Αξιολόγηση AffiliateWP – Πρόγραμμα συνεργατών για WordPress

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών για το προϊόν σας; Ένα πρόγραμμα θυγατρικών είναι ένα σύστημα παραπομπής όπου δίνετε κίνητρα σε άλλους να παραπέμπουν το προϊόν σας προσφέροντάς τους προμήθεια για κάθε πώληση που αναφέρονται.


Πώς δημιουργείτε ένα σύστημα συνεργατών στο WordPress; Γι ‘αυτό δημιουργήθηκε η προσθήκη AffiliateWP. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συνεργατών στο WordPress με ευκολία. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες, τις λειτουργίες, τις τιμές κ.λπ., συνεχίστε να διαβάζετε την πλήρη αναθεώρηση AffiliateWP παρακάτω.

Σχετικά με την προσθήκη AffiliateWP

affiliatewp-best-affiliate-management-system-for-wordpress

Το AffiliateWP είναι η # 1 προσθήκη συστήματος διαχείρισης συνεργατών για το WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα συνεργατών στο WordPress και βοηθά στη διαχείριση θυγατρικών, παραπομπών, πληρωμών κ.λπ. από τον ιστότοπό σας. Έρχεται με όλα τα εργαλεία μάρκετινγκ συνεργατών που θα χρειαστείτε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε χρήματα.

Είναι ένα πρόσθετο που έχει δημιουργηθεί για το WordPress που μοιάζει και μοιάζει με το ίδιο το WordPress. Όλες οι δυνατότητές της είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται στο WordPress και να σας προσφέρουν μια οικεία εμπειρία. Επιπλέον, συνοδεύεται από προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης συνεργατών και παραπομπών που παρέχουν αξιόπιστα, ακριβή δεδομένα.

Το AffiliateWP αναπτύχθηκε από την ίδια ομάδα που δημιούργησε το πρόσθετο Easy Digital Downloads eCoommerce. Επομένως, η προσθήκη έχει απρόσκοπτη ενσωμάτωση με Easy Digital Downloads. Για να μην αναφέρουμε, έχει επίσης πλήρη υποστήριξη για το WooCommerce και άλλες δημοφιλείς προσθήκες, φόρμες και τιμολόγια.

Πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ θυγατρικών?

Το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Το μάρκετινγκ συνεργατών δημιουργεί μια win-win κατάσταση για τα 2 εμπλεκόμενα μέρη. οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι συνεργάτες. Είναι η συνεργασία στην οποία οι συνεργάτες βοηθούν στην πώληση περισσότερων προϊόντων και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσφέρουν προμήθεια σε συνεργάτες για κάθε πώληση στην οποία αναφέρονται.

Για παράδειγμα, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και προσπαθείτε να πουλήσετε προϊόντα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύστημα συνεργατών στον ιστότοπό σας και να ζητήσετε από τους συνεργάτες σας να συμμετάσχουν. Όταν γίνονται συνεργάτες του ιστότοπού σας, επιλέγουν προϊόντα από το κατάστημά σας και τα προωθούν στο blog τους και σε διάφορες άλλες πλατφόρμες. Τώρα, εάν οι άνθρωποι έρχονται στο κατάστημά σας μέσω των συνδέσμων συνεργατών και αγοράσουν ένα προϊόν, ο συνεργάτης που παραπέμπει τον πελάτη λαμβάνει μια προμήθεια ορισμένου ποσοστού.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, το κατάστημά σας θα έχει μεγαλύτερη προβολή, περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερες πωλήσεις. Από την άλλη πλευρά, οι συνεργάτες θα κερδίζουν χρήματα για κάθε πώληση που αναφέρονται στο κατάστημά σας. Επομένως, είναι επιβράβευση τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους εμπόρους θυγατρικών.

Επομένως, εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν διαθέτετε πρόγραμμα συνεργατών, σίγουρα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα.

Αξιολόγηση AffiliateWP – Ξεκινώντας με το AffiliateWP

Το AffiliateWP είναι ένα πρόσθετο που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το WordPress με μια διεπαφή ακριβώς όπως η εγγενής διεπαφή του WordPress. Είναι επομένως εύκολο να διαμορφώσετε και να χρησιμοποιήσετε.

Πρώτα, κατεβάστε το αρχείο προσθήκης από τον επίσημο ιστότοπο AffiliateWP και εγκαταστήστε το στον ιστότοπό σας. Εάν χρειάζεστε λεπτομερείς οδηγίες, ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας προσθήκης.

1. Γενικές ρυθμίσεις

Αφού ενεργοποιηθεί η προσθήκη, μεταβείτε στο Συνεργάτες »Ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε την άδεια προσθήκης. Μπορείτε να βρείτε το κλειδί άδειας στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο AffiliteWP.

affiliatewp-general-setting

Εκτός από την ενεργοποίηση άδειας, το Γενικός Η καρτέλα έχει πολλές ρυθμίσεις συνεργατών. Μπορείτε να επιλέξετε σελίδα θυγατρικών ή σελίδα συμφωνίας συνεργατών. Ωστόσο, μη διστάσετε να τα αφήσετε ως έχουν, επειδή αυτές οι σελίδες δημιουργούνται αυτόματα από την προσθήκη για να καλύψουν τις ανάγκες συγκεκριμένων θυγατρικών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις παραπομπής. Η μεταβλητή παραπομπής από προεπιλογή είναι αναφ και η προεπιλεγμένη μορφή παραπομπής μοιάζει με αυτήν: https://yoursite.com/?ref=1.

παραπομπές-ρυθμίσεις

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη μεταβλητή παραπομπής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε aff, αναφορά, συνεργάτης, και τα λοιπά.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε Αρκετά URL θυγατρικών το οποίο θα αντικαταστήσει τις συμβολοσειρές ερωτημάτων (δηλαδή? ref =) και θα αλλάξει τη μορφή διεύθυνσης URL σε https://yoursite.com/ref/1.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν τύπο ποσοστού παραπομπής είτε από ένα ποσοστό είτε από ένα κατ ‘αποκοπή ποσό. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε ένα ποσοστό παραπομπής. Αναθεωρήστε επίσης Εξαίρεση αποστολής και Εξαίρεση φόρου επιλογές. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια διάρκεια λήξης cookie. για παράδειγμα, 30 ημέρες (που σημαίνει ότι μια αγορά εντός 30 ημερών από την επίσκεψη του χρήστη μέσω συνδέσμου παραπομπής θα είναι έγκυρη για την προμήθεια).

παραπομπή-ρυθμός-ρυθμίσεις-affiliatewp-κριτική

Μόλις ελέγξετε όλες τις επιλογές, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ Αποθήκευσε τις αλλαγές.

2. Ενσωματώσεις

Η προσθήκη έχει ενσωματωμένη ενσωμάτωση για ορισμένα πρόσθετα και συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, συνδρομής, φόρμας και τιμολογίου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτά που χρειάζεστε εύκολα Συνεργάτες »Ρυθμίσεις» Ενσωματώσεις.

ενσωματώσεις-affiliatewp-ρυθμίσεις

3. Ρυθμίσεις email

Μπορείτε να διαμορφώσετε όλες τις ρυθμίσεις email από το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ καρτέλα στις ρυθμίσεις AffiliateWP.

email-ρυθμίσεις-affiliatewp

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα λογότυπο, να επιλέξετε ένα πρότυπο email, από το όνομα και το email κ.λπ..

4. Διάφορες ρυθμίσεις

ο Διάφορα καρτέλα στις ρυθμίσεις AffiliateWP σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε διαφορετικές επιλογές χρήσιμες για το σύστημα συνεργατών σας.

misc-ρυθμίσεις-affiliatewp

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εγγραφή συνεργατών από τον ίδιο τον χρήστη, απαιτείται έγκριση συνεργάτη, reCAPTCHA και πολλά άλλα.

Ελέγξτε όλες τις ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.

Δημιουργία της περιοχής συνεργατών

Το Affiliate Area είναι το σημείο όπου οι χρήστες σας μπορούν να δουν τη φόρμα εγγραφής και σύνδεσης συνδεδεμένης εταιρείας. Μέσω αυτής της σελίδας, νέοι έμποροι θυγατρικών υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα συνεργατών σας, ενώ οι ήδη συνδεδεμένοι συνεργάτες μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, να δημιουργήσουν συνδέσμους παραπομπής, να προβάλουν στατιστικά στοιχεία και να δουν τα κέρδη τους.

Το πρόσθετο AffiliateWP δημιουργεί αυτόματα ένα Περιοχή συνεργατών σελίδα δεξιά όταν εγκαθιστάτε την προσθήκη στο WordPress. Εάν δεν βρείτε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα μόνοι σας και να προσθέσετε τον σύντομο κωδικό [affiliate_area] στην κύρια περιοχή περιεχομένου, τότε θα δημιουργήσει τη σελίδα περιοχής συνεργατών για εσάς.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε πώς θα φαίνεται η περιοχή συνεργατών σας:

συνεργάτης-περιοχή

Όταν ένας χρήστης συνδέεται στον λογαριασμό του, θα βλέπει μια διαφορετική περιοχή συνεργατών. Η περιοχή συνεργατών για συνδεδεμένους χρήστες μοιάζει με το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης:

aff-area-url-generator-affiliatewp

Οι συνεργάτες μπορούν να δημιουργήσουν διευθύνσεις URL θυγατρικών εισάγοντας μια διεύθυνση URL σελίδας στο πεδίο εκεί και κάνοντας κλικ στο Δημιουργία διεύθυνσης URL κουμπί.

Στη συνέχεια, το Στατιστική Η επιλογή εμφανίζει μια σύνοψη των πληρωμένων και απλήρωτων παραπομπών, των επισκέψεων, του ποσοστού μετατροπής, των κερδών και των προμηθειών.

στατιστικά στοιχεία συνεργατών-περιοχής

Κάνοντας κλικ στην επόμενη επιλογή, Γραφικές παραστάσεις, Οι συνεργάτες μπορούν να δουν μια γραφική παρουσίαση των στατιστικών συνεργατών.

γραφικά-περιοχή-γραφικά

Παραπομπές παρέχει μια ματιά στις παραπομπές της συνδεδεμένης εταιρείας με το ποσό που κερδίζεται, την περιγραφή του προϊόντος και την κατάσταση ως πληρωμένη ή χωρίς πληρωμή.

συγγενείς-περιοχές-παραπομπές

ο Επισκέψεις Η επιλογή εμφανίζει τις σελίδες που επισκέπτονται οι σύνδεσμοι θυγατρικών τους.

ο Δημιουργικά Η επιλογή περιλαμβάνει διαφημιστικά πανό που μπορούν να χρησιμοποιούν οι συνεργάτες στα ιστολόγιά τους και σε πολλές άλλες πλατφόρμες για την προώθηση των προϊόντων σας.

συνεργάτες-περιοχή-δημιουργικά

Και, τέλος, το Ρυθμίσεις Η καρτέλα επιτρέπει στους συνεργάτες σας να προσθέσουν το email πληρωμής τους όπου μπορείτε να στείλετε τις προμήθειες που κερδίζουν.

συνεργάτες-περιοχή-ρυθμίσεις

Η περιοχή θυγατρικών φαίνεται πολύ καθαρή και απλή. Οι έμποροι θυγατρικών θα λατρέψουν τη διεπαφή προγράμματος θυγατρικών σας.

Διαχείριση του προγράμματος συνεργατών σας

Το AffiliateWP σας παρέχει απλές αλλά ισχυρές επιλογές για τη διαχείριση του προγράμματος συνεργατών σας. Μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να ελέγξετε συνεργάτες. δείτε ατομικές και συνολικές αναφορές θυγατρικών. διαχείριση παραπομπών, επισκέψεων και δημιουργικών πτυχών. και δείτε πλήρεις αναφορές για τα πάντα.

Η διαμόρφωση και διαχείριση των επιλογών διαχειριστή είναι εύκολη με το AffiliateWP. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην επισκόπηση του συστήματος συνεργατών σας μεταβαίνοντας στο Συνεργάτες »Επισκόπηση.

admin-επισκόπηση-affiliatewp

Μπορείτε να δείτε τα σύνολα για τα πληρωμένα κέρδη, τις μη καταβληθείσες παραπομπές, τις πιο πολύτιμες συνδεδεμένες εταιρείες, τις τελευταίες εγγραφές συνεργατών, τις πρόσφατες παραπομπές κ.λπ. στην Επισκόπηση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε Συνεργάτες »Συνεργάτης για να δείτε τη λίστα όλων των συνεργατών σας, να προσθέσετε νέες συνεργασίες, να επεξεργαστείτε κ.λπ..

plugin affiliates-affiliatewp

Ολόκληρη η διαχείριση συνεργατών λειτουργεί ακριβώς όπως οι τυπικές δημοσιεύσεις στο WordPress.

AffiliateWP Addons

Το πρόσθετο AffiliateWP διαθέτει ισχυρά δωρεάν και premium πρόσθετα τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το πρόγραμμα συνεργατών σας πιο αποτελεσματικό. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης ορισμένα πρόσθετα τρίτων.

Υπάρχουν 15 επίσημα δωρεάν πρόσθετα και 14 επαγγελματικά πρόσθετα. Τα επαγγελματικά πρόσθετα περιλαμβάνουν πληρωμές PayPal, επαναλαμβανόμενες παραπομπές, προμήθειες διάρκειας ζωής, σελίδες προορισμού θυγατρικών κ.λπ..

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα πρόσθετα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress σας μεταβαίνοντας Συνεργάτες »Addons.

affiliatewp-addons

Plugin AffiliateWP: Τιμολόγηση και υποστήριξη

Το AffiliateWP είναι ένα premium πρόσθετο που προσφέρει 4 προγράμματα τιμολόγησης.

τιμολόγηση συνεργατών

1. Προσωπικά: Κοστίζει 99 $ ετησίως. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο σε 1 ιστότοπο. Περιλαμβάνει 15 επίσημα δωρεάν πρόσθετα και όλες τις βασικές δυνατότητες του AffiliateWP.

2. Συν: Κοστίζει 149 $ ετησίως. Παρέχει 3 άδειες ιστότοπου. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα δωρεάν πρόσθετα και τα βασικά χαρακτηριστικά του πρόσθετου.

3. Επαγγελματίας: Κοστίζει 249 $ ετησίως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AffiliateWP σε απεριόριστους ιστότοπους με αυτό το πρόγραμμα. Περιλαμβάνει και τα 15 επαγγελματικά πρόσθετα μαζί με όλα τα δωρεάν επίσημα πρόσθετα.

4. Τελικός: Η τιμή του είναι 499 $ και είναι ένα εφάπαξ πρόγραμμα πληρωμών. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AffiliateWP σε απεριόριστους ιστότοπους. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα υπέρ και δωρεάν πρόσθετα και επίσης μελλοντικά πρόσθετα.

Με τα 3 ετήσια προγράμματα συνδρομής, θα λάβετε υποστήριξη μέσω email και ενημερώσεις για τη διάρκεια της τρέχουσας συνδρομής σας, ενώ θα λαμβάνετε υποστήριξη και ενημερώσεις για όλη τη διάρκεια ζωής με το Τελικός σχέδιο.

Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία τους για άμεσες απαντήσεις. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε ένα εισιτήριο για ερωτήματα υποστήριξης, αλλά μπορεί να μην χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, επειδή έχουν λεπτομερή τεκμηρίωση με πραγματικά περιεκτικά άρθρα για να σας καθοδηγήσουν.

Η ετυμηγορία μας σχετικά με τη χρήση του AffiliateWP για τη δημιουργία ενός συστήματος συνεργατών στο WordPress

Το AffiliateWP είναι αναμφίβολα το νούμερο 1 καλύτερο σύστημα διαχείρισης συνεργατών για το WordPress. Διαθέτει ένα πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών και λειτουργιών που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό σύστημα συνεργατών στο WordPress. Η ενσωμάτωσή του με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα μέλη, τις φόρμες και τα πρόσθετα τιμολογίων το καθιστούν η λύση all-in-one για προγράμματα θυγατρικών.

Η προσθήκη δημιουργήθηκε μόνο για WordPress που το καθιστά ένα πολύ ξεχωριστό προϊόν. Η διεπαφή του είναι πολύ παρόμοια με τη διεπαφή του WordPress, οπότε οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το WordPress θα αναγνωρίσει την οικεία αίσθηση και θα διαμορφώσει τα πάντα πολύ εύκολα. Είναι μια απλή προσθήκη συνεργατών WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να αγγίξετε κανένα κωδικό.

Πιστεύουμε ότι το AffiliateWP είναι το καλύτερο πρόσθετο διαχείρισης συνεργατών για τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός προγράμματος συνεργατών σε ιστότοπους WordPress. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, να βελτιώσετε το SEO και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Το δίνουμε 4,5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση της βαθμολογίας κριτικής μας:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε το AffiliateWP τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map