6 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows για το 2020 (σε σύγκριση)

καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας παραθύρων


Ψάχνετε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας των Windows; Με το Windows Hosting, μπορείτε να φιλοξενήσετε ιστότοπους που βασίζονται στο ASP.NET.

Η φιλοξενία των Windows είναι το καλύτερο στοίχημα για εσάς εάν θέλετε να εκτελείτε υπηρεσίες όπως Exchange, Microsoft SQL Server ή άλλα προϊόντα στοίβας της Microsoft για τον ιστότοπό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows για τον ιστότοπό σας.

Τι είναι το Windows Hosting; Είναι καλό για ιστότοπους WordPress?

Η φιλοξενία των Windows είναι μια φιλοξενία Ιστού που λειτουργεί σε λειτουργικό σύστημα Windows.

Μπορείτε να υποθέσετε ότι σχεδόν κάθε υπηρεσία φιλοξενίας ιστού εκτελείται σε ένα λειτουργικό σύστημα Linux εάν ένα λειτουργικό σύστημα δεν προσδιορίζεται ρητά.

Η φιλοξενία των Windows χρησιμοποιείται κυρίως για τη λειτουργία ενός ιστότοπου που λειτουργεί με τεχνολογία Windows, όπως το ASP.net.

Ενώ μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress με λειτουργικό σύστημα Windows, δεν συνιστάται για τους ακόλουθους λόγους.

Windows Hosting έναντι Linux Hosting: Ποιο είναι καλό για το WordPress?

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση μεταξύ των Windows και της φιλοξενίας Linux.

 • Προσιτότητα: Συνήθως, η φιλοξενία Linux είναι μια φθηνότερη επιλογή φιλοξενίας από τη φιλοξενία των Windows.
 • Διαφορετική ρύθμιση: Η εγκατάσταση του WordPress στα Windows είναι τελείως διαφορετική από αυτήν του Linux. Για παράδειγμα, θα πρέπει να ενημερώσετε το αρχείο web.config για να ρυθμίσετε το WordPress με Windows, αλλά δεν θα βρείτε αυτό το αρχείο στη ρύθμιση του Linux WordPress.
 • Πίνακας Ελέγχου: Ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου για φιλοξενία Linux είναι το cPanel, ενώ, για τα Windows, ο δημοφιλής πίνακας ελέγχου είναι το Plesk.

Τα περισσότερα σεμινάρια εγκατάστασης του WordPress που βρίσκετε στον ιστό βασίζονται σε φιλοξενία Linux. Επιπλέον, από άποψη απόδοσης, μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress με βάση το Linux είναι πολύ καλύτερη από τη φιλοξενία Windows για ιστότοπους WordPress.

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress, επιλέξτε μια υπηρεσία φιλοξενίας WordPress με ένα από τα διαμερίσματα Linux ως λειτουργικό σύστημα. Εάν προτιμάτε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο που υποστηρίζεται από οποιεσδήποτε τεχνολογίες των Windows, επιλέξτε μια από τις παρακάτω υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows.

1. HostGator

Φιλοξενία παραθύρων Hostgator

Το HostGator είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows που προσφέρει όλες τις δυνατότητες φιλοξενίας των Windows, όπως τον πίνακα ελέγχου Plesk, ισχυρά εργαλεία διαχείρισης, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και την βραβευμένη υποστήριξη φιλοξενίας 24/7. Διαθέτει υπέροχα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας των Windows, που ξεκινούν από 4,76 $ το μήνα. Με βάση το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 5 ονόματα τομέα.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εύκολα τον επαγγελματικό λογαριασμό email σας με μερικά κλικ, να διαμορφώσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στα email σας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή και ακόμη και να εξαλείψετε τα spam με τα ισχυρά φίλτρα spam.

Η τιμή ξεκινά από 4,76 $ ανά μήνα.

2. GoDaddy

Φιλοξενία παραθύρων GoDaddy

Το GoDaddy είναι ένας ενιαίος κόμβος όταν πρόκειται να ξεκινήσετε το ψηφιακό σας ταξίδι. Είτε πρόκειται για όνομα τομέα, υπηρεσία φιλοξενίας των Windows είτε για ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το GoDaddy έχει την τέλεια λύση για την επιχείρησή σας. Το GoDaddy διαθέτει εκπληκτικά προγράμματα φιλοξενίας των Windows για να διαλέξετε. Έρχεται με εξαιρετικές επιλογές αποθήκευσης και έχει εύρος ζώνης.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας του GoDaddy για Windows ξεκινά από μόλις 5,99 $ το μήνα. Θα λάβετε δωρεάν SSL, ένα δωρεάν όνομα τομέα για το 1ο έτος, premium DNS και πολλά άλλα.

Η τιμή ξεκινά από 5,99 $ ανά μήνα.

3. Hostinger

φιλοξενία παραθύρων hostinger

Η Hostinger είναι μια άλλη εταιρεία που προσφέρει μία από τις φθηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας Windows VPS. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας σχέδιο βάσει της μνήμης, του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης που θα χρειαστείτε για τον ιστότοπό σας.

Ξεκινώντας από 2 GB, σας επιτρέπει να έχετε έως και 16 GB μνήμη για τον ιστότοπό σας. Κάθε ένα από αυτά τα σχέδια έρχεται με αποκλειστική υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε επίσης να έχετε απεριόριστο χώρο υλικού και SSD, επιλογές αντιγράφων ασφαλείας εταιρικών δεδομένων υψηλού επιπέδου και πολλά άλλα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να λάβετε τα χρήματα πίσω σε 30 ημέρες.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 26 $ ανά μήνα.

4. Φιλοξενία Α2

φιλοξενία παραθύρων

Το A2 Hosting είναι μια ακόμη υπηρεσία φιλοξενίας των Windows που προσφέρει υπέροχα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας των Windows που είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και εξαιρετικά γρήγορα. Προσφέρει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου Plesk Onyx 17.8 που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας.

Το A2 προσφέρει απεριόριστη μεταφορά και μια ολοκληρωμένη λύση SSD για τη φιλοξενία αρχείων, λειτουργικού συστήματος και βάσης δεδομένων του ιστότοπού σας. Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται ήδη με άλλη υπηρεσία, μπορείτε να λάβετε την υπηρεσία δωρεάν μετεγκατάστασης. Προσφέρει επίσης απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων email, φυσικής και εικονικής μνήμης και πολλά άλλα.

Η τιμή ξεκινά από 3,70 $ ανά μήνα.

5. Υγρός Ιστός

Υγρός Ιστός

Το Liquid Web είναι ένα δημοφιλές όνομα όσον αφορά την προσφορά διαχειριζόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας των Windows. Η φιλοξενία των Windows του Liquid Web είναι διαθέσιμη για αποκλειστικούς διακομιστές και φιλοξενία cloud VPS. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε στην ειδική επιλογή φιλοξενίας, προσφέρει εύρος ζώνης 8 TB έως 15 TB. Μπορείτε επίσης να έχετε προστασία διακομιστή και αποκατάσταση κακόβουλου λογισμικού με όλα τα σχέδια. Για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή, προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας.

Για τη φιλοξενία cloud VPS, μπορείτε να έχετε έως και 10 TB για όλα τα πακέτα και 100 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ., θα λάβετε έναν διαισθητικό ταμπλό Plesk onyx. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε να έχετε έως και 200 ​​GB χώρου στο δίσκο SSD για τα δεδομένα σας.

Η τιμή ξεκινά από 74 $ ανά μήνα

6. Φιλοξενία AccuWeb

Το AccuWeb προσφέρει premium κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας για windows και μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, μπορείτε να έχετε έως και 5 τομείς στον λογαριασμό σας με έως και 150 λογαριασμούς email για κάθε τομέα. Προσφέρει επίσης 10 GB έως 50 GB αποθήκευσης SSD.

Μόλις επιλέξετε το σχέδιό σας, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί αμέσως. Για να διασφαλιστεί ότι όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, η εταιρεία θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας κάθε μέρα. Ο πίνακας ελέγχου Plesk σας διευκολύνει να διαχειριστείτε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας. Υποστηρίζει PHP7.2x και προσφέρει χώρο αποθήκευσης 500 MB για κάθε βάση δεδομένων αποθήκευσης SQL.

Αυτό είναι!

Αυτές είναι μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν ισχυρές υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή της φιλοξενίας και του ονόματος τομέα σας, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια σύντομη σελίδα στον ιστότοπό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τις τακτικές μάρκετινγκ και προώθησης και θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να δημιουργείτε τη λίστα email σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map