9 καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας του 2020 (ξεκινά από 0,80 $ / μήνα.)

καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας


Ξεκινάτε με έναν νέο ιστότοπο; Ψάχνετε για μια φτηνή υπηρεσία φιλοξενίας που εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας; Όταν ξεκινάτε με έναν νέο ιστότοπο, συνιστάται συχνά να επιλέξετε ένα φτηνό πρόγραμμα φιλοξενίας (γνωστό και ως κοινόχρηστη φιλοξενία).

Από προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ έως κατασκευαστές ιστότοπων, συχνά τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας συνοδεύονται από όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες φτηνοί πάροχοι φιλοξενίας εκεί έξω, η επιλογή της καλύτερης φθηνής υπηρεσίας φιλοξενίας μπορεί να είναι τρομακτική εργασία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους κορυφαίους 8 φτηνούς παρόχους φιλοξενίας. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να επιλέξετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Σχετικά με τη Διαδικασία Ελέγχου Φτηνές Φιλοξενίας

Γνωρίζουμε ότι η εύρεση της σωστής κοινής υπηρεσίας φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας μπορεί να είναι εκφοβιστική.

Πράγματι, δεν είναι πρακτικό για εσάς να δοκιμάσετε κάθε λύση φιλοξενίας για να βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη φθηνή υπηρεσία φιλοξενίας. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, εγγραφείτε με όλες τις πιο δημοφιλείς λύσεις φιλοξενίας στην αγορά και πραγματοποιήσαμε μερικές δοκιμές σε αυτές.

Δείτε τι κάναμε για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας:

 1. Έγινε εγγραφή με κορυφαίες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας στην αγορά
 2. Δημιούργησε μια δοκιμαστική τοποθεσία WordPress
 3. Αντικατοπτρίστηκε ένα πραγματικό περιβάλλον ιστότοπου σε αυτούς τους δοκιμαστικούς λογαριασμούς, εγκαθιστώντας ένα θέμα WordPress και προσθέτοντας εικονικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων
 4. Διεξήγαγε μερικές διαφορετικές δοκιμές χρησιμοποιώντας το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας για να δούμε πώς θα εκτελούσε ο ιστότοπος και κατέγραψε τα δεδομένα δοκιμής.

Ας φτάσουμε κατευθείαν στις κορυφαίες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας ξεκινώντας με το # 1 στη λίστα μας.

κριτική Bluehost1. Bluehost

 • Φορτώστε το χρόνο: 689 ms
 • Ώρα: 99,99%
 • Υποστήριξη: 9/10
 • Δικτυακός τόπος: Bluehost.com

Ξεκινήστε με το Bluehost »

Το Bluehost είναι ένας από τους καλύτερους φθηνούς παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Το Bluehost συνιστάται επίσημα από το WordPress.org. Με περισσότερα από 2 εκατομμύρια ιστότοπους σε όλο τον κόσμο, τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους διαθέτουν όλες τις δυνατότητες που θα μπορούσατε ποτέ να ζητήσετε.

Σε κάθε ιστότοπο που φιλοξενείται στο Bluehost παρέχεται δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL και εγκατάσταση WordPress 1 κλικ. Σας επιτρέπουν επίσης να δοκιμάσετε την υπηρεσία φιλοξενίας τους χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες.

Για ποιόν είναι? – Εάν ξεκινάτε με ένα νέο blog ή ιστότοπο WordPress, τότε το Bluehost είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Σε αντίθεση με άλλες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας, το Bluehost προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία επιβίβασης.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα.

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 2,75 $ το μήνα. (Έκπτωση 65% + δωρεάν όνομα τομέα και SSL)

Διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost >>

αναθεώρηση siteground2. SiteGround

 • Φορτώστε το χρόνο: 649 ms
 • Ώρα: 99,98%
 • Υποστήριξη: 10/10
 • Δικτυακός τόπος: SiteGround.com

Ξεκινήστε με το SiteGround »

Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας που δεν συμβιβάζεται με την ταχύτητα, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το SiteGround. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround είναι κατάλληλα για ιστότοπους με 100.000 μηνιαίους επισκέπτες ή λιγότερους.

Με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, θα λάβετε όλες τις βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας, όπως δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, δωρεάν SSL / HTTP, δωρεάν CloudFlare CDN και δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Θα θέλατε να δείτε αυτές τις συγκρίσεις φιλοξενίας μεταξύ,

 • SiteGround εναντίον GreenGeeks
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround εναντίον HostGator
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround εναντίον DreamHost
 • SiteGround εναντίον WP Engine
 • SiteGround εναντίον iPage
 • SiteGround vs Liquid Web

Για ποιόν είναι? – Εάν αναζητάτε μια γρήγορη κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρει προληπτική ασφάλεια και 99,99% χρόνο λειτουργίας, τότε το SiteGround είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 11,95 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 3,95 $ το μήνα (έκπτωση 67%)

Διαβάστε την κριτική SiteGround >>

κριτική hostgator3. HostGator

 • Φορτώστε το χρόνο: 691 ms
 • Ώρα: 99,96%
 • Υποστήριξη: 10/10
 • Δικτυακός τόπος: HostGator.com

Ξεκινήστε με το HostGator »

Θέλετε μια εύκολη και προσιτή υπηρεσία φιλοξενίας που εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας; Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα προσωπικό blog είτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για μικρές επιχειρήσεις, τότε το HostGator είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας του HostGator είναι:

 • Δημιουργία ιστότοπου χωρίς όρια: Σε αντίθεση με άλλους κοινόχρηστους παρόχους φιλοξενίας, το HostGator σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.
 • Εξαιρετική τεκμηρίωση: Η έναρξη με το HostGator είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στην εκτεταμένη τεκμηρίωσή τους που περιλαμβάνει πάνω από 500 εκπαιδευτικά βίντεο.
 • 24/7/365 υποστήριξη: Το HostGator προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email όλο το 24ωρο.

Για ποιόν είναι? – Εάν θέλετε μια τεράστια γκάμα εργαλείων φιλοξενίας για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας, τότε το HostGator είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 6,95 $ ανά μήνα.

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 2,78 $ το μήνα (έκπτωση 60% + δωρεάν SSL)

Διαβάστε την κριτική μας στο HostGator >>

κριτική hostinger4. Hostinger

 • Φορτώστε το χρόνο: 1,42 δευτ
 • Ώρα: 99,99%
 • Υποστήριξη: 9/10
 • Δικτυακός τόπος: Hostinger.com

Ξεκινήστε με το Hostinger »

Χωρίς αμφιβολία, το Hostinger είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας φθηνών στην αγορά που προσφέρει προγράμματα φιλοξενίας χαμηλού προϋπολογισμού, ξεκινώντας από 0,99 $ ανά μήνα. Πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Hostinger.

Το καλύτερο από όλα, το Hostinger έχει αναπτύξει διακομιστές σε 7 διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο: Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Βραζιλία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία και Λιθουανία (σύντομα).

Όποτε χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να βασιστείτε στην ομάδα επιτυχίας των πελατών τους, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Για ποιόν είναι? – Το Hostinger είναι ιδανικό για bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρειάζονται μια φτηνή αλλά αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμολόγηση ξεκινά από 2,15 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 0,99 $ ανά μήνα

Διαβάστε την κριτική μας για το Hostinger >>

κριτική Dreamhost5. Dreamhost

 • Φορτώστε το χρόνο: 445 ms
 • Ώρα: 99,90%
 • Υποστήριξη: 7/10
 • Δικτυακός τόπος: Dreamhost.com

Ξεκινήστε με το DreamHost »

Το DreamHost είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς φθηνούς παρόχους φιλοξενίας στην αγορά. Είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας από το WordPress.org.

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το DreamHost έχει το σωστό σχέδιο για εσάς. Προσφέρουν επίσης μια απαράμιλλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το DreamHost, χωρίς κίνδυνο.

Για ποιόν είναι? – Εάν χρειάζεστε έναν προσιτό πάροχο φιλοξενίας που σας παρέχει γρήγορο χώρο αποθήκευσης SSD και φιλοξενία χωρίς κίνδυνο, τότε το DreamHost θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 10,95 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν μόνο 2,59 $ το μήνα (Δωρεάν SSL + έκπτωση 76%)

Διαβάστε την κριτική μας στο Dreamhost >>

αναθεώρηση ipage6. iPage

 • Φορτώστε το χρόνο: 2,60 s
 • Ώρα: 99,98%
 • Υποστήριξη: 8/10
 • Δικτυακός τόπος: iPage.com

Ξεκινήστε με το iPage »

Το iPage είναι ο πιο προσιτός πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας στον κοινόχρηστο κλάδο φιλοξενίας. Αρχικά ξεκίνησε το 1998, το iPage εξυπηρετεί πλέον περισσότερους από 1 εκατομμύριο ιστότοπους μεταξύ 2 κέντρων δεδομένων στις ΗΠΑ.

Το iPage είναι επίσης ένας συνεργάτης πράσινης ισχύος EPA, που σημαίνει ότι τα κέντρα δεδομένων και οι διακομιστές Ιστού τροφοδοτούνται από αιολική ενέργεια, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα. Η τεκμηρίωσή τους είναι αρκετά απλή και σας βοηθά να καθοδηγήσετε κάθε πτυχή της φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Για ποιόν είναι? – Αν ψάχνετε για αξιόπιστη υπηρεσία φιλοξενίας χαμηλού κόστους στην αγορά, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το iPage Hosting.

Τιμολόγηση: Κανονικά 7,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 1,99 $ το μήνα (έκπτωση 75% + δωρεάν όνομα τομέα και SSL)

Διαβάστε την κριτική μας στο iPage >>

αναθεώρηση greengeeks7. GreenGeeks

 • Φορτώστε το χρόνο: 697 ms
 • Ώρα: 99,92%
 • Υποστήριξη: 9/10
 • Δικτυακός τόπος: GreenGeeks.com

Ξεκινήστε με το GreenGeeks »

Η GreenGeeks είναι ο # 1 παγκόσμιος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων πράσινης ενέργειας. Η GreenGeeks επαναφέρει 3 φορές την ισχύ που καταναλώνουν στο δίκτυο με τη μορφή ανανεώσιμης ενέργειας.

Προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες τεχνολογίες ταχύτητας, όπως PowerCacher και δωρεάν ενσωμάτωση CloudFlare CDN για να επιταχύνουν τον ιστότοπό σας. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας με το GreenGeeks είναι η αποθήκευση SSD, η απεριόριστη φιλοξενία ιστότοπων και οι λογαριασμοί email.

Για ποιόν είναι? – Αν ψάχνετε για έναν φτηνό πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχει δεσμευτεί για το περιβάλλον, τότε το GreenGeeks είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 9,95 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν 2,95 $ ανά μήνα (Δωρεάν όνομα τομέα + έκπτωση 70%)

Διαβάστε την κριτική GreenGeeks >>

αναθεώρηση φιλοξενίας inmotion8. Φιλοξενία InMotion

 • Φορτώστε το χρόνο: 982 ms
 • Ώρα: 99,91%
 • Υποστήριξη: 9/10
 • Δικτυακός τόπος: InMotionHosting.com

Ξεκινήστε με το InMotion Hosting »

Το InMotion Hosting είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κοινής φιλοξενίας που προσφέρει πολλές επιθυμητές δυνατότητες φιλοξενίας.

Παρέχουν την τελευταία τεχνολογία για μια ομαλή και γρήγορη εμπειρία ιστού, όπως αποθήκευση SSD, PHP 7 και προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση διακομιστή. Σας δίνουν επίσης μια επιλογή από κέντρα δεδομένων, δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και 24ωρη εσωτερική υποστήριξη από τις ΗΠΑ.

Για ποιόν είναι? – Εάν θέλετε να επιλέξετε χειροκίνητα το κέντρο δεδομένων για τον ιστότοπό σας, τότε το InMotion Hosting είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Προσφέρουν επίσης κορυφαία εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών στον κλάδο και δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν μόνο 4,99 $ ανά μήνα (έκπτωση 37% + δωρεάν όνομα τομέα)

Διαβάστε την αναθεώρηση της φιλοξενίας InMotion >>

a2 αναθεώρηση φιλοξενίας9. Φιλοξενία Α2

 • Φορτώστε το χρόνο: 1,28 δευτ
 • Ώρα: 99,90%
 • Υποστήριξη: 9/10
 • Δικτυακός τόπος: A2hosting.com

Ξεκινήστε με το A2 Hosting »

Το A2 Hosting είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας φιλικές για προγραμματιστές στην αγορά. Σε αντίθεση με τις περισσότερες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας, το A2 Hosting διαθέτει 2 εξαιρετικές επιλογές λειτουργικού συστήματος: Linux και Windows. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το σενάριο της ιστοσελίδας που προτιμάτε με 1 κλικ, συμπεριλαμβανομένων των WordPress, Joomla και Drupal.

Αυτό που κάνει το A2 Hosting ξεχωριστό είναι ότι προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με τη φιλοξενία τους, μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας εντός 30 ημερών για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μετά τις πρώτες 30 ημέρες, θα δικαιούστε αναλογική επιστροφή χρημάτων για τυχόν αχρησιμοποίητες υπηρεσίες.

Για ποιόν είναι? – Εάν θέλετε την ευελιξία επιλογής μεταξύ 2 λειτουργικών συστημάτων, τότε πηγαίνετε στο A2 Hosting. Επιπλέον, συνοδεύονται από αναλογική επιστροφή χρημάτων για αχρησιμοποίητες υπηρεσίες.

Τιμολόγηση: Η κανονική τιμή ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα

Ειδική προσφορά: Οι χρήστες μας πληρώνουν μόνο 3,92 $ το μήνα (έκπτωση 50%)

Διαβάστε την κριτική μας για την φιλοξενία Α2 >>

Επιλέγοντας την καλύτερη φτηνή φιλοξενία – Κατανόηση διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας

Πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τους διαφορετικούς τύπους διαθέσιμων επιλογών φιλοξενίας και πώς διαφέρουν από τη φτηνή φιλοξενία.

Τι είναι η Φτηνή Φιλοξενία (Shared Hosting)?

κοινόχρηστη φιλοξενία Ιστού (φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων)

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια ρύθμιση φιλοξενίας ιστού που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τους πόρους του διακομιστή σας με άλλους ιστότοπους που φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή. Σε μια κοινή ρύθμιση φιλοξενίας, εκατοντάδες ιστότοποι φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή, μοιράζονται πόρους όπως RAM, CPU και αποθήκευση δίσκου.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες φιλοξενίας μπορούν ακόμα να κερδίσουν, ενώ σας πωλούν χώρο φιλοξενίας σε ελάχιστη τιμή.

Ας ρίξουμε μια ματιά όταν η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας:

 • Ξεκινάτε με έναν νέο ιστότοπο και αναμένετε χαμηλό όγκο επισκεψιμότητας.
 • Δεν σας πειράζει να μοιράζεστε πόρους διακομιστή με άλλους ιστότοπους, αρκεί να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον δικό σας ιστότοπο ομαλά και με ασφάλεια.
 • Θέλετε το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας.

Καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, ίσως χρειαστείτε περισσότερο έλεγχο και ευελιξία στον διακομιστή φιλοξενίας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε την κοινόχρηστη φιλοξενία σας σε φιλοξενία VPS ή Dedicated Server.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτές τις 2 υπηρεσίες φιλοξενίας και πώς διαφέρουν από την κοινή φιλοξενία.

Shared Hosting vs. VPS (Virtual Private Server) Hosting

κοινή χρήση εναντίον φιλοξενίας vps

Το VPS είναι βασικά ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα ενός φυσικού διακομιστή. Οι πάροχοι φιλοξενίας δημιουργούν πολλαπλά εικονικά διαμερίσματα ενός φυσικού διακομιστή, δίνοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο στον διακομιστή σας με χαμηλότερο κόστος από ό, τι η ειδική φιλοξενία διακομιστή.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, εδώ είναι οι κύριες διαφορές μεταξύ της κοινής χρήσης και της φιλοξενίας VPS:

Με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, οι πάροχοι φιλοξενίας έχουν ένα σενάριο για τον περιορισμό των πόρων κάθε πελάτη, έτσι ώστε κανείς να μην χρησιμοποιεί όλους τους πόρους. Με τη φιλοξενία VPS, ενώ εξακολουθείτε να μοιράζεστε πόρους με άλλους πελάτες, θα έχετε ένα πολύ πιο σταθερό περιβάλλον φιλοξενίας διακομιστών με ελάχιστη ή καθόλου διακύμανση στους διαθέσιμους πόρους.

Η φιλοξενία VPS είναι επεκτάσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος του χώρου διακομιστή που διατίθεται για τον ιστότοπό σας καθώς αυξάνεται η επισκεψιμότητά σας.

Shared Hosting έναντι Dedicated Server Hosting

φθηνή φιλοξενία έναντι ειδικής φιλοξενίας

Με έναν αποκλειστικό διακομιστή, αποκτάτε έναν πλήρη διακομιστή για αποκλειστική χρήση. Σε αντίθεση με τους κοινόχρηστους διακομιστές φιλοξενίας, καθώς δεν μοιράζεστε πόρους με άλλους ιστότοπους, θα έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο της διαμόρφωσής του και του συνολικού λειτουργικού περιβάλλοντος.

Δεν απαιτεί κάθε ιστότοπος όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα που προσφέρει η ειδική φιλοξενία διακομιστών. Ακολουθούν μερικές περιπτώσεις που πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αποκλειστική φιλοξενία για τον ιστότοπό σας:

 • Ο ιστότοπός σας προσελκύει γρήγορα το κοινό σας και πιστεύετε ότι σύντομα θα ξεπεράσετε το υπάρχον περιβάλλον φιλοξενίας σας.
 • Θέλετε βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας που διατίθενται μόνο με ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας διακομιστή.
 • Χρειάζεστε μια διεύθυνση IP που δεν θέλετε να κοινοποιήσετε σε άλλους ιστότοπους.

Ελέγξτε επίσης: Η αναλυτική μας σύγκριση της φιλοξενίας Shared vs. Dedicated vs. VPS.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου κοινής φιλοξενίας

Η αγορά web hosting είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος. Προκειμένου να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη, οι εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν τόνους προνομίων στους πελάτες και υπόσχονται έναν αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας, ακόμη και με την κοινή φιλοξενία. Εάν αναρωτιέστε ποιοι παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός φτηνού παρόχου φιλοξενίας, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα:

 1. Εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 2. Φορτώστε το χρόνο
 3. Χαρακτηριστικά
 4. Τεχνική υποστήριξη

1. Εγγύηση χρόνου λειτουργίας

uptime σελίδας

Όταν επιλέγετε έναν φτηνό πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας, θα πρέπει να επιλέξετε αυτόν που προσφέρει μέγιστο χρόνο λειτουργίας. Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε να δώσετε προσοχή στο εγγυημένο ποσοστό χρόνου λειτουργίας. Δεν μπορείτε να περιμένετε από τον οικοδεσπότη σας να παρέχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, αλλά οτιδήποτε κάτω από το 99,9% δεν είναι αξιόπιστο.

Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν επιστροφή χρημάτων εάν δεν πληρούν την εγγύησή τους. Ωστόσο, αυτό δεν το κόβει γιατί ακόμα κι αν ο ιστότοπός σας τερματιστεί μόνο για ένα δευτερόλεπτο, θα σας κοστίσει χρήματα.

Η διακοπή λειτουργίας μπορεί να συμβεί λόγω:

 • Απειλές για την ασφάλεια
 • Αποτυχίες υλικού
 • Φυσική καταστροφή
 • Ανθρώπινο λάθος
 • Εφεδρική καταστροφή δίσκου
 • Διακοπή ρεύματος

Οι πάροχοι φιλοξενίας σας δεν έχουν έλεγχο σε πολλούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας. Ωστόσο, φροντίστε να επιλέξετε έναν πάροχο που εγγυάται τουλάχιστον 99,9% χρόνο λειτουργίας.

2. Χρόνος φόρτωσης

δοκιμή ταχύτητας bluehost

Ο χρόνος φόρτωσης ή η ταχύτητα είναι ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της φθηνής υπηρεσίας φιλοξενίας σας. Η Google συνεχίζει να δίνει έμφαση στην ταχύτητα της σελίδας στον αλγόριθμό της και εάν ο ιστότοπός σας διαρκεί περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για φόρτωση, οι επισκέπτες σας πιθανότατα θα εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας.

Παρόλο που μπορείτε να βρείτε πολλές συμβουλές και κόλπα για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας, δεν πρόκειται να λειτουργήσουν εάν φιλοξενηθείτε σε έναν διακομιστή που θέτει σε κίνδυνο την ταχύτητα.

Τώρα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να επιλέξετε ένα ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν φθηνή φιλοξενία με απίστευτη γρήγορη ταχύτητα σελίδας.

Για να δοκιμάσουμε την ταχύτητα διαφορετικών δημοφιλών υπηρεσιών φιλοξενίας, δημιουργήσαμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο σε αυτούς τους κεντρικούς υπολογιστές με εγκατεστημένο ένα προεπιλεγμένο θέμα WordPress και πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας με 2 εργαλεία: Pingdom και Load Impact.

3. Χαρακτηριστικά

Η φιλοξενία μπορεί να μην είναι ο τομέας της εμπειρογνωμοσύνης σας, αλλά, ως χρήστης ιστότοπου, είναι σημαντικό να έχετε μια σαφή ιδέα σχετικά με το ποιες δυνατότητες φιλοξενίας θα πρέπει να περιμένετε από την αρχή.

Ας αρχίσουμε να εξετάζουμε λεπτομερώς και να δούμε τις διάφορες δυνατότητες που μπορείτε να αποκτήσετε από έναν φτηνό πάροχο φιλοξενίας.

Εγκατάσταση σεναρίου 1 κλικ: Η εγκατάσταση δέσμης ενεργειών με ένα κλικ είναι μια τυπική δυνατότητα που μπορείτε να περιμένετε από οποιονδήποτε εξειδικευμένο φτηνό πάροχο φιλοξενίας. Σας βοηθά να εγκαταστήσετε εύκολα σενάρια ιστότοπων όπως το WordPress, το Joomla κ.λπ. με ένα μόνο κλικ στον κεντρικό υπολογιστή σας χωρίς να σας αναγκάζει να είστε τεχνικά κεκλιμένοι.

Δημιουργία ιστότοπου: Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ένα άλλο τυπικό χαρακτηριστικό που μπορείτε να περιμένετε από τον φτηνό σας πάροχο φιλοξενίας. Λάβετε υπόψη ότι δεν δημιουργούνται όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων που προσφέρονται από διαφορετικούς παρόχους. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν απλώς μια λευκή εταιρική σχέση με τους κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Weebly, ενώ άλλες σας προσφέρουν μια προσαρμοσμένη κατασκευή ιστότοπου.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με έναν δημιουργό ιστότοπων, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εξετάσετε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν αυτοί οι κατασκευαστές. Για παράδειγμα, ορισμένοι σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε απλά έναν βασικό ιστότοπο με ευκολία, ενώ άλλοι σας επιτρέπουν ακόμη και να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας.

Το κλειδί είναι να αναλύσετε εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας σας παρέχει το σωστό σύνολο δυνατοτήτων που θα χρειαστείτε από τον δημιουργό ιστότοπων.

Πίνακας Ελέγχου: Ένας πίνακας ελέγχου είναι μια διαδικτυακή διεπαφή που προσφέρεται από τον πάροχο φιλοξενίας σας για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας, συμπεριλαμβανομένων αρχείων ιστότοπου, φιλοξενίας email, ονόματος τομέα και πολλά άλλα. Πριν επιλέξετε φτηνή φιλοξενία για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να καταλάβετε πώς σας επιτρέπει ο οικοδεσπότης ιστού να διαχειριστείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου είναι το cPanel, αλλά ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό φιλοξενίας του ιστότοπού σας.

Όρια τομέα: Οι φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων συχνά τιμολογούνται με βάση τον αριθμό των τομέων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτό. Με ένα υψηλότερο σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεριόριστα ονόματα τομέα.

Φιλοξενία email: Όπως ακριβώς τα ονόματα τομέα, ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας ορίζουν ένα όριο για τον αριθμό των διευθύνσεων email που μπορείτε να ρυθμίσετε με το όνομα τομέα σας.

Χώρος δίσκου και εύρος ζώνης: Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας συχνά συνοδεύονται από απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Παρόλο που τα σχέδια διαφημίζονται συχνά ως απεριόριστο ή μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, δεν είναι πραγματικά απεριόριστα. Απλώς σημαίνει απεριόριστη χρήση βάσει των Όρων Υπηρεσιών του παρόχου φιλοξενίας σας.

Λάβετε υπόψη ότι όταν δημιουργείτε έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας, θα πρέπει να συμμορφώνεστε πλήρως με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του κεντρικού υπολογιστή σας και επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μόνο τους πόρους που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός μικρού ιστότοπου.

Δωρεάν προσφορές μάρκετινγκ: Ορισμένες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το HostGator σάς προσφέρουν πίστωση AdWords και Bing αξίας 100 $ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση της διαδικτυακής σας επιχείρησης.

Δωρεάν τομέας: Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων σάς επιτρέπουν να διεκδικήσετε ένα όνομα τομέα δωρεάν κατά την αγορά ενός λογαριασμού φιλοξενίας. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε τέλη εγγραφής τομέα, η διεκδίκηση ενός δωρεάν ονόματος τομέα διευκολύνει επίσης τη διαχείριση τόσο του τομέα σας όσο και της φιλοξενίας σε ένα μόνο πλαίσιο.

4. Τεχνική υποστήριξη

Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη για τον διακομιστή φιλοξενίας ιστού σας. Καθώς οι επισκέπτες σας αναμένουν ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί όλο το 24ωρο, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας προσφέρει υποστήριξη 24/7 με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι:

 • Λειτουργίες υποστήριξης: Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος φιλοξενίας σας προσφέρει δωρεάν υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Χρόνος απόκρισης: Κατανοήστε τον μέσο χρόνο απόκρισης και τον μέσο χρόνο που απαιτείται για την επίλυση του αιτήματός σας υποστήριξης.
 • Τεκμηρίωση: Η υποχρεωτική τεκμηρίωση είναι υποχρεωτική. Με μια εξαιρετική βάση γνώσεων, δεν χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας σε ζωντανή συνομιλία, επειδή, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλύσετε μόνοι σας ζητήματα.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν ο επιλεγμένος πάροχος φιλοξενίας σας δεν είναι άξιος, μπορείτε πάντα να κάνετε μετεγκατάσταση σε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή.

Ανακεφαλαίωση: Οι καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας

Μετά την αναθεώρηση της φθηνής φιλοξενίας, διαπιστώσαμε ότι η Bluehost προσφέρει τα καλύτερα φθηνά πακέτα φιλοξενίας στην αγορά. Προσφέρουν διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χόμπι ή ένα νέο σπίτι για την online επιχείρησή σας, θα βρείτε λογικά τα σχέδια φιλοξενίας τους.

Το Bluehost το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας προσφέροντας ένα δωρεάν όνομα τομέα. Εκτός από την εξοικονόμηση κόστους, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τόσο τον τομέα όσο και τη φιλοξενία με τον ίδιο λογαριασμό.

Αν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη που προσφέρει ισχυρή απόδοση, χρόνο λειτουργίας και ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών σε καλή τιμή, τότε το Bluehost είναι για εσάς!

WordPress HostingCostMoney BackLoad TimeUptimeSupport
1. Bluehost2,75 $ / μήνα.30 μέρες689 χιλ99,99%10/10
2. SiteGround3,95 $ / μήνα.30 μέρες649 ms99,98%10/10
3. HostGator2,78 $ / μήνα.45 ημέρες691 χιλ99,96%10/10
4. Hostinger0,80 $ / εκ.30 μέρες99,90%7/10
5. Dreamhost2,59 $ / μήνα.97 ημέρες445 ms99,90%7/10
6. iPage1,99 $ / μήνα.30 μέρες2600 ms99,98%8/10
7. GreenGeeks3,49 $ / μήνα.30 μέρες697 χιλ99,92%9/10
8. Φιλοξενία InMotion3,49 $ / μήνα.90 ημέρες982 ms99,91%9/10
9. Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνα.30 μέρες1280 ms99,90%9/10

Συχνές ερωτήσεις

Έχοντας βοηθήσει χιλιάδες χρήστες να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους, διαπιστώσαμε ότι οι άνθρωποι κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συντάξει μια λίστα με συχνές ερωτήσεις, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη φθηνή υπηρεσία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας.

Τι είναι κοινόχρηστη φιλοξενία / φθηνή φιλοξενία?

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι η φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή φιλοξενίας και συνοδεύεται από όλες τις βασικές δυνατότητες που θα χρειαστείτε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Είναι κοινόχρηστη φιλοξενία ασφαλής?

Η κοινή φιλοξενία σάς προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός μικρού ιστότοπου. Ορισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας σάς δίνουν επίσης μια αποκλειστική διεύθυνση IP και πιστοποιητικό SSL που παρέχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας όποτε χρειαστείτε και παρέχει ασφαλή σύνδεση.

Πώς μπορεί μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων να προσφέρει φθηνή φιλοξενία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα?

Με την κοινή χρήση φιλοξενίας, πόροι διακομιστή όπως RAM, CPU και χώρος αποθήκευσης δίσκου κοινοποιούνται σε άλλους ιστότοπους που φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή. Έτσι οι εταιρείες φιλοξενίας διατηρούν το κόστος χαμηλό χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Συνήθως, πόσο κοστίζει η αγορά ενός κοινού προγράμματος φιλοξενίας?

Οι εταιρείες φιλοξενίας συχνά διαφημίζουν μια τεράστια έκπτωση για τον αρχικό όρο. Αλλά, συνήθως, ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας κοστίζει περίπου 100 $ ετησίως. Καθώς μεγαλώνει ο ιστότοπός σας, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη φιλοξενία σας σε υψηλότερες επιλογές φιλοξενίας, όπως VPS ή αποκλειστικό διακομιστή για τον χειρισμό περισσότερης κίνησης.

Πρέπει να έχω τομέα και φιλοξενία από τον ίδιο πάροχο?

Οχι απαραίτητα. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν τομέα και φιλοξενία από διαφορετικούς παρόχους. Ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας σάς επιτρέπουν να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα δωρεάν κατά την αγορά ενός λογαριασμού φιλοξενίας, γεγονός που καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός ιστολογίου από την αρχή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα από έναν καταχωρητή τομέα. Μακροπρόθεσμα, η αγορά ενός ονόματος domain από έναν καταχωρητή τομέα θα είναι κερδοφόρα για εσάς, επειδή το κόστος ανανέωσης τομέα θα είναι χαμηλό.

Πρέπει να λάβω ένα πρόσθετο φιλοξενίας?

Όχι. Οι εταιρείες φιλοξενίας συχνά προσπαθούν να πωλήσουν πρόσθετα φιλοξενίας όταν εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή αυτών των πρόσθετων πριν πραγματοποιήσετε την πληρωμή για την κοινή φιλοξενία σας για να εξοικονομήσετε χρήματα. Όταν ξεκινάτε με έναν νέο ιστότοπο, δεν θα χρειαστείτε αυτά τα πρόσθετα. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αγοράσετε αυτά τα πρόσθετα αργότερα εάν τα βρείτε χρήσιμα.

Η κοινή φιλοξενία προσφέρει πραγματικά απεριόριστους πόρους?

Οι εταιρείες φιλοξενίας συχνά διαφημίζονται για να προσφέρουν απεριόριστο / μη μετρημένο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο.

Όταν ισχυρίζονται ότι προσφέρουν απεριόριστους / μη μετρημένους πόρους, εννοούν «απεριόριστες» με βάση τους όρους υπηρεσίας τους. Οι όροι υπηρεσίας τους απαιτούν από εσάς να χρησιμοποιήσετε τους πόρους για τη λειτουργία ενός ιστότοπου υπό κανονική κατάσταση λειτουργίας του ιστότοπου. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν περιορισμοί χρήσης.

Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα βρείτε προβλήματα με το εύρος ζώνης και το χώρο στο δίσκο.

Τι συμβαίνει όταν ο ιστότοπός μου υπερβαίνει το αρχικό σχέδιο?

Εάν υπερβείτε τη χρήση, πιθανότατα θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον πάροχο φιλοξενίας σας για να το μειώσετε. Εάν εντοπίζετε συχνή διακοπή λειτουργίας, είναι καλύτερο να κάνετε αναβάθμιση σε υψηλότερο σχέδιο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό περιβάλλον φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας.

Γιατί έχει σημασία η υποστήριξη φιλοξενίας?

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα μπεις σε προβλήματα όσον αφορά τη φιλοξενία.

Στην πραγματικότητα, απλώς και μόνο επειδή ένας πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει ικανοποιητική βαθμολογία χρόνου λειτουργίας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ιστότοπός σας θα είναι 100% ασφαλής και συνεχής. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο διακομιστή φιλοξενίας, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο άλλοι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο διακομιστή καταναλώνουν τους πόρους.

Όταν εντοπίσετε προβλήματα με τον διακομιστή φιλοξενίας σας, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε αμέσως με τον πάροχο φιλοξενίας σας και να το επιλύσετε αμέσως. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ο πάροχος φιλοξενίας σας έχει καλό ιστορικό επίλυσης αιτημάτων υποστήριξης χωρίς προβλήματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map