ThirstyAffiliates Review [Δοκιμασμένο]: Πρέπει να το αγοράσετε;

Ψάχνετε έναν τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης των συνδέσμων συνεργατών σας, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα το εισόδημά σας; Η προσθήκη ThirstyAffiliates για WordPress μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να αποκρύψετε τους συνδέσμους σας, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα. Μάθετε πώς στην παρακάτω αναθεώρηση ThirstyAffiliates.


Αναθεώρηση ThirstyAffiliates

Δημιουργήστε έσοδα από το ιστολόγιο WordPress με το μάρκετινγκ θυγατρικών

Είτε χρησιμοποιείτε ένα blog ως χόμπι είτε ως επαγγελματική προσπάθεια, πιθανότατα έχετε σκεφτεί τρόπους δημιουργία εσόδων από το ιστολόγιό σας. Όσον αφορά την απόκτηση χρημάτων από το ιστολόγιό σας, υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω: προώθηση των δικών σας υπηρεσιών, όπως γραφή ή καθοδήγηση, πώληση φυσικών ή ψηφιακών προϊόντων, προβολή διαφημίσεων και πολλά άλλα.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από έναν ιστότοπο WordPress είναι με το μάρκετινγκ συνεργατών.

Το μάρκετινγκ συνεργατών έχει το πλεονέκτημα ότι είναι γρήγορο να δημιουργηθεί, χωρίς να απαιτείται προκαταβολή (σε αντίθεση με την πώληση των δικών σας προϊόντων).

Και, σε αντίθεση με τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ συνεργατών μπορεί να είναι πολύ επικερδές, ακόμα κι αν δεν έχετε τεράστιο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες προσθήκες θυγατρικών για WordPress.

Γιατί χρειάζεστε μια προσθήκη συνδέσμου συνεργατών?

Μόλις μπείτε στο μάρκετινγκ συνεργατών, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζατε.

Υπάρχουν αρκετά στοιχεία υλικοτεχνικής υποστήριξης που πρέπει να παρακολουθείτε, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης όλων των αναγνωριστικών και των συνδέσμων συνεργατών σας και βεβαιωθείτε ότι κάθε σύνδεσμος στον ιστότοπό σας λειτουργεί σωστά.

Μερικά οφέλη από τη χρήση του ThirstyAffiliates είναι:

1. Διαχειριστείτε εύκολα συνδέσμους συνεργατών

Η χρήση ενός αποκλειστικού πρόσθετου συνδέσμου θυγατρικών όπως το ThirstyAffiliates σάς επιτρέπει να διατηρείτε όλους τους συνδέσμους θυγατρικών σας σε μια κεντρική τοποθεσία: τον πίνακα ελέγχου του WordPress, ακριβώς όπου τις χρειάζεστε.

Για παράδειγμα, εάν η εταιρεία που προωθείτε μεταβάλλει τον σύνδεσμο θυγατρικών, δεν χρειάζεται να ψάξετε σε κάθε ανάρτηση ιστολογίου που έχετε δημοσιεύσει για να βρείτε και να αντικαταστήσετε τους συνδέσμους συνεργατών που προσθέσατε. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον σύνδεσμο στον πίνακα ThirstyAffiliates και όλοι οι σύνδεσμοί σας θα ενημερωθούν αυτόματα.

2. Σύνδεση Cloaking

Το ThirstyAffiliates επιτρέπει επίσης την ανακατεύθυνση συνδέσμων (γνωστός και ως “cloaking link”) για τους συνδέσμους θυγατρικών σας. Αυτό σημαίνει ότι, αντί να βλέπουμε μια διφορούμενη διεύθυνση URL, όπως το http://tracking.example.com/a/5653/3535/6582, οι επισκέπτες σας θα βλέπουν μια καλύτερη διεύθυνση URL όπως http://yourblog.com/go/example. Η χρήση γυμνών συνδέσμων αντί για ανακατεύθυνση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση ή προσβολή στους επισκέπτες σας, καθιστώντας τους διστακτικούς να κάνουν κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους – αυτή η λειτουργία αποτρέπει αυτή τη μορφή δισταγμού.

3. Βοηθήστε τους χρήστες να κατανοήσουν τι κάνουν κλικ

Χρησιμοποιώντας ένα συνεπές σύστημα ανακατεύθυνσης για όλους τους συνδέσμους σας, όπως το ThirstyAffiliates σας επιτρέπει να κάνετε, δίνει στους επισκέπτες περισσότερη εμπιστοσύνη στον ιστότοπό σας και τις προτάσεις. Τους βοηθά να κατανοήσουν ακριβώς τι κάνουν κλικ και πιο εύκολα να πει σε ποιους συνδέσμους είναι συνδεδεμένοι σύνδεσμοι.

Περισσότερα για το ThirstyAffiliates

Το ThirstyAffiliates είναι ένα plugin cloaking link που αναπτύχθηκε και διαχειρίζεται η Rymera Web Co., μια ομάδα που εδρεύει στο Brisbane της Αυστραλίας.

Το ThirstyAffiliates δημιουργήθηκε με γνώμονα τους bloggers WordPress. Ωστόσο, είναι η τέλεια επιλογή για οποιονδήποτε έμπορο συνεργατών που χρησιμοποιεί το WordPress για τη διαχείριση των συνδέσμων θυγατρικών τους.

Πώς να δημιουργήσετε πλήρως προσαρμόσιμους συνδέσμους με το ThirstyAffiliates

Με το ThirstyAffiliates, μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τους συνδέσμους σας είτε σε παγκόσμιο επίπεδο είτε ανά σύνδεσμο.

Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση της προσθήκης, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Σύνδεσμοι Συνεργατών »Ρυθμίσεις για να ξεκινήσετε.

ThirstyAffiliates Review - ρυθμίσεις

Εκεί, μπορείτε να επιλέξετε το πρόθεμα συνδέσμου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των διευθύνσεων URL ανακατεύθυνσης.

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για την προσαρμογή των συνδέσμων σας, όπως:

 • εμφάνιση της κατηγορίας συνδέσμων στη διεύθυνση URL
 • τον κωδικό ανακατεύθυνσης (π.χ.. 301 ή 302)
 • εάν οι σύνδεσμοι δεν πρέπει να ακολουθούνται ή να ακολουθούν
 • εάν οι σύνδεσμοι πρέπει πάντα να ανοίγουν σε μια νέα καρτέλα
 • κι αλλα

Για να προσθέσετε τον πρώτο σύνδεσμο συνεργατών, μεταβείτε στο Σύνδεσμοι Συνεργατών »Προσθήκη Νέου.

ThirstyAffiliates Review - προσθέστε νέο σύνδεσμο

Εδώ μπορείτε να ονομάσετε τον σύνδεσμό σας, να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL της συνδεδεμένης εταιρείας σας και ακόμη και να επισυνάψετε μια εικόνα στον σύνδεσμο (όπως κουμπί παρότρυνσης για δράση, εικόνα προϊόντος ή λογότυπο).

Οι σύνδεσμοι μπορούν επίσης να κατηγοριοποιηθούν όπως δημοσιεύσεις ή σελίδες και μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο ανακατεύθυνσης για μεμονωμένους συνδέσμους.

Μπορείτε να δείτε μια πιο λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας εδώ: Πώς να προσθέσετε συνδέσμους συνεργατών στο WordPress με το ThirstyAffiliates.

Το ThirstyAffiliates θα σας εξοικονομήσει χρόνο & Βελτιώστε τον ιστότοπό σας

Σε αντίθεση με άλλες προσθήκες συνδέσμων θυγατρικών, το ThirstyAffiliates δεν έχει φουσκωμένα ή περιττά χαρακτηριστικά και δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας. Έχει μόνο τις επιλογές που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τους συνδέσμους ανακατεύθυνσης συνεργατών σας.

Το ThirstyAffiliates υποστηρίζει επίσης αντίγραφα ασφαλείας και πλήρη εισαγωγή και εξαγωγή. Αυτό σημαίνει, εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν άλλο ιστότοπο συνεργατών, μπορείτε απλώς να εξαγάγετε τους συνδέσμους σας στον νέο ιστότοπο αντί να τους πληκτρολογήσετε ξανά.

Λάβετε προηγμένες δυνατότητες και επιλογές με πρόσθετα

Το ThirstyAffiliates διαθέτει επίσης πολλά πρόσθετα premium που παρέχουν προηγμένες επιλογές ή αυτοματοποιούν ορισμένες λειτουργίες για να σας εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερο χρόνο.

Κάθε πρόσθετο είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά ή μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα πακέτο με πολλά πρόσθετα μαζί με 1 φορά χρέωση.

Οι τιμές για τα μεμονωμένα πρόσθετα μπορεί να είναι αρκετά απότομες, αλλά αν τα συνδυάσετε, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τα διαθέσιμα πρόσθετα περιλαμβάνουν:

 • Αυτόματος σύνδεσμος: Επιλέξτε λέξεις-κλειδιά για να προσθέσετε αυτόματα συνδέσμους συνεργατών σε ολόκληρο το ιστολόγιό σας.
 • Στατιστικά: Παρακολουθήστε όλα τα κλικ στους συνδέσμους συνεργατών σας.
 • ΑΖΟΝ: Αναζήτηση και εισαγωγή υπαρχόντων συνδέσμων θυγατρικών Amazon στο ιστολόγιό σας στο ThirstyAffiliates.
 • Γεωλογικές τοποθεσίες: Εντοπίστε τοποθεσίες επισκεπτών και στοχεύστε τις με συνδέσμους συνεργατών για συγκεκριμένη χώρα.
 • Παρακολούθηση κλικ Google: Εντοπίστε αυτόματα συνδέσμους συνεργατών και προσθέστε την παρακολούθηση συμβάντων του Google Analytics.
 • Εισαγωγέας CSV: Εισαγάγετε και εξαγάγετε τους συνδέσμους συνεργατών σας προς και από άλλους ιστότοπους που σας ανήκουν.

Σχετίζεται με: Πώς ξεχωρίζει το ThirstyAffiliates σε σύγκριση με τους Pretty Links.

Υποστήριξη και τεκμηρίωση για ThirstyAffiliates

Το ThirstyAffiliates έχει μια βάση γνώσεων στον ιστότοπό του με μερικά μαθήματα και αντιμετωπίζει τα πιο συνηθισμένα ζητήματα που έχουν οι χρήστες, μαζί με οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων για την προσθήκη και τα πρόσθετα.

Η προσθήκη έχει υψηλή βαθμολογία στον κατάλογο WordPress.org και οι προγραμματιστές είναι ιδιαίτερα ενεργοί στην επίλυση νήματα υποστήριξης ακόμη και για τη δωρεάν έκδοση του πρόσθετου.

Διατίθεται επίσης υποστήριξη για χρήστες πρόσθετων premium στον επίσημο ιστότοπο και υπόσχονται να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις εντός 24-48 ωρών.

Τιμές ThirstyAffiliates

τιμολόγηση θυγατρικών

Το Thirsty Affiliates προσφέρει 3 προγράμματα τιμολόγησης. Είναι:

 • Άδεια 1 ιστότοπου για 49 $
 • Άδεια 5 τοποθεσιών για 79 $
 • Απεριόριστη άδεια ιστότοπου για 149 $

Όλες οι άδειες περιλαμβάνουν 12 μήνες υποστήριξης μέσω email και 12 μήνες ενημερώσεων προσθηκών. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το ThirstyAffiliates, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την αγορά.

Η ετυμηγορία μας σχετικά με τη χρήση του ThirstyAffiliates για τη διαχείριση συνδέσμων θυγατρικών

Πιστεύουμε ότι το ThirstyAffiliates είναι ένα πολύ χρήσιμο plugin για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress που χρησιμοποιεί συνδέσμους μάρκετινγκ συνεργατών. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να διαχειριστείτε τους συνδέσμους συνεργατών σας σε ένα μέρος και να χρησιμοποιήσετε όμορφους συνδέσμους ανακατεύθυνσης αντί για άσχημους προεπιλεγμένους συνδέσμους που θα τρομάξουν τους αναγνώστες σας.

Είναι επίσης ένα ελαφρύ πρόσθετο που δεν θα επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και σας δίνει ακριβώς τις επιλογές που χρειάζεστε χωρίς υπερβολικό φούσκωμα.

Δίνουμε στο ThirstyAffiliates 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το ThirstyAffiliates τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map