Καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου του 2020 (πραγματικές κριτικές)

καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου


Αναζητάτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια εκπληκτική γρήγορη εμπειρία αγορών, η φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου σας πρέπει να συντονιστεί για υψηλή απόδοση.

Ακόμη και η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου θα μπορούσε να μειώσει τις μετατροπές σας κατά 7 τοις εκατό, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε την καλύτερη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου που δεν επηρεάζει την ταχύτητα ή την απόδοση. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου για τη διαχείριση του διαδικτυακού σας καταστήματος.

Επιλέγοντας τη σωστή φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου

Οι πλατφόρμες καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να είναι εφαρμογές με μεγάλο πόρο. Εάν δεν έχουν βελτιστοποιηθεί, θα καταναλώνουν περισσότερους πόρους διακομιστή, επιβραδύνοντας ολόκληρο το κατάστημά σας. το οποίο, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά την κατώτατη γραμμή σας.

Η φιλοξενία μπορεί να μην είναι ο τομέας εμπειρίας σας, αλλά, ως έμπορος ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να περιμένετε από έναν πάροχο φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου ως στάνταρ εξαρχής.

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ: Ελέγξτε εάν ο πάροχος φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου υποστηρίζει εγκατάσταση με 1 κλικ της αγαπημένης σας εφαρμογής ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Πιστοποιητικό SSL: Το SSL σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα δεδομένα πελατών καθώς μεταδίδονται από και προς τον διακομιστή ιστού.
 • Συμμόρφωση με το PCI: Το πρώτο βήμα για την τήρηση του προτύπου PCI (Κάρτα Πληρωμών) είναι η εγκατάσταση πιστοποιητικού SSL. Εκτός από το SSL, θα πρέπει να φιλοξενήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με ασφάλεια με έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων συμβατό με PCI για να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα.
 • Ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας: Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει αντίγραφα ασφαλείας όποτε τα χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας στο κανονικό στάδιο σε χειρότερα σενάρια.

Κορυφαίες 7 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

 1. SiteGround Cloud
 2. BigCommerce
 3. Μηχανή WP
 4. Αγοράστε
 5. Bluehost WooCommerce
 6. HostGator Cloud
 7. Liquid Web VPS

1. SiteGround Cloud – Φτηνές φιλοξενίες ηλεκτρονικού εμπορίου

φιλοξενία cloud στο site

Το SiteGround είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου, τροφοδοτώντας πάνω από 1,9 εκατομμύρια τομείς σε όλο τον κόσμο. Ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με οποιοδήποτε από τα σχέδια φιλοξενίας ιστού, προτείνουμε τις επιλογές φιλοξενίας cloud ή φιλοξενίας WooCommerce.

Η υπηρεσία φιλοξενίας cloud είναι βελτιστοποιημένη για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Magento. και εφαρμογές δημιουργίας ιστότοπων, όπως το WordPress. Η φιλοξενία Cloud του SiteGround είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα Κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με βαρύ πόρο. Ενώ το πρόγραμμα φιλοξενίας WooCommerce προσφέρει χώρο στο χώρο των 10 GB, το πρόγραμμα cloud τους διαθέτει χώρο αποθήκευσης 40 GB.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με την επιλογή φιλοξενίας WooCommerce, η οποία είναι φθηνή και σας παρέχει έναν κοινόχρηστο τύπο περιβάλλοντος φιλοξενίας.

Επίσης, ελέγξτε τις συγκρίσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ,

 • SiteGround εναντίον HostGator
 • SiteGround εναντίον WPEngine
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround εναντίον Bluehost

Τιμολόγηση: 80 $ ανά μήνα

Διαβάστε την πλήρη κριτική SiteGround »

2. BigCommerce – Φιλοξενούμενη πλατφόρμα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

μεγάλο εμπόριο
Το BigCommerce είναι μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα για την κατασκευή καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου και διαδικτυακών αγορών. Σε αντίθεση με άλλες λύσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου, το BigCommerce δεν απαιτεί από εσάς να γνωρίζετε τις τεχνικές κατασκευής ενός διαδικτυακού καταστήματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας BigCommerce, να δημιουργήσετε και να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας και να ξεκινήσετε να τα πουλάτε στους πελάτες σας.

Σε σύγκριση με το Shopify, το BigCommerce σάς παρέχει περισσότερες εξωχρηματιστηριακές δυνατότητες, όπως την επιλογή SEO. Εάν είστε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, πιθανότατα το σχέδιο Gold θα είναι η σωστή επιλογή για εσάς, καθώς επιτρέπει απεριόριστα προϊόντα, χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το BigCommerce στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενό σας με το WordPress και να διαχειριστείτε τη βιτρίνα του ηλεκτρονικού εμπορίου με τον λογαριασμό σας στο Bigcommerce. Επίσης, δείτε αυτήν τη σύγκριση μεταξύ BigCommerce εναντίον WooCommerce.

Τιμολόγηση: 29,95 $ ανά μήνα

3. WP Engine – Διαχειριζόμενη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου

Μηχανή WP
Το WP Engine είναι ένας πάροχος διαχειριζόμενης φιλοξενίας με γνώμονα το WordPress. Σε αντίθεση με έναν τυπικό διαχειριζόμενο πάροχο φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου, το WP Engine σας παρέχει μια σειρά λύσεων απόδοσης και ενοποίησης για τη δημιουργία και ανάπτυξη καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής απόδοσης.

Το WP Engine συνεργάζεται με το Amazon Web Services και το Google Cloud Platform για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα γρήγορο, επεκτάσιμο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με το WordPress.

Θα θέλατε επίσης να δείτε τις συγκρίσεις μεταξύ μας,

 • WP Engine εναντίον DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine εναντίον Liquid Web
 • WP Engine εναντίον iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine εναντίον GreenGeeks

Τιμολόγηση: 24,50 $ ανά μήνα (Συνήθως 35 / μήνα)

Διαβάστε την πλήρη κριτική WP Engine »

4. Shopify – Φιλοξενία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

ψωνίζω

Όπως το BigCommerce, το Shopify είναι επίσης μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στους αρχάριους εμπόρους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Shopify προσφέρει πιο ελκυστικά θέματα από τους ανταγωνιστές του.

Τα οφέλη από τη χρήση του Shopify σε σχέση με άλλους παρόχους φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι:

 • Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό κατάστημα γρήγορα και εύκολα χωρίς να γνωρίζετε τις τεχνικές δυνατότητες της φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διακοπές κυκλοφορίας καθώς αναπτύσσετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο σχέδιο για προηγμένες λειτουργίες.
 • Το Shopify υποστηρίζει πολλαπλές πύλες πληρωμής για αποδοχή διαδικτυακών πληρωμών.

Επίσης, ίσως θελήσετε να δείτε την πλήρη λίστα εναλλακτικών και ανταγωνιστών της Shopify.

Τιμολόγηση: 29 $ ανά μήνα

Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το Shopify με το WordPress.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Shopify »

5. Bluehost WooCommerce

Σχέδιο φιλοξενίας Bluehost WooCommerce

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζεται από το WordPress + WooCommerce, επιλέξτε το πρόγραμμα φιλοξενίας WooCommerce της Bluehost. Με το Bluehost, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμόσιμο ηλεκτρονικό κατάστημα που υποστηρίζεται από το WooCommerce.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν αυτόματη εγκατάσταση 1 κλικ WooCommerce, 1 δωρεάν όνομα τομέα και μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργεί μια κλήση.

Θα θέλατε να διαβάσετε τα άρθρα μας σχετικά με:

 • Bluehost εναντίον HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost εναντίον GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Τιμολόγηση: 6,95 $ το μήνα (Συνήθως 13,99 $ / μήνα).

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας Bluehost »

6. HostGator Cloud – Φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου για αναπτυσσόμενα καταστήματα

φιλοξενία cloud hostgator

Το HostGator Cloud hosting είναι πιθανώς η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου για ένα αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η φιλοξενία cloud επιτρέπει τη δυναμική επεξεργασία δυναμικών αιτημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το HostGator Cloud hosting είναι επίσης 4x πιο επεκτάσιμο από το κοινόχρηστο hosting, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων. Όποτε αναμένετε μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να αυξήσετε τους πόρους σας στο cloud με μερικά μόνο κλικ.

Μπορείτε να δείτε τις συγκρίσεις φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • HostGator εναντίον WP Engine
 • HostGator εναντίον Liquid Web

Τιμολόγηση: 4,95 $ ανά μήνα (έκπτωση 45%)

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο HostGator »

7. Liquid Web VPS – Φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου σε επίπεδο επιχείρησης

υγρό vps ιστού

Το Liquid Web είναι ένας πλήρως διαχειριζόμενος πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει φιλοξενία σε επίπεδο επιχειρήσεων σε τιμές που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, σας συνιστούμε να επιλέξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS.

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας έρχονται με εγκαταστάσεις 1 κλικ από τα πιο δημοφιλή πακέτα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Magento, Prestashop, Open Cart και X-Cart. Εξασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου συμμορφώνεται με τα πρότυπα PCI.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή φιλοξενίας WooCommerce, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress + WooCommerce.

Τιμολόγηση: 59 $ ανά μήνα

Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Liquid Web »

Ανακεφαλαίωση: Καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Μετά την αναθεώρησή μας, πιστεύουμε ότι η φιλοξενία SiteGround Cloud είναι η καλύτερη επιλογή για τα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η φιλοξενία SiteGround Cloud προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η υπηρεσία φιλοξενίας εταιρικής κλάσης σας επιτρέπει ακόμη και να αναβαθμίσετε τους πόρους του διακομιστή σας κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας χωρίς επανεκκίνηση.

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε το BigCommerce μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Όχι μόνο παρέχει περισσότερα από τα κουτιά χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές τους, αλλά επίσης δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map