Folyékony web

logo liquidweb


A Liquid Web a piac egyik vezető menedzselt hosting szolgáltatója. Tárhelyszolgáltatásaikat kifejezetten olyan népszerű alkalmazásokhoz optimalizálták, mint például a WordPress, a WooCommerce, a prémium üzleti e-mailek és még sok más. IsItWP felhasználóként exkluzív 33% kedvezményt kap a Liquid Web terveivel.

Összesített értékelés
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 4,8 / 5,0

Folyékony webes áttekintés: Ez a legjobban kezelt WordPress tárhely?

folyékony webes menedzsment tárhely-áttekintés

A Liquid Web az egyik vezető menedzselt tárhely-szolgáltató a piacon. Nagyteljesítményű, menedzselt webtárhely-infrastruktúrát biztosítanak a webhely vagy az internetes alkalmazás táplálására. Tárhelyszolgáltatásaikat a népszerű alkalmazásokra optimalizálták, ideértve a WordPress, a WooCommerce, a prémium üzleti e-mailek és egyebeket.

A Liquid Web-t a legjobban menedzselt internetes házigazda besorolása az adja, hogy egyedi népszerû kiszolgálófürtöket kínálnak, amelyek népszerű alkalmazásokhoz vannak optimalizálva. Ezenkívül segítenek mindent kezelni, tehát nem kell kezelnie a szerver optimalizálásának és karbantartásának semmiféle műszaki elemét, ami nyugalmat jelent. A hagyományos tárhelyszolgáltatókkal ellentétben csak menedzselt hosting szolgáltatásokat kínálnak VPS-hez és dedikált szerverekhez.

A kezelt WordPress tárhely-tervekkel egyéni vezérlőpanelt kap, amely több WordPress webhelyet kezelhet. Minden más tervvel választhat a cPanel / WHM vagy a Plesk használatával. Nem számít, hogy melyik terveket használ, nagyon megbízhatóak és rugalmasak, így a webhelyeket és alkalmazásokat a kívánt módon futtathatja forgalomkorlátozások nélkül.

A Liquid Web nemrégiben indított egy menedzselt WooCommerce tárhelyszolgáltatást, amely lehetővé teszi erőforrás-igényes e-kereskedelmi áruház létrehozását anélkül, hogy pénzt és erőforrásokat kellene költenie a szerverek optimalizálására. Más WooCommerce tárhelyszolgáltatókkal ellentétben a Liquid Web külön WooCommerce táblázatokat épített fel a megrendelési adatok kezelésére és tárolására a szerver teljesítményének fokozása érdekében..

 • Nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozások
 • Teljes hozzáférés mind az adatbázishoz, mind a szerverhez
 • Automatikus bővítményfrissítések
 • Megállóhely
 • Normál ár $ 29 / hónap, de a felhasználók fizetnek $ 19.33 / hónap!
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!

Dedikált tárhelyminősítés
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Folyékony webes dedikált tárhely áttekintés

folyékony web által kezelt dedikált szerverek áttekintése

A Liquid Web testreszabható, egyszemélyes dedikált szerverei golyóálló védelmet és nagy sebességgel biztosítják webhelyét vagy alkalmazását. Az összes dedikált szerver-tárhely-terv teljesen testreszabható és Linux és Windows rendszeren egyaránt elérhető.

Amikor egy dedikált szervertervre előfizet, a Liquid Web három különféle adatközpont közül választhat, így kiválaszthatja a célközönséghez legközelebbit, és ez csökkenti a szerver válaszidejét.

A Liquid Web dedikált tárhely segítségével legalább 16 GB RAM, 5 TB sávszélességet, 2 x 250 GB SSD elsődleges tárolót és 1 TB SATA biztonsági mentési meghajtót kap..

Más dedikált szerver-tárhelyszolgáltatásokkal ellentétben a Liquid Web gyorsan el tudja látni a dedikált szervereiket, miután megrendelésük igazolva lett. Miután a megrendelés ellenőrzése befejeződött, 24–48 órán belül felépítik és telepítik a szervert.

Ha nem biztos abban, hogy melyik dedikált szerver-tárhely-terv megfelel az Ön egyedi igényeinek, vegye fel a kapcsolatot a tárhely-tanácsadókkal az Ön számára legmegfelelőbb testreszabott tárhely-megoldásért..

Nem számítanak fel beállítási díjat semmilyen dedikált szervertervvel. Szükség esetén testreszabhatja a kívánt kezelési szintet.

 • Szerezzen testreszabott dedikált szervert
 • 100% -os hálózati és Power Uptime SLA-k
 • Testreszabhatja a kívánt vezetési szintet
 • Beépített biztonsági mentési meghajtók
 • Az árak 199 dollártól kezdődnek havonta.
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!

VPS besorolás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Folyékony Web VPS tárhely áttekintés

folyékony webes menedzsment VPS tárhely áttekintés

A Liquid Web felhő VPS-tárolása a legjobb választás, ha szüksége van egy felügyelt dedikált szerver irányítására, de nem igazolhatja a sajátját. A Liquid Web VPS-tárhely-tervét független forrás az első helyezett.

A VPS tárhely-tervei könnyű skálázhatóságot biztosítanak a kiszolgáló erőforrásai számára, amikor csak akarják. A szerverhez teljes root hozzáféréssel is rendelkezik. Ha a vezérlőpanelt választja, könnyen konfigurálhatja a PHP beállításait és verzióit.

A Liquid Web VPS tárhely-terveivel legalább 40 GB SSD meghajtót, 5 TB sávszélességet és 2 vCPU-t kap. Számos különféle kiegészítővel, például terheléselosztókkal, VPN-ekkel, tűzfalakkal, beépített biztonsági másolatokkal, stb. Bővítheti tárhelyét..

Egy független harmadik fél felhőalapú elemző cég, a Cloud Spectator arról számolt be, hogy a Liquid Web VPS-tárhely-tervei gyorsabbak, mint az AWS, a Rack Space és a Digital Ocean. Valós idejű szervermegfigyelést és 100% -os hálózati és energiaigényes SLA-kat is kínálnak.

A legjobb az, hogy a Liquid Web az iparág legjobb garanciájával támogatja a rendelkezésre állási ígéretet. Ha bármilyen leállás jelentkezik, webhelyének időtartama tízszorosát érheti el a szerzõdéses jóváírások száma. A VPS platformon bármilyen nagyobb operációs rendszert telepíthet, például a CentOS 6 vagy 7, Ubuntu, Debian 8 stb..

Nem engedélyezhet egyéni operációs rendszer telepítését a VPS-fiókjába. Ha egyedi operációs rendszert kell telepítenie, akkor felkérést kap arra, hogy válasszon egy dedikált szerver-tárhely-tervet. Összességében elmondható, hogy a Liquid Web felhő VPS-tárhelye a legjobb ár-érték arányt nyújtja.

 • Teljesen menedzselt VPS tárhely
 • Könnyű méretezhetőség a szerver erőforrások számára
 • Beépített biztonsági mentések
 • Szerver biztonságos speciális biztonság
 • Az árak 59 dollártól kezdődnek havonta.
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!

A WordPress tárhely besorolása
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Folyékony Web által kezelt WordPress tárhely-áttekintés

folyékony internetes üzlet

Ha olyan menedzselt WordPress-tárhelyre van szüksége, amely nem csak a WordPress-telepítést, hanem a telepített bővítményeket is frissíti, akkor ki kell választania a Liquid Web kezelt tárhely-terveit..

A konfliktusok elkerülése érdekében a Liquid Web automatikusan frissíti az összes bővítményt egy külön környezetben. Ha minden jól megy, akkor frissítik a gyártóhelyet.

Együttműködnek az iThemes-szel, hogy az iThemes Sync Pro-val, egy prémium szolgáltatással szolgáljanak Önnek, amely figyelemmel kíséri az összes webhely működési és leállási idejét, a Google Analytics adatait, és ellenőrzi az Ön üzeneteinek SEO állapotát, egyetlen helyről, további költségek nélkül. . Az iThemes Sync Pro a Professional tervhez vagy annál magasabb csomaghoz tartozik.

A Liquid Web kezelt WordPress tárhely-tervei számos egyedi funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek időt takarítani.

Például, ha ugyanazokat a beépülő modulokat és témákat szeretné használni több projekthez, időtakarékossá válhat a Stencil alkalmazás használatával, így nem kell manuálisan telepíteni őket egyenként.

 • Nincs oldalmegtekintés vagy forgalmi korlátozások
 • Teljes hozzáférés mind az adatbázishoz, mind a szerverhez
 • Automatikus bővítményfrissítések
 • Megállóhely
 • Normál ár $ 69 / hónap, de a felhasználók fizetnek $ 21.39 / hónap!
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!

WooCommerce tárhely besorolása
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Folyékony webes menedzsment WooCommerce tárhely áttekintés

folyékony webes menedzsment woocommerce hosting áttekintés

Szeretne egy WooCommerce tárhely-megoldást, amely szuper könnyűvé teszi üzletének beállítását, hasonlóan egy olyan hostolt platformon, mint a Shopify? Szeretne-e még nagyobb ellenőrzést is a platform felett, hogy nulla korlátozással kibővítse webhelyét a kívánt módon?

A Liquid Web WooCommerce tárhelyszolgáltatása az üzemeltetett platform egyszerűségét kínálja az áruház beállításához. Csak ki kell választania a fogadási tervet, és teljesítenie kell a terv megrendelését.

Mivel a platformon a WooCommerce készül, a WooCommerce teljes testreszabhatóságát és kibővíthetőségét biztosítja. A tárhelyi terv nem korlátozott az oldalmegtekintések száma alapján, és az áruház előre telepítve van és konfigurálva van az SSL-vel, és további eszközökkel.

A hagyományos WooCommerce tárhelyszolgáltatókkal ellentétben a Liquid Web más táblázatokat használ a rendelési adatok tárolására, amelyek 95% -kal csökkentik a lekérdezés terhelését. Ez azt jelenti, hogy magas teljesítményt érhet el a csúcsterheléses ülések során is.

A Liquid Web együttműködésben áll a Jilttel, egy nagyszerű termékkel, amely csökkenti a bevásárlókocsi elhagyását a WooCommerce számára.

Együttműködnek a Glew elemző eszközzel is, amely segít az üzletének adatainak működőképes adatokké alakításában az eladások és bevételek növelése érdekében. Ezen felül ügyfélszolgálatuk biztosítja, hogy webhelyére PCI megfelelőségi tanúsítványt kapjanak a biztonságos online fizetési rendszerhez.

 • Hosztolt WooCommerce megoldás
 • Elhagyott kocsi helyreállítás
 • Megállóhely
 • Beépített Glew analitika
 • Az árak 249 USD-tól kezdődnek havonta.
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!

Viszonteladó értékelése
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,5 / 5,0

Folyékony webes viszonteladói tárhely áttekintése

folyékony webes viszonteladói tárhely áttekintése

Értékesíteni szeretne megosztott tárhely-fiókokat ügyfelei számára egy VPS vagy dedikált szerver megvásárlásával? Szüksége van egy WHMCS beépülő modulra is a Cloud VPS vagy a Cloud Dedicated tárhelyszolgáltatások eladásához? Ezután a Liquid Web viszonteladói tárhely-programja megfelelő lehet az Ön számára.

A Liquid Web viszonteladói tárhely programja a viszonteladói tárhely eszközök teljes készletét kínálja webes hosting vállalkozásának elindításához és bővítéséhez.

A viszonteladói tárhely program lehetővé teszi, hogy kedvezményes áron vásároljon Liquid Web hosting termékeket. Rengeteg különféle ingyenes eszközt kaphat, mint például a WHMCS licenc, a szabványos SSL és még sok más.

A WHMCS segítségével személyre szabott hosting csomagokat, kiegészítőket hozhat létre, és professzionális számlákat generálhat. A legjobb az egész, ha részletes betekintést nyer arról, hogy miként működik a tárhelyi vállalkozás.

 • Versenyképes kedvezményeket kaphat az összes tárhelytermékre
 • Értékesített megosztott, VPS és dedikált tárhely-terveket
 • Ingyenes WHMCS licenc
 • Teljesen automatizált telepítés
 • Adjon egyszerű szolgáltatást az ügyfelek számára
 • Kezdje el a Liquid Web használatát most!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map