Ingyenes domain név generátor

Hogyan működik a domain névgenerátor?

A domain névgenerátor eszközt a Nameboy, az eredeti domain névgenerátor 1999-ben indult el. Így működik az eszköz.


1. lépés: Írja be a domain név ötletét

Megadhat egy vagy két szót a keresőmezőben. Ezt az eszközt üzleti névgenerátorként, webhelynévgenerátorként, cégnévgenerátorként, URL-generátorként is használhatja.

2. lépés: Generáljon tucatnyi domain név-ötletet szinte azonnal

Miután elküldte a Küldés lehetőséget, sok domain név-ötlet azonnal megjelenik.

3. lépés: Rögtön regisztrálja a domain nevét

Válassza ki a tökéletes domain nevet a listából, és azonnal regisztrálja, kattintson a Részletek megtekintése elemre. Kidolgoztunk egy üzletet, így ingyenes .com vagy .net domain nevet szerezhet, ha azt a Bluehost segítségével tárolja.

Domain név ötletek: Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

Az IsItWP domain névgenerátora nagyszerű sok domain név-ötletet javasolni, és néha sok választás túlnyomó lehet a kezdők számára. Ennek érdekében elkészítettünk néhány ajánlott legjobb gyakorlatot a legjobb domain név kiválasztására.

Vessen egy pillantást a legjobb domain név kiválasztásának legjobb gyakorlatára.

1. Válasszon egy átköthető domain nevet

weboldal névgenerátor

Az egyik feltett kérdés a következő: a domain név kiválasztásakor érdemes márkás vagy általános domain nevet választani?

Az általános domain név általában kitöltött és eltávolíthatatlan kulcsszó, például copywritingtweaks.com vagy killercopywriting.com.

Másrészt a márkanevű domain név segít könnyedén kitűnni a versenytől. Ráadásul a felhasználóknak könnyebben emlékeznek webhelyére. Például: ProBlogger.com vagy OptinMonster.com. Amikor meghallja a nevet, tudja, hogy van egy megbízható márka, amelyhez csatolták.

Igaz, hogy egy kulcsszónak a domain névbe történő felvétele pozitív hatással lehet a SEO-ra. Azonban a domain név nevének kulcsszavakkal való feltöltése abban a reményben, hogy növeli rangsorolását, szintén negatív hatással lehet a SEO erőfeszítéseire.

A büntetés elkerülése érdekében az a legfontosabb, hogy megvásároljon márkás domain nevet és tegye URL-jét olvashatóvá, például a „brandname.com/topic-topic”.

2. Könnyen megjegyezhető

Győződjön meg arról, hogy a domain nevet könnyű beírni és megjegyezni. Fontos, hogy távolítsa el a zavaró elemeket a domain névből, például páratlan helyesírási, kötőjelek, számok és egyéb karakterek használatával.

könnyen megjegyezhető, fülbemászó domain névgenerátor

Néhány módszer, amelyet új domain név-ötletek előállításához használhat:

 • Egyesítse a két cikket: Hozzon létre egy domain nevet két különböző kifejezés egyesítésével. Valószínűleg ez az egyetlen megfizethető megoldás a valóban elérhető tökéletes domain név megtalálására.
 • Nézze meg a szótárt: Általános alternatívákat generálhat domainneveire szinonimák, szinonimák és antonímák felhasználásával.
 • Karakter szám: Ideális esetben a domain nevének rövidnek és egyszerűnek kell lennie. Cél egy 16 karakternél rövidebb név.

3. Válassza ki a megfelelő domain név kiterjesztést

.com. a legnépszerűbb domain kiterjesztés, tehát a legtöbb ember első feltételezése az Ön webhelyére a [yourbrandname] .com. Ezenkívül a .com domaint könnyű gépelni a mobil eszközökről, mivel a legtöbb képernyő-billentyűzet .com gombbal rendelkezik..

fülbemászó webhelynévgenerátor domain tlds

Ha másik TLD-t / kiterjesztést választ, akkor további munkákat kell tennie, hogy az emberek emlékezzenek rá.

Bár számos beépített webhelyet találhat különféle kiterjesztésekkel, erősen javasoljuk a .com választását, mert ez a legbiztonságosabb.

Ennek ellenére, még ha hosszú domain név-ötleteket is felállítottál, akkor valószínű, hogy észreveszi, hogy a preferált .com már elkészült.

Ebben az esetben keresse meg a .net vagy az .org fájlt. Ha ezek szintén nem érhetők el, akkor ötletgyűjtést kell végeznie az új domain név-ötletek kidolgozására.

4. Gondoskodjon arról, hogy jogszerűen birtokolja a választott domain nevet

Tudta, hogy a hasonló regisztrált védjegyekkel összezavarodást okozó domain nevekre hivatkozhatunk a védjegybitorlás miatt?

Ha domainneve ütközik a már meglévő több millió védjegy valamelyikével, akkor kockáztathatja annak elvesztését. Tehát a domain név megvásárlása előtt az ökölszabály az, hogy ellenőrizze még, hogy ellentétes-e bármilyen védjeggyel, és győződjön meg arról, hogy a választott domain név jogszerűen birtokolható-e Önnek..

5. Keressen alternatívákat, ha a tökéletes domainnevét elvette

Mi lenne, ha a kívánt domain nevet már figyelembe veszik?

Nos, ez még nem a világ vége. Ha valóban meg akarja szerezni ezt a domain nevet, akkor ellenőrizze, hogy használatban van-e. Ha nincs webhely vagy a domain név parkolva van, akkor valószínű, hogy a tulajdonos később eladni szándékozik.

Keresse meg a tulajdonos elérhetőségét a parkolt webhelyen. Ha ez nem érhető el, akkor elvégezheti a WHO.kutatást, hogy megkapja a tulajdonos e-mail címét. Miután megkapta az e-mail címet, tárgyalnia kell a tulajdonosgal a domain név megvásárlásához.

A parkolt domain név vásárlása természetesen költséges lesz. Ha úgy gondolja, hogy nem engedheti meg magának a parkolt domaint, akkor az utolsó dolog, amit meg kell tennie, a név helyesírása.

Gondolj a Fiverr.com, Flickr.com, Tumblr.com webhelyekre. Néhány sikeres domain nevet hibásan írtak be.

Miért érdemes használni a domain név generátort??

A tökéletes domain név kiválasztása unalmas és időigényes folyamat. Ki kell állítania a nevek listáját, majd ellenőriznie kell, hogy valóban elérhető-e egyenként, amíg meg nem találja a megfelelőt. És ha nem, akkor valószínű, hogy végül olyan középszerű domain nevet választ, amelyet nem nyújt pozitív első benyomást webhelyére..

Itt jön be egy domain névgenerátor.

A domain névgenerátor segítségével időt spórolhat meg, mivel sok domain név ötletet generál automatikusan a márkája számára. Csak annyit kell tennie, hogy egy vagy két kulcsszó megadásával megadja az ötletét. Több tucat elérhető ötletet kap azonnal.

A domain névgenerátor néhány előnye a következő:

 • Több leíró vagy megfelelő domain név-ötletet generál, mint gondolnád.
 • Gyorsan és egyszerűen ellenőrizze a kívánt domain nevek elérhetőségét. Szókombinációk, rímek és véletlenszerű javaslatok jelennek meg.
 • Azonnal regisztrálja domainnevét, mielőtt valaki más megtenné.

Reméljük, hogy ez az útmutató segített kiválasztani vállalkozásának a legjobb domain nevet.

Most folytassa és válassza ki a következő domain nevet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map