Ασφάλεια WordFence

Ψάχνετε για μια προσθήκη ασφαλείας WordPress; Το WordFence Security είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ασφαλείας του WordPress στην αγορά. Σε αυτήν την κριτική του WordFence Security, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες και την απόδοσή του για να μάθουμε αν είναι πραγματικά το καλύτερο plugin ασφαλείας του WordPress στην αγορά.


Αναθεώρηση ασφάλειας WordFence

Γιατί χρειάζεστε μια προσθήκη ασφαλείας WordPress

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου στον κόσμο. Τροφοδοτεί περισσότερο από το 25% όλων των ιστότοπων στο Διαδίκτυο. Αυτός ο τεράστιος αριθμός τον καθιστά δημοφιλή στόχο για κακόβουλες επιθέσεις, πειρατεία προσπάθειες, έγχυση κωδικού κ.λπ..

Οι περισσότεροι χρήστες του WordPress δεν είναι προγραμματιστές ή ειδικοί στην ασφάλεια στο διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικές βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας που μπορείτε να ακολουθήσετε, όπως η διατήρηση τακτικών αντιγράφων ασφαλείας, η χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης κ.λπ..

Θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο ασφαλείας WordPress για προηγμένα πράγματα όπως σάρωση κακόβουλου λογισμικού, αποκλεισμός ύποπτης δραστηριότητας ή παρακολούθηση της ασφάλειας του ιστότοπού σας.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο το WordFence Security προστατεύει τον ιστότοπό σας από κοινές απειλές.

Ρύθμιση προσθήκης WordFence Security

Το πρόσθετο WordFence Security διατίθεται ως έκδοση δωρεάν και επί πληρωμή. Η πληρωμένη έκδοση έχει επιπλέον δυνατότητες και premium υποστήριξη. Η δωρεάν έκδοση είναι επίσης πολύ χρήσιμη και αυτό θα χρησιμοποιούμε για την αναθεώρηση.

Το πρόσθετο WordFence Security λειτουργεί εκτός λειτουργίας και οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πρέπει να λειτουργούν για τους περισσότερους ιστότοπους. Η προσθήκη διαθέτει επίσης μια σελίδα ρυθμίσεων όπου μπορείτε να ρυθμίσετε την προσθήκη ώστε να πληροί τις δικές σας απαιτήσεις.

Απλώς επισκεφτείτε WordFence »Επιλογές σελίδα για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις προσθηκών.

Ρύθμιση του πρόσθετου WordFence Security για WordPress

Το WordFence Security είναι ένα πολύ ισχυρό plugin και διαθέτει ένα εκτεταμένο σύνολο δυνατοτήτων και επιλογών. Πρώτα θα ξεκινήσετε να ρυθμίζετε τις βασικές επιλογές προσθηκών. Αυτό περιλαμβάνει την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των βασικών λειτουργιών προσθηκών και την παροχή πρόσθετης διεύθυνσης email για ειδοποιήσεις.

Η σελίδα σύνθετων επιλογών είναι όπου μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς και απόδοσης της προσθήκης στον ιστότοπό σας. Πρώτα έχετε ειδοποιήσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε συμβάντα για τα οποία θέλετε να ειδοποιηθείτε. Εάν εκτελείτε έναν πολυάσχολο ιστότοπο, τότε θα λαμβάνετε πολλά email από την ασφάλεια του WordFence ως ειδοποιήσεις. Πολλές από αυτές τις ειδοποιήσεις δεν είναι επιβλαβείς δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, υπάρχουν κανόνες τείχους προστασίας και κανόνες σάρωσης. Εδώ μπορείτε να πείτε σε ποια αρχεία και καταλόγους θα σαρώσετε και θα προσαρμόσετε τη συμπεριφορά του τείχους προστασίας. Μην αλλάξετε αυτές τις επιλογές, εκτός εάν γνωρίζετε τι κάνετε.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης αλλαγών όταν τελειώσετε.

Σαρώστε τον ιστότοπό σας για απειλές με ασφάλεια του WordFence

Το WordFence Security συνοδεύεται από ένα ισχυρό εργαλείο σάρωσης. Απλώς επισκεφτείτε WordFence »Σάρωση για να ξεκινήσετε μια σάρωση. Το WordFence θα ελέγξει τον ιστότοπό σας στο WordPress για κοινές απειλές, όπως σε εξωτερικούς χώρους, κακόβουλος και ύποπτος κώδικας, Έγχυση MySQL, κ.λπ..

Μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης θα σας δείξει τον αριθμό των ζητημάτων που βρήκε. Με κάθε τεύχος θα δείτε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό με πρακτικές συμβουλές για το πώς να το διορθώσετε.

Αποτελέσματα σάρωσης WordFence Security

Το WordFence είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress που χρησιμοποιούνται από περισσότερους από ένα εκατομμύριο ιστότοπους. Συλλέγουν δεδομένα από ιστότοπους WordPress σε όλο τον κόσμο. Τους βοηθά να μάθουν αποτελεσματικά για νέες απειλές και πώς να τις εντοπίσουν.

Ωστόσο, τα φόρουμ του WordPress είναι γεμάτα μεικτές κριτικές από χρήστες που χρησιμοποιούν πραγματικά την προσθήκη. Μερικές φορές καταλαβαίνει τους εξωτερικούς χώρους και κακόβουλο κώδικα που δεν θα πιάσουν άλλοι σαρωτές. Μερικές φορές μπορεί να μην εντοπιστούν. Είναι πάντα μια καλύτερη στρατηγική να μην βασίζεστε σε ένα μόνο εργαλείο εάν υποψιάζεστε ότι η ασφάλεια του ιστότοπού σας ενδέχεται να έχει παραβιαστεί.

Παρακολουθήστε τη ζωντανή κυκλοφορία σας με το WordFence Security

Ένας μεγάλος αριθμός επισκεψιμότητας οποιουδήποτε ιστότοπου προέρχεται από αυτοματοποιημένα bot, όπως προγράμματα ανίχνευσης μηχανών αναζήτησης, bot εξόρυξης δεδομένων και αυτοματοποιημένα spam bots. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό και τίποτα δεν πρέπει να φοβηθεί.

Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας δέχεται επίθεση DDOS, τότε θα παρατηρήσετε βομβαρδισμό επιτυχιών από συγκεκριμένα IP στον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο ζωντανής κυκλοφορίας στο WordFence Security, μπορείτε να παρακολουθείτε αυτές τις IP σε πραγματικό χρόνο και να τις αποκλείετε.

Ενώ οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες, δεν βοηθά πολύ τον κάτοχο ενός ιστότοπου. Τα περισσότερα bot επιθέσεων χρησιμοποιούν μια ποικιλία από εύρη IP που διανέμονται σε διαφορετικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να αποκλείσετε αποτελεσματικά διευθύνσεις IP.

Μόλις αποκλείσετε ένα δίκτυο IP, το δίκτυο net μεταβαίνει σε άλλο δίκτυο. Αυτό είναι ένα ατέρμονο παιχνίδι όπου δεν μπορείτε να κερδίσετε με το να παρακολουθείτε και να αποκλείετε χειροκίνητα πράγματα.

Τιμολόγηση και υποστήριξη για το WordFence Security

Η βασική προσθήκη WordFence Security διατίθεται δωρεάν. Η τιμολόγηση για την έκδοση premium ξεκινά από 39 $ ετησίως. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης για μαζική αδειοδότηση.

Η υποστήριξη για δωρεάν έκδοση του πρόσθετου παρέχεται από τα επίσημα φόρουμ του WordPress.org. Η δωρεάν υποστήριξη είναι περιορισμένη και δεν είναι εγγυημένη. Η υποστήριξη Premium παρέχεται από το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων μέσω email.

Υπάρχει διαθέσιμη τεκμηρίωση σχετικά με τον τρόπο χρήσης διαφορετικών εργαλείων στο WordFence Security plugin στον επίσημο ιστότοπο.

Η ετυμηγορία μας για το WordFence Security Plugin

Το πρόσθετο WordFence Security είναι μια καλή επιλογή για μια βασική ρύθμιση ασφαλείας του WordPress. Ωστόσο, δεν είναι το καλύτερο plugin ασφαλείας του WordPress.

Βάζει σημαντικό φορτίο στον διακομιστή σας. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπού σας εάν βρίσκεστε σε κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας. Μπερδεύει τα δεδομένα του WordPress και αποθηκεύει πολλές πληροφορίες στη βάση δεδομένων σας.

Η διεπαφή χρήστη της προσθήκης δεν είναι τόσο καλή. Πιστεύουμε ότι μπορεί να καθαριστεί λίγο. Η σελίδα επιλογών είναι συντριπτική και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.

(Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική προσθήκη ασφαλείας, ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση ασφάλειας του iThemes.)

Δίνουμε στο WordFence Security 3 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί μια ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 2.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Αποκτήστε το WordFence Security τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map