Φόρμα επικοινωνίας 7

Ψάχνετε για μια δωρεάν προσθήκη φόρμας επικοινωνίας για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress που είναι εγκατεστημένα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους. Σε αυτήν την κριτική φόρμας επικοινωνίας 7, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητές της, στην ευκολία χρήσης και στις επιλογές υποστήριξης.


Επικοινωνία Φόρμα 7 Επανεξέταση

Γιατί χρειάζεστε ένα πρόσθετο φόρμας επικοινωνίας?

Το WordPress διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα για τη δημοσίευση περιεχομένου και την αλληλεπίδραση με τους χρήστες σας μέσω σχολίων. Ωστόσο, δεν συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας. Αυτό το πρόβλημα επιλύεται με προσθήκες.

Η φόρμα επικοινωνίας επιτρέπει στους χρήστες σας να επικοινωνούν ιδιωτικά. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι η ευκολότερη και ιδιωτική μορφή επικοινωνίας στο Διαδίκτυο. Η προσθήκη μιας φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό σας όχι μόνο ανοίγει την πόρτα για τους χρήστες, αλλά και για νέες επιχειρηματικές και ευκαιρίες απασχόλησης.

Το να έχετε μια σελίδα επαφής στον ιστότοπό σας είναι πολύ σημαντικό για να το αγνοήσετε και μια σελίδα επαφής δεν είναι πλήρης χωρίς φόρμα επικοινωνίας.

Υπάρχουν πολλές καλύτερες προσθήκες φόρμας WordPress. Υπάρχουν διαθέσιμα και δωρεάν πρόσθετα. Αν ψάχνετε για τα premium χαρακτηριστικά ενός πρόσθετου επί πληρωμή, θα σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά WPForms ή την κριτική μας για τις Φόρμες βαρύτητας.

Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι η πιο δημοφιλής προσθήκη δωρεάν φόρμας επικοινωνίας για το WordPress. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές και ένα από τα πιο κατεβασμένα WordPress plugins όλων των εποχών.

Ας δούμε πώς ξεχωρίζει η φόρμα επικοινωνίας 7 στη λειτουργία, την ευκολία χρήσης και την ανάλυση υποστήριξης.

Δημιουργήστε εύκολα φόρμες επικοινωνίας στο WordPress με τη φόρμα επικοινωνίας 7

Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 χρησιμοποιώντας τις τυπικές πρακτικές του WordPress και ενσωματώνεται όμορφα στην περιοχή διαχειριστή σας. Έρχεται επίσης με μια φόρμα επίδειξης στην οποία μπορείτε να δείτε για να μάθετε πώς να δημιουργείτε τις δικές σας φόρμες.

Δημιουργία φόρμας με την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας 7

Η κύρια διεπαφή του προγράμματος επεξεργασίας φορμών μοιάζει πολύ με το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου στην οθόνη επεξεργασίας δημοσιεύσεων. Έχει απλά κουμπιά στο επάνω μενού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ένα στοιχείο φόρμας.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία της φόρμας σας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί δημοσίευσης για να την προετοιμάσετε. Η φόρμα επικοινωνίας 7 θα σας δώσει έναν σύντομο κωδικό για να εισαγάγετε τη φόρμα οπουδήποτε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Σύνθετες ρυθμίσεις για φόρμα επικοινωνίας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι ένα ισχυρό πρόσθετο. Κάθε φόρμα που δημιουργείται με τη φόρμα επαφής 7 μπορεί να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις που μπορούν να διαμορφωθούν από τις καρτέλες αλληλογραφία, μηνύματα και πρόσθετες ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις αλληλογραφίας στη φόρμα επικοινωνίας 7

Στη σελίδα ρυθμίσεων αλληλογραφίας μπορείτε να ορίσετε πού να στείλετε τις απαντήσεις που συλλέγονται από τη φόρμα. Από προεπιλογή, η φόρμα επικοινωνίας 7 αποστέλλει κάθε φόρμα που υποβάλλεται στη διεύθυνση email του διαχειριστή. Μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση email θέλετε.

Στην καρτέλα «Μηνύματα» μπορείτε να αλλάξετε τα προεπιλεγμένα μηνύματα που δείχνει η φόρμα επικοινωνίας 7 σε εσάς και τους επισκέπτες σας. Αυτά τα μηνύματα είναι σφάλματα επικύρωσης, σφάλματα εισαγωγής, μηνύματα επιτυχίας και αποτυχίας κατά την υποβολή της φόρμας.

Η καρτέλα πρόσθετων ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να στέλνετε συγκεκριμένο κωδικό σε προκαθορισμένη μορφή.

Δημιουργία σύνθετων φορμών με φόρμα επικοινωνίας 7

Η δημιουργία σύνθετων φορμών με τη φόρμα επικοινωνίας 7 είναι δυνατή αλλά όχι τόσο εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά στο πρόγραμμα επεξεργασίας φόρμας για να εισαγάγετε τύπους εισαγωγής και στοιχεία φόρμας.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες όπως η λογική υπό όρους ή η επεξεργασία πληρωμών, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε άλλες προσθήκες όπως WPForms και τα πρόσθετα του.

Κάνοντας κλικ σε ένα στοιχείο θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο όπου μπορείτε να ορίσετε βασικές επιλογές για αυτό το πεδίο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επισημάνετε τα απαιτούμενα πεδία, να προσθέσετε κείμενο κράτησης θέσης και να τα διαμορφώσετε με βάση τον τύπο εισαγωγής που προσθέτετε.

Ρύθμιση σύνθετων επιλογών για πεδία εισαγωγής

Θα πρέπει να γράψετε HTML όπως ετικέτες παραγράφου και αλλαγής γραμμής για να εμφανίσετε σωστά τη φόρμα σας.

Η συνολική εμπειρία χρήστη κατά τη δημιουργία μιας σύνθετης φόρμας με τη φόρμα επικοινωνίας 7 δεν είναι καλή. Ωστόσο, εάν έχετε βασική κατανόηση της HTML και της φόρμας επικοινωνίας 7, τότε είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία δημιουργίας φορμών.

Φόρμες Styling που δημιουργήθηκαν με φόρμα επικοινωνίας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 μεταβιβάζει αυτόματα το στυλ του θέματος του WordPress. Τα περισσότερα τυπικά συμβατά θέματα WordPress έρχονται με στυλ προκαθορισμένα για πεδία φόρμας και κουμπιά.

Ορισμένα premium θέματα WordPress παρέχονται με προκαθορισμένα στυλ κυρίως για τη φόρμα επικοινωνίας 7. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε, μπορείτε πάντα να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο CSS.

Η φόρμα επικοινωνίας 7 προσθέτει τάξεις CSS και αναγνωριστικό σε όλες τις φόρμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικατάσταση αυτών των προεπιλεγμένων τάξεων στο θέμα του WordPress ή στο παιδικό σας θέμα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σεμινάριο για το πώς να το κάνετε στυλ Φόρμα επικοινωνίας φόρμας 7 στο WordPress.

Επέκταση της φόρμας επικοινωνίας 7 με πρόσθετα Addon

Η φόρμα επαφής 7 δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες που προσφέρονται συνήθως από πρόσθετα κατασκευαστή φόρμας επί πληρωμή, όπως οι φόρμες Gravity. Ωστόσο, η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι ανοιχτού κώδικα και είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη. Πολλοί συγγραφείς WordPress plugin δημιούργησαν τα δικά τους πρόσθετα για το Contact Form 7 που επεκτείνουν τις δυνατότητές του.

Για παράδειγμα, ο συγγραφέας της φόρμας επικοινωνίας 7 έχει γράψει ένα εξαιρετικό πρόσθετο που ονομάζεται Φοινικόπτερος. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απαντήσεις που υποβάλλονται από φόρμες CF7 στη βάση δεδομένων.

Για να βρείτε άλλες προσθήκες, απλώς αναζητήστε τη φόρμα επικοινωνίας 7 στο WordPress.org plugins.

Υποστήριξη και τεκμηρίωση για φόρμα επικοινωνίας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 συνοδεύεται από εκτενή τεκμηρίωση. Πρώτα, έχετε την ενσωματωμένη βοήθεια με βάση τα συμφραζόμενα που βρίσκεται ακριβώς μέσα στην περιοχή διαχειριστή του WordPress.

Εκτός από αυτό, πιο λεπτομερής τεκμηρίωση διατίθεται στον ιστότοπο της προσθήκης. Το μεγαλύτερο μέρος της τεκμηρίωσης είναι σε μορφή απλού κειμένου διαθέσιμο στα Αγγλικά και τα Ιαπωνικά.

Σχετικά: Πώς να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν ερωτήματα υποστήριξης μέσω επίσημων φόρουμ υποστήριξης του WordPress. Ωστόσο, η δωρεάν υποστήριξη δεν είναι εγγυημένη.

Η ετυμηγορία μας

Η φόρμα επικοινωνίας είναι ένα πολύ ισχυρό πρόσθετο. Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή εναλλακτική λύση για τα premium πληρωμένα πρόσθετα στην ίδια κατηγορία. Έρχεται με εκτεταμένη τεκμηρίωση και έχει καλή υποστήριξη από την κοινότητα που διασφαλίζει ότι θα είναι εδώ και πολύ καιρό. Μεταφράζεται επίσης πλήρως σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Ωστόσο, δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες που προσφέρονται από ορισμένα πρόσθετα επί πληρωμή. Επίσης, δεν είναι πολύ εύκολο στη χρήση για αρχάριους. Είναι καλά τεκμηριωμένο, αλλά εάν ένας χρήστης χρειάζεται επιπλέον βοήθεια, τότε οι επιλογές υποστήριξης είναι περιορισμένες. Το δίνουμε 3,6 στα 5 αστέρια.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star HalfΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη φόρμας επικοινωνίας 7 τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map