Όλα σε ένα πακέτο SEO

Ψάχνετε για μια προσθήκη SEO για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Το All in One SEO Pack είναι ένα δημοφιλές WordPress SEO plugin που χρησιμοποιείται από πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους. Σε αυτήν την αναθεώρηση All in One SEO Pack, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες, την απόδοση και την ευκολία χρήσης του.


Όλα σε ένα πακέτο SEO αναθεώρηση

Χρειάζεστε πραγματικά ένα πρόσθετο SEO για WordPress?

Έχουμε ακούσει από πολλούς αρχάριους χρήστες ότι γιατί χρειάζονται SEO συνδέω? Οι μηχανές αναζήτησης είναι η κύρια πηγή κυκλοφορίας για τους περισσότερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Κάθε μέρα χιλιάδες νέοι ιστότοποι εμφανίζονται στο Διαδίκτυο που ανταγωνίζονται για την κορυφαία κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σας αρέσει ή όχι αυτές οι λέξεις-κλειδιά όπου ο ιστότοπός σας εμφανίζεται στην κορυφή στα αποτελέσματα είναι πολύτιμες για πολλές άλλες επιχειρήσεις και ιστότοπους. Βελτιώνουν το SEO τους για να ανταγωνίζονται μαζί σας για την κατάταξη σε αυτά τα αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να εκπλαγείτε όταν ανακαλύπτετε την επισκεψιμότητα που λείπει μη βελτιστοποιώντας σωστά τον ιστότοπό σας.

Ένα πρόσθετο SEO σάς βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Σας βοηθά να ανακαλύψετε νέο κοινό και να λάβετε περισσότερη επισκεψιμότητα και πωλήσεις από τον ιστότοπό σας.

Λεπτομερείς ρυθμίσεις SEO με πακέτο SEO σε όλα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πακέτο SEO All in One προσπαθεί να γίνει ένα πακέτο SEO χωρίς αποκλεισμούς. Είναι ένα ισχυρό plugin με πολλές δυνατότητες και επιλογές. Απλώς επισκεφτείτε Όλα σε Ένα SEO »Γενικές ρυθμίσεις για να διαμορφώσετε τις καθολικές ρυθμίσεις για την προσθήκη.

Σελίδα γενικών ρυθμίσεων για την προσθήκη All in One SEO Pack

Η σελίδα γενικών ρυθμίσεων έχει μόνο διαφορετικές ενότητες τις οποίες μπορείτε να ρυθμίσετε καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω. Διαθέτει αρχική σελίδα, τίτλο, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, λέξεις-κλειδιά, οθόνη, noindex, σύνθετες ρυθμίσεις κ.λπ..

Το All in One SEO Pack σάς επιτρέπει επίσης να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στα Εργαλεία για Webmasters από τη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το αναγνωριστικό σας Google Analytics για να ρυθμίσετε εύκολα το Google Analytics στον ιστότοπό σας.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό οδηγός χρήσης για το πακέτο SEO All in One για λεπτομερείς οδηγίες.

Ρυθμίσεις SEO για τύπους περιεχομένου στο WordPress

Το πακέτο All in One SEO προσθέτει ένα προσαρμοσμένο μετα-πλαίσιο κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων για κάθε τύπο περιεχομένου (δημοσιεύσεις, σελίδες ή προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων). Χρησιμοποιώντας αυτό το μετα-πλαίσιο μπορείτε να ορίσετε έναν προσαρμοσμένο τίτλο για κάθε ανάρτηση, να προσθέσετε μετα-περιγραφή και λέξεις-κλειδιά.

Ρυθμίσεις αναρτήσεων σε ένα πακέτο SEO

Εκτός από τις βασικές μετα-ετικέτες, μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε πολλές προηγμένες πτυχές της σελίδας σας ή των αναρτήσεων SEO. Όλα σε ένα SEO σας επιτρέπουν να ορίσετε ετικέτα noindex, να ορίσετε κανονική διεύθυνση URL, να εξαιρέσετε από χάρτης ιστοτόπου και πολλές άλλες επιλογές. Θα σας προτείνουμε να μην τα αλλάξετε μέχρι να μάθετε τι κάνετε.

Διαχείριση δυνατοτήτων με πακέτο SEO All in One

Ορισμένες από τις δυνατότητες προσθήκης δεν είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή. Πρέπει να επισκεφθείτε Όλα σε Ένα SEO »Διαχειριστής δυνατοτήτων για να τα ενεργοποιήσετε. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ακόλουθες λειτουργικές μονάδες από τη διαχείριση δυνατοτήτων:

 • Χάρτες ιστοτόπου XML
 • Κοινωνική μετα
 • Robots.txt
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας αρχείων
 • Εισαγωγέας & Εξαγωγέας
 • Bad Bot Blocker
 • Απόδοση (Ενεργοποιείται από προεπιλογή)

Η ενεργοποίηση μιας λειτουργικής μονάδας θα προσθέσει τη δική της σελίδα ρυθμίσεων στο μενού της προσθήκης. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα για να διαμορφώσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία και πώς συμπεριφέρεται στον ιστότοπό σας.

Ρύθμιση XML Sitemaps στο All in One SEO plugin

Όλα σε ένα πακέτο SEO εναντίον Yoast SEO

Το Yoast SEO και το All in One SEO Pack είναι οι δύο πιο δημοφιλείς προσθήκες WordPress SEO στην αγορά. Και οι δύο προσθήκες έχουν τους θαυμαστές τους και τους χρήστες που θεωρούν ότι αυτά τα πρόσθετα είναι απαραίτητα για τους ιστότοπούς τους.

Και οι δύο προσφέρουν ισχυρά χαρακτηριστικά. Αλλά εάν είστε χρήστης του Yoast SEO, τότε μπορεί να χάσετε μερικές δυνατότητες.

 • Ανάλυση περιεχομένου στο Yoast SEO plugin που σας δείχνει μια βαθμολογία SEO και προτάσεις για το πώς να το βελτιώσετε.
 • Τριμμένη φρυγανιά
 • Βελτιστοποίηση ροής RSS
 • Fine Tuning Ταξινόμηση όρων ευρετηρίαση
 • Και λίγα άλλα χαρακτηριστικά

Δείτε την πλήρη αναθεώρηση Yoast SEO για λεπτομερή ανάλυση.

Σημειώσαμε επίσης ότι το All in One SEO έχει πλήρη λίστα επιλογών σε κάθε σελίδα ρυθμίσεων. Η προσθήκη ζητά από τους χρήστες να λάβουν πάρα πολλές αποφάσεις σε κάθε σελίδα, κάτι που είναι υπερβολικό.

Η διεπαφή χρήστη του All in One SEO είναι μια όραση. Απαιτεί από τους χρήστες να κάνουν κύλιση πολύ και όταν κάνουν κύλιση χάνουν τις παραπάνω πληροφορίες που είναι πλέον αόρατες. Αυτό κάνει τους χρήστες να αισθάνονται εκτός περιβάλλοντος όταν δημιουργούν μια μακρά σελίδα ρυθμίσεων.

Επιλογές Τιμολόγησης και Υποστήριξης για Όλα σε Ένα SEO

Το All in One SEO διαθέτει εκτεταμένη διαδικτυακή τεκμηρίωση, καθώς και ενσωματωμένη τεκμηρίωση με βάση τα συμφραζόμενα ενσωματωμένη στην προσθήκη.

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν premium υποστήριξη και επιπλέον λειτουργίες για 39 $ και έπειτα 10 $ ανά μήνα ή 49 $ κάθε χρόνο. Η υποστήριξη premium προσφέρεται από πρόσθετα φόρουμ υποστήριξης, εκπαιδευτικά βίντεο και μέσω email.

Όπως με πολλές δωρεάν προσθήκες, η δωρεάν υποστήριξη για την προσθήκη δεν είναι εγγυημένη.

Η ετυμηγορία μας

Όλα σε ένα πακέτο SEO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων για να γίνετε ο ισχυρός SEO σας. Μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση του εργαλείου SEO. Οι αρχάριοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία SEO μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Το δίνουμε 3,4 στα 5 αστέρια.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star HalfΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε όλα σε ένα πακέτο SEO τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map