Κωδικός κουπονιού LearnDash (2020)

Μάθετε Dash


Ψάχνετε για κωδικό κουπονιού LearnDash; Το LearnDash είναι η πιο δημοφιλής προσθήκη WordPress LMS (Learning Management System). Έρχεται με ένα πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης για εύκολο σχεδιασμό διαδικτυακών μαθημάτων για τους χρήστες σας. Το LearnDash εμπιστεύεται μεγάλα πανεπιστήμια, 500 εταιρείες, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LearnDash για να δημιουργήσετε φόρουμ για τους μαθητές σας, να παραδώσετε και να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα, να πουλήσετε επαγγελματική εκπαίδευση και άλλα. Αν ψάχνετε για έναν κωδικό προσφοράς LearnDash για να ξεκινήσετε με την καλύτερη δυνατή τιμή, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Στο IsItWP εργαζόμαστε σκληρά για τη διαπραγμάτευση αποκλειστικών εκπτώσεων εκ μέρους σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία LearnDash.

Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στο LearnDash WordPress LMS Plugin

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού LearnDash για να λάβετε την καλύτερη τιμή!

Λάβετε προσφορά »

Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά στο LearnDash WordPress LMS Plugin
Δεν απαιτείται κωδικός. Κάντε κλικ στο κουμπί για να διεκδικήσετε συμφωνία.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ WWW.ISITWP.COM/REFER/LEARNDASH/

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον αποκλειστικό κωδικό κουπονιού LearnDash.

Αρχικά, επισκεφθείτε τον ιστότοπο LearnDash χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής. Από εκεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Ξεκίνα κουμπί.

Ιστοσελίδα LearnDash

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Το LearnDash προσφέρει 3 σχέδια: Βασικός, Πακέτο Plus, και Πακέτο Pro.

Κάνε κλικ στο Προσθήκη στο καλάθι κουμπί κάτω από το σχέδιο που θέλετε να αγοράσετε.

LearnDash Τιμολόγηση

Μετά από αυτό, θα δείτε τη σύνοψη παραγγελιών στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.

Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε έναν κωδικό προσφοράς LearnDash. Απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμό μας στο LearnDash και η καλύτερη τιμολόγηση θα εφαρμοστεί αυτόματα.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να προσθέσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως όνομα, επώνυμο και διεύθυνση email.

LearnDash Παραγγελία

Τώρα, θα πρέπει να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής και να προσθέσετε τα στοιχεία πληρωμής.

LearnDash Υποβολή παραγγελίας

Κάνε κλικ στο Υποβάλετε την παραγγελία κουμπί για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Ελπίζουμε ότι θεωρήσατε χρήσιμο τον κωδικό κουπονιού LearnDash. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σελίδα κουπονιών μας για περισσότερες εκπτώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για το LearnDash Coupon Code

Δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το LearnDash ακόμα; Εδώ θα απαντήσουμε σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με την έκπτωση στο LearnDash.

Τι είναι ένα σύστημα διαχείρισης μάθησης?

Το σύστημα διαχείρισης μάθησης (LMS) είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδικτυακά μαθήματα, κουίζ, φόρουμ και πιστοποιήσεις. Λειτουργεί απρόσκοπτα με το θέμα του WordPress και είναι εύκολο να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων για να δημιουργήσετε απεριόριστα δημόσια και ιδιωτικά διαδικτυακά μαθήματα για τους χρήστες σας.

Πόσο είναι για ένα LMS κάθε μήνα?

Με τον κωδικό έκπτωσης LearnDash, η τιμή τους ξεκινά από 159 $. Θα λάβετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με κάθε πρόγραμμα.

Ποια είναι τα οφέλη ενός συστήματος διαχείρισης μάθησης?

Εάν συγκρίνετε ένα σύστημα διαχείρισης μάθησης με έναν απλό εκπαιδευτικό ιστότοπο, τότε το LMS είναι πάντα μια καλύτερη επιλογή.

Αποδοτικότητα: Έρχεται με όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για τη δημιουργία διαδικτυακών μαθημάτων. Δεν χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητη εργασία και μπορείτε να πουλάτε απεριόριστα μαθήματα στον ιστότοπό σας αποτελεσματικά.

Ενσωματώσεις: Το LearnDash ενσωματώνεται με δημοφιλείς προσθήκες WordPress, όπως WooCommerce, Easy Digital Downloads, bbPress, BuddyPress, PaidMembershipsPro κ.λπ. Έρχεται επίσης με ισχυρά πρόσθετα για τη σύνδεση του LMS σας με Zapier, Stripe, SmartCart και πολλά άλλα.

Μετάφραση-έτοιμο: Με το LearnDash, μπορείτε να δημιουργήσετε διαδικτυακά μαθήματα σε πολλές γλώσσες για να κάνετε τους χρήστες σας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε οποιαδήποτε χώρα ή περιοχή στον κόσμο. Έρχεται με περισσότερες από 10 δημοφιλείς γλώσσες, όπως Αγγλικά, Αραβικά, Κινέζικα, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Ρωσικά κ.λπ..

… Συν πολλά περισσότερα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις δυνατότητες του LearnDash.

Είναι το LMS καλό για πανεπιστήμια, κολέγια και εκπαιδευτικά ιδρύματα?

Ναι, ένα LMS είναι η καλύτερη επιλογή για πανεπιστήμια, κολέγια και οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα που θέλει να δημιουργήσει γρήγορα και να προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα. Έρχεται με ένα δωρεάν πρότυπο θεματικής επίδειξης, ισχυρά πρόσθετα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δίνοντάς σας το χρόνο να σχεδιάσετε τα καλύτερα διαδικτυακά μαθήματα για τους χρήστες σας.

Ποια είναι η καλύτερη προσθήκη συστήματος διαχείρισης εκμάθησης WordPress?

Το LearnDash είναι ένα δημοφιλές και γνωστό πρόσθετο συστήματος διαχείρισης μάθησης. Για περισσότερες επιλογές, δείτε την πλήρη λίστα των καλύτερων προσθηκών WordPress LMS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map