WP Engine versus GreenGeeks-vergelijking (2020) – 1 duidelijke winnaar

wp engine vs greengeeks


Vraagt ​​u zich af wat de betere keuze is tussen WP Engine en GreenGeeks? Zowel WP Engine als GreenGeeks bedienen miljoenen domeinen van over de hele wereld. Maar het is lastig voor klanten om te analyseren wat de beste keuze van de twee is vanwege zoveel tegenstrijdige meningen online. U heeft een diepgaande beoordeling door een vertrouwde bron nodig!

In onze UNBIASED-vergelijking tussen WP Engine en GreenGeeks helpen we u te bepalen welke provider de juiste webhostingservices heeft voor uw budget en behoeften.

WP Engine vs. GreenGeeks – Overzicht

WP Engine

WP Engine is een van de beste WordPress-centric managed hosting-oplossingen op de markt. In tegenstelling tot de meeste andere managed hostingoplossingen, biedt WP Engine hostingoplossingen voor alle formaten en budgetten.

Of je nu een persoonlijke blog runt of een bedrijf op bedrijfsniveau met een niet-reguliere groei, je vindt het perfecte hostingplan met WP Engine.

greengeeks-web-hosting

GreenGeeks is een van ‘s werelds toonaangevende milieuvriendelijke webhostingproviders. Behalve dat ze klanten een supersnelle webhostingervaring bieden, zetten ze zich ook in om de CO2-voetafdruk van hun datacenters te compenseren.

WP Engine vs. GreenGeeks – Paginasnelheid en uptime

Snelheid en uptime zijn ongetwijfeld de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een webhost.

Om te testen of GreenGeeks en WP Engine hun hype daadwerkelijk waarmaken, hebben we besloten om hun paginasnelheid en uptime-garanties te analyseren door zich bij elk van hen aan te melden en 2 testsites te maken.

Om de live-omgeving op onze testsites te weerspiegelen, hebben we een WordPress-thema geïnstalleerd en dummy-inhoud gepubliceerd, samen met enkele afbeeldingen.

Vervolgens hebben we op deze testsites een paar verschillende experimenten uitgevoerd met de volgende tools:

 • Pingdom: Om de snelheid van de website te analyseren.
 • Impact laden: Om te controleren hoe deze hostingservers een piek in het verkeer afhandelen tijdens een piekbelasting.
 • Bitcatcha: Om te bepalen hoe deze hostingservers presteren vanuit 8 verschillende geografische locaties.

Volgens de snelheidstest van onze Pingdom-website duurde het slechts 582 ms om onze WP Engine-testsite te laden, wat sneller is dan 96% van alle geteste sites.

wpengine snelheidstest

De laadtijd voor onze GreenGeeks-site was iets hoger: het duurde 697 ms om de site te laden.

GreenGeeks snelheidstest

Het is ook belangrijk om te analyseren of een hostserver een verkeersstoot kan overleven. Voor onze verkeersstoottest hebben we een tool gebruikt met de naam Load Impact. We stuurden enkele virtuele gebruikers naar onze sites en bouwden geleidelijk tot 100 bezoekers tegelijk op om te zien hoe de servers presteerden.

wpengine loadimpact snelheidstest

Uit onze test blijkt dat het aantal live bezoekers geen negatieve invloed had op onze WP Engine-servers.

GreenGeeks laadimpact

Voor onze GreenGeeks-site waren er een paar kleine pieken in de laadtijd, wat betekent dat de site enigszins vertraagde.

Na onze Load Impact-tests hebben we een tool genaamd Bitcatcha gebruikt om serverreactietijden te analyseren vanuit 8 verschillende geografische locaties: New York, LA, Londen, Brazilië, India, Singapore, Japan en Australië. De snelheid voor elke locatie werd 3 afzonderlijke keren gemeten en vervolgens werden de resultaten gemiddeld.

Volgens onze Bitcatcha-test reageerde onze WP Engine-server in minder dan een seconde over de hele wereld.

wpengine bitcatcha server reactietijd

De algehele prestaties van WP Engine werden beoordeeld door BitCatcha, terwijl GreenGeeks werd beoordeeld met C.

GreenGeeks reactietijd

Winnaar: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Gebruiksgemak

wpengine mijn account

Aangezien WP Engine een beheerde WordPress-hostingoplossing is, kunt u er zeker van zijn dat uw server zal worden geoptimaliseerd voor hoge prestaties zonder dat u de technische aspecten van serveroptimalisatie hoeft af te handelen. Dat betekent dat u gemoedsrust heeft terwijl u zich concentreert op waar u echt goed in bent: inhoud publiceren en op de markt brengen.

GreenGeeks cpanel

Aan de andere kant biedt GreenGeeks cPanel-toegang om uw webhostingaccount te beheren met elk webhostingplan dat ze aanbieden. U krijgt ook een WordPress-installatieprogramma met één klik om uw site snel te starten. Met GreenGeeks kunt u een website bouwen zoals u dat wilt met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop-builder.

Winnaar: WP Engine

WP Engine is ook de # 1 keuze voor de PCI-compatibele hosting.

WP Engine vs. GreenGeeks – Functies

WP Engine

Als beheerde WordPress-hostingoplossing biedt WP Engine alles wat u nodig hebt om uw WordPress-behoeften op het gebied van ontwikkeling, marketing en migratie te stroomlijnen. Laten we eens kijken naar hun unieke kenmerken:

 • Gratis toegang tot StudioPress-thema’s: U krijgt volledige toegang tot meer dan 35 hoogwaardige StudioPress-thema’s zonder extra kosten.
 • Geo-gerichte personalisatie: Personaliseer uw inhoud eenvoudig op basis van de geografische locaties en behoeften van uw publiek.
 • 1-klik-tool: U krijgt ook een tool met één klik voor het opzetten van ontwikkel-, productie- en staging-omgevingen.

GreenGeeks

Laten we nu eens kijken naar enkele van de belangrijkste kenmerken van GreenGeeks:

 • Onbeperkte websites: Zelfs met hun startpakket kunt u onbeperkte websites hosten met GreenGeeks.
 • Gratis sitetransfers: Als u al op andere hostingplatforms wordt gehost, kunt u uw sites gratis overzetten naar GreenGeeks.
 • Site builder: Bij elk webhostingplan krijgt u een gratis websitebouwer.
 • Emailaccounts: U kunt onbeperkt e-mailaccounts maken, zelfs met hun starter webhostingplan.

Winnaar: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Ondersteuning en documentatie

GreenGeeks biedt 24/7 ondersteuning via 3 modi: live chat, telefoon en ticketgebaseerde ondersteuning. Hun uitgebreide documentatie begeleidt u bij elk aspect van het bouwen van een website met het GreenGeeks-hostingplatform.

Met hun startersplan biedt WP Engine echter alleen live chat-ondersteuning. Telefonische ondersteuning wordt geboden bij hun hogere abonnementen. En op tickets gebaseerde ondersteuning wordt geleverd met hun aangepaste dedicated serverplannen.

Winnaar: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – Prijzen

De normale prijs voor WP Engine begint bij $ 35 per maand. We hebben een deal gesloten met WP Engine, dus onze gebruikers krijgen 20% korting op de plannen van WP Engine, wat betekent dat u slechts $ 28 per maand hoeft te betalen.

GreenGeeks biedt meer betaalbare hostingservices voor gebruikers op beginnersniveau. U kunt bij hen een website starten voor slechts $ 2,95 per maand.

Winnaar: GreenGeeks

Samenvatting – WP Engine vs. GreenGeeks

Als u op zoek bent naar een beheerde WordPress-hostingoplossing, is WP Engine de perfecte keuze voor u. Met WP Engine krijg je alles wat je nodig hebt om je WordPress-site helemaal opnieuw te bouwen, inclusief gratis toegang tot meer dan 35 premium StudioPress-thema’s, tools met één klik om je site te beheren en meer.

Om razendsnelle sitesnelheden te bieden, werken ze zelfs samen met Google Cloud Platform en Amazon Web Services.

Je wilt ook onze vergelijkingen bekijken tussen,

 • WP Engine versus DreamHost
 • WP Engine versus InMotion Hosting
 • WP Engine versus Liquid Web
 • WP Engine versus iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-hostingprovider voor jouw behoeften. Als je dit artikel leuk vond, bekijk dan onze volledige WP Engine-recensie of onze volledige GreenGeeks-recensie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map