HostGator versus A2 Hosting-vergelijking (2020) – 1 duidelijke winnaar

HostGator vs a2 hosting


Op zoek naar de beste hostingdienst? A2 Hosting en HostGator zijn 2 van de beste hostingproviders die er zijn. Maar dat is echt de beste webhostingservice: A2 Hosting of HostGator?

Niet elke webhostingservice is gelijk gemaakt. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe deze 2 hostingproviders van elkaar verschillen met betrekking tot hun prijsplannen en functies. Met onze onbevooroordeelde vergelijking tussen HostGator en A2 Hosting, zullen we u helpen beslissen welke de beste keuze voor u is.

HostGator vs. A2 Hosting – Overzicht

Hostgator

HostGator is een extreem populaire webhostingprovider. HostGator, opgericht in 2002, host nu meer dan 8 miljoen websites over de hele wereld. Ze zijn overgenomen door Endurance International Group, een populair webhostingbedrijf, dat ook eigenaar is van verschillende bekende hostingmerken, waaronder Bluehost en iPage..

HostGator-abonnementen worden geleverd met alle essentiële hostingfuncties en ze bieden u een geld-terug-garantie van 45 dagen om hun service zonder risico uit te proberen.

a2-hosting-hosting-alternatieven

A2 Hosting is ook een toonaangevend ontwikkelaarvriendelijk hostingbedrijf dat alle functies biedt die u nodig heeft om uw site operationeel te krijgen. Ze stellen u ook in staat om uw favoriete datacenter te kiezen wanneer u zich aanmeldt voor hun hostingservices.

In tegenstelling tot HostGator is A2 Hosting onafhankelijk eigendom van en wordt het beheerd.

Het beste van alles is dat A2 Hosting altijd een pro-rated geld-terug-garantie biedt als u niet volledig tevreden bent

HostGator vs. A2-hosting – Paginasnelheid en uptime

Snelheid en uptime zijn de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een webhostingservice.

Snelheid is belangrijk omdat niemand van een trage website houdt, en Google blijft de paginasnelheid in hun algoritme benadrukken.

Evenzo is uptime belangrijk omdat uw gebruikers verwachten dat uw site de klok rond beschikbaar is. Gewoonlijk wordt de uptime uitgedrukt als een percentage van de totale beschikbare tijd; “99,95%” bijvoorbeeld.

Om de snelheid en uptimes van de website voor de webhostingservices te testen in onze A2 Hosting vs HostGator-vergelijking, hebben we ons aangemeld bij beide services en hebben we een testsite gemaakt die wordt aangedreven door WordPress. Om de live omgeving te spiegelen, hebben we ook een standaard WordPress-thema geïnstalleerd, dummy-inhoud toegevoegd en enkele afbeeldingen geüpload.

We hebben de volgende tools gebruikt om snelheid- en uptime-experimenten uit te voeren op onze testsites:

 • Pingdom
 • Impact laden
 • Bitcatcha

speedtest hostgator

Volgens Pingdom duurde het 691 ms om onze HostGator-site te laden wanneer deze werd getest vanuit Dallas.

a2 hosting snelheidstest pingdom

Onze A2 Hosting-site had echter 1,28 seconden nodig om te laden, wat ook betekent dat de site slechts sneller was dan 84% van alle geteste sites.

Het is ook belangrijk om te analyseren of hostingservers een verkeersstoot kunnen overleven. Voor onze verkeersstoottest hebben we een tool gebruikt met de naam Load Impact. We stuurden enkele virtuele gebruikers naar onze sites en bouwden geleidelijk tot 100 bezoekers tegelijk op om te zien hoe de servers presteerden.

loadimpact hostgator

Volgens Load Impact reageerde onze HostGator-server snel totdat er ongeveer 80 bezoekers tegelijk waren. Naarmate het verkeer groeide, begon de site enigszins te vertragen en keerde na enkele ogenblikken terug naar normaal.

A2 Hosting belastingimpacttest

Aan de andere kant presteerde onze A2 Hosting-testsite consistent totdat er ongeveer 40 bezoekers op de site waren. De website vertraagde een tijdje en keerde daarna terug naar de normale staat.

Na onze Load Impact-test hebben we een test uitgevoerd met Bitcatcha om de reactietijden van de server te monitoren vanuit 8 verschillende geografische locaties: New York, LA, Londen, Brazilië, India, Singapore, Japan en Australië. De snelheid voor elke locatie werd 3 afzonderlijke keren gemeten en vervolgens werden de resultaten gemiddeld.

bitcatcha-hostgator

Volgens onze Bitcatcha-test werden de algehele prestaties van HostGator en A2 Hosting beide beoordeeld met C.

a2 hosting bitcatcha-test

HostGator vs. A2 Hosting – Gebruiksgemak

hostgator-cpanel

Voor het beheren van webhostingaccounts bieden zowel HostGator als A2 Hosting cPanel-toegang aan gebruikers. Bovendien helpen hun installatieprogramma’s met 1 klik u snel populaire websitescripts te installeren, zoals WordPress, Joomla, Drupal, enz..

A2 Hosting cPanel

Kiest u voor Windows hosting met A2 Hosting, dan krijgt u toegang tot Plesk voor het beheer van uw webhostingaccount.

HostGator vs. A2 Hosting – Functies

HostGator biedt u alle essentiële functies die u nodig heeft om uw website te starten; inclusief onbeperkte bandbreedte, 1-klik installatieprogramma’s, website builder, gratis marketingcredits, enz.

Met het startpakket van HostGator kunt u 1 website hosten en met een iets duurder plan kunt u zoveel websites hosten als u wilt.

Ter vergelijking: A2 Hosting blijft wat betreft functies de concurrentie voor. Laten we eens kijken naar enkele gebieden waarin A2 Hosting uitblinkt in vergelijking met HostGator:

Altijd geld-terug-garantie: Als u niet tevreden bent met A2 Hosting, kunt u binnen 30 dagen na aanmelding een volledige terugbetaling aanvragen. Ze bieden ook een pro rata terugbetaling voor ongebruikte hostingservices.

Verschillende hostingopties: In tegenstelling tot HostGator biedt A2 Hosting een breed scala aan hostingopties. Met hun VPS-plannen bieden ze bijvoorbeeld een onbeheerde server, beheerde server, korting SSD-server, kernserver, enz.

HostGator vs. A2 Hosting – Ondersteuning en documentatie

Zowel HostGator als A2 Hosting bieden 24/7 ondersteuning via 3 modi: livechat, telefoon en e-mail. Beide uitgebreide kennisbanken leggen stap voor stap alles uit wat u moet weten over het gebruik van hun hostingplatforms.

HostGator vs. A2 Hosting – Prijzen

Laten we eens kijken naar een onderlinge vergelijking tussen de prijzen voor verschillende hostingopties van HostGator en A2 Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
HostGator$ 2,78 / maand.$ 5,95 / maand. (Wolk)$ 19,95 / maand.$ 19,95 / maand.$ 119,00 / maand.
A2-hosting$ 3,92 / maand.$ 3,92 / maand.$ 13,19 / maand.$ 13,75 / mnd.$ 99,59 / maand.

Als u begint en wilt kiezen voor gedeelde / goedkope webhosting, dan zijn de plannen van HostGator betaalbaar. A2 Hosting biedt goedkopere abonnementen voor alle andere hostingopties.

Zowel HostGator als A2 Hosting bieden de beste reseller-hostingplannen.

U kunt ook onze HostGator-couponcode gebruiken om een ​​GROTE korting te krijgen.

Samenvatting: HostGator vs. A2-hosting

Na de vergelijking tussen HostGator en A2 Hosting, zijn we van mening dat HostGator een betere hostingservice is. Niet alleen zijn hun hostingservices sneller, maar ze zijn ook betrouwbaarder, gezien hun reputatie in de branche.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de juiste hostingservice die aan uw budget en behoeften voldoet. Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook onze volledige HostGator-recensie of diepgaande A2 Hosting-recensie bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map