Yoast SEO Review 2020: Είναι το καλύτερο WordPress SEO Plugin;

Συγκρίνετε διαφορετικές προσθήκες WordPress SEO; Το Yoast SEO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα WordPress ποτέ. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα πρόσθετα SEO για ιστότοπους που υποστηρίζονται από WordPress. Σε αυτό το Yoast SEO Review, θα ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες και την απόδοση της προσθήκης.


Αναθεώρηση Yoast SEO

Γιατί χρειάζεστε ένα πρόσθετο SEO για WordPress?

Το WordPress χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές κωδικοποίησης και εξάγει καθαρό πρότυπο συμβατό με HTML. Αυτό το κάνει Φιλικό SEO έξω από το κουτί.

Ωστόσο, χιλιάδες ιστότοποι ανταγωνίζονται για να κερδίσουν κορυφαίες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης για λιγότερες λέξεις-κλειδιά. Αυτό καθιστά λίγο δύσκολο για τους νέους ιστότοπους να αποδίδουν καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μια προσθήκη SEO σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε εύκολα τον ιστότοπό σας για να έχετε καλύτερη απόδοση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Βοηθά με λεπτομέρειες όπου το WordPress δεν μπορεί να κάνει πολλά. Για παράδειγμα, δημιουργία περιεχομένου, διαχείριση λέξεων-κλειδιών, υποβολή χαρτών ιστότοπου, χρήση εργαλείων για webmaster κ.λπ..

Το Yoast SEO διαθέτει πολλές δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας. Διαθέτει ενσωματωμένη ανάλυση περιεχομένου, μετα-λέξεις-κλειδιά και διαχείριση περιγραφής, διαχείριση διπλού περιεχομένου, χάρτες ιστότοπων xml, κοινωνικά χαρακτηριστικά, πλούσια αποσπάσματα, και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Τούτου λεχθέντος, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες δυνατότητες Yoast SEO, τιμολόγηση και επιλογές υποστήριξης.

Γράψτε καλύτερο περιεχόμενο με το Yoast SEO

Η προσθήκη Yoast SEO προσθέτει ένα μετα-πλαίσιο Yoast SEO στην οθόνη επεξεργασίας μετά. Αυτό το μετα-πλαίσιο σάς επιτρέπει να προσθέσετε μετα-τίτλο και περιγραφή για την ανάρτηση ιστολογίου σας. Σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε μια λέξη-κλειδί εστίασης για την ανάρτησή σας.

Μόλις επιλέξετε μια λέξη-κλειδί εστίασης. Το Yoast SEO plugin αναλύει το περιεχόμενο της ανάρτησης έναντι αυτής της λέξης-κλειδιού εστίασης και του αποδίδει μια βαθμολογία SEO. Συνιστά επίσης βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε αυτό το σκορ SEO.

Yoast SEO - Σκορ SEO

Αφού το χρησιμοποιήσετε για μερικούς μήνες θα ξεκινήσετε να κάνετε αυτά τα βήματα χωρίς να κοιτάξετε το σκορ SEO σας. Ωστόσο, αν το έχετε εκεί, μπορείτε να ελέγξετε το περιεχόμενό σας για SEO πριν πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης.

Έχει ενσωματωμένη ανάλυση βαθμολογίας αναγνωσιμότητας που δείχνει τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας του περιεχομένου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας, ώστε να είναι πιο εύκολο να είστε έτοιμοι για τους χρήστες σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό Πώς να προσθέσετε και να βελτιώσετε τη βαθμολογία αναγνωσιμότητας στις αναρτήσεις WordPress Για περισσότερες πληροφορίες.

Εύκολη απόκρυψη ή εμφάνιση περιεχομένου στις μηχανές αναζήτησης

Θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού για τη διαφημιστική σας καμπάνια, αλλά δεν θέλετε να ευρετηριαστούν στην αναζήτηση; Το Yoast SEO σάς επιτρέπει να περιορίζετε τις μηχανές αναζήτησης προσθέτοντας όχι ευρετήριο σε σελίδες που δεν θέλετε να ευρετηριαστούν.

Σας επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε αρχεία συγγραφέων σε ιστολόγια ενός συντάκτη, κατηγορίες χωρίς ευρετήριο, ετικέτες ή σελίδες αρχειοθέτησης.

Διπλή πρόληψη περιεχομένου στο Yoast SEO

Το Yoast SEO προσθέτει κανονικά στοιχεία συνδέσμων σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας. Αυτό βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν τους συνδέσμους που πρέπει να ευρετηριάσουν. Για παράδειγμα, οι αρχειοθετημένες σελίδες σας περιέχουν περιεχόμενο από τις αναρτήσεις σας. Το Yoast SEO βοηθά την Google να καταλάβει ότι μια ανάρτηση που αναφέρεται σε σελίδες αρχειοθέτησης έχει έναν κανονικό σύνδεσμο που δείχνει την αρχική ανάρτηση.

XML Sitemaps και Search Console Integration

Με την προσθήκη Yoast SEO για WordPress δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλη προσθήκη για χάρτες ιστότοπων XML. Το Yoast SEO δημιουργεί αυτόματα χάρτες ιστότοπου XML για τον ιστότοπό σας και τους υποβάλλει στο Google και στο Bing.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη αυτόματα τους χάρτες ιστότοπου XML στο λογαριασμό εργαλείων για Webmasters. Αλλά περιμένετε, το Yoast έχει ενσωματώσει το Search Console (πρώην Λογαριασμός Εργαλείων για Webmasters) στον πίνακα ελέγχου Yoast SEO. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε την απόδοση του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης χωρίς να αφήσετε τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Προστατέψτε τη ροή RSS από το Scraper περιεχομένου

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιστότοποι είναι ότι ορισμένοι έχουν δημιουργήσει ιστότοπους ξύστρου.

Αυτοί οι ιστότοποι scraper ισχυρίζονται ότι επεξεργάζονται περιεχόμενο από ολόκληρο τον ιστό χρησιμοποιώντας RSS feeds. Έχουν εγκατεστημένα σενάρια που λαμβάνουν αυτόματα περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους χρησιμοποιώντας τις ροές RSS και στη συνέχεια τα δημοσιεύουν.

Αυτό θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο για τον ιστότοπό σας καθώς οι μηχανές αναζήτησης ενδέχεται να αρχίσουν να κατατάσσουν πρώτα αυτούς τους ιστότοπους.

Το Yoast SEO λύνει αυτό το πρόβλημα προσθέτοντας έναν σύνδεσμο στο δικό σας άρθρο με κάθε τροφοδοσία RSS. Αυτό λέει στις μηχανές αναζήτησης τη θέση του αρχικού άρθρου και κερδίζει αποτελεσματικά τις ξύστρες στην κατάταξη αναζήτησης.

Βελτιστοποιήστε τις τροφοδοσίες RSS με το Yoast SEO

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς να αποτρέψετε το ξύσιμο, δείτε αυτό Οδηγός για αρχάριους για την πρόληψη της απόξεσης περιεχομένου ιστολογίου στο WordPress.

Η επεξεργασία αρχείων ρομπότ και .htaccess έγινε εύκολη

Μερικές φορές ίσως χρειαστεί να επεξεργαστείτε ή να εξετάσετε τα αρχεία .htaccess ή robots.txt του ιστότοπού σας. Αυτά τα αρχεία βρίσκονται στον ριζικό κατάλογο του ιστότοπού σας και συνήθως θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν πελάτη FTP για να τα δείτε.

Το Yoast SEO διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο για αυτό που σας επιτρέπει να βλέπετε τα αρχεία .htaccess και robots.txt. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε αυτά τα αρχεία απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την επεξεργασία αυτών των αρχείων.

Επεξεργασία εργαλείων στην προσθήκη Yoast SEO

Επιλογές τιμολόγησης και υποστήριξης για το Yoast SEO Plugin

Το Yoast SEO είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν χωρίς ποτέ να χρειαστεί να αγοράσετε την premium έκδοση του πρόσθετου. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένη σε εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το δωρεάν πρόσθετο δεν συνοδεύεται από υποστήριξη. Κυρίως επειδή θα ήταν αδύνατο να απαντήσουμε σε ερωτήματα υποστήριξης από εκατοντάδες και χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο δωρεάν.

Υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση και tutorials για το Yoast SEO plugin. Η προσθήκη παρέχει οδηγίες στην οθόνη για κάθε δυνατότητα εντός της περιοχής διαχειριστή. Τα χαρακτηριστικά και οι έννοιες SEO εξηγούνται επίσης στον ιστότοπο του συγγραφέα. Το Yoast SEO είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πρόσθετα WordPress, οπότε θα βρείτε εύκολα μαθήματα και οδηγούς που δημιουργούνται από άλλους χρήστες σε ολόκληρο τον Ιστό.

Δείτε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό βήμα προς βήμα πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Yoast SEO plugin.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης ενός ιστότοπου με μόλις 69 $ ετησίως. Η premium έκδοση του πρόσθετου σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες και premium υποστήριξη από τους ανθρώπους πίσω από το Yoast SEO.

Η ετυμηγορία μας για το Yoast SEO ως το καλύτερο WordPress SEO Plugin

Το Yoast SEO προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όλα απαραίτητα για τη σωστή βελτιστοποίηση του ιστότοπου. Ως πλήρες πακέτο για SEO πιστεύουμε ότι το Yoast SEO εκτελεί όλες τις άλλες προσθήκες WordPress SEO στην αγορά. Και είναι επίσης ένα από τα κορυφαία εργαλεία SEO από τους ειδικούς μας για την αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας.

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, πιστεύουμε ότι το Yoast SEO προσπαθεί να το κάνει εξαιρετικά εύκολο για τους χρήστες να το ρυθμίσουν. Η προσθήκη έχει ενσωματωμένη περιήγηση στην ενσωμάτωση, ενσωματωμένα μηνύματα βοήθειας δίπλα σε κάθε επιλογή και ολοκληρωμένες οδηγίες ενσωματωμένες απευθείας στην ίδια την προσθήκη. Ωστόσο, δεδομένου ότι πολλές από αυτές τις δυνατότητες είναι αρκετά τεχνικές και μπορεί να φανούν εκφοβιστικές σε πολλούς αρχάριους χρήστες.

Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του πρόσθετου είναι διαθέσιμα δωρεάν, κάτι που είναι καλό. Οι άδειες υποστήριξης δεν είναι τόσο ακριβές για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Ωστόσο, οι αρχάριοι χρήστες δωρεάν προσθήκης ενδέχεται να δυσκολεύονται να βρουν υποστήριξη εάν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Πιστεύουμε ότι το Yoast SEO είναι σίγουρα το καλύτερο πρόσθετο WordPress SEO στην αγορά και αξίζει σωστά τη θέση του ως ένα από τα πιο απαραίτητα πρόσθετα WordPress που πρέπει να έχετε σε όλους τους ιστότοπους του WordPress. Το δίνουμε 4,5 στα 5 αστέρια, εδώ είναι μια ανάλυση της βαθμολογίας κριτικής μας:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Half 4.5 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΑξιολόγηση αστέρι άδειο 4.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Yoast SEO τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map