
 • Aantal tekens: Het wordt aanbevolen om je personage rond de 20 te houden voor het beste resultaat.
 • Emoji-telling: Door emoji’s in je onderwerpregel te gebruiken, valt je onderwerpregel op in de inbox.
 • Krachtige woorden: Gebruik emotioneel triggerende krachtwoorden in je onderwerpregel die de open rate verhogen.

Stap 3: Verfijn uw onderwerpregel op basis van de analyse

Op basis van de onderwerpregelanalysator voor e-mail, kunt u uw onderwerpregel een paar keer aanpassen en verfijnen totdat u een goede algehele score krijgt. De algemene vuistregel is om te streven naar een totaalscore van 70 of hoger.

Hoe een onweerstaanbare onderwerpregel te schrijven om de open snelheid te verhogen

Wist je dat een gemiddelde abonnee een e-mail ontvangt 13 commerciële e-mails per dag en slechts ongeveer 20% van hen wordt geopend (meer dan 2 per dag)?

Dat betekent dat tenzij uw onderwerpregels boeiend genoeg zijn, uw e-mails worden begraven in de inbox van uw ontvangers zonder opgemerkt te worden.

Dus, hoe zou u een onweerstaanbare onderwerpregel voor e-mail schrijven die opvalt?

Nou, er is geen magische formule om er een te schrijven. Er zijn echter een paar verschillende succesfactoren die het verschil betekenen tussen een onderwerpregel die uw abonnees zullen opmerken – en openen – en een onderwerpregel die ze meteen overslaan. Laten we de onderstaande succesfactoren eens bekijken:

 • Scanbaar: Een perfecte onderwerpregel trekt snel de aandacht van gebruikers.
 • Perfecte woordbalans: Aandacht trekken is slechts het halve werk. Een perfecte woordbalans stimuleert klikken en verbetert de openingspercentages van uw e-mails.
 • Rechtstreeks ter zake: Leg in het kort uit wat er in uw e-mail staat. Overdrijf niet en creëer misleidende verwachtingen, omdat dit uw uiteindelijke conversie kan verminderen.

Maak uw onderwerpregel scanbaar

Als u een e-mail wilt maken die wordt opgemerkt en gelezen, moet u ervoor zorgen dat uw onderwerpregel de aandacht van gebruikers trekt terwijl ze door de inbox bladeren.

Er zijn een paar manieren om de aandacht van de gebruiker in de inbox te trekken.

Gebruik Emoji’s:

emojipedia.org is de beste bron om emoji’s te vinden voor je e-mails. Zoek gewoon naar een emoji die je wilt gebruiken en kopieer deze naar je e-mail.

Gebruik titelgeval:

Onderwerpregels voor hoofdletters en kleine letters presteren doorgaans beter dan een onderwerpregel met kleine letters. Er zijn een paar verschillende hoofdletterstijlen, zoals Associated Press, APA, Chicago Manual of Style of MLA Style.

Als u uw onderwerpregel automatisch met een hoofdletter wilt laten beginnen, kunt u onze headline analyzer-tool gebruiken.

Gebruik Power Words

Aandacht trekken is slechts het halve werk; ervoor zorgen dat uw e-mails worden geopend, is een ander even belangrijk aspect van uw e-mailcampagnes. Krachtwoorden gebruiken in uw onderwerpregel is een van de beste manieren om uw open tarieven te verbeteren.

Dat gezegd hebbende, is het in uw eigen belang om te veel belofte in uw onderwerpregels te voorkomen. Het overdrijven van uw onderwerpregels heeft een negatieve invloed op uw reputatie en heeft een negatieve invloed op de laatste conversies.

Bedenk 2-3 onderwerpregels

Uw eerste onderwerpregel is mogelijk niet altijd overtuigend genoeg.

Daarom bedenken slimme marketeers altijd meerdere onderwerpregels voor hun e-mails.

Als u meerdere onderwerpregels schrijft, moet u ze in feite vanuit verschillende perspectieven schrijven. Op die manier kunt u uw originele onderwerpregel verfijnen en deze meer klikwaardig maken.

Gebruik onze Email Subject Line Grader

Nu u onze onderwerpregelanalysator voor e-mail heeft gebruikt om met meerdere onderwerpregels te komen, moet u ze testen met onze onderwerpregel voor e-mail. Het geeft u een visuele weergave van uw onderwerpregel, zodat u kunt zien hoe deze zal worden gezien in de inbox van uw ontvangers. Bovendien kunt u met deze tool uw onderwerpregels op een schaal van 1-100 evalueren.

Wilt u weten of uw onderwerpregel overtuigend genoeg is om open tarieven te verhogen? Ga gewoon terug naar onze onderwerpregelchecker en begin met het testen van uw onderwerpregel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map