Επισκόπηση συνδρομών μελών επί πληρωμή (2020): Οι καλοί, οι κακοί και οι άσχημοι

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνδρομής με WordPress και WooCommerce?


Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή υπερηφανεύονται για το ότι είναι η πιο διαισθητική προσθήκη μέλους στο WordPress για το WooCommerce στην αγορά. Σε αυτήν την κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά στο πρόσθετο Συνδρομές επί πληρωμή και τις δυνατότητές του για να μάθουμε αν ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία.

Ας αρχίσουμε.

Σχετικά με τις συνδρομές μελών επί πληρωμή

συνδρομές μέλους επί πληρωμή

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι ένα εύχρηστο πρόσθετο συνδρομής WooCommerce από την Cozmoslabs, τους ίδιους ανθρώπους πίσω από το TranslatePress, ένα από τα κορυφαία πρόσθετα μετάφρασης του WordPress.

Η ευκολία χρήσης είναι το # 1 πράγμα που ξεχωρίζει τις συνδρομές μελών επί πληρωμή από τους ανταγωνιστές τους.

Αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress δεν σας αναγκάζει σε μια προκαθορισμένη δομή, επειδή η προσθήκη ενσωματώνεται απρόσκοπτα στον ιστότοπο και το περιεχόμενό σας στο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμπύλη εκμάθησης για αντιμετώπιση, οπότε ακόμα και αν είστε απόλυτα αρχάριος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνδρομής με Συνδρομές επί πληρωμή σχεδόν αμέσως.

Έλεγχος συνδρομών μελών επί πληρωμή: Πώληση συνδρομών μέλους με το WooCommerce

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για τον περιορισμό της προβολής του προϊόντος, την αγορά και την προσφορά ειδικών τιμών προϊόντων στα μέλη σας.

Εκτός από τον περιορισμό του περιεχομένου, σας επιτρέπει να δέχεστε επαναλαμβανόμενες πληρωμές, να παρέχετε δωρεάν δοκιμές, αναβάθμιση ή υποβάθμιση συνδρομής και πολλά άλλα.

Για να ρυθμίσετε τις συνδρομές μελών επί πληρωμή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε τη διεύθυνση PayPal για να αποδεχτείτε την πληρωμή, να ρυθμίσετε προγράμματα συνδρομής και να προστατεύσετε το περιεχόμενό σας μέσω ενός μετα-κιβωτίου που εμφανίζεται σε κάθε μεμονωμένη ανάρτηση, σελίδα ή προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης.

περιορισμός περιεχομένου σελίδας καταστήματος woocommerce

Με τις συνδρομές επί πληρωμή, μπορείτε

 • Περιορίστε την προβολή και την αγορά προϊόντων: Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους, ο περιορισμός της πρόσβασης προϊόντων στα μέλη σας θα ενθαρρύνει τα μη μέλη να συμμετάσχουν στον ιστότοπό σας.
 • Προσφέρετε έναν τύπο πώλησης «Amazon Prime»: Εάν είστε έμπορος ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να παρέχετε ειδικές τιμές με εκπτώσεις, όπως το Amazon Prime στους συνδρομητές ή τα μέλη σας επί πληρωμή. Αυτό ενθαρρύνει τους υπάρχοντες πελάτες σας να εγγραφούν στην πληρωμένη συνδρομή σας.
 • Ρυθμίστε δωρεάν δοκιμή στον ιστότοπό σας: Προσφέρετε μια δωρεάν δοκιμή και επιτρέψτε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην περιοχή μόνο για μέλη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συνδρομές μελών επί πληρωμή για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή σάς προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία επιβίβασης, οπότε ανεξάρτητα από το skillet σας, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους γρήγορα και εύκολα.

Με την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα ρύθμισης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την προσθήκη με 3 εύκολα βήματα.

ρυθμίσεις συνδρομής επί πληρωμή μέλους

Στην πρώτη σελίδα, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να δημιουργήσετε αυτόματα σελίδες συνδρομής, όπως εγγραφή, σύνδεση κ.λπ. αυτόματα. Με ένα κλικ ενός κουμπιού, μπορείτε να ρυθμίσετε αυτές τις σελίδες μελών.

πληρωμένες συνδρομές μέλους επανεξέτασης πληρωμής

Αφού διαμορφώσετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στην πρώτη σελίδα, θα σας ζητηθεί να καθορίσετε τα στοιχεία του PayPal. Το πρόσθετο προσφέρει επίσης υποστήριξη Stripe και PayPal Express με τη βοήθεια πρόσθετων.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να προσθέσετε νέα προγράμματα συνδρομής.

προσθήκη νέου προγράμματος συνδρομής

Πρόσθετες συνδρομές μελών επί πληρωμή

Το πρόσθετο συνδρομών επί πληρωμή παρέχεται με 9 βασικά πρόσθετα και 7 επαγγελματικά πρόσθετα. Τα βασικά πρόσθετα είναι διαθέσιμα με όλα τα σχέδια, αλλά τα επαγγελματικά πρόσθετα είναι διαθέσιμα μόνο με το σχέδιο Pro.

Βασικά πρόσθετα:

 • Καθολικός περιορισμός περιεχομένου: Περιορίστε το περιεχόμενο παγκοσμίως και όχι περιορίζοντας ορισμένες σελίδες.
 • Κωδικοί έκπτωσης: Επιτρέψτε στους χρήστες να εισάγουν έναν κωδικό έκπτωσης κατά την εγγραφή τους.
 • Υπενθυμίσεις μέσω email: Υπενθυμίστε στους χρήστες σας σχετικά με σημαντικά συμβάντα λογαριασμού, όπως τη λήξη της συνδρομής.
 • Φιλτράρισμα μενού πλοήγησης: Προσαρμόστε την ορατότητα του μενού πλοήγησης βάσει του προγράμματος συνδρομής των χρηστών.
 • bbPress: Ενσωμάτωση φόρουμ στον ιστότοπο συμμετοχής σας.
 • Συνδρομή σταθερής περιόδου: Συνδρομές τελικού μέλους σε καθορισμένη ημερομηνία.
 • Πληρώστε ό, τι θέλετε: Επιτρέπει στα μέλη να πληρώνουν ό, τι θέλουν ως συνδρομή.
 • reCaptcha: Αποφύγετε την εγγραφή spam στο bot.
 • Επεξεργασία ετικετών: Επεξεργασία ετικέτας, συμβολοσειράς ή μηνύματος που προέρχεται από το πρόσθετο Συνδρομές επί πληρωμή.

Pro πρόσθετα:

 • Ομαδικές συνδρομές: Πουλήστε ομαδικές συνδρομές που διαχειρίζονται ένας λογαριασμός σε μειωμένη τιμή.
 • Επαναλαμβανόμενες πληρωμές για το πρότυπο PayPal: Αποδοχή επαναλαμβανόμενων πληρωμών με το PayPal.
 • PayPal Express: Αποδοχή πληρωμής μέσω πληρωμής μέσω PayPal Express.
 • Stripe: Αποδοχή πληρωμής Stripe στον ιστότοπο συμμετοχής σας.
 • Τιμολόγια: Δημιουργήστε δυναμικά τιμολόγια για πληρωμές συνδρομών.
 • Content Dripping: Παρέχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας μόνο μετά από μια ορισμένη περίοδο από τη συνδρομή.
 • Πολλαπλές συνδρομές ανά χρήστη: Επιτρέψτε στους χρήστες να εγγραφούν σε πολλά προγράμματα.

Συνδρομές μελών επί πληρωμή: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της προσθήκης Paid Member Subscription για τη δημιουργία ενός ιστότοπου μέλους.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν έκδοση: Μια δωρεάν έκδοση της προσθήκης είναι διαθέσιμη για λήψη από το WordPress.org.
 • Εύχρηστος: Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να ξεκινήσετε με έναν νέο ιστότοπο ιδιότητας μέλους χάρη στην εξαιρετική του εμπειρία επιβίβασης.
 • Συμβατότητα Elementor: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες περιορισμού περιεχομένου απευθείας από την οπτική διεπαφή του Elementor.
 • Ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό: Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι ίσως το πιο προσιτό πρόσθετο premium WooCommerce για τις δυνατότητες που προσφέρει.

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες επιλογές ενοποίησης: Παρόλο που οι συνδρομές επί πληρωμή μελών συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, στερείται ενσωματωμένης ενσωμάτωσης με υπηρεσίες τρίτων, όπως το Zapier και το Authorize.net.
 • Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα σχέδια τιμολόγησης: Η προσθήκη προσφέρει μόνο 2 πακέτα, το Χόμπι για άδεια 1 ιστότοπου και την έκδοση Pro για απεριόριστες άδειες ιστότοπου. Δεν υπάρχουν άλλα ενδιάμεσα σχέδια.
 • Πολιτική επιστροφής: Ενώ έχουν πολιτική επιστροφής χρημάτων 15 ημερών, σας συνιστούμε να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης που εξηγεί την ταλαιπωρία σας, ώστε να μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα πριν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Τιμολόγηση: Συνδρομές μελών επί πληρωμή έναντι συνδρομών WooCommerce έναντι MemberPress

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι ίσως το πιο προσιτό πρόσθετο συνδρομής premium για τις δυνατότητες που προσφέρει.

Για παράδειγμα, η τιμολόγηση για ένα άλλο δημοφιλές πρόσθετο, το WooCommerce Memberships, ξεκινά από 149 $ για μια άδεια ιστότοπου, αλλά δεν προσφέρει συνδρομές. Για συνδρομές, πρέπει να εγκαταστήσετε ένα άλλο πρόσθετο που ονομάζεται WooCommerce Subscription, το οποίο κοστίζει επιπλέον 199 $ για μια άδεια ιστότοπου.

Παρομοίως, η τιμολόγηση για το MemberPress ξεκινά από 149 $ για μια άδεια ιστότοπου.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομές μελών επί πληρωμή σας χρεώνουν μόνο 69 $ για μια άδεια ιστότοπου.

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή προσφέρουν 2 πακέτα:

 • Χόμπι: 69 $ για άδεια μίας τοποθεσίας με 9 βασικά πρόσθετα.
 • Pro έκδοση: 149 $ για απεριόριστους ιστότοπους με 9 βασικά πρόσθετα + 7 επαγγελματικά πρόσθετα.

Η ετυμηγορία μας για συνδρομές επί πληρωμή μέλους για πώληση μέλους

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι μία από τις πιο διαισθητικές προσθήκες μελών για WordPress και WooCommerce. Δεν σας αναγκάζει σε μια προκαθορισμένη δομή και ενσωματώνεται στον υπάρχοντα ιστότοπο και το περιεχόμενό σας στο WordPress.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους χάρη στην υπέροχη εμπειρία επιβίβασης που προσφέρει. Μπορείτε είτε να περιορίσετε το περιεχόμενο παγκοσμίως είτε ατομικά μέσω του μετα-κιβωτίου που μπορείτε να δείτε στη σελίδα, τη δημοσίευση ή τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες προσθήκες WooCommerce για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας γρήγορα.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη συνδρομών μελών επί πληρωμή »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map