A WP Engine és a GreenGeeks összehasonlítása (2020) – 1 egyértelmű győztes

wp motor vs greengeeks


Szeretné tudni, melyik a jobb választás a WP Engine és a GreenGeeks között? Mind a WP Engine, mind a GreenGeeks domainek millióit szolgálja ki a világ minden tájáról. Az ügyfelek számára azonban bonyolult elemezni, hogy melyik a legjobb választás a kettő közül az online sok ellentmondó vélemény miatt. Szüksége van egy megbízható forrás mélyreható felülvizsgálatára!

A WP Engine és a GreenGeeks ALAPVETŐ összehasonlításában segítünk meghatározni, hogy melyik szolgáltatónak van megfelelő web hosting szolgáltatások az Ön költségvetéséhez és igényeihez.

WP Engine vs. GreenGeeks – Áttekintés

WP motor

A WP Engine az egyik legjobb WordPress-központú menedzsment hosting megoldás a piacon. A legtöbb más kezelt tárhely-megoldással szemben a WP Engine tárhely-megoldásokat kínál minden méretben és költségvetésben.

Akár személyes blogot, akár vállalati szintű üzleti tevékenységet folytat, amely növeli a diagramot, a WP Engine segítségével megtalálhatja a tökéletes tárhelyi tervet.

greengeeks-web-hosting

A GreenGeeks a világ egyik vezető környezetbarát webtárhely-szolgáltatója. Amellett, hogy szupergyors web hosting élményt nyújtanak az ügyfeleknek, elkötelezettek amellett, hogy ellensúlyozzák az adatközpontok által termelt szénlábnyomokat..

WP Engine vs. GreenGeeks – Oldalsebesség és Uptime

Kétség nélkül a sebesség és az üzemidő a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni egy internetes házigazda kiválasztásakor.

Annak tesztelésére, hogy a GreenGeeks és a WP Engine valóban megfelel-e a hihetetlenségnek, úgy döntöttünk, hogy elemezzük oldalsó sebességüket és rendelkezésre állási garanciájukat, regisztrálva mindegyikükkel és létrehozva 2 teszthelyet.

A teszthelyeink élő környezetének tükrözéséhez telepítettünk egy WordPress témát és közzétettünk dummy tartalmat néhány képpel együtt.

Ezután néhány különböző kísérletet végeztünk ezeken a teszt helyszíneken, a következő eszközökkel:

 • Pingdom: A weboldal sebességének elemzése.
 • Terhelési hatás: Annak figyelése, hogy ezek a host kiszolgálók hogyan kezelik a forgalom növekedését csúcsterhelés idején.
 • Bitcatcha: Annak meghatározása, hogy ezen host kiszolgálók hogyan teljesítenek 8 különböző földrajzi helyről.

A Pingdom webhely sebesség-tesztje szerint a WP Engine teszthelyünknek csak 582 ms töltése telt el, ami gyorsabb, mint az összes tesztelt webhely 96% -a..

wpengine sebesség teszt

A GreenGeeks webhelyünk betöltési ideje kissé meghaladta: a webhely betöltése 697 ms volt.

GreenGeeks sebességteszt

Fontos annak elemzése is, hogy a tárhely-kiszolgáló képes-e túlélni a forgalomnövekedést. A forgalmi túlfeszültség-teszthez a Load Impact nevű eszközt használtuk. Néhány virtuális felhasználót elküldtünk webhelyünkre, és fokozatosan akár 100 látogatót is felépítettünk egyszerre, hogy megnézhessük a szerverek teljesítményét.

wpengine terhelésgátló teszt

Tesztelésünkből kitűnik, hogy az élő látogatók száma nem gyakorolt ​​negatív hatást a WP Engine szerverekre.

GreenGeeks loadimpact

A GreenGeeks oldalunkon volt néhány apró tüske a betöltési időben, ami azt jelenti, hogy a webhely kissé lelassult.

A Load Impact tesztek után a Bitcatcha nevű eszközt használtuk a szerver válaszidejének elemzésére 8 különféle földrajzi helyről: New York, LA, London, Brazília, India, Szingapúr, Japán és Ausztrália. Az egyes helyek sebességét háromszor külön-külön mértük, majd az eredményeket átlagoltuk.

Bitcatcha-tesztünk szerint a WP Engine szerver kevesebb, mint egy másodperc alatt reagált az egész világon.

wpengine bitcatcha szerver válaszideje

A WP Engine teljes teljesítményét a BitCatcha A, míg a GreenGeeks a C osztályt osztályozta.

A GreenGeeks válaszideje

Győztes: WP motor

WP Engine vs. GreenGeeks – Könnyű használat

wpengine a számlám

Mivel a WP Engine egy felügyelt WordPress tárhelymegoldás, biztos lehet benne, hogy a szervert a nagy teljesítményre optimalizálják anélkül, hogy a szerver optimalizálásának technikai elemeivel kellene foglalkozniuk. Ez azt jelenti, hogy nyugalma lesz, miközben arra összpontosít, amiben valóban jó vagy: tartalom közzététele és marketingje.

GreenGeeks cpanel

Másrészt a GreenGeeks hozzáférést biztosít a cPanel számára webtárhely-fiókjának kezeléséhez minden általuk kínált webtárhely-tervvel. Ezenkívül egy kattintással szerezhet be WordPress telepítőt a webhely gyors elindításához. A GreenGeeks lehetővé teszi, hogy a kívánt módon webhelyet készítsen egy könnyen használható drag and drop építővel.

Győztes: WP motor

A WP Engine a PCI-kompatibilis tárhely első számú választója is.

WP Engine vs. GreenGeeks – Jellemzők

WP motor

Menedzselt WordPress tárhelymegoldásként a WP Engine mindent megtesz, amire szüksége van a WordPress fejlesztési, marketing és migrációs igényeinek racionalizálásához. Vessen egy pillantást azok egyedi tulajdonságaira:

 • Ingyenes hozzáférés a StudioPress témákhoz: Teljesen hozzáférhet a 35 vagy több kiváló minőségű StudioPress témához, külön költség nélkül.
 • Geo-célzott személyre szabás: Tartalmának személyre szabása a közönség földrajzi elhelyezkedése és igényei alapján.
 • 1-kattintásos eszköz: Egy kattintásos eszközt kap a fejlesztési, gyártási és átmeneti környezetek beállításához.

GreenGeeks

Vessünk egy pillantást a GreenGeeks néhány fő funkciójára:

 • Korlátlan számú webhely: Még a kezdőtervükkel is korlátlan webhelyeket üzemeltethetnek a GreenGeeks segítségével.
 • Ingyenes webhely-transzferek: Ha már üzemelteti más hosting platformokat, ingyenesen átviheti webhelyeit a GreenGeeks oldalra.
 • Építkezés: Minden webtárhely-tervvel kap egy ingyenes webhely-készítőt.
 • E-mail fiókok: Korlátlan e-mail fiókokat hozhat létre még az indító webhely-tárhely-tervükkel is.

Győztes: WP motor

WP Engine vs. GreenGeeks – Támogatás és dokumentáció

A GreenGeeks 24 órás támogatást nyújt 3 módban: élő csevegés, telefonos és jegy alapú támogatás. Kiterjedt dokumentációjuk végigvezeti Önt egy weboldalnak a GreenGeeks tárhelyi platformon történő létrehozásának minden aspektusán.

A kezdő tervükkel azonban a WP Engine csak élő chat támogatást kínál. A telefonos támogatást magasabb szintű terveik biztosítják. És a jegy-alapú támogatást az egyedi dedikált szerverterveik biztosítják.

Győztes: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – árképzés

A WP Engine szokásos ára havonta 35 USD-tól kezdődik. Megállapodtunk egy tárgyalásról a WP Engine-vel, így a felhasználók 20% -os árengedményt kapnak a WP Engine terveihez, azaz havonta csak 28 dollárt kell fizetnie.

A GreenGeeks olcsóbb tárhelyszolgáltatásokat kínál kezdő felhasználók számára. Kezdhetsz velük egy weboldalt havonta 2,95 dollárért.

Győztes: GreenGeeks

Összegzés – WP Engine és GreenGeeks

Ha kezelt WordPress tárhely-megoldást keres, akkor a WP Engine tökéletes választás az Ön számára. A WP Engine segítségével mindent megkaphat, amire szüksége lehet a WordPress webhelyének a nulláról történő felépítéséhez, beleértve a 35+ prémium szintű StudioPress témákhoz való ingyenes hozzáférést, a webhely kezelésére szolgáló egy kattintással elérhető eszközöket és még sok minden mást..

Annak érdekében, hogy látszólag gyors webhelysebességet biztosítsanak, még a Google Cloud Platform-nal és az Amazon Web Services-rel együttműködnek.

Azt is szeretné megnézni az összehasonlítások között,

 • WP Motor vs DreamHost
 • WP motor vs InMotion tárhely
 • WP motor vs folyékony web
 • WP motor vs iPage
 • WP motor vs A2 tárhely

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő WordPress tárhely-szolgáltatót. Ha tetszett ez a cikk, akkor nézd meg a teljes WP Engine áttekintést vagy a GreenGeeks teljes áttekintését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map