6 Beste Windows-hostingservices voor 2020 (vergeleken)

beste Windows-hostingservices


Bent u op zoek naar de beste Windows-hostingproviders? Met Windows Hosting kunt u websites hosten op basis van ASP.NET.

Windows Hosting is de beste keuze voor u als u services zoals Exchange, Microsoft SQL Server of andere Microsoft-stackproducten voor uw website wilt uitvoeren.

In dit artikel laten we u enkele van de beste Windows-hostingservices voor uw website zien.

Wat is Windows Hosting? Is het goed voor WordPress-sites?

Windows hosting is een webhosting die draait op een Windows besturingssysteem.

Je kunt ervan uitgaan dat bijna elke webhostingservice op een Linux-besturingssysteem draait als een besturingssysteem niet expliciet is gespecificeerd.

Windows-hosting wordt voornamelijk gebruikt om een ​​website te beheren die draait op Windows-technologie, zoals ASP.net.

Hoewel u een WordPress-site met een Windows-besturingssysteem kunt hosten, wordt dit om de volgende redenen niet aanbevolen.

Windows Hosting versus Linux Hosting: welke is goed voor WordPress?

Laten we eens kijken naar een onderlinge vergelijking tussen Windows- en Linux-hosting.

 • Betaalbaarheid: Meestal is Linux-hosting een goedkopere hostingoptie dan Windows-hosting.
 • Andere opzet: Het instellen van WordPress op Windows is compleet anders dan dat van Linux. U moet bijvoorbeeld uw web.config-bestand bijwerken om WordPress met Windows in te stellen, maar u vindt dat bestand niet in uw Linux WordPress-setup.
 • Controlepaneel: Het populairste configuratiescherm voor Linux-hosting is cPanel, terwijl voor Windows het populaire configuratiescherm Plesk is.

De meeste tutorials over het instellen van WordPress die u op internet vindt, zijn gebaseerd op Linux-hosting. Bovendien is een op Linux gebaseerde WordPress-webhostingservice qua prestaties veel beter dan Windows-hosting voor WordPress-sites.

Als je een WordPress-site wilt hosten, kies dan een WordPress-hostingservice met een van de Linux-distributies als besturingssysteem. Als u liever een website wilt hosten die wordt aangedreven door Windows-technologieën, kiest u een van de onderstaande Windows-hostingservices.

1. HostGator

Hostgator windows hosting

HostGator is een van de beste Windows-hostingservices die alle Windows-hostingfuncties biedt, waaronder het Plesk-configuratiescherm, krachtige beheertools, gratis SSL-certificaat en hun 24/7 bekroonde hostingondersteuning. Het heeft geweldige gedeelde hostingplannen voor Windows, die begint bij $ 4,76 per maand. Op basis van het plan dat u kiest, kunt u maximaal 5 domeinnamen hosten.

U kunt ook eenvoudig uw professionele e-mailaccount instellen met een paar klikken, uw e-mails configureren en openen vanaf elk mobiel apparaat en zelfs spam verwijderen met zijn sterke spamfilters.

Prijzen beginnen bij $ 4,76 per maand.

2. GoDaddy

GoDaddy Windows-hosting

GoDaddy is een one-stop-hub als het gaat om het starten van uw digitale reis. Of het nu gaat om een ​​domeinnaam, Windows-hostingservice of een website-builder, GoDaddy heeft de perfecte oplossing voor uw bedrijf. GoDaddy heeft geweldige Windows-hostingplannen waaruit u kunt kiezen. Het wordt geleverd met geweldige opslagopties en heeft ook onbeperkte bandbreedte.

Het Windows-hostingplan van GoDaddy begint bij slechts $ 5,99 per maand. Je krijgt gratis SSL, een gratis domeinnaam voor het eerste jaar, premium DNS en nog veel meer.

Prijzen beginnen bij $ 5,99 per maand.

3. Hostinger

hostinger windows hosting

Hostinger is een ander bedrijf dat een van de goedkoopste Windows VPS-hostingservices aanbiedt. U kunt uw eigen abonnement kiezen op basis van het geheugen, de opslag en de bandbreedte die u voor uw site nodig heeft.

Vanaf 2 GB heb je tot 16 GB geheugen voor je site. Elk van deze abonnementen wordt geleverd met speciale livechatondersteuning. U kunt ook beschikken over onbeperkte hardware- en SSD-ruimte, back-upopties op hoog niveau voor bedrijfsgegevens en nog veel meer. Als u niet tevreden bent met hun services, kunt u het geld binnen 30 dagen terugkrijgen.

Prijzen beginnen bij $ 26 per maand.

4. A2-hosting

windows hosting

A2 Hosting is nog een andere Windows-hostingservice die geweldige Windows shared hosting-abonnementen biedt die uiterst betrouwbaar en supersnel zijn. Het biedt een gebruiksvriendelijk Plesk Onyx 17.8-configuratiescherm dat supergemakkelijk te hanteren is. U kunt ook een gratis SSL-certificaat hebben om de veiligheid van uw site te garanderen.

A2 biedt onbeperkte overdracht en een complete SSD-oplossing voor het hosten van uw websitebestanden, besturingssysteem en database. Als uw site al wordt gehost bij een andere service, kunt u hun gratis migratieservice krijgen. Het biedt ook een onbeperkt aantal e-mailadressen, fysiek en virtueel geheugen en nog veel meer.

Prijzen beginnen bij $ 3,70 per maand.

5. Vloeibaar web

Vloeibaar web

Liquid Web is een populaire naam als het gaat om het aanbieden van managed Windows-hostingservices. Liquid Web’s Windows-hosting is beschikbaar voor dedicated servers en cloud VPS-hosting. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest voor de speciale hostingoptie, biedt het 8 TB tot 15 TB bandbreedte. U kunt ook serverbescherming en malwareverwijdering krijgen met alle plannen. Om uw gegevens veilig te houden, biedt het ook een geweldige back-upopslagoptie.

Voor de cloud VPS-hosting kunt u tot 10 TB gebruiken voor alle abonnementen en 100 GB gratis back-upopslag. Voor het instellen van uw website, e-mailadres enz. Krijgt u een intuïtief Plesk onyx-dashboard. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u tot 200 GB SSD-schijfruimte hebben voor uw gegevens.

Prijzen beginnen bij $ 74 per maand

6. AccuWeb-hosting

AccuWeb biedt premium shared hosting-services voor Windows en het kan een geweldige optie zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u maximaal 5 domeinen in uw account hebben met maximaal 150 e-mailaccounts voor elk domein. Het biedt ook 10 GB tot 50 GB SSD-opslag.

Zodra u uw plan heeft gekozen, wordt uw account onmiddellijk geactiveerd. Om ervoor te zorgen dat al uw gegevens veilig zijn, maakt het bedrijf elke dag automatisch een back-up van uw site. Met het Plesk-configuratiescherm kunt u uw website gemakkelijk beheren en beheren. Het ondersteunt PHP7.2x en biedt 500 MB opslagruimte voor elke SQL-opslagdatabase.

Dat is het!

Dit zijn enkele van de toonaangevende bedrijven die krachtige Windows-hostingservices aanbieden. Als u klaar bent met het selecteren van uw hosting en domeinnaam, vergeet dan niet om binnenkort een pagina op uw site in te stellen. Dit zal u helpen een voorsprong te krijgen met uw marketing- en promotietactieken en u kunt beginnen met het samenstellen van uw e-maillijst.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map