bb Τύπος

Θέλετε έναν τρόπο να προσθέσετε περισσότερη αλληλεπίδραση στην κοινότητα στον ιστότοπό σας WordPress με φόρουμ; Ρίξτε μια ματιά στο bbPress, ένα δωρεάν, ελαφρύ πρόσθετο φόρουμ που εστιάζει στην ευκολία ενσωμάτωσης, στην ευκολία χρήσης, στα πρότυπα ιστού και στην ταχύτητα. Διαβάστε την κριτική μας bbPress για να μάθετε αν είναι η σωστή προσθήκη φόρουμ για τον ιστότοπό σας.


bb Επανεξέταση

Γιατί να προσθέσετε φόρουμ στον ιστότοπό σας?

Σκέφτεστε να προσθέσετε περισσότερη αλληλεπίδραση στην κοινότητα στο blog σας στο WordPress; Ένα φόρουμ όπου οι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Τα φόρουμ μπορούν να σας βοηθήσουν:

 • Αλληλεπιδράστε με το κοινό σας: Αν δεν υπάρχει κάτι που να τους φέρει πίσω στον ιστότοπό σας, οι περισσότεροι επισκέπτες δεν θα επιστρέψουν μετά από μία επίσκεψη. Εάν υπάρχει μια ενεργή κοινότητα στην οποία μπορούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν, θα τους δώσει έναν λόγο να συνεχίσουν να επιστρέφουν.
 • Αυξήστε την πίστη: Όταν οι χρήστες επιστρέφουν ξανά στον ιστότοπό σας για να συμμετάσχουν στα φόρουμ σας, είναι πιο πιθανό να θυμούνται και να επιλέγουν την επωνυμία σας.
 • Διεξαγωγή έρευνας: Ένα φόρουμ στον ιστότοπό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε δεδομένα σχετικά με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σχετικά με το κοινό-στόχο σας. Μπορείτε εύκολα να δείτε απευθείας στον ιστότοπό σας ποιες είναι οι κορυφαίες ανησυχίες, οι ανάγκες και τα κίνητρά τους.
 • Περιεχόμενο Crowdsource: Με άδεια χρήστη, μπορείτε να μοιράζεστε ποιοτικό περιεχόμενο από τα φόρουμ σας στον ιστότοπό σας, στο ιστολόγιο και στα κοινωνικά μέσα.

Και αν ο ιστότοπός σας εκτελείται σε WordPress, η προσθήκη ενός φόρουμ είναι τόσο εύκολη όσο η εγκατάσταση ενός πρόσθετου.

Η μόνη ερώτηση είναι, ποια προσθήκη φόρουμ είναι καλύτερη για τον ιστότοπό σας?

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το bbPress?

Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, το bbPress είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και υψηλής βαθμολογίας πρόσθετα φόρουμ για WordPress με περισσότερες από 300.000 ενεργές εγκαταστάσεις.

Ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές του plugin είναι ο Matt Mullenweg, δημιουργός του WordPress.

Το bbPress έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύ και ευέλικτο. Δεν είναι φουσκωμένο με περιττές λειτουργίες και δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας ούτε θα παρουσιάσει ευπάθειες.

Πώς να δημιουργήσετε τα φόρουμ σας bbPress

Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα καλωσορίσματος.

Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να κάνετε κλικ στο Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις φόρουμ σύνδεσμο ή κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις »Φόρουμ στο μενού του πίνακα ελέγχου του WordPress.

Στην κορυφή της σελίδας ρυθμίσεων, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις χρήστη για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

bb Επανεξέταση - ρυθμίσεις

Παρακάτω είναι το Χαρακτηριστικά Φόρουμ Ρυθμίσεις. Εδώ μπορείτε να επιτρέψετε αγαπημένα, συνδρομές, ετικέτες θεμάτων και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Αναθεώρηση bbPress - χαρακτηριστικά

Υπό Θέματα και απαντήσεις ανά σελίδα, μπορείτε να προσαρμόσετε πόσα θέματα είναι ορατά κάθε φορά.

bb Επανεξέταση - θέματα και απαντήσεις ανά σελίδα

Και στο κάτω μέρος της σελίδας, κάτω Ενιαίο γυμνοσάλιαγκες και Γυμνοσάλιαγκες χρηστών φόρουμ, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διευθύνσεις URL σας.

bb Επανεξέταση - γυμνοσάλιαγκες

Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί στο κάτω μέρος όταν τελειώσετε να κάνετε τις επιλογές σας.

Για να δημιουργήσετε τα φόρουμ σας, μεταβείτε στο Φόρουμ »Νέο φόρουμ.

Εισαγάγετε έναν τίτλο και περιγραφή του φόρουμ σας και ορίστε τις επιλογές στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια κάντε κλικ Δημοσιεύω.

bb Press Review - δημοσίευση φόρουμ

Εάν το ιστολόγιό σας έχει ενεργοποιημένους μόνιμους συνδέσμους (μπορείτε να το ελέγξετε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις »Μόνιμοι σύνδεσμοι), μπορείτε να δείτε τα φόρουμ σας στο example.com/forums, όπου μπορείτε να προσθέσετε το πρώτο νήμα.

bb Επανεξέταση - προσθήκη νήματος

Στον πίνακα ελέγχου σας, θα έχετε πλέον ένα widget που δείχνει την τρέχουσα κατάσταση των φόρουμ σας:

bb Επανεξέταση - widget πίνακα εργαλείων

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση των φόρουμ σας, ανατρέξτε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του WPBeginner, Πώς να προσθέσετε ένα φόρουμ στο WordPress με το bbPress.

Πώς να σχεδιάσετε τα φόρουμ σας

Ο τρόπος εμφάνισης των φόρουμ στον ιστότοπό σας ελέγχεται από τα στυλ του θέματος. Δεν υπάρχουν ξεχωριστά θέματα bbPress για να προσαρμόσετε την εμφάνιση των φόρουμ σας.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του φόρουμ σας, θα πρέπει να επεξεργαστείτε το CSS του θέματός σας ή προσθήκη προσαρμοσμένου CSS.

Τι γίνεται αν το bbPress δεν φαίνεται καλό με το τρέχον θέμα σας και δεν θέλετε να χάσετε τον κώδικα CSS?

Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να μεταβείτε σε ένα διαφορετικό θέμα WordPress που διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη και στυλ για το bbPress.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε ένα πρόσθετο όπως το CSS Hero, το οποίο σας επιτρέπει να τροποποιήσετε το CSS με ένα οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική CSS Hero για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της.

Δημιουργήστε προηγμένα φόρουμ με πρόσθετα bbPress

Το bbPress είναι ένα πολύ απλό, ελαφρύ πρόσθετο, οπότε ενδέχεται να λείπουν ορισμένες δυνατότητες που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας.

Επειδή το bbPress είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, υπάρχουν πολλά πρόσθετα τρίτου μέρους διαθέσιμα δωρεάν στον κατάλογο WordPress.org.

Κάνοντας αναζήτηση στο “bbPress” στον κατάλογο, θα βρείτε προσθήκες που μπορούν να σας βοηθήσουν:

 • προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις
 • αποστολή προσωπικών μηνυμάτων
 • ταξινομήστε τις απαντήσεις
 • δημιουργία αναφορών
 • επισημάνετε ακατάλληλο περιεχόμενο
 • …κι αλλα.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Ο επίσημος ιστότοπος bbPress διαθέτει πολλά έγγραφα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Διαθέτει επίσης τεκμηρίωση για προγραμματιστές, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας θέματα WordPress συμβατά με bbPress ή πρόσθετα bbPress πρόσθετα.

Η υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο. Οι προγραμματιστές και η κοινότητα ανταποκρίνονται πολύ στα φόρουμ και πολλά νήματα επιλύονται γρήγορα.

Η ετυμηγορία μας

Εάν πρέπει να προσθέσετε ένα απλό φόρουμ στον ιστότοπό σας στο WordPress, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το bbPress.

Είναι δωρεάν και ελαφρύ, επομένως δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας. Είναι πολύ απλό να ρυθμιστεί και φιλικό προς το χρήστη για αρχάριους.

Επειδή είναι τόσο απλό, μπορεί να λείπουν λειτουργίες που χρειάζεστε. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα τρίτων μερών, πιθανώς υπάρχει ένα εκεί έξω για εσάς.

Το μόνο μεγάλο μειονέκτημα είναι η αδυναμία προσαρμογής της εμφάνισης των φόρουμ σας. Ανάλογα με το θέμα του WordPress που χρησιμοποιείτε, τα φόρουμ σας μπορεί να μην φαίνονται υπέροχα. Δυστυχώς, οι μόνες επιλογές είναι η εναλλαγή θεμάτων ή η τροποποίηση του κώδικα.

Δίνουμε bbPress 4 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη bbΠιέστε τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map