Bluehost vs. GreenGeeks összehasonlítás (2020) – 1 egyértelmű győztes

Bluehost vs Greengeeks


A legjobb hosting szolgáltatást keresi? A Bluehost és a GreenGeeks a legnépszerűbb hosting szolgáltatók közül kettő. De ami valóban a legjobb web hosting szolgáltatás: a Bluehost vagy a GreenGeeks?

Mivel nem minden internetes tárhely-szolgáltatás jön létre egyenlőnek, fontos, hogy mielőtt választott, megérti, hogy ez a két tárhely-szolgáltató különbözik egymástól árazási tervük és funkcióik szempontjából. A HostGator és a GreenGeeks elfogulatlan összehasonlításában segítünk eldönteni, melyik a tökéletes választás az Ön webhelyére..

Bluehost vs. GreenGeeks – Áttekintés

Bluehost-wordpress-hosting

A Bluehost a WordPress.org egyik hivatalosan ajánlott tárhelyszolgáltatója. A Bluehost hostolási lehetőségei az olcsó tárhelytől a WordPress tárhelyig terjednek, egészen a teljes dedikált szerverig..

3 különféle WordPress-központú tárhely-beállítást kínálnak: Közös WordPress-tárhely, kezelt WordPress-tárhely és WooCommerce tárhely.

greengeeks-web-hosting

A GreenGeeks az egyik vezető környezetbarát webtárhely-szolgáltató a piacon. Amellett, hogy szupergyors web hosting élményt nyújtanak az ügyfeleknek, elkötelezettek amellett, hogy ellensúlyozzák az adatközpontok által termelt szénlábnyomokat..

Függetlenül attól, hogy melyik hostolási tervet választja, megkapja a Solid State Drive (SSD) tárolót, amely 2x gyorsabbnak bizonyult, mint a merevlemez-meghajtók (HDD). Ha nem teljes mértékben elégedett szolgáltatásukkal, a visszatérítést kérheti a hosting előfizetésétől számított 30 napon belül

Bluehost vs. GreenGeeks – Oldalsebesség és Uptime

A Bluehost folyamatosan törekszik a kiválóságra szerver hardver infrastruktúrájának rendszeres fejlesztése révén. Az iparágban vezető technológiákat, például a KVM-et és az OpenStack-t használnak annak biztosítására, hogy webhelye a lehető leggyorsabban működjön.

A GreenGeeks ezzel szemben a házon belül kifejlesztett legjobb sebességű technológiákat, például a PowerCacher szoftvert kínálja, amely hatékonyan szolgálja az alkalmazását és garantálja a látogatók számára a gyors, gyors betöltési időt. Ingyenes CloudFlare CDN-integrációt kínálnak a webhely felgyorsítása érdekében.

A Bluehost és a GreenGeeks webtárhely-garanciáinak tesztelésére úgy döntöttünk, hogy néhány különféle sebesség- és teljesítménykísérletet hajtunk végre a kiszolgálóikon..

A tesztek elvégzéséhez feliratkoztunk mindkét hosting szolgáltatással, mindegyikre készítettünk egy WordPress webhelyet, és telepítettünk egy alapértelmezett témát webhelyeinkre. A termelési környezet tükrözése céljából közzétettünk dummy tartalmat és feltöltöttünk néhány képet.

bluehost sebesség-teszt

Pingdom szerint a Bluehost webhelyünk 689 ms-ot töltött be, amikor New Yorkból tesztelték. Ez gyorsabb, mint a tesztelt webhelyek 94% -a. A GreenGeeks webhelyünk betöltési ideje kissé meghaladta: a webhely betöltése 697 ms volt.

GreenGeeks sebességteszt

A Pingdom tesztelés után teszttel végeztük a Load Impact segítségével, hogy megvizsgáljuk, hogy a kiszolgálóink ​​hogyan kezelik a forgalomnövekedést.

loadimpact bluehost

A Load Impact szerint a Bluehost teljesítménye a látogatók számától függetlenül változatlan maradt.

GreenGeeks loadimpact

A GreenGeeks oldalunkon volt néhány apró tüske a betöltési időben, ami azt jelenti, hogy a webhely kissé lelassult.

A Load Impact tesztek után a Bitcatcha nevű eszközt használtuk a szerver válaszidejének elemzésére 8 különféle földrajzi helyről: New York, LA, London, Brazília, India, Szingapúr, Japán és Ausztrália. Az egyes helyek sebességét háromszor külön-külön mértük, majd az eredményeket átlagoltuk.

bluehost szerver választesztek

A Bitcatcha szerint a Bluehost és a GreenGeeks webhelyeink egyaránt „C” besorolást kaptak.

A GreenGeeks válaszideje

Győztes: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Könnyű használat

Bluehost-műszerfal-email-menü

A legjobb dolog a Bluehost esetében, hogy bárkinek szuper könnyűvé teszik az új webhely elindítását. Az irányított fedélzeti beépítésükkel könnyedén telepíthetik a WordPress-et a web hosting-fiókjára, kiválaszthatnak egy WordPress-témát, és telepíthetik az ajánlott WordPress-bővítményeket. Az egész folyamat gyors és fájdalommentes.

GreenGeeks cpanel

A GreenGeeks fedélzeti tapasztalata nem olyan karcsú, mint a Bluehosté. Ennek ellenére a GreenGeeks elindítása nem nehéz, átfogó dokumentációjuknak köszönhetően; csak egy kicsit tovább tart. Nagyszerű weboldal-készítőt is kínálnak, amely a kívánt módon hozza létre webhelyét fejlesztő felvétele nélkül.

Győztes: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Jellemzők

A szolgáltatások szempontjából mind a Bluehost, mind a GreenGeeks nagyon sok közös vonással rendelkezik, mint például az SSD tárolás, egy ingyenes domain név a tárhely terv megvásárlásával, ingyenes SSL, egy kattintással elérhető WordPress telepítés stb. Ha azonban összehasonlítja a különbségeket -mélységben látni fogja, hogy a GreenGeeks tovább marad a görbe előtt.

Mielőtt megvizsgálnánk, hogy a GreenGeeks hogyan emelkedik ki a szolgáltatások szempontjából, vessünk egy pillantást néhány területre, ahol a Bluehost kiválóan néz ki a GreenGeekshez képest:

 • WordPress tárhely: A Bluehost három különféle WordPress-tárhely-beállítást kínál: WordPress megosztott, WordPress kezelt és WooCommerce; mivel a GreenGeeks csak a WordPress megosztott tárhelyét nyújtja.
 • Népszerűség: A Bluehost világszerte több mint 2 millió domaint működtet. Kétség nélkül, ők a megosztott web hosting ipar.
 • Hatalmas kedvezmény: A Bluehost hatalmas bevezetési engedményeket biztosít webtárhely-terveire.

Vessük át néhány fő funkciót, amelyet a GreenGeeks előír, hogy a Bluehost nem:

 • Korlátlan számú webhely: Még a kezdőtervükkel is korlátlan webhelyeket üzemeltethetnek a GreenGeeks segítségével; mivel a Bluehost csak 1 webhely üzemeltetését teszi lehetővé.
 • Ingyenes webhely-transzferek: Ha már üzemelteti más hosting platformokat, ingyenesen átviheti webhelyeit a GreenGeeks oldalra.
 • Építkezés: Minden webtárhely-tervvel kap egy ingyenes webhely-készítőt.
 • E-mail fiókok: Korlátlan e-mail fiókokat hozhat létre még az indító webhely-tárhely-tervükkel is.

Győztes: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Támogatás és dokumentáció

A GreenGeeks 24 órás támogatást nyújt 3 módban: élő csevegés, telefonos és jegy alapú támogatás. Kiterjedt dokumentációjuk végigvezeti Önt egy weboldalnak a GreenGeeks tárhelyi platformon történő létrehozásának minden aspektusán keresztül.

Annak érdekében, hogy közvetlen támogatásra összpontosítson élő chat és telefonon keresztül, a Bluehost visszavonult a jegyalapú támogatásból. Ez frusztráló lehet a fejlettebb problémákkal küzdő felhasználók számára, amelyek megoldása kissé hosszabb időt vehet igénybe.

Győztes: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Árképzés

Vessen egy pillantást egy fej-fej összehasonlításra a Bluehost és a GreenGeeks különböző hostolási lehetőségeinek árain:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / hónap.2,75 USD / hónap.19,95 / hónap.19,99 USD / hónap.79,99 USD / hónap.
GreenGeeksHavonta 2,95 USD.Havonta 2,95 USD.39,95 USD / hónap.Havonta 169,00 USD.

Amint az a táblázatból látható, a Bluehost olcsóbb tárhelyszolgáltatásokat kínál kezdő felhasználók számára. Még menedzselt WordPress-tárhely-megoldást kínálnak a WordPress-webhelyeket előre látó növekedéshez.

A Bluehost az egyik legjobb ingyenes web hosting cég.

Győztes: Bluehost

Recap – Bluehost vs. GreenGeeks

Úgy gondoljuk, hogy a Bluehost jobb hosting szolgáltató, mint a GreenGeeks. A Bluehost megfizethető hosting lehetőségeket kínál kezdőknek. A könnyű fedélzeti beépítési folyamatuk révén bárki számára szuper könnyű elindítani egy új helyet, függetlenül a készségektől.

Ha el szeretne indítani egy kis WordPress-webhelyet, akkor kiválaszthatja a WordPress-tárhely-tervet. Ha nem akarja kezelni a hosting szerver optimalizálásának technikai jellemzőit a webhely növekedésével, akkor érdemes választania a WP Pro-t, a kezelt WordPress tárhely-megoldást..

A WooCommerce tárhelyet is kínálnak, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van a WooCommerce webhely felállításához és futtatásához. A WooCommerce tárhely segítségével ingyenesen 2 órás hívást kezdeményezhet a WooCommerce szakértőjével.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion tárhely
 • Bluehost vs A2 tárhely
 • Bluehost vs Liquid Web

Ez az! Reméljük, hogy ez az útmutató segített megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő hosting megoldást. Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a teljes Bluehost áttekintést vagy a teljes GreenGeeks áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map