Bluehost vs InMotion Hosting (2020): Itt a győztes!

Bluehost Vs inmotion tárhely


Össze szeretné hasonlítani a Bluehost és az InMotion tárhelyet? A Bluehost és az InMotion Hosting a legnépszerűbb web hosting szolgáltatók közül kettő. Az InMotion Hosting és a Bluehost közötti, NEM ALKALMAZOTT összehasonlításban segítünk Önnek megtalálni a költségvetés és igényeinek megfelelő választást..

Bluehost vs InMotion tárhely – áttekintés

Bluehost-wordpress-hosting

A Bluehost az egyik vezető webtárhely-szolgáltató a piacon. A WordPress.org hivatalosan ajánlott tárhelyszolgáltatókat is kínál. Számos tárolási lehetőséget kínálnak, beleértve megosztott, VPS, dedikált, WordPress tárhelyet stb.

A Bluehost következetesen törekszik a kiválóságra, szerver hardverinfrastruktúrájának rendszeres fejlesztésével és vezető technológiák biztosításával annak biztosítása érdekében, hogy webhelye a lehető leggyorsabban elérhető legyen.

inmotion hosting áttekintés

Az InMotion Hosting egy másik vezető web hosting szolgáltató. Az InMotion Hostingban a legjobb dolog az, hogy sok kívánatos funkciót és kiváló ügyfélszolgálatot kínálnak. Szintén páratlan 90 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, hogy kockázatmentesen kipróbálhassák szolgáltatásaikat.

Partnereik a Trees for the Future szervezettel, egy nonprofit szervezettel, amelynek célja a szénlábnyomok fák ültetésével történő ellensúlyozása. Zöld adatközpontot nyitottak Los Angeles-ben annak érdekében, hogy környezetbaráttá váljanak és csökkentsék szén-dioxid-lábnyomukat.

Bluehost vs InMotion tárhely – sebesség & üzemidő

A webhely sebessége és rendelkezésre állása a legkritikusabb tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor a web hosting szolgáltatást választja.

Az oldalsebesség számít, mert senki sem szereti a lassú webhelyet. A felhasználók elhagyják a webhelyet, ha hosszú ideig tart tölteni. Az Uptime egy olyan kifejezés, amely leírja azt az időszakot, amikor webhelye elérhető és működőképes. Nem is beszélve, ha webhelye nem érhető el 24 órában, az elpusztítja vállalkozását és hírnevét.

Annak ellenőrzéséhez, hogy a Bluehost és az InMotion Hosting megfelel-e az elvárásainknak és a hype-nek, mindkét hosting szolgáltatással feliratkoztunk, és mindegyik host-fiókhoz teszthelyet építettünk a WordPress-szel. Annak érdekében, hogy tükrözze az élő webhely környezetét a tesztoldalunkon, hamis tartalmat adtunk hozzá (képeket is beleértve).

A következő eszközöket használtuk sebesség- és üzemidő-kísérletek elvégzésére a teszthelyeinken:

 • Pingdom: A tesztoldalaink oldalbetöltési idejének elemzése.
 • Terhelés hatása: Annak megtekintése, hogy a teszthelyeink hogyan teljesítik a forgalom növekedését.

bluehost sebesség-teszt

Pingdom szerint a Bluehost oldalunk 689 ms-ot töltött be, amikor New Yorkból tesztelték. Ez a tesztelt webhelyek 94% -ánál gyorsabb.

Az InMotion Hosting teszt pingdom

InMotion tárhelyünk 982 ms-ot töltött be, ami gyorsabb, mint a tesztelt webhelyek 90% -a.

Annak érdekében, hogy a szerver teljesítményéről teljes képet kapjunk, úgy döntöttünk, hogy tesztelőhelyeinket teszteljük a Load Impact segítségével. A Load Impact segítségével néhány virtuális felhasználót küldtünk weboldalainkra, és egyszerre akár 100 látogatókat építettünk fel, hogy ellenőrizzük, hogyan fogják kezelni a szerverek.

loadimpact bluehost

Mint láthatja, a Bluehost webhelyünknél a forgalomnövekedésnek nem volt negatív hatása a válaszidőre. Az InMotion Hosting webhelyünk azonban csak akkor teljesített jól, amíg el nem érte a 25 felhasználót. Ezt követően jelentősen lelassult. Szerverük teljesítménye nem volt következetes a teszt során.

loadimpact inmotion

Győztes: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Könnyű használat

Bluehost-műszerfal-email-menü

A Bluehost folyamatosan megújítja fedélzeti tapasztalatait, megkönnyítve bárki számára, hogy készségeiktől függetlenül könnyedén elindítsák a WordPress webhelyüket. Még ingyenes domain nevet és SSL tanúsítványt is kínálnak, így akár egy abszolút kezdő is gyorsan elindíthat egy weboldalt anélkül, hogy aggódnia kellene a felháborító indítási költségek miatt..

Minden Bluehost tervhez tartozik egy cPanel, amellyel kezelheti webtárhely-fiókját. A cPanel a világ legnépszerűbb web hosting központja. A cPanel segítségével egyetlen helyről kezelheti webtárhely-fájljait, domainjeit és adatbázisait.

InMotion kezelőpanel

Hasonlóképpen, az InMotion Hosting cPanel fiókot kínál minden felhasználó számára. Csakúgy, mint a Bluehost, az InMotion Hosting egy kattintással történő telepítést is kínál a WordPress, a Joomla és a Drupal számára..

Ugyanakkor a könnyű használat szempontjából úgy gondoljuk, hogy a Bluehost kiemelkedik a WordPress felhasználók számára kínált félelmetes fedélzeti tapasztalatoknak köszönhetően. A regisztráció után a Bluehost végigvezeti a webhely felállításának minden aspektusán, beleértve a WordPress telepítését, a téma telepítését, néhány must-have plugin ajánlását és még sok más.

Győztes: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Szolgáltatások

A funkciókkal kapcsolatban az InMotion Hosting mérfölddel meghúzza a Bluehost-ot. A Bluehost természetesen biztosítja az összes szokásos tárhely szolgáltatást, például a korlátlan sávszélességet, ingyenes SSL-t, egy kattintással történő telepítőt, stb. Az InMotion Hosting azonban túlmutat.

Vessen egy pillantást néhány InMotion Hosting funkcióra, amelyet nem találhat meg a Bluehostnél:

 • Húzza az építőt: A BoldGrid egy weboldal-készítő, amelyet az InMotion Hosting a WordPress tetejére épít.
 • Válasszon adatközpontot: Amikor feliratkoznak a tárhelyi tervre, lehetővé teszik, hogy válassza ki azt az adatközpontot, amelyben a webhelyet szeretné tárolni.
 • Ingyenes webhely-transzfer: Nulla állásidő nélküli webhelyátadást is kínálnak, amikor feliratkoznak a host szolgáltatásra.
 • 90 napos pénz-visszafizetési garancia: Tulajdonságaik mellett 90 napig kockázatmentesen kipróbálhatják szolgáltatásaikat, míg a Bluehost csak 30 napos garanciát kínál..

Győztes: InMotion tárhely

Bluehost vs InMotion Hosting – Támogatás és dokumentáció

A Bluehost éjjel-nappal támogatást nyújt élő csevegés és telefonon keresztül. Abbahagyták a jegyalapú támogatást, hogy jobban összpontosítsanak az ügyfelek közvetlen támogatására.

Az InMotion Hosting ezzel szemben 24/7/365 amerikai székhelyű technikai támogatást nyújt telefonon, élő csevegésen, e-mailen / jegyen és akár Skype-on keresztül! Amellett, hogy tudásbázisukban publikálják és frissítik a cikkeket, rendszeresen feltöltenek video oktatóanyagokat a YouTube-on, hogy válaszolhassanak a felhasználók gyakran feltett kérdéseire..

Győztes: InMotion tárhely

Bluehost vs InMotion tárhely – árképzés

Az InMotion Hosting tervei kissé drágák a Bluehosthoz képest. Az indítótervükkel azonban az InMotion Hosting lehetővé teszi 2 webhely felépítését; mivel a Bluehost lehetővé teszi, hogy csak egy üzemeltessen.

Itt található a két web hosting cég által kínált különféle hosting szolgáltatások árainak részletes összehasonlítása:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / hónap.2,75 USD / hónap.19,95 / hónap.19,99 USD / hónap.79,99 USD / hónap.
InMotion tárhely3,99 USD / hónap.Havonta 4,99 USD.19,99 USD / hónap.105,69 USD / hónap.

Természetesen, ha a legolcsóbb megoldást keres, akkor a Bluehost a legjobb ajánlat.

Győztes: Bluehost

Összefoglaló: Bluehost vs InMotion Hosting

Ha olyan megfizethető tárhely-szolgáltatót keres, amely minden szükséges alapvető funkcióval rendelkezik, és amely nem veszélyezteti a sebességet, akkor javasoljuk a Bluehost alkalmazást. Képzettségétől függetlenül könnyű lesz új webhely elindítását a Bluehost segítségével, fantasztikus fedélzeti tapasztalataiknak köszönhetően.

Ha azonban olyan webtárhely-szolgáltatót keres, amely rengeteg kiegészítő funkcióval rendelkezik, mint például a drag and drop készítő, az adatközpont választása és a kiváló ügyfélszolgálat, akkor erősen javasoljuk az InMotion Hosting választását..

Azt is szeretné megnézni az összehasonlítások között,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 tárhely

Reméljük, hogy ez a cikk segített eldönteni, mely szolgáltató nyújtja az Ön igényeinek megfelelő hostolási szolgáltatásokat. Ha tetszett neki ez a cikk, akkor érdemes lehet megnéznie a teljes Bluehost áttekintést vagy az InMotion Hosting alapos áttekintését is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map