Επανεξέταση UpdraftPlus: Είναι η καλύτερη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress;

Ψάχνετε για μια πλήρη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress; Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το πρόσθετο UpdraftPlus έχει χαρακτηριστεί ως η πιο αξιόπιστη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας στο αποθετήριο WordPress.


Στην αναθεώρηση UpdraftPlus, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες, τα πρόσθετα και τι διαχωρίζει το UpdraftPlus από τον ανταγωνισμό της.

Χρειάζεστε μια προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress?

Ως χρήστης του WordPress, είναι σημαντικό να δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων και των βάσεων δεδομένων του WordPress σε μια ασφαλή τοποθεσία. Σε περίπτωση που η απώλεια δεδομένων συμβαίνει λόγω ατυχήματος, κακόβουλης επίθεσης ή άλλης καταστροφής, η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να είναι σωτηρία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων σας, ακόμα κι αν ολόκληρος ο ιστότοπός σας παραβιαστεί, καταστραφεί ή διαγραφεί.

Μια καλή προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τον πλήρη ιστότοπό σας στο WordPress. Θα πρέπει επίσης να σας επιτρέπει να στείλετε τα εφεδρικά αρχεία σας σε μια ασφαλή απομακρυσμένη τοποθεσία για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πώς το UpdraftPlus αντιστέκεται στον ανταγωνισμό?

Το UpdraftPlus είναι η υψηλότερη βαθμολογία και η πιο εγκατεστημένη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας στο αποθετήριο WordPress. Αλλά είναι πραγματικά το καλύτερο πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του WordPress; Στην κριτική μας για το UpdraftPlus, δοκιμάσαμε τις υποσχέσεις τους.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο UpdraftPlus και πώς παραμένει μπροστά από τους ανταγωνιστές της.

1. All-in-one WordPress Backup Plugin

Το UpdraftPlus είναι το πλήρες πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress για τον ιστότοπό σας. Είτε θέλετε ένα πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που κάνει ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας, αποθηκεύει στο cloud και επαναφέρει αρχεία και βάσεις δεδομένων WordPress με ένα μόνο κλικ, το UpdraftPlus σας καλύπτει.

Η βασική προσθήκη συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ από μια εφεδρική προσθήκη. Για προηγμένες λειτουργίες όπως κλωνοποίηση και μετεγκατάσταση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων εκτός WordPress και πολλά άλλα, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αντίστοιχα πρόσθετα στον ιστότοπό σας.

2. Εύχρηστη διασύνδεση

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του UpdraftPlus είναι ότι παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή που καθιστά εύκολη τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress, ακόμη και αν είστε απόλυτος αρχάριος. Εάν μπορείτε να διαβάσετε και να κάνετε κλικ, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να προγραμματίσετε και να επαναφέρετε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων του WordPress.

3. Η μοναδική λύση Backup One-size-fit-all για WordPress

Είτε είστε χόμπι blogger, μικρές επιχειρήσεις, έμποροι ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαδικτυακή δημοσίευση, θα βρείτε το UpdraftPlus εξαιρετικά χρήσιμο. Είναι πιο κατάλληλο για ιστότοπους όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών.

Η δωρεάν προσθήκη διαθέτει τόνους ενσωματωμένων εφεδρικών δυνατοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν έχετε προϋπολογισμό για μια εφεδρική λύση, το UpdraftPlus σας έχει καλύψει.

Στην πραγματικότητα, είναι ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας «ρυθμίστε το και ξεχάστε το». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να εγκαταστήσετε την προσθήκη και να προγραμματίσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας σε απομακρυσμένη τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά UpdraftPlus – Μια κρυφή ματιά

1. Εκτελέστε πλήρη, χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του UpdraftPlus είναι ότι σας επιτρέπει να εκτελείτε πλήρη, χειροκίνητα ή προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας γρήγορα και εύκολα.

Για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα κουμπί. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας βάσεων δεδομένων ή αρχείων ή και τα δύο (συνδυασμένο αντίγραφο ασφαλείας).

γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας updraftplus

Μπορείτε είτε να επιλέξετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας είτε να προγραμματίσετε το αντίγραφο ασφαλείας σε κανονικό διάστημα. Η προσθήκη παρέχει επίσης μια επιλογή για να επιλέξετε τον αριθμό των προγραμματισμένων αντιγράφων ασφαλείας που μπορείτε να διατηρήσετε. Από προεπιλογή, ο συγκρατητής έχει ρυθμιστεί για 2 προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας.

2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε απομακρυσμένη τοποθεσία

Εάν πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας σε απομακρυσμένη τοποθεσία, θα πρέπει να τον διαμορφώσετε στο Ρυθμίσεις πρώτα.

δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προγράμματος updraftplus

Συνιστάται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια απομακρυσμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αντί να αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας στον διακομιστή ιστού όπου φιλοξενείται ο ιστότοπός σας. Σας βοηθά να προστατεύσετε τα δεδομένα σας από κινδύνους σε ολόκληρο τον διακομιστή.

Με ένα πρόσθετο premium, μπορείτε να στείλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περισσότερους από έναν προορισμούς.

3. Εύκολη κλωνοποίηση και μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας στο WordPress

Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας WordPress με το πρόσθετο Migrator. Το πρόσθετο μετεγκατάστασης εκτελεί άμεση μετεγκατάσταση από ιστότοπο σε τοποθεσία. Το πρόσθετο έρχεται επίσης με πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα χρειαστείτε κατά τη μετεγκατάσταση ιστότοπου, όπως αναζήτηση και αντικατάσταση.

Εάν θέλετε να κλωνοποιήσετε έναν ιστότοπο για δοκιμή ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο σε τοπικό ή προσωρινό τομέα και στη συνέχεια να τον μεταφέρετε στον ζωντανό ιστότοπο αργότερα, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε τον πρόσθετο.

4. Επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας ακόμη και από άλλες προσθήκες

Εάν αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε μια δωρεάν προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας που δεν συνοδεύεται από την επιλογή επαναφοράς, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UpdraftPlus μαζί με το πρόσθετο του Εισαγωγέα. Ο Εισαγωγέας σάς βοηθά να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας.

5. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά

Συμβατότητα πολλαπλών ιστότοπων: Ο πίνακας ελέγχου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας / επαναφοράς είναι διαθέσιμος στον πίνακα ελέγχου δικτύου. Αυτό σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα τα αντίγραφα ασφαλείας του WordPress από διαφορετικούς ιστότοπους από έναν πίνακα ελέγχου.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων και βάσεων δεδομένων εκτός WordPress: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας βασικών αρχείων WordPress, αρχείων εκτός WordPress και βάσεων δεδομένων.

Διαχειριστείτε ποιοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αντίγραφα ασφαλείας: Με το πρόσθετο Lock Settings, μπορείτε να κλειδώσετε την πρόσβαση στο UpdraftPlus μέσω κωδικού πρόσβασης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι μόνο οι σωστοί χρήστες έχουν πρόσβαση σε αντίγραφα ασφαλείας.

Εκτελέστε από το WP-CLI: Οι προηγμένοι χρήστες του WordPress μπορούν να διαχειριστούν το UpdraftPlus μέσω του WP-CLI (Command-Line Interface). Με τη διαχείριση της προσθήκης με διεπαφή γραμμής εντολών, οι χρήστες μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπτυξης του WordPress.

Χρονοδρομολόγηση: Η βασική προσθήκη σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας με βάση τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας κάθε 4, 8 ή 12 ώρες. Εάν δεν θέλετε να ρυθμίσετε πολλά προγράμματα σε μια μέρα, μπορείτε να επιλέξετε καθημερινά, εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερα ή μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας.

Εκτεταμένες επιλογές απομακρυσμένης αποθήκευσης: Συνιστάται η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία αποθήκευσης για την αποφυγή κινδύνων σε ολόκληρο τον διακομιστή. Το UpdraftPlus παρέχει την ευρύτερη γκάμα επιλογών απομακρυσμένης αποθήκευσης, όπως Dropbox, Google Drive, Amazon S3 κ.λπ..

Αποθήκευση UpdraftVault: Εάν έχετε κουραστεί να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή απομακρυσμένου χώρου αποθήκευσης τρίτου μέρους, μπορείτε να επιλέξετε αποθήκευση UpdraftVault. Το πλεονέκτημα είναι ότι το UpdraftVault είναι πλήρως ενσωματωμένο στην προσθήκη, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με μερικά μόνο κλικ.

Αντίγραφο ασφαλείας υψηλής ασφάλειας: Το UpdraftPlus σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τα αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας για ασφάλεια.

Ισχυρές δυνατότητες αναφοράς και παρακολούθησης: Το UpdraftPlus σάς παρέχει επίσης ένα εξελιγμένο εργαλείο αναφοράς που εμφανίζει την κατάσταση των αντιγράφων ασφαλείας σε εξέλιξη και σας ειδοποιεί σε περίπτωση σφαλμάτων και προειδοποιήσεων.

Σχετίζεται με: Δημιουργήστε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress.

Τιμές UpdraftPlus

Το UpdraftPlus ταιριάζει καλύτερα σε ιστότοπους όλων των μεγεθών ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας.

Μια δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν στο αποθετήριο WordPress. Η έκδοση lite είναι αρκετή για εσάς εάν θέλετε να ρυθμίσετε ή να προγραμματίσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε γρήγορα τον ιστότοπό σας σε περίπτωση που χάσετε τα δεδομένα. Η έκδοση lite σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας σε Dropbox, Google Drive, Amazon S3, UpdraftVault, Rackspace Cloud, FTP, DreamObjects, Openstack Swift και email.

Η τιμολόγηση για την έκδοση premium ξεκινά από 70 $ για 2 άδειες ιστότοπου. Με την premium έκδοση, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα, δωρεάν υποστήριξη και ενημερώσεις για ένα χρόνο και δωρεάν χώρο αποθήκευσης 1 GB για τη συνδρομή UpdraftVault.

updraftplus τιμολόγηση

Υπάρχουν 4 διαφορετικά σχέδια πληρωμής για το UpdraftPlus.

 • Προσωπικός: 2 άδειες για 70 $.
 • Επιχείρηση: 10 άδειες για 95 $.
 • Πρακτορείο: 35 άδειες για 145 $.
 • Επιχείρηση: Απεριόριστες άδειες για 245 $.

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα συγκεκριμένο πρόσθετο χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε σε κάποιο ακριβό πρόγραμμα premium, μπορείτε να αγοράσετε τα απαραίτητα πρόσθετα ξεχωριστά.

Υποστήριξη UpdraftPlus

Η εκτεταμένη τεκμηρίωση που παρέχεται από το UpdraftPlus σάς βοηθά να διαβάσετε κάθε πτυχή της χρήσης του UpdraftPlus plugin.

Η υποστήριξη παρέχεται μέσω φόρουμ υποστήριξης. Η ομάδα του UpdraftPlus διατηρεί δύο φόρουμ: ένα φόρουμ WordPress για χρήστες του δωρεάν plugin και ένα φόρουμ υποστήριξης πελατών για τους premium πελάτες. Εάν δεν είστε πελάτης που πληρώνει, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο υποστήριξης για να λάβετε βοήθεια.

Ωστόσο, εάν αγοράσετε το πακέτο υποστήριξης για ένα συμβάν που αποδεικνύεται ότι σχετίζεται με ένα σφάλμα, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η ετυμηγορία μας στο UpdraftPlus ως η καλύτερη προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας WordPress

Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το UpdraftPlus είναι το πιο δημοφιλές προγραμματισμένο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο αποθετήριο WordPress. Όσον αφορά τις δυνατότητες, είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες προσθήκες αντιγράφων ασφαλείας του WordPress.

Το UpdraftPlus διευκολύνει τη ρύθμιση και την επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας για ακόμη και απόλυτους χρήστες αρχάριων. Υποστηρίζει περισσότερες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud από τις περισσότερες άλλες προσθήκες.

Εάν χρειάζεστε μια εφεδρική λύση που δεν επηρεάζει την ταχύτητα, το UpdraftPlus είναι η καλύτερη επιλογή. Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένο για την απόδοση του διακομιστή, καταναλώνει λιγότερους πόρους διακομιστή σε σύγκριση με τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Μπορούμε να πούμε ότι το UpdraftPlus είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα αντιγράφων ασφαλείας WordPress στην αγορά.

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το UpdraftPlus τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map