Επισκόπηση MailPoet (2020): Μάρκετινγκ μέσω email στο WordPress

Χρειάζεστε έναν εύκολο τρόπο για να στείλετε απλά ενημερωτικά δελτία email απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress; Η προσθήκη MailPoet Newsletters θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μάθετε πόσο εύκολο είναι να ρυθμιστεί στην αναθεώρηση των ενημερωτικών δελτίων MailPoet.


κριτική mailpoet

Γιατί χρειάζεστε ένα ενημερωτικό δελτίο μέσω email

Σκεφτείτε όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε κάθε μέρα – σε πόσους από αυτούς θυμάστε και επιστρέφετε?

Πιθανώς όχι πάρα πολλά.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας είναι οι ίδιοι. Μπορεί να απολαμβάνουν το περιεχόμενό σας, αλλά μόλις εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας, δεν είναι πιθανό να επιστρέψουν.

Γι ‘αυτό το να έχετε ένα ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τόσο σημαντικό: Μπορεί να μετατρέψει πολλούς από αυτούς τους εφάπαξ επισκέπτες σε πιστούς θαυμαστές.

Σε αντίθεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει κάτι πιο προσωπικό και ισχυρό να μιλάτε στο κοινό σας απευθείας στα εισερχόμενά τους μέσω email. Και με email, έχετε περισσότερη ελευθερία να δημιουργείτε και να στέλνετε το περιεχόμενο που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυθαίρετα όρια χαρακτήρων ή μειώνεται οργανική προσέγγιση.

Τα ενημερωτικά δελτία MailPoet διευκολύνουν την αποστολή ενημερωτικών δελτίων μέσω email απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Δείτε πώς.

Πρόσθετο ενημερωτικών δελτίων MailPoet – Μια επισκόπηση

Αναθεώρηση MailPoet

Το Mailpoet είναι ένα απλό αλλά ισχυρό plugin WordPress μάρκετινγκ email σχεδιασμένο ειδικά για χρήστες WordPress.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να στέλνετε ενημερωτικά δελτία email απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε τη λίστα email σας χωρίς να αφήσετε τον πίνακα ελέγχου. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες λύσεις μάρκετινγκ email όπως Aweber, MailChimp κ.λπ..

Το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι η δημιουργία και η αποστολή των ενημερωτικών δελτίων σας είναι απλή και απλή. Επειδή χρησιμοποιείτε το WordPress και είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη διεπαφή, οπότε δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης για την αντιμετώπιση ακόμη και αν είστε απόλυτος αρχάριος στο μάρκετινγκ μέσω email.

Για να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα, σας προσφέρει όμορφα σχεδιασμένα ενσωματωμένα πρότυπα που μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία σας.

Χαρακτηριστικά του MailPoet Plugin

Το MailPoet είναι γεμάτο εξαιρετικές δυνατότητες για την επιτυχία των προσπαθειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει.

1. Προκατασκευασμένα πρότυπα

Το MailPoet προσφέρει περισσότερα από 50 όμορφα σχεδιασμένα πρότυπα για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια γρήγορη εκκίνηση, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Απλώς τροποποιήστε μερικές αλλαγές όπως το εμπορικό σήμα, το λογότυπό σας κ.λπ. και είστε έτοιμοι. Αν θέλετε να το προσαρμόσετε περαιτέρω, αυτό είναι επίσης δυνατό, επειδή κάθε κομμάτι αυτών των προτύπων είναι προσαρμόσιμο.

2. Ενημερώσεις ιστολογίου στο αυτόματο πιλότο

Αυτόματο πιλότο Mailpoet

Ενημερώστε τους αναγνώστες σας σχετικά με το τι δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας. Οι ενημερώσεις ιστολογίου σχετικά με τις επιλογές αυτόματου πιλότου σάς επιτρέπουν να μοιράζεστε το ιστολόγιό σας με τους χρήστες σας μόλις πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις ενημερώσεις σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.

3. Καλώς ήρθατε Νέοι Συνδρομητές

Χαρακτηριστικά MailPoet

Ο σωστός χαιρετισμός νέων συνδρομητών μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της ειδοποίησης των χρηστών των email και των email που αγνοούν. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά καλωσορίσματος με απλό αυτοματισμό και ροές εργασίας και το MailPoet το παίρνει από εκεί.

4. Κατάτμηση λίστας

Με το MailPoet, η τμηματοποίηση της λίστας email σας είναι εύκολη. Με την τμηματοποίηση, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τους δυνητικούς πελάτες σας σε μια ξεχωριστή ομάδα με βάση τα ενδιαφέροντα και τη συμπεριφορά τους και να τους στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει του κοινού ενδιαφέροντος, το οποίο είναι έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τις μετατροπές σε σύγκριση με τα μη τμηματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5. Έντυπα εγγραφής

Σας επιτρέπει να προσθέσετε φόρμες εγγραφής στις πλευρικές γραμμές και τα υποσέλιδά σας, ώστε να μπορείτε να μετατρέψετε τους χρήστες σας σε πελάτες.

6. Ανάλυση

analytics mailpoet

Με τη δυνατότητα ανάλυσης, είναι εύκολο να παρακολουθείτε ανοίγματα, κλικ και κατάργηση εγγραφής. Αυτό σας ενημερώνει για την απόδοση των ενημερωτικών δελτίων σας και μπορείτε επίσης να τα βελτιστοποιήσετε για καλύτερη αφοσίωση και μετατροπή.

Πώς να ρυθμίσετε το ενημερωτικό δελτίο MailPoet

Ας δούμε τώρα πώς να δημιουργήσετε το πρώτο σας ενημερωτικό δελτίο με το MailPoet.

Βήμα 1: Εγκατάσταση του MailPoet

Πρώτα απ ‘όλα, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το MailPoet στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη δωρεάν έως ότου έχετε 1000 συνδρομητές.

Μόλις κατεβάσετε, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε τα ενημερωτικά δελτία σας.

Βήμα 2: Δημιουργία του πρώτου σας ενημερωτικού δελτίου με Mailpoet

Για να δημιουργήσετε το ενημερωτικό δελτίο σας, μεταβείτε στη διεύθυνση MailPoet »Email στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Θα δείτε τώρα 4 διαφορετικές επιλογές στην οθόνη σας.

 • Ενημερωτικό δελτίο
 • Email καλωσορίσματος
 • Τελευταίες Ειδοποιήσεις Δημοσίευσης
 • WooCommerce

Κάνε κλικ στο Δημιουργώ κουμπί κάτω Ενημερωτικό δελτίο.

Πρότυπα MailPoet

Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για το ενημερωτικό δελτίο σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επωνυμία σας. Εάν δεν το βρείτε, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρότυπό σας αργότερα.

Πρότυπο αλληλογραφίας

Βήμα 3: Προσαρμογή του προτύπου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Αφού επιλέξετε το πρότυπο, θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να αρχίσετε να το προσαρμόζετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας.

Στα αριστερά σας, θα έχετε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων και στα δεξιά σας, θα δείτε όλα τα στοιχεία στυλ σας όπως περιεχόμενο, στήλη, στυλ και προεπισκόπηση.

Προσαρμογή προτύπου Mailpoet

Στο επάνω μέρος της οθόνης σας, θα δείτε δύο πεδία όπου μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας γραμμή θέματος και κείμενο προεπισκόπησης. Προσθέστε λοιπόν το κείμενό σας εκεί.

Για να αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο στο πρότυπο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη συγκεκριμένη ενότητα και θα δείτε τις ρυθμίσεις, διαγραφή, αντιγραφή και μετακίνηση εικονιδίων. Για να πραγματοποιήσετε αλλαγές, χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ή να αντιγράψετε μια ενότητα αν θέλετε.

Προσαρμογή αλληλογραφίας

Για να μετακινήσετε μια ενότητα από το ένα μέρος στο άλλο χρησιμοποιήστε το εικονίδιο Μεταφορά σε Μετακίνηση και στη συνέχεια αποθέστε το όπου θέλετε να το τοποθετήσετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στήλες και στυλ όπως χρώμα φόντου κ.λπ. χρησιμοποιώντας τις επιλογές στα δεξιά σας.

MailPoet_Newsletter

Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Επόμενο κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Αυτό θα αποθηκεύσει αυτόματα τις αλλαγές σας και θα σας μεταφέρει σε μια νέα σελίδα από την οποία μπορείτε να στείλετε το ενημερωτικό δελτίο σας.

Βήμα 4: Αποστολή του ενημερωτικού δελτίου σας

Το τελευταίο βήμα είναι να στείλετε το ενημερωτικό δελτίο σας. Κάνοντας κλικ στο Επόμενο στο προηγούμενο βήμα, θα μεταφερθείτε σε μια οθόνη με πολλές διαφορετικές επιλογές πεδίου. Το πρώτο είναι να προσθέσετε τη γραμμή θέματος.

Στο δεύτερο, μπορείτε να επιλέξετε μια λίστα για να τμηματοποιήσετε το κοινό σας. Τέλος, προσθέστε τις διευθύνσεις email του αποστολέα και του παραλήπτη.

MailPoet_Emails_

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα email σας επιλέγοντας το Προγραμματίστε το επιλογή. Μόλις ελέγξετε αυτήν την επιλογή θα ανοίξει ένα νέο πεδίο όπου μπορείτε να προσθέσετε μια ημερομηνία και ώρα όταν θέλετε να στείλετε τα email σας.

Ενημερωτικά δελτία MailPoet

Μόλις προστεθούν όλα, πατήστε το κουμπί αποστολής (εάν θέλετε να το στείλετε αμέσως) ή το κουμπί προγραμματισμού (εάν θέλετε να το προγραμματίσετε αργότερα).

Είναι τόσο εύκολο να στέλνετε ενημερωτικά δελτία μέσω email με το MailPoet.

Αποστολή προηγμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το MailPoet Premium

Η δωρεάν έκδοση της προσθήκης σας επιτρέπει μόνο να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έως 1.000 συνδρομητές και προσφέρει περιορισμένα στατιστικά στοιχεία και άλλες δυνατότητες.

Με την premium έκδοση του MailPoet, λαμβάνετε:

 • Η δυνατότητα αποστολής email σε περισσότερους από 1.000 συνδρομητές
 • Ένας σύνθετος πίνακας ελέγχου στατιστικών στοιχείων με λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για κάθε συνδρομητή και ενημερωτικό δελτίο, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενοποίησης με το Google Analytics
 • Βελτιωμένη δυνατότητα παράδοσης, δοκιμή βαθμολογίας ανεπιθύμητων μηνυμάτων και αυτοματοποιημένος χειρισμός αναπήδησης για να βεβαιωθείτε ότι οι συνδρομητές σας λαμβάνουν τα ενημερωτικά δελτία σας
 • Υποστήριξη προτεραιότητας, συμπεριλαμβανομένης της ατομικής βελτιστοποίησης των ρυθμίσεών σας

Το MailPoet διαθέτει επίσης λίγα πρόσθετα διαθέσιμα στο WordPress.org που του επιτρέπουν να ενσωματώνεται σε άλλες υπηρεσίες όπως το WooCommerce, το Form Form 7 και το Gravity Forms.

Η ετυμηγορία μας για τη χρήση του MailPoet

Εάν αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης απλών ενημερωτικών δελτίων email απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, το MailPoet είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και υψηλής βαθμολογίας πρόσθετα ενημερωτικών δελτίων email στον κατάλογο WordPress.org.

Για πιο προχωρημένους επαγγελματίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζονται περισσότερες επιλογές για ενεργοποιήσεις, τμηματοποίηση, αναλυτικά στοιχεία και αναφορές ή καλύτερη δυνατότητα παράδοσης, μια αυτόνομη υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων email όπως AWeber, ConvertKit ή Constant Contact, η οποία είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το MailChimp.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που λείπει το MailPoet είναι τα καλύτερα σχέδια για τα έντυπα συμμετοχής. Οι φόρμες συμμετοχής είναι απλώς προεπιλεγμένες στο στυλ φόρμας του θέματος. Εάν θέλετε καλύτερα σχεδιασμένες φόρμες συμμετοχής ή περισσότερες επιλογές για φόρμες υψηλής μετατροπής όπως αναδυόμενα παράθυρα, fly-ins κ.λπ. και λειτουργίες όπως δοκιμές split A / B, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη όπως OptinMonster. Το OptinMonster μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο MailPoet εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο.

Δίνουμε στο MailPoet Newsletters 4 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε το MailPoet τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map