Σύγκριση φιλοξενίας Bluehost vs. A2 (2020) – 1 Clear Winner!

BlueHost-Vs-a2-φιλοξενία


Αναζητάτε τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας WordPress; Προσπαθείτε να αποφασίσετε μεταξύ Bluehost και A2 Hosting; Τόσο το Bluehost όσο και το A2 Hosting σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε εύκολα τον ιστότοπό σας στο WordPress. Αλλά το ένα πρέπει να είναι καλύτερο από το άλλο, σωστά?

Σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε μια σύγκριση μεταξύ των A2 Hosting και Bluehost, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή λύση για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Bluehost vs. A2 Hosting – Επισκόπηση

bluehost-register-domain-name-free

Το Bluehost είναι ένας επίσημα προτεινόμενος πάροχος φιλοξενίας από το WordPress.org. Ιδρύθηκε το 2003 και φιλοξενεί πάνω από ένα εκατομμύριο ιστότοπους από όλο τον κόσμο.

Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας, το Bluehost παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους, χωρίς κίνδυνο.

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting είναι μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας φιλική για προγραμματιστές που παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε τον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπουν επίσης να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων που προτιμάτε κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες φιλοξενίας τους.

Το καλύτερο από όλα, το A2 Hosting παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή, εάν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι.

Bluehost vs. A2 Hosting – Ταχύτητα σελίδας και χρόνος λειτουργίας

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός web host. Σχεδόν κάθε πάροχος φιλοξενίας εγγυάται εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και υψηλή διαθεσιμότητα ιστότοπων. Για να ελέγξουμε εάν το Bluehost και το A2 Hosting ανταποκρίνονται πραγματικά στη διαφημιστική τους εκστρατεία, αποφασίσαμε να αναλύσουμε τις ταχύτητες της σελίδας και τις εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας, εγγραφόμενοι σε καθένα από αυτά και δημιουργώντας 2 δοκιμαστικούς ιστότοπους.

Εγκαταστήσαμε επίσης ένα θέμα WordPress, προσθέσαμε εικονικό περιεχόμενο και ανεβάσαμε μερικές εικόνες για να αντικατοπτρίσουμε ένα ζωντανό περιβάλλον στους ιστότοπούς μας. Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μερικές διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας με τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Pingdom
 • Φορτίο πρόσκρουσης
 • Bitcatcha

δοκιμή ταχύτητας bluehost

Σύμφωνα με το τεστ Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών Bluehost πήρε 689 m όταν δοκιμάστηκε από τη Νέα Υόρκη, που είναι ταχύτερος από το 94% των δοκιμασμένων ιστότοπων.

a2 δοκιμή ταχύτητας φιλοξενίας pingdom

Ωστόσο, ο ιστότοπός μας φιλοξενίας Α2 χρειάστηκε 1,28 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση, που σημαίνει ότι ο ιστότοπος ήταν μόνο ταχύτερος από το 84% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

Είναι επίσης σημαντικό να αναλύσετε εάν οι διακομιστές φιλοξενίας μπορούν να επιβιώσουν από την αύξηση της κυκλοφορίας. Για τη δοκιμή αύξησης της κυκλοφορίας, χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο που ονομάζεται Load Impact. Στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και σταδιακά δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να δούμε πώς αποδόθηκαν οι διακομιστές.

loadimpact bluehost

Σύμφωνα με τη δοκιμή Load Impact, ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν είχε αρνητικό αντίκτυπο στο Bluehost.

A2 Φόρτωση φόρτωσης επιπτώσεων

Από την άλλη πλευρά, ο δοκιμαστικός ιστότοπος της φιλοξενίας Α2 αποδόθηκε με συνέπεια έως ότου υπήρχαν περίπου 40 επισκέπτες στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος επιβραδύνθηκε για λίγο και μετά επανήλθε στην κανονική του κατάσταση.

Μετά τη δοκιμή Load Impact, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή με το Bitcatcha για να παρακολουθήσουμε τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή από 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες: Νέα Υόρκη, LA, Λονδίνο, Βραζιλία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία και Αυστραλία. Η ταχύτητα για κάθε τοποθεσία μετρήθηκε 3 ξεχωριστές φορές και στη συνέχεια τα αποτελέσματα ήταν κατά μέσο όρο.

δοκιμές απόκρισης διακομιστή bluehost

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, η συνολική απόδοση του Bluehost και του A2 Hosting ήταν και οι δύο βαθμοί C.

a2 τεστ bitcatcha φιλοξενίας

Νικητής: Bluehost

Bluehost vs. A2 Hosting – Ευκολία χρήσης

Bluehost New Panel διαχείρισης

Για τη διαχείριση λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων, τόσο το Bluehost όσο και το A2 Hosting παρέχουν πρόσβαση στο cPanel στους χρήστες. Επιπλέον, τα προγράμματα εγκατάστασης με 1 κλικ σάς βοηθούν να εγκαταστήσετε γρήγορα δημοφιλή σενάρια ιστότοπου όπως WordPress, Joomla, Drupal κ.λπ..

A2 Φιλοξενία cPanel

Εάν επιλέξετε τη φιλοξενία Windows με το A2 Hosting, τότε θα έχετε πρόσβαση στο Plesk για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού.

Bluehost vs. A2 Hosting – Χαρακτηριστικά

Με το Bluehost, μπορείτε να περιμένετε όλες τις βασικές λειτουργίες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. συμπεριλαμβανομένων εύρους ζώνης χωρίς μέτρηση, εγκαταστάτες 1 κλικ, δωρεάν όνομα τομέα και SSL.

Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας εκκίνησης, μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο και, με ένα ελαφρώς πιο ακριβό πρόγραμμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους και να επωφεληθείτε από δωρεάν μάρκετινγκ.

Συγκριτικά, το A2 Hosting παραμένει πιο μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς τομείς στους οποίους υπερέχει το A2 Hosting σε σύγκριση με το Bluehost:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή: Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το A2 Hosting, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας. Παρέχουν επίσης μια επιστροφή χρημάτων για τις υπηρεσίες φιλοξενίας που δεν χρησιμοποιούνται.
 • Αρκετές επιλογές φιλοξενίας: Σε αντίθεση με το Bluehost, το A2 Hosting παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας. Για παράδειγμα, με τα σχέδιά τους VPS, προσφέρουν έναν μη διαχειριζόμενο διακομιστή, διαχειριζόμενο διακομιστή, διακομιστή SSD με έκπτωση, κεντρικό διακομιστή κ.λπ..
 • Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου: Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, το A2 Hosting παρέχει δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Νικητής: Α2 Φιλοξενία

Bluehost vs. A2 Hosting – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το Bluehost παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Για να εστιάσουν στην άμεση υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου, έχουν διακόψει την υποστήριξη μέσω email. Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε πολύ απασχολημένοι για να περιμένετε έναν αντιπρόσωπο να απαντήσει μέσω ζωντανής συνομιλίας, δεν θα μπορείτε να επιλύσετε το ερώτημά σας υποστήριξης.

Το A2 Hosting παρέχει 24ωρη υποστήριξη μέσω 3 τρόπων: ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και email. Η ισχυρή βάση γνώσεων τους εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το A2 Hosting, βήμα προς βήμα.

Νικητής: Α2 Φιλοξενία

Bluehost vs. A2 Hosting – Τιμολόγηση

Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση μεταξύ των τιμών για διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας από το Bluehost και το A2 Hosting:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Μπλε Χοστ2,75 $ / μήνα.2,75 $ / μήνα.19,95 / μήνα.19,99 $ / μήνα.79,99 $ / μήνα.
Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνα.3,92 $ / μήνα.11,99 $ / μήνα.5 $ / μήνα.99,59 $ / μήνα.

Από τον πίνακα, μπορείτε να δείτε ότι το Bluehost παρέχει προσιτά προγράμματα φιλοξενίας για κοινόχρηστους, WordPress και αποκλειστικούς διακομιστές. Για το VPS, τα σχέδια της A2 Hosting είναι φθηνότερα χάρη στην μη διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας τους.

Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress της A2 Hosting είναι επίσης φθηνότερα από αυτά του Bluehost. Όμως, γενικά, το Bluehost παρέχει πιο προσιτές υπηρεσίες φιλοξενίας, ειδικά για αρχάριους.

Η Bluehost έγινε επίσης στη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Νικητής: Bluehost

Ανακεφαλαίωση – Bluehost εναντίον A2 Hosting

Πιστεύουμε ότι το Bluehost είναι ένας καλύτερος πάροχος φιλοξενίας συνολικά από το A2 Hosting. Όχι μόνο το Bluehost παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας, αλλά επίσης καθιστά όλη τη διαδικασία ενσωμάτωσης εξαιρετικά εύκολη.

Ακόμα κι αν είστε εντελώς νέος στον ιστότοπο, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα έναν ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξετε στην τεκμηρίωσή του.

Όταν ξεκινάτε, μπορεί να αισθάνεστε ότι η κατασκευή ενός ιστότοπου είναι αρκετά ακριβή. Ωστόσο, με τη χαμηλή εισαγωγική τιμή της Bluehost, μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο με μόλις 2,75 $. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν όνομα τομέα και ένα πιστοποιητικό SSL.

 • Bluehost εναντίον HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost εναντίον GreenGeeks
 • Bluehost vs Liquid Web

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που να ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό και στους επιχειρηματικούς σας στόχους. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε την πλήρη κριτική Bluehost ή την αναλυτική κριτική φιλοξενίας Α2.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map