A2 Hosting recensie

A2 Hosting beoordeling


A2 Hosting is een toonaangevende ontwikkelaarvriendelijke hostingprovider die eindeloze flexibiliteit en alle functies biedt die u nodig heeft om een ​​website te bouwen. Ze bieden de toonaangevende altijd-terug-garantie van de branche, zodat u uw site zonder risico kunt hosten op A2 Hosting. Ze staan ​​ook bekend om hun ultrasnelle en betrouwbare webhosting.

Algemene beoordeling
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Half 4.6 / 5.0

A2 Hosting Review: Is het de hype waard?

a2 hosting wordpress hosting review

A2 Hosting is een van de meest betrouwbare hostingoplossingen die er zijn en biedt een geld-terug-garantie op elk moment en ondersteuning van goeroe-crew de klok rond. A2 Hosting is in 2002 opgericht als een ontwikkelaarvriendelijk hostingbedrijf dat alle flexibiliteit biedt die u ooit nodig zult hebben om een ​​website te bouwen precies zoals u dat wilt.

Elk A2 Hosting-webhostingplan wordt geleverd met onbeperkte schijfruimte en bandbreedte. U kunt ook kiezen uit Windows- of Linux-hosting en uw favoriete websitescript in één klik installeren, inclusief WordPress, Joomla en Drupal.

Een van de belangrijkste dingen die A2 Hosting onderscheidt, is hun geld-terug-garantie. Voor een volledige terugbetaling kunt u uw account binnen 30 dagen annuleren. Na de eerste 30 dagen komt u in aanmerking voor een evenredige terugbetaling voor ongebruikte service.

A2 Hosting biedt een breed scala aan hostingservices, variërend van shared, VPS, dedicated en alles daartussenin (zoals managed WordPress-hosting). Elk hostingaccount komt ook in aanmerking voor een gratis siteoverdracht door het vriendelijke A2 Hosting-ondersteuningsteam. Voor de absoluut snelste webhosting-ervaring kunt u zelfs hun exclusieve Turbo-serveroptie kiezen.

 • Krachtige turboservers
 • Gratis SSD
 • Twee geweldige besturingssysteemopties
 • Altijd geld-terug-garantie
 • Normale prijs $ 7,99 / maand, maar onze gebruikers betalen $ 3,92 / maand!
 • Ga vandaag nog aan de slag met A2 Hosting!

Goedkope Hosting Rating
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

A2 Hosting Goedkope Hosting Review

a2 hosting review

De goedkope hosting van A2 Hosting is een betaalbare oplossing voor beginners en instapwebsites. Hun goedkope hosting (ook bekend als shared hosting) -plannen zijn gebaseerd op het aantal websites dat u erop kunt hosten.

Met goedkope hosting delen veel websites één hostingserver. Terwijl andere A2 Hosting-gebruikers geen toegang hebben tot uw website, deelt u bronnen zoals fysieke harde schijven en RAM, waardoor de service goedkoop en betaalbaar is.

Bij elk goedkoop hostingpakket krijg je een gratis SSL-certificaat van Let’s Encrypt voor verbeterde websitebeveiliging en bescherming. De Let’s Encrypt-beveiliging wordt automatisch ingesteld op uw domein zonder dat u het moeizame proces van handmatige configuratie hoeft te doorlopen.

Als je een veel betere oplossing nodig hebt, maar niet het budget hebt om VPS te betalen, kun je een van hun cloudhostingplannen kiezen. De cloudhostingplannen zijn beschikbaar van $ 15 tot $ 25 voor maximaal 1 GB RAM. Met cloudhosting kunt u uw favoriete Linux-besturingssysteem kiezen, alleen betalen voor de bronnen die u nodig hebt en toegang op administratief niveau krijgen voor het beheren van uw website en hostingaccount.

Wanneer je hulp nodig hebt, kun je toegang krijgen tot hun uitgebreide kennisbank, bestaande uit tutorials en aanbevelingen die je enorm nuttig zult vinden.

 • cPanel-bedieningspaneel
 • Gratis SSL en SSD
 • Twee geweldige besturingssysteemopties
 • Altijd geld-terug-garantie
 • Normale prijs $ 7,99 / maand, maar onze gebruikers betalen $ 3,92 / maand!
 • Ga vandaag nog aan de slag met A2 Hosting!

Dedicated Hosting Rating
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

A2 Hosting Dedicated Hosting Review

a2 hosting dedicated server review

Voor een drukbezochte website zou de dedicated hosting van A2 Hosting de beste keuze kunnen zijn. Met dedicated hosting krijg je een complete server voor je website, waardoor je veel meer controle hebt over de server en de besturingsomgeving.

A2 Hosting biedt drie beheerniveaus van hoogwaardige dedicated serverhosting, ontworpen voor twee verschillende soorten gebruikers.

 • Onbeheerd, volledig aanpasbaar abonnement met optionele cPanel-licentie.
 • Volledig beheerd met gratis cPanel-configuratiescherm en zonder root-toegang.
 • Volledig beheerd met gratis cPanel-configuratiescherm en met root-toegang.

Als u een ontwikkelaar of systeembeheerder bent die toegang op rootniveau nodig heeft om uw hostingaccount te beheren, kunt u een onbeheerde, flexibele, toegewijde server kopen. Als u een volledig beheerde dedicated serveroplossing nodig heeft, kunt u managed flex dedicated server aanschaffen.

VPS-beoordeling
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

A2 Hosting VPS Hosting Review

a2 hosting vps hosting review

Met A2 Hosting vindt u drie VPS-hostingproducten die zijn gebouwd om aan uw unieke behoeften te voldoen. Op basis van je vaardigheden, het gewenste besturingssysteem en de vereisten kun je kiezen uit onbeheerde VPS, beheerde VPS of kern-VPS.

Met onbeheerde VPS kunt u uw VPS configureren zoals u dat wilt op basis van de hoeveelheid RAM, schijfruimte en gegevensoverdracht. Je VPS wordt ook geleverd met het Linux-besturingssysteem dat je wilt gebruiken. Op die manier hoeft u alleen te betalen voor het specifieke aantal middelen dat u nodig heeft.

Beheerde VPS-abonnementen stellen u daarentegen in staat om Windows of Linux OS te gebruiken. Alle Linux-hostingplannen worden geleverd met een cPanel-configuratiescherm voor het beheren van uw hostingaccount. Met Windows-hostingplannen krijgt u een Plesk-configuratiescherm voor accountbeheer.

A2 Hosting biedt ook kern-VPS, wat de beste oplossing is voor gebruikers die beheerde VPS-hosting met root-toegang willen. De kern-VPS biedt het beste van twee werelden: beheerde en onbeheerde VPS-hosting.

Wat uw beheervereisten ook zijn, uw VPS wordt gehost op hun krachtige SwiftServer-platform. Uw VPS-servers worden ook ondersteund door een inzetbaarheid van 99,99%. Omdat het bedrijf een geld-terug-garantie op elk moment biedt, kunt u de service volledig zonder risico proberen.

 • Zowel beheerde als onbeheerde opties
 • Eeuwigdurende beveiliging
 • Configureer VPS zoals u dat wilt
 • Kies uw datacenterlocatie
 • Prijzen beginnen bij $ 5 / maand!
 • Ga vandaag nog aan de slag met A2 Hosting!

WordPress Hosting-beoordeling
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

A2 Hosting WordPress Hosting Review

a2 hosting wordpress hosting review

Als u op zoek bent naar een snelle en betrouwbare WordPress-hostingservice voor een betaalbare prijs, dan is A2 Hosting de beste keuze voor u.

In tegenstelling tot andere hostingproviders biedt A2 Hosting zowel gedeelde WordPress- als beheerde WordPress-hostingservices.

Het is duidelijk dat gedeelde WordPress-hosting het meest budgetvriendelijk is voor beginnende gebruikers. Maar als u onmiddellijk een staging-site moet maken en een gratis persoonlijke Jetpack-licentie wilt, eenvoudige standaard WordPress-back-ups en vooraf geïnstalleerde WP-CLI, dan is hun beheerde WordPress-hosting de beste keuze voor u.

Alle WordPress-hostingplannen worden standaard geleverd met WordPress-setup, samen met Let’s Encrypt SSL.

Ongeacht het plan dat u kiest, uw account krijgt de gratis HackScan-bescherming om een ​​extra schild van verdediging te creëren voor het blokkeren van hacks.

 • Gedeelde en beheerde WordPress-hosting beschikbaar
 • Staging-site inbegrepen
 • Eenvoudige WordPress-back-ups
 • Gratis Jetpack Personal-licentie
 • Normale prijs $ 7,99 / maand, maar onze gebruikers betalen $ 3,92 / maand!
 • Ga vandaag nog aan de slag met A2 Hosting!

Hosting van resellers
Beoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star FullBeoordeling Star Full 5.0 / 5.0

A2 Hosting Reseller Hosting Review

a2 hosting reseller hosting review

Als u een gratis hostingservice aan uw webdesign- en ontwikkelingsportfolio wilt toevoegen, kunt u het webhosting-resellerprogramma van A2 Hosting overwegen. Alle abonnementen worden geleverd met een WHM-configuratiescherm en een gratis eNom-reselleraccount.

Met een eNom reseller-account kunt u domeinnamen doorverkopen aan uw klanten. Met een Silver-niveau of hoger plan krijgt u gratis WHMCS waarmee u elk aspect van de hostingaccounts van uw klanten kunt beheren.

Uw reseller-account heeft een volledig wit label, zodat uw klanten nooit zullen weten dat ze daadwerkelijk worden gehost op A2 Hosting.

Naast een aangepast configuratiescherm, kunt u ook gratis aangepaste naamservers aanbieden waarmee u uw hostingservices verder kunt aanpassen.

 • WHM-bedieningspaneel
 • Gratis eNnom-reselleraccount
 • Optionele WHMCS-toegang
 • Zowel Windows- als Linux-hosting beschikbaar / li>
 • Normale prijs $ 19,99 / maand, maar onze gebruikers betalen $ 13,19 / maand!
 • Ga vandaag nog aan de slag met A2 Hosting!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map