Κλειδί

Θέλετε να συνδεθείτε εύκολα χρησιμοποιώντας ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης στον ιστότοπό σας στο WordPress; Το Clef είναι ένα δημοφιλές εργαλείο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας WordPress χωρίς να εισαγάγετε κωδικό πρόσβασης. Σε αυτήν την κριτική Clef, θα ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά και την ευκολία χρήσης του.


Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για έλεγχο του WordPress

Γιατί χρειάζεστε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων με το Clef για WordPress?

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι το πρώτο επίπεδο ασφάλειας μεταξύ των χάκερ και του ιστότοπού σας. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε μακροχρόνιους και ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για να τους κάνετε πιο δύσκολο να σπάσουν. Ωστόσο, το πρόβλημα με τους ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης είναι ότι είναι δύσκολο να θυμηθούν.

Δείτε αυτόν τον οδηγό στο ο καλύτερος τρόπος για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης WordPress.

Τι γίνεται όμως αν κάποιος έχει πρόσβαση στον ίδιο τον κωδικό πρόσβασής σας; Αυτό συμβαίνει πιο τακτικά από ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων εξαλείφει την ανάγκη για κωδικούς πρόσβασης προσθέτοντας ένα εξωτερικό επίπεδο ασφάλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς η Clef εφαρμόζει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο WordPress.

Ρύθμιση του Clef για WordPress

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το πρόσθετο Clef Two-Factor Authentication για το WordPress. Μετά την ενεργοποίηση, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στον οδηγό ρύθμισης Clef. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να συνεχίσετε.

Οδηγός ρύθμισης Cleft στο WordPress

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό. μπορείτε να το παραλείψετε και να κατεβάσετε απευθείας την εφαρμογή Clef από το App Store για iOS και το Play Store για συσκευές Android.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε στο Clef. Μόλις η εφαρμογή σας για κινητά είναι έτοιμη, επιστρέψτε στο WordPress και κάντε κλικ στο “Έχω ήδη το κουμπί εφαρμογής” για να συνεχίσετε.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Clef στην κινητή συσκευή σας

Το Clef θα σας δείξει τώρα ένα κύμα μπαρ στην οθόνη του WordPress. Στο τηλέφωνό σας, θα ενεργοποιήσει την κάμερα με παρόμοιες γραμμές κύματος. Στρέψτε την οθόνη της εφαρμογής Clef στο WordPress και το Clef θα συγχρονίσει αυτόματα και τα δύο κύματα.

Συγχρονίστε τα κύματα Clef στο τηλέφωνό σας και στο WordPress

Αυτό είναι όλο! Έχετε ρυθμίσει επιτυχώς το Clef στον ιστότοπό σας στο WordPress. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στο πώς να το κάνετε προσθέστε δωρεάν κωδικό πρόσβασης στο WordPress χρησιμοποιώντας το Clef.

Διαχειριστείτε εύκολα ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης WordPress με το Clef

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η διαχείριση ισχυρών κωδικών πρόσβασης φαίνεται σαν πολλή δουλειά για τους περισσότερους χρήστες. Το Clef σάς επιτρέπει να συνδεθείτε χωρίς να εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης. Απλά συγχρονίστε το κύμα και είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε εντελώς τον κωδικό πρόσβασης για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας από ορισμένες κοινές επιθέσεις ωμής βίας.

Απενεργοποιήστε τους κωδικούς πρόσβασης στο WordPress με το Clef

Ο ιστότοπός σας στο WordPress είναι τόσο ασφαλής όσο ο πιο αδύναμος κωδικός πρόσβασης. Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο WordPress πολλαπλών χρηστών, τότε μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε όλους τους άλλους χρήστες στον ιστότοπό σας να εγκαταστήσουν το Clef. Όλοι οι χρήστες σας θα ρυθμίσουν το Clef με τον ίδιο τρόπο που κάνατε. Θα πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στα τηλέφωνά τους και να την συγχρονίσουν με το Clef για WordPress.

Εάν χρησιμοποιείτε το Clef σε πολλούς ιστότοπους WordPress, μην ανησυχείτε – μπορείτε να συγχρονίσετε όλους αυτούς τους ιστότοπους με το Clef. Μόλις συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο WordPress, το Clef θα σας συνδέει αυτόματα σε άλλους ιστότοπους όταν τους επισκέπτεστε.

Η ενσωμάτωση και η συνολική εμπειρία χρήστη για το Clef είναι εξαιρετικά ευχάριστη. Είναι πολύ απλό στη χρήση και πολύ ασφαλές.

Ασφάλεια και προστασία με το Clef για WordPress

Το Clef είναι πολύ ασφαλές και ασφαλές, εδώ είναι πώς λειτουργεί πραγματικά.

Αντικαθιστά τους κωδικούς πρόσβασης WordPress με ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό σημαίνει ότι βασικά κάνετε έλεγχο ταυτότητας στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας δύο κλειδιά ασφαλείας.

Το πρώτο είναι προφανώς τα στοιχεία σύνδεσής σας στο WordPress, δηλαδή το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης. Αυτό το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης αποθηκεύονται στη συσκευή Clef σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι η εφαρμογή Clef για κινητά στον ιστότοπό σας, η οποία αναγνωρίζει ιστότοπους που χρησιμοποιούν σύστημα κρυπτογράφησης RSA-Public Key.

Για να ολοκληρώσετε μια σύνδεση, δεν θα χρειαστείτε μόνο τον κωδικό πρόσβασης WordPress αλλά και την κινητή συσκευή σας. Σε περίπτωση που ο κωδικός πρόσβασής σας κλαπεί ή παραβιαστεί. Υπάρχει ακόμη ένα άλλο επίπεδο ασφαλείας για την προστασία της σύνδεσής σας στο WordPress.

Το Clef αποθηκεύει το κρυπτογραφημένο κλειδί στο τηλέφωνό σας αντί για το σύννεφο. Ακόμα κι αν παραβιαστούν οι διακομιστές της Clef, τα διαπιστευτήριά σας θα παραμείνουν με ασφάλεια στο τηλέφωνό σας.

Είναι το Clef το μόνο που χρειάζεστε για την ασφάλεια του WordPress?

Το Clef θα κάνει τον ιστότοπό σας WordPress ασφαλή, αλλά ο πίνακας ελέγχου διαχειριστή WordPress είναι ένα μόνο σημείο εισόδου για να εισέλθει στον ιστότοπό σας.

Οι πιο προχωρημένοι χάκερ μπορούν να δοκιμάσουν να εισέλθουν στον διακομιστή ιστού σας, να χρησιμοποιήσουν παραβιασμένους λογαριασμούς email για να αποκτήσουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας, τις ενέσεις SQL και διάφορες άλλες τεχνικές.

Θα πρέπει ακόμα να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα κατάλληλο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy). Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία ασφαλείας WordPress, όπως το Sucuri.

Χρησιμοποιήστε μεγάλους, μοναδικούς και ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για το λογαριασμό σας FTP, τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας και τη βάση δεδομένων MySQL.

Επιλογές τιμολόγησης και υποστήριξης για Clef

Το Clef είναι δωρεάν για έως και 10.000 συνδέσεις ανά μήνα. Οι περισσότεροι χρήστες μάλλον δεν θα έρθουν ποτέ κοντά σε αυτόν τον αριθμό ακόμα κι αν χρησιμοποιούν το Clef σε πολλούς ιστότοπους.

Μετά τα όρια δωρεάν λογαριασμού, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα τιμολόγησης όγκου ξεκινώντας από 700 $ ανά μήνα για έως 100.000 συνδέσεις. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν μοντέλο τιμής ανά σύνδεση που κοστίζει 0,010 $ ανά σύνδεση.

Η βασική υποστήριξη χρηστών παρέχεται μέσω email και κοινότητας στο chat room στο Slack. Ο επίσημος ιστότοπος της Clef διαθέτει εκτενή τεκμηρίωση για προγραμματιστές που θέλουν να ενσωματώσουν το Clef στις εφαρμογές τους.

Η ετυμηγορία μας στο Clef για WordPress

Πιστεύουμε ότι η Clef προσφέρει μια εξαιρετική λύση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και είναι δωρεάν. Σας επιτρέπει να αποφύγετε τη διαχείριση ισχυρών κωδικών πρόσβασης και προστατεύει τον ιστότοπό σας WordPress από παραβιάσεις σύνδεσης.

Δίνουμε Clef 4 στα 5 αστέρια. Εδώ είναι η ανάλυση των βαθμολογιών μας.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Αξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 0,0 / 5,0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Λήψη Clef τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map