HostGator vs. iPage összehasonlítás (2020) – Itt a győztes!

HostGator vs ipage


A legjobb webtárhely-szolgáltatót keresi? Az iPage és a HostGator a leghíresebb host-szolgáltatók közül kettő. De amely valóban a legjobb web hosting szolgáltatást nyújtja: iPage vagy HostGator?

Nem minden web hosting szolgáltatás jön létre egyenlően. Fontos megérteni, hogy ez a 2 hosting szolgáltató különbözik egymástól, árazási tervük és funkcióik szempontjából. A HostGator és az iPage közötti pártatlan összehasonlításunk segítségével segítünk eldönteni, melyik a legjobb választás webhelye számára.

HostGator vs. iPage – áttekintés

Hostgator

Mind a HostGator, mind az iPage olyan védjegyek, amelyeket az Endurance International Group üzemeltet, egy rendkívül nagyra becsült web hosting cég.

A HostGator célja a különféle hosting lehetőségek és szolgáltatások széles skálájának biztosítása. Számos olyan hostolási lehetőséget kínálnak, amelyeket az iPage nem kínál, ideértve a felhő-tárhelyet és a viszonteladói tárhelyet.

Ipage-GoDaddy-hosting-alternatívák

Ezzel szemben az iPage arra koncentrál, hogy az iparág legolcsóbb tárhely-terveit biztosítsa minden költségvetéshez. Web hosting tervük havonta 1,99 dollárra indul, amely ingyenes domain nevet és SSL-t tartalmaz.

HostGator vs. iPage – oldalsebesség és Uptime

Kétség nélkül a sebesség és az üzemidő a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni egy internetes házigazda kiválasztásakor.

Annak tesztelésére, hogy a HostGator és az iPage valóban megfelelnek-e a hype-nek, úgy döntöttünk, hogy elemezzük oldalsó sebességüket és rendelkezésre állási garanciájukat, regisztrálva mindegyikükkel és létrehozva 2 teszthelyet.

A teszthelyeink élő környezetének tükrözéséhez telepítettünk egy WordPress témát és közzétettünk dummy tartalmat néhány képpel együtt.

Ezután néhány különböző kísérletet végeztünk ezeken a teszt helyszíneken, a következő eszközökkel:

 • Pingdom: A weboldal sebességének elemzése.
 • Terhelési hatás: Annak figyelése, hogy ezek a host kiszolgálók hogyan kezelik a forgalom növekedését csúcsterhelés idején.
 • Bitcatcha: Annak meghatározása, hogy ezen host kiszolgálók hogyan teljesítenek 8 különböző földrajzi helyről.

leggyorsabb hostgator

Pingdom sebességtesztünk szerint a HostGator webhelyünk 691 ms-ot töltött el, amikor teszteltük Dallasból.

ipage pingdom sebességteszt

Az iPage teszthelyzetünk azonban 2,6 másodperc alatt betöltődött, ami gyorsabb, mint a tesztelt webhelyek mindössze 60% -a, és jóval lassabb, mint a HostGator webhely.

loadimpact hostgator

A Load Impact szerint a HostGator szerver gyorsan reagált, amíg egyszerre mintegy 80 látogató volt.

ipage betöltés hatása

Az iPage-ről a válaszidő lassú volt, amikor körülbelül 50 felhasználó volt az oldalon. Ezt követően az oldalsebesség stabil maradt annak ellenére, hogy több élő felhasználója volt.

bitcatcha-Hostgator

Bitcatcha-tesztünk szerint a HostGator szervere C volt; mivel az iPage webhelyünk C besorolású volt+.

ipage szerver válaszideje

Győztes: HostGator

HostGator vs. iPage – Könnyű használat

Hostgator-cpanel

A HostGator összes tárhely-terve a cPanel-rel érkezik, amellyel kezelheti a webtárhely-fiókokat. Ezenkívül egy kattintással telepítik a népszerű webhely-szkripteket, például a WordPress, a Joomla és a Drupal.

iPage kezelőpanel

Másrészt az iPage nem kínál a cPanel szolgáltatást. Ehelyett a vezérlőpanel saját testreszabott verzióját kínálják, amelyet vDeck-nek hívnak. Ha azonban hozzászokott a cPanelhez, amely a világ legnépszerűbb webtárhely-vezérlőpultja, akkor van egy kis tanulási görbe, amelyet meg kell oldani a vDeck elsajátítása előtt..

Mindkettő házon belül kifejlesztett weboldal-készítőt kínál azoknak a felhasználóknak, akik webhely felépítését akarják anélkül, hogy fejlesztőt kellene felvenniük.

Győztes: HostGator

HostGator vs. iPage – Jellemzők

A HostGator segítségével mindent megkap, amire szüksége lehet, hogy új webhelyét a földről fel tudja indítani. Akár weboldal-készítő eszközöket, akár egy kattintással történő alkalmazás-telepítőket, SEO eszközöket vagy biztonsági mentési megoldásokat szeretne, a HostGator biztosítja az Ön védelmét. Ezen felül 45 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, hogy kockázatmentesen kipróbálhassák tárhelyszolgáltatásaikat.

A funkciókkal kapcsolatban azonban az iPage a HostGator körüli körön fut.

Mindenki számára egységes terv: Az iPage csak 1 megosztott tárhely-tervet kínál, amely korlátlan webhelyek üzemeltetését teszi lehetővé; mivel a HostGator használatával be kell jelentkeznie egy drága tervre, hogy korlátlan webhely-tárhelyet kapjon.

Ingyenes domain név: Amikor feliratkozik egy hosting tervre, ingyenes domain nevet kap az iPage segítségével.

Győztes: iPage

HostGator vs. iPage – támogatás és dokumentáció

Mind a HostGator, mind az iPage 24/7-es szakértői segítséget nyújt telefonon, csevegőn és jegy-alapú e-maileken, ha erre szükségük van. Tudásbázisuk meglehetősen egyszerű, bolyhos nélkül, így a web hosting problémákat is maguk is meg tudják oldani.

Győztes: Ez egy nyakkendő

HostGator vs. iPage – árképzés

Íme egy fej-fej összehasonlítás a HostGator és az iPage különféle hostolási lehetőségeinek árazása között:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 USD / hónap.Havonta 5,95 USD. (Felhő)Havonta 4,95 USD.19,95 USD / hónap.119,00 USD / hó.
iPage1,99 USD / hónap.3,75 USD / hónap.19,99 USD / hónap.119,99 USD / hónap.

Mint láthatja, az iPage bevezető tervei sokkal olcsóbbak, mint a HostGatoré. Ha megfizethető megosztott vagy WordPress tárhely-terveket keres, akkor fontolja meg az iPage alkalmazást.

Az iPage nem kínál Cloud vagy viszonteladói tárhelyet. De a HostGator és az iPage által kínált VPS szerver és dedikált szerverek ára szinte azonos.

Használhatja a HostGator kuponkódot is BIG kedvezményhez.

Az iPage felkerült a legjobb ingyenes web hosting szolgáltatók listájára.

Győztes: iPage

Recap – HostGator vs. iPage

Összehasonlításunkat követően úgy gondoljuk, hogy a HostGator jobb hosting cég, mint az iPage. A HostGator nemcsak további tárhely-szolgáltatásokat kínál, hanem rengeteg eszközt kínál a weboldal egyszerű indításához az alapoktól kezdve..

A HostGator mindig törekszik a kiválóságra azáltal, hogy folyamatosan frissíti infrastruktúráját és felhasználói élményét.

Míg az iPage 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, a HostGator lehetővé teszi, hogy 45 napig kipróbálják szolgáltatásaikat kockázatmentesen.

Ellenőrizheti a szakértőink összehasonlítását is a következők között:

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion tárhely
 • HostGator vs Liquid Web
 • HostGator vs A2 tárhely

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni a legjobb webtárhely-szolgáltatót webhelyén. Ha tetszett ez az összehasonlítás, akkor nézd meg a teljes HostGator áttekintést és a teljes iPage áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map