Bluehost vs WP motor-összehasonlítás (2020) – Itt van a győztes

BlueHost Vs Wp motor


WP Engine vs Bluehost: melyik szolgáltatónak valóban a WordPress legjobban menedzselt hosting szolgáltatása? A Bluehost és a WP Engine egyaránt vezető WordPress tárhely-szolgáltató a piacon, de itt az ideje, hogy kiválassza az igazi bajnokot.

Míg a WP Engine egy WordPress-központú menedzselt tárhelymegoldás, a Bluehost tárhely-lehetőségek széles választékát kínálja, beleértve a kezelt WordPress-tárhelyet is. A Bluehost és a WP Engine pártatlan WordPress-összehasonlításában elmagyarázzuk, hogy különböznek egymástól. Segítünk abban is, hogy eldöntse, melyik a legjobb megoldás az Ön igényeinek.

Bluehost vs WP Engine – áttekintés

Bluehost regisztrálnia-domain-neve-mentes

A Bluehost az egyik legnépszerűbb webtárhely-szolgáltató a piacon. Ez a WordPress.org által hivatalosan ajánlott WordPress tárhelyszolgáltatás is.

A Bluehost a WordPress-központú tárhely-tervek széles skáláját kínálja, például a megosztott WordPress-tárhelyet, a kezelt WordPress-tárhelyet és a WooCommerce tárhelyet. A WordPress-központú lehetőségek mellett megosztott, VPS és dedikált hosting szolgáltatásokat is nyújtanak.

WP motor

A WP Engine viszont kizárólag a kezelt WordPress tárhely-megoldások biztosítására összpontosít. Függetlenül attól, hogy blogot indít, vagy vállalati szintű vállalkozást működtet, ha nem növekedést mutat, akkor megtalálja az Ön igényeinek megfelelő hostolási megoldást..

A WordPress tárhely mellett a 35++ StudioPress témákhoz prémium szintű ingyenes hozzáférést is biztosít. Ezenkívül teljesítménnyel és integrációs megoldásokkal felszerelik Önt az üzleti vállalkozás felépítéséhez és bővítéséhez.

Bluehost vs WP Engine – Sebesség és Uptime

A sebesség az egyik legkritikusabb tényező, amelyet figyelembe kell venni a WordPress tárhely kiválasztásakor. Még az 1 másodperces késés 7% -kal csökkentheti az átváltásokat. Nem is említve, ha nem veszi komolyan a webhely betöltési sebességét, akkor sok pénzt hagy az asztalon.

A WP Engine és a Bluehost összehasonlításánál a host kiszolgálók sebességének és rendelkezésre állásának elemzéséhez mindkét host kiszolgálón létrehozott egy teszthelyet, regisztrálva a megosztott tárhelyterveikre.

Néhány különféle tesztet végeztünk a teszt webhelyeinken:

 • Pingdom teszt a rakodási idő és a rendelkezésre állás ellenőrzésére.
 • Load Impact teszt a kiszolgálók teljesítményének elemzésére csúcsterhelés idején.
 • Bitcatcha-teszt annak meghatározására, hogy a szerverek hogyan teljesítenek 8 különböző földrajzi helyen, a tartalom figyelmen kívül hagyásával.

Nézzük meg az eredményeket.

bluehost sebesség-teszt

Pingdom-tesztünk szerint a Bluehost teszthelyünk 689 ms-ot vett fel, amikor New York City-ből tesztelték, ami gyorsabb, mint a tesztelt webhelyek 94% -a.

wpengine sebesség teszt

Míg a WP Engine teszthelyünknek csak 582 ms töltése telt el, ami azt jelenti, hogy a webhely a tesztelt webhelyek 96% -ánál gyorsabb.

wpengine terhelésgátló teszt

Fontos annak elemzése is, hogy a tárhely-kiszolgáló képes-e túlélni a forgalomnövekedést. A forgalmi túlfeszültség-teszthez a Load Impact nevű eszközt használtuk. Néhány virtuális felhasználót elküldtünk webhelyünkre, és fokozatosan akár 100 látogatót is felépítettünk egyszerre, hogy megnézhessük a szerverek teljesítményét.

Tesztelésünkből kitűnik, hogy az élő látogatók számának nincs negatív hatása sem a Bluehost, sem a WP Engine szerverekre..

bluehost szerver választesztek

Bitcatcha-tesztünk szerint a Bluehost szerver kevesebb, mint egy másodperc alatt reagált az egész világon.

wpengine bitcatcha szerver válaszideje

Az általános teljesítményt a BitCatcha C, míg a WP Engine a BitCatcha osztályozta.

Győztes: WP motor

Bluehost vs WP Engine – Könnyű használat

Bluehost cPanel

A Bluehost folyamatosan felülvizsgálja fedélzeti tapasztalatait, hogy bárki előzetes tapasztalat nélkül könnyen elindítson egy weboldalt. Ingyenes domain nevet, ingyenes SSL-t, egy kattintással telepíthető WordPress telepítést és mindent megtesznek, ami a webhely működéséhez és működéséhez szükséges.

wpengine a számlám

Ezzel szemben a WP Engine nagy forgalmú webhelyekre és vállalati szintű vállalkozásokra koncentrál. A szervernek a jobb teljesítmény érdekében történő optimalizálásának minden műszaki elemével megbirkóznak. Megkap egy finomított hostolási beállítást, amelyet kifejezetten a WordPress webhelyek üzemeltetésére készítettek. Nem engedik meg, hogy telepítsen olyan bővítményeket, amelyek javítják a webhely sebességét, például a CDN vagy a gyorsítótárazási bővítmények.

Bár a WordPress webhelyet a WP Engine webhelyen is futtathatja anélkül, hogy aggódnia kellene az optimalizálás és a WordPress biztonsága mellett, a valóság az, hogy nem mindenki számára megfelelő a megoldás. Ezenkívül van egy kis tanulási görbe, amelyet meg kell oldani, ha webhelyét a WP Engine-en tárolja.

Győztes: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Jellemzők

A Bluehost tárhely elsősorban a kezdő szintű felhasználókra irányul, így elvárható, hogy minden kezdő szintű szolgáltatás elindítson egy blogot vagy weboldalt, ideértve a nem mért sávszélességet, az SSD tárolást, az ingyenes SSL-t, az 1-kattintásos telepítőket stb..

Kissé drágább tervvel korlátlan e-mail fiókot, korlátlan SSD tárhelyet, webhelyről készült biztonsági másolatot, 200 USD értékű marketing ajánlatot kap stb..

Menedzselt WordPress hosting megoldásként a WP Engine magas rendelkezésre állást ígér, amelyet az Amazon Web Services és a Google Cloud Platform biztosít.

Támogatási terveik beépített eszközök széles választékával érkeznek, amelyek segítenek webhelyének felépítésében, tesztelésében és migrálásában. Minden hostolási tervvel ingyenesen hozzáférhet a 35+ StudioPress témákhoz. Ráadásul egy kattintással elérhető eszközökkel is rendelkezhet fejlesztési, átmeneti és termelési környezetek beállításához.

Győztes: WP motor

Bluehost vs WP Engine – Támogatás és dokumentáció

A Bluehost éjjel-nappal támogatást nyújt élő csevegés és telefonon keresztül. Annak érdekében, hogy közvetlen támogatásra összpontosítson élő csevegésen és telefonon keresztül, abbahagyták az e-mail alapú támogatást. A hátránya, hogy ha túl elfoglalt vagy, és nem tud várni, hogy egy ügynök reagáljon élő csevegéssel, akkor nem tudja megoldani a támogatási lekérdezést. Ez csalódást okozhat azoknak a felhasználóknak is, akik speciális problémákat akarnak megoldani, amelyek megoldása kissé hosszabb időt vehet igénybe.

A kezdőtervükkel a WP Engine csak 24/7 chat-támogatást kínál. A telefonos támogatás csak drágább terveiknél érhető el, havonta 115 dollárra kezdve.

Győztes: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Árképzés

A Bluehost megosztott web hosting rendszeres ára 7,99 USD-tól indul havonta. Egy új webhely elindításának költsége (amely magában foglalja a domain nevet és az internetes tárhely költségeit) is költséges lehet, ha éppen indul. Ezért tárgyaltunk egy megállapodással a Bluehost-szal, hogy a felhasználók számára 65% -kal kevesebb web-tárhelyt biztosítsunk. A Bluehost használatával havonta csak 2,75 dollárt kell fizetnie. Hatalmas árengedményen kívül ingyenes domain nevet és ingyenes SSL-tanúsítványt is kap, ha webhely-tervet vásárol a Bluehost-tól.

A WP Engine rendszeres ára 35 havonta kezdődik. Ha havi előfizetést szeretne, akkor 30% engedményt kaphat a WP Engine-hez, így csak havonta 24,50 dollárt kell fizetnie..

Éves előfizetéssel 5 hónapot ingyen kaphat a WP Engine kuponkóddal: WPBeginner30

Győztes: Bluehost

A Bluehost a legjobb választás az Egyesült Királyság legjobb webtárhely-szolgáltatása számára.

Összefoglaló: Bluehost vs WP Engine

Kezdőknek a Bluehost a legjobb választás, mivel a WordPress tárhely-tervek széles választékát kínálja. Induláskor kiválaszthatja a WordPress tárhelytervét, amely havi 2,75 dollárba kerül. Kínálnak egy felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatást is, amely havi 19,95 dollárral kezdődik.

A WP Engine ezzel szemben a piacon elérhető egyik legjobban menedzselt WordPress tárhelymegoldás. Ha nem akarja egyedileg optimalizálni a WordPress tárhelyet, akkor érdemes fontolóra vennie a WP Engine webhelyének tárolását..

Azt is szeretné elolvasni szakértőink véleményét a következők között:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion tárhely
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 tárhely
 • Bluehost vs Liquid Web

Ha tetszik az összehasonlítás, akkor erősen javasoljuk, hogy olvassa el a teljes Bluehost áttekintést, valamint a teljes WP Engine áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map