Επανεξέταση φόρμας: Δημιουργήστε προηγμένες φόρμες WordPress

Σκέφτεστε να αγοράσετε Formidable Forms, αλλά αναρωτιέστε εάν είναι η καλύτερη επιλογή; Καταλαβαίνουμε. Το Formidable Forms είναι ένα προηγμένο πρόσθετο δημιουργίας φόρμας για το WordPress, αλλά είναι αδύνατο να πει εάν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας χωρίς εμπεριστατωμένη ανάλυση. Στην αναθεώρηση Formidable Forms, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες, τις τιμές και πολλά άλλα.
τρομερή αναθεώρηση εντύπων


Σχετικά με τα Formidable Forms (πρώην Formidable Pro)

Το Formidable Forms είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας φόρμας WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα προηγμένες φόρμες χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή. Από απλή φόρμα επικοινωνίας έως πολύπλοκες φόρμες πολλαπλών σελίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο φόρμας ιστού που μπορείτε να φανταστείτε με φόρμες.

Η έκδοση lite της προσθήκης είναι διαθέσιμη για λήψη δωρεάν από το αποθετήριο WordPress.org. Ωστόσο, η έκδοση lite σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα επικοινωνίας. Για σύνθετες φόρμες, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση.

Επανεξέταση φόρμας: Δημιουργία βασικής φόρμας

Όπως τα περισσότερα σύγχρονα πρόσθετα δημιουργίας φόρμας για το WordPress, το Formidable έρχεται με ένα drag and drop builder. Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο δημιουργίας μιας βασικής φόρμας επικοινωνίας με Formidable Forms για να δούμε πώς λειτουργεί.

Η διεπαφή των Formidable Forms είναι κάπως παρόμοια με τις Gravity Forms.

τρομερές μορφές οικοδόμος

Όλα τα πεδία είναι τακτοποιημένα στο δεξί πλαίσιο. Για να σας εκπαιδεύσουν σχετικά με τον τρόπο χρήσης της προσθήκης καθώς πηγαίνετε, έχουν δώσει σαφείς οδηγίες με βέλη στο εργαλείο δημιουργίας.

Για να προσθέσετε ένα πεδίο φόρμας στο εργαλείο δημιουργίας σας, απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε πεδίο στο δεξί πλαίσιο. Για να αλλάξετε τη διάταξη, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα Διάταξη. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών διατάξεων φόρμας.

Μόλις δημιουργήσετε μια φόρμα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα ευχαριστίας, προσαρμοσμένες επιλογές στυλ στυλ, επιλογές κουμπιών και πολλά άλλα.

γενικές ρυθμίσεις δημιουργίας φόρμας

Δημιουργία προχωρημένων φορμών με εντυπωσιακές φόρμες

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα είτε να δημιουργήσετε μια πολύπλοκη διαδικτυακή εφαρμογή, οι Formidable Forms σας βοηθούν να το κάνετε χωρίς να αγγίξετε ούτε μία γραμμή κώδικα. Η διεπαφή είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες προηγμένες δυνατότητες στο Formidable Pro.

1. Επιλέξτε διαφορετική διάταξη

πλευρική γραμμή διάταξης css

Οι Formidable Forms αποστέλλονται με πολλές επιλογές διάταξης που φαίνονται υπέροχες και ταιριάζουν απόλυτα με το θέμα του WordPress. Μπορείτε να βρείτε την καρτέλα Διάταξη δίπλα στην καρτέλα Πεδία στο δεξί πλαίσιο.

2. Προχωρημένα πεδία

Εκτός του πλαισίου, το Formidable Pro έρχεται με έναν τόνο προηγμένων πεδίων φόρμας, όπως Μεταφόρτωση αρχείων, εμπλουτισμένο κείμενο, κωδικός πρόσβασης, πιστωτική κάρτα κ.λπ..

3. Προηγμένες δυνατότητες

ημερομηνία στο frontend

Το Formidable Pro διατίθεται με μεγάλη ποικιλία μοναδικών προηγμένων δυνατοτήτων, όπως:

 • Εμφάνιση δεδομένων στο frontend: Formidable Forms είναι το μόνο πρόσθετο δημιουργίας φόρμας που σας επιτρέπει να εμφανίζετε δεδομένα φόρμας στο frontend.
 • Φόρμα πολλαπλών σελίδων: Μειώστε την εγκατάλειψη φόρμας δημιουργώντας μια φόρμα πολλαπλών σελίδων με γραμμή προόδου.
 • Γράφημα και γράφημα: Επικοινωνία σύνθετων τάσεων δεδομένων με γραφήματα και γραφήματα.
 • Υπολογισμός: Εκτελέστε προηγμένους αριθμητικούς υπολογισμούς – ιδιαίτερα εύχρηστους για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Κι αλλα…

Έντυπες φόρμες: Τιμολόγηση και υποστήριξη

Το Formidable Forms προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από το αποθετήριο WordPress.org. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπό σας.

τρομερή επαγγελματική αναθεώρηση - τιμολόγηση

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε σύνθετες φόρμες ή διαδικτυακές εφαρμογές με Formidable Forms, θα πρέπει να αγοράσετε την επαγγελματική έκδοση. Η επαγγελματική έκδοση είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά σχέδια:

Προσωπικός: Για 49 $, θα λάβετε την premium άδεια 1 έτους με τυπική υποστήριξη 1 έτους.

Δημιουργός: Για 99 $, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη σε έως και 3 ιστότοπους. Θα λάβετε επίσης πρόσθετα, όπως ενοποίηση MailChimp, ενσωμάτωση MailPoet, πρόσθετα Bootstrap και πρόσθετα παρακολούθησης χρηστών και τοποθεσιών.

Επιχείρηση: Για 199 $, θα λάβετε υποστήριξη προτεραιότητας και ισχυρά πρόσθετα όπως PayPal Standard, Zapier, εγγραφή χρήστη, AWeber και άλλα.

Επιχείρηση: Για 399 $, θα λάβετε την απεριόριστη άδεια ιστότοπου, την ελίτ υποστήριξη και προηγμένα πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων των Stripe, WooCommerce και άλλων.

Η ετυμηγορία μας σχετικά με τη χρήση εντυπωσιακών εντύπων στον ιστότοπό σας

Formidable Forms είναι η πιο κατάλληλη για χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν προηγμένες φόρμες με ευκολία.

Αυτή η προσθήκη συνοδεύεται από όλες τις βασικές δυνατότητες που θα περιμένατε από έναν προηγμένο δημιουργό φόρμας WordPress.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα φόρμες σε όλους τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν φόρμες που έχουν υποβληθεί από χρήστες, να εμφανίσουν δεδομένα φόρμας στο frontend, να κάνουν ισχυρούς υπολογισμούς και πολλά άλλα.

Το δίνουμε 4 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειοΑξιολόγηση αστέρι άδειο 3.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Λήψη εντυπωσιακών εντύπων τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map