SiteGround és iPage összehasonlítás (2020) – 1 egyértelmű győztes!

siteground vs ipage


A legjobb olcsó tárhelyszolgáltatást keresi? Az iPage és a SiteGround a piacon elérhető legnépszerűbb web hosting szolgáltatások. De ami valóban a legjobb választás: iPage vagy SiteGround?

A rossz webtárhely-szolgáltató kiválasztása károsíthatja a keresési rangsorot és az üzletet. És ezért írtunk egy VÉLEMÉNY nélküli webtárhely-összehasonlítást az iPage és a SiteGround között, így eldöntheti, melyik a legjobb választás az Ön webhelyére..

Vessen egy pillantást az iPage és a SiteGround összehasonlítására.

SiteGround vs. iPage – áttekintés

Siteground

A SiteGround a WordPress.org egyik hivatalosan ajánlott webtárhely-szolgáltatója. Kínálják az iparág egyik legjobb 24 órás és 7 órás támogatási központját, és magas szintű ügyfél-elégedettséget tartanak fenn.

Tárhely-lehetőségeik az olcsó tárhelytől egészen a dedikált szerverekig terjednek. A WordPress tárhelyszolgáltatásukkal automatikus WordPress frissítéseket, beépített WP gyorsítótárazást, CDN-t, egy kattintással történő átállításokat és GIT verzióvezérlést biztosítanak.

Ezek egyike azon kevés társaságnak, amelyek lehetővé teszik, hogy válassza ki a kívánt adatközpontot, amikor feliratkozik egy host szolgáltatásra. Adatközpontjaik az Egyesült Államokban, Európában és Szingapúrban találhatók.

Ipage-GoDaddy-hosting-alternatívák

Az iPage az Endurance International Group tulajdonában lévő host márka. Közismertek megfizethető tárhely-lehetőségeikkel, kezdve a havi 1,99 dollárt.

Az iPage 1998-ban alakult, és világszerte több mint egymillió webhelyet szolgál fel. Csakúgy, mint a SiteGround, emellett számos tárolási lehetőséget is kínálnak, beleértve a megosztott, a WordPress, a VPS és a dedikált tárhely szolgáltatást..

Az iPage egy EPA zöld energiapartner, ami azt jelenti, hogy adatközpontjaikat szélenergia hajtja meg, ezáltal nagymértékben csökkentve a szén-dioxid-kibocsátásukat.

SiteGround vs. iPage – oldalsebesség és Uptime

Az oldalsebesség és az üzemidő a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a web hosting szolgáltatás kiválasztásakor.

Tanulmányok szerint akár egy másodperces késleltetés is 7% -os csökkenést eredményezhet az átalakulásokban. Ráadásul a Google továbbra is hangsúlyozza az oldalsebességet algoritmusaikban.

Nem is említve, ha nem veszi komolyan az oldal sebességét, akkor valószínűleg elveszíti a SEO rangsorolását, és az ügyfelek elhagyják az Ön webhelyét.

Az Uptime fontos, mivel a látogatók elvárják, hogy webhelye éjjel-nappal elérhető legyen. Az üzemidőt általában a rendelkezésre álló teljes idő százalékában fejezik ki, például 99,9%.

A webtárhely-szolgáltatók gyakran büszkélkedhetnek a leggyorsabban, és magas szintű rendelkezésre állást ígérnek hostolási szolgáltatásaikkal. Annak tesztelésére, hogy megfelelnek-e a hype-nek, mind a SiteGround, mind az iPage-vel feliratkoztunk, és mindegyikre létrehoztuk a teszt WordPress-webhelyet. Telepítettünk egy alapértelmezett témát, adtunk hozzá dummy tartalmat és feltöltöttünk néhány képet, hogy tükrözze az élő környezetet a teszthelyeinkben.

Aztán néhány különböző sebesség- és üzemidő-tesztet készítettünk rájuk.

Itt vannak eredményeink:

sebességteszt terep

Pingdom-tesztünk szerint a SiteGround teszthelyünknek csak 649 ms-ot töltöttünk be, amikor a texasi Dallasból teszteltük. Ez az összes tesztelt webhely 95% -ánál gyorsabb.

ipage pingdom sebességteszt

Amikor ugyanazt a tesztet futtattuk az iPage-n; teszthelyünk 2,6 másodpercet vett igénybe.

A Pingdom teszt mellett a Load Impact nevû tesztelõ eszközt is felhasználtuk annak meghatározására, hogy a SiteGround és az iPage hogyan kezelje a szerver kéréseit a forgalom növekedése során.

A teszthez a Load Impact néhány virtuális felhasználót (JE) küldött webhelyünkre, és fokozatosan felépített egyszerre 100 látogatót.

loadimpact-Siteground

Mint látható a SiteGround tesztből, volt néhány tüskés a betöltési idő grafikonon. Ez meglehetősen általános a megosztott tárhely környezetében. Webhelyünk azonban soha nem ment le a teszt során.

ipage betöltés hatása

Az iPage webhelyünk lelassult, amikor 50 felhasználó volt. A weboldal néhány pillanat alatt és az oldal betöltési ideje alatt gyorsan helyreállt, de még több felhasználóval is folyamatosan alacsony maradt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a webhely soha nem ment le a sebesség-teszt során.

Győztes: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Könnyű használat

A SiteGround WordPress beállítása

A SiteGround lehetővé teszi a webhely és a host fiók kezelését a cPanel segítségével.

Több tucat egy kattintással történő telepítőt kínálnak olyan népszerű webhely-szkriptekhez, mint a WordPress, a Joomla és a Drupal..

Emellett alapszintű drag and drop építőt kap minden olyan tervvel, amellyel a kívánt módon hozhatja létre webhelyét.

iPage kezelőpanel

Vessünk egy pillantást az iPage-ra és milyen könnyű kezelni egy webhelyet a platformjukon.

Az összes iPage tárhelycsomaghoz tartozik egy könnyen használható webhely-drag and drop-készítő és egy kattintással elérhető WordPress-telepítő.

A legfontosabb hátrány az, hogy az iPage nem nyújtja a cPanel szolgáltatást. Ehelyett a vezérlőpanel saját testreszabott verzióját kínálják, amelyet vDeck-nek hívnak. Ha azonban megszokta a cPanel-t, amely a világ legnépszerűbb webtárhely-vezérlőpultja, akkor van egy kis tanulási görbe, amelyet meg kell oldani a vDeck elsajátítása előtt..

SiteGround vs. iPage – Jellemzők

Mind a SiteGround, mind az iPage valószínűleg rendelkezik olyan hostolási opcióval, amely működik az Ön webhelyén, függetlenül az online üzleti méretétől és költségvetésétől. Míg a SiteGround arra koncentrál, hogy lángoló, gyors tárhely-élményt biztosítson az iparágvezető sebességtechnológiákkal, az iPage mindazokat a belépő szintű szolgáltatásokat nyújtja, amelyek kezdőknek szükségesek, hogy könnyen elindítsanak egy webhelyet.

Vessen egy pillantást néhány területre, ahol az iPage kiemelkedik a versenyből:

 • Korlátlan számú webhely: Az iPage csak 1 olcsó tárhely-tervet kínál. Korlátlan számú webhelyet üzemeltethet e tervvel, további költségek nélkül; mivel a SiteGround megköveteli, hogy regisztráljon egy kicsit drágább tervet a korlátlan webhelyek tárolására.
 • Húzza a weboldal készítőjét: Míg az iPage házon belül fejlesztett webhely-készítőt biztosít, a SiteGround minden webtárhely-tervet kínál a Wix Builder-nek.
 • Ingyenes hirdetési jóváírások: 200 USD értékű ingyenes hirdetési jóváírást szerezhet minden iPage webtárhely-tervvel.

Most, hogy tudjuk az iPage előnyeit, vessünk egy pillantást néhány területre, ahol a SiteGround kiemelkedik:

 • Sebességű technológiák: A SiteGround CloudFlare CDN-t kínál minden webtárhely-tervvel. A kissé drágább tervvel növelheti a betöltési időt a SuperCacher használatával is.
 • Biztonsági mentés és visszaállítás: Minden tervvel ingyenes napi biztonsági másolatot kap. És egy kissé drágább tervvel ingyenesen használhat webhely-átadásokat és biztonsági mentéseket.
 • Geeky funkciók: Ha szüksége van geeky speciális szolgáltatásokra, például a PCI-kompatibilis szerverekre és az 1-kattintásos Git repo létrehozására a megosztott webtárhelyen, feliratkozhat GoGeek-tervükre.

Győztes: SiteGround

SiteGround vs. iPage – Támogatás és dokumentáció

Mind a SiteGround, mind az iPage 24 órás támogatást kínál telefonon, e-mailben és élő csevegésen keresztül.

Számíthat tudásbázisukra is, amelyek a webhely felépítésének minden szempontját lefedik az alapoktól kezdve a web hosting tervük felhasználásával.

Győztes: Ez egy nyakkendő

SiteGround vs. iPage – árképzés

Kétségtelen, hogy az iPage tárhelybeállítási lehetőségei jóval olcsóbbak, mint a SiteGround. Az iPage mindenki számára egységes megoldást kínál az olcsó tárhely érdekében. Csak egy olcsó tárhely-tervet nyújtanak, amely havi 1,99 dollárba kerül; mivel a SiteGround olcsó hostolási terve havonta 3,95 dollárra kezdődik.

A SiteGround nem kínál VPS-tárhely-terveket. De felhő- és viszonteladói tárhelyet kínálnak.

Ugyanakkor felhasználhatja a SiteGround kupont a BIG kedvezményekre.

Az alábbiakban bemutatjuk a SiteGround és az iPage különböző hostolási lehetőségeinek árainak összehasonlítását:

SharedWordPressVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / hónap.3,95 USD / hónap.269,00 USD / hó.
iPage1,99 USD / hónap.3,75 USD / hónap.19,99 USD / hónap.119,99 USD / hónap.

Győztes: iPage

Recap – SiteGround vs. iPage

A SiteGround arra koncentrál, hogy egy szuper gyors tárhely-élményt biztosítson az ügyfelek számára. Ezek egyike azon kevés megosztott tárhelyszolgáltató társaságoknak, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy válasszák ki a kívánt adatközpontokat, amikor feliratkoznak a tárhely-tervre.

Ajánlott WordPress tárhely szolgáltatóként menedzselt WordPress tárhelyet, valamint a WooComerce tárhelyet kínálnak.

Az iPage viszont megfizethető tárhely-lehetőségeket kínál bármilyen méretű és költségvetésű webhely számára. Ha már üzemelteti egy másik tárhelyszolgáltatóval, akkor kihasználhatja az ingyenes weboldalátutalásokat. A legjobb, hogy ingyenes webhely-készítőjük könnyedén létrehozhat egy gyönyörű webhelyet.

 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion tárhely
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web

Reméljük, hogy ez a cikk segített megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő web hosting szolgáltatást. Ha tetszett ez a cikk, akkor nézd meg a teljes SiteGround áttekintést vagy a teljes iPage áttekintést.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map