Αναθεώρηση κιτ ιστότοπου Google 2020 – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ πριν από την εγκατάσταση στον ιστότοπό σας

Θέλετε να μάθετε για την προσθήκη Site Kit της Google?


Κιτ ιστότοπου από την Google είναι μια προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να συνδέετε τις υπηρεσίες μάρκετινγκ στο διαδίκτυο της Google, όπως το Search Console, το Google Analytics, το Google Optimize, το Google Tag Manager, το PageSpeed ​​Insights, το Google AdSense κ.λπ. απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Με το Site Kit, λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε και θα αναλύσουμε λεπτομερώς την προσθήκη του Site Kit και θα μάθουμε τι προσφέρει και αν αξίζει να δοκιμάσετε.

Τι είναι το κιτ ιστότοπου της Google?

Κιτ ιστότοπου

Κιτ ιστότοπου είναι η προσθήκη WordPress της Google που λειτουργεί ως μεσολαβητής μεταξύ του ιστότοπού σας WordPress και των υπηρεσιών μάρκετινγκ της Google. Η προσθήκη κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 και είναι διαθέσιμη για λήψη στο αποθετήριο WordPress δωρεάν. Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με τα ακόλουθα εργαλεία Google.

 • Ανάλυση: Το Google Analytics σας λέει πώς αλληλεπιδρούν οι χρήστες με τον ιστότοπό σας. Συνδέοντας τον ιστότοπό σας με το Google Analytics, θα γνωρίσετε από πού προέρχεται ακριβώς η επισκεψιμότητά σας, από ποια ανάρτηση λειτουργεί καλύτερα, κ.λπ..
 • Search Console: Το Google Search Console σάς βοηθά να βελτιώσετε τις κατατάξεις αναζήτησης, επιτρέποντάς σας να διορθώσετε υπάρχοντα σφάλματα και σφάλματα που εμποδίζουν την ευρετηρίαση του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας τις οποίες οι χρήστες ανακαλύπτουν τον ιστότοπό σας.
 • AdSense: Με το Google Adsense, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας τοποθετώντας διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.
 • Insights PageSpeed: Βελτιώστε την απόδοση του ιστότοπού σας ελέγχοντας την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής του.
 • Διαχειριστής ετικετών: Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να αναπτύξετε ετικέτες μάρκετινγκ για τη μέτρηση της απόδοσης διαφημιστικής επένδυσης, καθώς και την παρακολούθηση ιστότοπων και εφαρμογών Flash, βίντεο και κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να αγγίξετε τον κώδικα.
 • Βελτιστοποίηση της: Το Google Optimize είναι ένα εργαλείο δοκιμών A / B που βελτιώνει τις μετατροπές του ιστότοπού σας επιτρέποντάς σας να πραγματοποιήσετε πειράματα.

Γενικά, το Site Kit είναι το καλύτερο για εκδότες που κατέχουν ιστότοπο, προγραμματιστές που διαχειρίζονται πολλά έργα πελατών και συντάκτες προσθηκών και υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Επισκόπηση του κιτ ιστότοπου της Google: Επισκόπηση των λειτουργιών

Το Site Kit προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για τους χρήστες του. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, σας βοηθά να προσθέσετε διάφορες υπηρεσίες Google στον πίνακα ελέγχου του WordPress, ώστε να μπορείτε να προβάλετε όλες τις αναφορές σας σε ένα μέρος, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε διαφορετικές υπηρεσίες. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι διευκολύνει τη ρύθμιση όλων αυτών των υπηρεσιών στον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα.

Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η προσθήκη.

 • ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ: Προσφέρει μια συνολική αναφορά της επισκεψιμότητας που λαμβάνει ο ιστότοπός σας. Η επισκεψιμότητα χωρίζεται περαιτέρω σε οργανικά, παραπομπές, απευθείας και email. Έτσι γνωρίζετε από πού προέρχεται ακριβώς η επισκεψιμότητά σας.
 • Ταχύτητα σελίδας: Μάθετε πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας και βρείτε τρόπους βελτίωσής του.
 • Adsense: Δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπό σας για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα
 • Διαχειριστής ετικετών: Σας βοηθά να παρακολουθείτε διαφορετικές ετικέτες μάρκετινγκ στον ιστότοπό σας.
 • Διοχέτευση αναζήτησης: Σας δείχνει τον αριθμό των εμφανίσεων και των κλικ που έλαβε ο ιστότοπός σας για μια χρονική περίοδο.

Εγκατάσταση του πρόσθετου κιτ ιστότοπου στο WordPress

Για να χρησιμοποιήσετε το Site Kit στον ιστότοπό σας στο WordPress, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την προσθήκη στον πίνακα ελέγχου σας. Για αυτό, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο Προσθήκη »Προσθήκη νέου. Τώρα χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης, αναζητήστε την προσθήκη του Site Kit.

Εγκατάσταση κιτ ιστότοπου

Μόλις το βρείτε, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα ακολουθούμενο από το Θέτω εις ενέργειαν για να αρχίσει να λειτουργεί το πρόσθετο. Μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα στην οθόνη σας.

εγκατάσταση του Site Kit, του site kit plugin, του site kit, του google site kit

Κάνε κλικ στο Ξεκινήστε τη ρύθμιση κουμπί. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα οθόνη, όπου θα πρέπει να επαληθεύσετε την ιδιοκτησία του ιστότοπού σας.

κιτ ιστότοπου google, προσθήκη κιτ ιστότοπου google, αναθεώρηση κιτ ιστότοπου google

Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ζητώντας σας να παραχωρήσετε άδεια για προβολή και διαχείριση των δεδομένων του Search Console. Στα επόμενα δευτερόλεπτα, ακολουθήστε τα βήματα για να εκχωρήσετε άδεια για την προσθήκη για επαλήθευση και πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου του Site Kit κουμπί. Αυτό θα σας μεταφέρει στον πίνακα ελέγχου του Site Kit απευθείας στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Δείτε πώς μοιάζει.

Πίνακας ελέγχου κιτ ιστότοπου Google

Προσθήκη περισσότερων υπηρεσιών Google στο κιτ ιστότοπου

Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες στον πίνακα ελέγχου σας, το Site Kit σάς επιτρέπει να το κάνετε και αυτό. Πρέπει απλά να πάτε Site Kit »Ρυθμίσεις. Θα δείτε 3 διαφορετικές καρτέλες εδώ:

 • Συνδεδεμένη υπηρεσία
 • Συνδέστε περισσότερες υπηρεσίες
 • Ρυθμίσεις διαχειριστή

μεταβείτε στο Συνδέστε περισσότερες υπηρεσίες αυτί.

Εδώ, στο πλαίσιο του Analytics κάντε κλικ στο Ρύθμιση του Analytics επιλογή. Πριν από τη ρύθμιση του Analytics, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε το Διαχειριστής ετικετών και Βελτιστοποίηση της Υπηρεσίες.

Τώρα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google και κάντε κλικ στο Επιτρέπω κουμπί στα ακόλουθα βήματα για να παραχωρήσετε πρόσβαση στην προσθήκη για την εμφάνιση αναφορών στον πίνακα ελέγχου του Google Analytics. Τώρα θα βρίσκεστε ξανά στον πίνακα ελέγχου του WordPress από όπου μπορείτε να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας στο Analytics κάνοντας κλικ στο Διαμόρφωση του Analytics κουμπί.

Site Kit από το Google Analytics

Μετά από αυτό το βήμα, το Site Kit θα χειριστεί τα πάντα για εσάς. Θα εισαγάγει τα δεδομένα σας από το Google Analytics και θα εμφανίσει τις αναφορές σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και με τις άλλες υπηρεσίες.

Έλεγχος των αναφορών σας στο Site Kit

Τώρα που όλα έχουν ρυθμιστεί, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις αναφορές του ιστότοπού σας. Μπορείτε να ελέγξετε τις αναφορές σας μεταβαίνοντας στο Κιτ ιστότοπου »Πίνακας ελέγχου. Εδώ θα δείτε όλες τις υπηρεσίες Google που έχετε συνδέσει στον ιστότοπό σας.

ταμπλό, κιτ ιστότοπου

Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω, θα δείτε περισσότερες αναφορές σχετικά με την απόδοση του ιστότοπού σας, την ταχύτητα του ιστότοπού σας σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές κ.λπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο για αυτές τις αναφορές στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Εάν έχετε εγκαταστήσει το Adsense, το Site Kit θα σας δείξει και αναφορές για αυτό.

Αποσύνδεση μίας υπηρεσίας στο κιτ ιστότοπου

Το Site Kit σάς επιτρέπει επίσης να αποσυνδέσετε τις υπηρεσίες σας από τον ιστότοπό σας χωρίς επιπλοκές. Απλά πηγαίνετε στο Κιτ ιστότοπου »Ρυθμίσεις» Συνδεδεμένες υπηρεσίες. Εδώ, επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε να αποσυνδέσετε και κάντε κλικ στο Επεξεργασία κουμπί κάτω από αυτό.

Κιτ ιστότοπου

Στα δεξιά, θα έχετε μια επιλογή Αποσύνδεση ανάλυσης για Site Kit. Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα που επιβεβαιώνει εάν θέλετε πραγματικά να το αποσυνδέσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποσύνδεση. Και αυτό είναι.

Site Kit Πλεονεκτήματα – Αυτό που μας άρεσε

Το Site Kit είναι μια καλή επιλογή για εσάς εάν ο ιστότοπός σας είναι συνδεδεμένος σε διαφορετικές υπηρεσίες Google και θέλετε να δείτε τις αναφορές όλων αυτών των υπηρεσιών σε ένα μόνο μέρος.

Διευκολύνει την παρακολούθηση και ανάλυση του τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας. Με αυτήν την προσθήκη, μπορείτε να έχετε όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για τον ιστότοπό σας, όπως πώς οι επισκέπτες σας ανακάλυψαν τον ιστότοπό σας, τη συμπεριφορά τους στον ιστότοπο κ.λπ..

Αντί να συνδέεστε σε διαφορετικές πλατφόρμες και να βλέπετε τις αναφορές σας ξεχωριστά, το Sit Kit σας παρέχει όλες τις αναφορές σε έναν μοναδικό και κεντρικό πίνακα ελέγχου. Επομένως, δεν χρειάζεται πλέον εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών καρτελών του προγράμματος περιήγησης.

Μειονεκτήματα Site Kit – Τι λείπει

Το Site Kit συνοδεύεται και από ορισμένα μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικά από αυτά.

 • Προσφέρει περιορισμένες πληροφορίες στον πίνακα ελέγχου: Επειδή συνδέει τόσες πολλές υπηρεσίες Google στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μπορείτε να δείτε μόνο περιορισμένες πληροφορίες από καθεμία από αυτές τις υπηρεσίες. Και μερικές φορές αυτό δεν αρκεί ειδικά όταν πρόκειται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.
 • Δεν διαθέτει βελτιωμένη ενσωμάτωση ηλεκτρονικού εμπορίου: Το Site Kit δεν έχει καμία επιλογή να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε διαφορετικά στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, δεν θα εμφανίζει τα έσοδα, το μέσο μέγεθος παραγγελίας, τα προϊόντα με την καλύτερη απόδοση κ.λπ. στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή παρακολούθησης φόρμας: Το Site Kit δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε διάφορες φόρμες στον ιστότοπό σας. Έτσι, εάν θέλετε να παρακολουθείτε τη φόρμα επικοινωνίας ή τη φόρμα παραγγελίας για να γνωρίζετε τις μετατροπές σας, μπορεί να είστε απογοητευμένοι.

Η ετυμηγορία μας: Είναι το Site Kit κατάλληλο για εσάς?

Το Site Kit μπορεί να είναι μια καλή λύση για χρήστες που θέλουν να έχουν έναν πίνακα ελέγχου με ελάχιστες λεπτομέρειες. Επιπλέον, το Site Kit συλλέγει πληροφορίες από κάθε υπηρεσία Google και τις παρουσιάζει τακτικά σε ένα μέρος.

Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε πλήρη χρήση των υπηρεσιών Google, τότε το Site Kit ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο.

Για παράδειγμα, Το Site Kit σάς επιτρέπει να έχετε μια βασική ρύθμιση Google Analytics.

Με τη βασική ρύθμιση του Analytics, δεν θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες, όπως δεδομένα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου, δεδομένα παρακολούθησης λήψεων, δεδομένα παρακολούθησης συμβάντων και άλλα. Αυτό απαιτεί εναλλακτική λύση για το Site Kit MonsterInsights, που είναι η πιο ολοκληρωμένη προσθήκη Google Analytics για WordPress.

monsterinsights, προσθήκες σύνδεσης και εγγραφής χρήστη

Με το MonsterInsights, μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις αναφορές που προσφέρει το Site Kit, όπως το Google Analytics, το Search Console, το AdSense και άλλα. Το MonsterInsights χρησιμοποιεί την ενσωμάτωσή του στο Google Analytics για την παρακολούθηση δεδομένων του Search Console, των δεδομένων του AdSense, των δεδομένων παρακολούθησης ταχύτητας και άλλων.

Επιπλέον, σας παρέχει επιπλέον αναφορές που δεν προσφέρει το Site Kit, συμπεριλαμβανομένων, δεδομένων πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, δεδομένων συνδέσμων συνεργατών κ.λπ..

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το MonsterInsights στη λεπτομερή κριτική μας.

Αρα αυτο ειναι. Ελπίζουμε να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Εάν σας άρεσε η κριτική του Google Site Kit, ίσως σας ενδιαφέρει επίσης να μάθετε πώς να ρυθμίζετε την παρακολούθηση λήψεων στο WordPress με το Google Analytics

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη κιτ ιστότοπου από το Google Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map