Bluehost vs WP Engine Comparison (2020) – Εδώ είναι ο νικητής

BlueHost Vs Wp Engine


WP Engine vs Bluehost: ποιος πάροχος έχει πραγματικά τις καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress; Οι Bluehost και WP Engine είναι και οι δύο κορυφαίοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress στην αγορά, αλλά ήρθε η ώρα να επιλέξετε τον πραγματικό πρωταθλητή.

Ενώ το WP Engine είναι μια λύση διαχειριζόμενης φιλοξενίας που βασίζεται σε WordPress, το Bluehost σάς παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Στην αμερόληπτη σύγκριση φιλοξενίας WordPress μεταξύ Bluehost και WP Engine, θα εξηγήσουμε πώς διαφέρουν μεταξύ τους. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Bluehost vs WP Engine – Επισκόπηση

bluehost-register-domain-name-free

Το Bluehost είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Είναι επίσης μια επίσημα προτεινόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress από το WordPress.org.

Το Bluehost προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας που εστιάζουν στο WordPress, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία WordPress, διαχείριση φιλοξενίας WordPress και φιλοξενία WooCommerce. Πέρα από τις επιλογές που εστιάζουν στο WordPress, παρέχουν επίσης κοινόχρηστες υπηρεσίες VPS και υπηρεσίες φιλοξενίας.

Μηχανή WP

Το WP Engine, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην παροχή διαχειριζόμενων λύσεων φιλοξενίας WordPress. Είτε ξεκινάτε ένα ιστολόγιο είτε εκτελείτε επιχείρηση σε επίπεδο επιχείρησης με ανάπτυξη εκτός του διαγράμματος, θα βρείτε τη σωστή λύση φιλοξενίας για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Εκτός από τη φιλοξενία WordPress, θα έχετε επίσης premium πρόσβαση σε 35+ θέματα StudioPress δωρεάν. Σας εξοπλίζουν επίσης με μια σειρά από λύσεις απόδοσης και ολοκλήρωσης για να χτίσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Bluehost vs WP Engine – Ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Η ταχύτητα είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή φιλοξενίας WordPress. Ακόμη και καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου μπορεί να οδηγήσει σε μείωση 7% στις μετατροπές. Για να μην αναφέρουμε, εάν δεν λάβετε σοβαρά υπόψη την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου, θα αφήσετε πολλά χρήματα στο τραπέζι.

Για να αναλύσουμε την ταχύτητα και τον χρόνο λειτουργίας των διακομιστών φιλοξενίας για τη σύγκριση WP Engine εναντίον Bluehost, δημιουργήσαμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο και στους δύο διακομιστές φιλοξενίας, κάνοντας εγγραφή στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους.

Πραγματοποιήσαμε μερικές διαφορετικές δοκιμές στους ιστότοπους δοκιμών μας:

 • Δοκιμή Pingdom για παρακολούθηση των χρόνων φόρτωσης και της διαθεσιμότητας.
 • Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου για την ανάλυση της απόδοσης των διακομιστών κατά τη διάρκεια του μέγιστου χρόνου φόρτωσης.
 • Δοκιμή Bitcatcha για τον προσδιορισμό της απόδοσης των διακομιστών σε 8 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες αγνοώντας το περιεχόμενο.

Ας δούμε τα αποτελέσματα.

δοκιμή ταχύτητας bluehost

Σύμφωνα με το τεστ Pingdom, ο ιστότοπος δοκιμών Bluehost πήρε 689 m όταν δοκιμάστηκε από τη Νέα Υόρκη, που είναι ταχύτερος από το 94% των δοκιμασμένων ιστότοπων.

δοκιμή ταχύτητας wpengine

Ενώ ο ιστότοπος δοκιμών WP Engine χρειάστηκε μόνο 582 ms για φόρτωση, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι γρηγορότερος από το 96% των δοκιμασμένων ιστότοπων.

wpengine loadimpact test test

Είναι επίσης σημαντικό να αναλύσετε εάν ο διακομιστής φιλοξενίας μπορεί να επιβιώσει από μια αύξηση της κίνησης. Για τη δοκιμή αύξησης της κυκλοφορίας, χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο που ονομάζεται Load Impact. Στείλαμε μερικούς εικονικούς χρήστες στους ιστότοπούς μας και σταδιακά δημιουργήσαμε έως 100 επισκέπτες κάθε φορά για να δούμε πώς αποδόθηκαν οι διακομιστές.

Από τη δοκιμή μας, είναι προφανές ότι ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο σε διακομιστές Bluehost ή WP Engine.

δοκιμές απόκρισης διακομιστή bluehost

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, ο διακομιστής Bluehost ανταποκρίθηκε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο.

wpengine bitcatcha χρόνος απόκρισης διακομιστή

Η συνολική απόδοση βαθμολογήθηκε C από την BitCatcha, ενώ η WP Engine βαθμολογήθηκε με A από την BitCatcha.

Νικητής: WP Engine

Bluehost vs WP Engine – Ευκολία χρήσης

Bluehost cPanel

Η Bluehost ανανεώνει συνεχώς την εμπειρία επιβίωσής τους για να διασφαλίσει ότι ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει εύκολα έναν ιστότοπο χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL, εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ και ό, τι άλλο χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας.

wpengine ο λογαριασμός μου

Αντίθετα, το WP Engine επικεντρώνεται σε ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας και επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων. Διαχειρίζονται όλες τις τεχνικές βελτιστοποίησης του διακομιστή σας για βελτιωμένη απόδοση. Παίρνετε μια ωραία ρύθμιση φιλοξενίας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη λειτουργία ιστότοπων WordPress. Δεν σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε πρόσθετα για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας, όπως CDN ή προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης.

Ενώ μπορείτε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο WordPress στο WP Engine χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βελτιστοποίηση και την ασφάλεια του WordPress, η πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι η σωστή λύση για όλους. Επιπλέον, υπάρχει μια μικρή καμπύλη μάθησης που πρέπει να αντιμετωπιστεί εάν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας στο WP Engine.

Νικητής: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Χαρακτηριστικά

Η φιλοξενία Bluehost απευθύνεται κυρίως σε χρήστες αρχάριου επιπέδου, οπότε μπορείτε να περιμένετε από όλες τις δυνατότητες αρχικού επιπέδου να ξεκινήσουν ένα ιστολόγιο ή ιστότοπο, όπως εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, αποθήκευση SSD, δωρεάν SSL, προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ κ.λπ..

Με ένα ελαφρώς πιο ακριβό πρόγραμμα, θα λάβετε απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπου, προσφορές μάρκετινγκ αξίας 200 $ κ.λπ..

Όντας μια διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας WordPress, το WP Engine υπόσχεται υψηλή διαθεσιμότητα, υποστηριζόμενο από το Amazon Web Services και το Google Cloud Platform.

Τα σχέδια φιλοξενίας τους διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία ενσωματωμένων εργαλείων για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε, να δοκιμάσετε και να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας. Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας, θα έχετε premium πρόσβαση σε 35+ θέματα StudioPress δωρεάν. Επιπλέον, θα έχετε επίσης εργαλεία 1 κλικ για να ρυθμίσετε περιβάλλοντα ανάπτυξης, στάσης και παραγωγής.

Νικητής: WP Engine

Bluehost vs WP Engine – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το Bluehost παρέχει υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Σε μια προσπάθεια να επικεντρωθούν στην παροχή άμεσης υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου, έχουν διακόψει την υποστήριξη μέσω email. Το μειονέκτημα είναι ότι εάν είστε πολύ απασχολημένοι και δεν μπορείτε να περιμένετε έναν αντιπρόσωπο να απαντήσει μέσω ζωντανής συνομιλίας, δεν θα μπορείτε να επιλύσετε το ερώτημά σας υποστήριξης. Αυτό μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικό για τους χρήστες που θέλουν να λύσουν σύνθετα ζητήματα που ενδέχεται να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν.

Με το πρόγραμμα εκκίνησης, το WP Engine προσφέρει μόνο υποστήριξη συνομιλίας 24/7. Η τηλεφωνική υποστήριξη διατίθεται μόνο με τα πιο ακριβά πακέτα τους, ξεκινώντας από 115 $ ανά μήνα.

Νικητής: Bluehost

Bluehost vs WP Engine – Τιμολόγηση

Η κανονική τιμολόγηση για το κοινόχρηστο web hosting Bluehost ξεκινά από 7,99 $ ανά μήνα. Το κόστος εκκίνησης ενός νέου ιστότοπου (το οποίο περιλαμβάνει το όνομα τομέα και το κόστος φιλοξενίας ιστού) μπορεί να είναι ακριβό εάν μόλις ξεκινήσετε. Γι ‘αυτό διαπραγματευτήκαμε μια συμφωνία με την Bluehost για να προσφέρουμε στους χρήστες μας έκπτωση 65% στο web hosting. Με το Bluehost, πρέπει να πληρώνετε μόνο 2,75 $ το μήνα. Εκτός από μια τεράστια έκπτωση, θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού από την Bluehost.

Η κανονική τιμολόγηση για το WP Engine ξεκινά από 35 $ ανά μήνα. Εάν θέλετε μια μηνιαία συνδρομή, τότε μπορείτε να λάβετε έκπτωση 30% στο WP Engine, οπότε θα πρέπει απλώς να πληρώσετε 24,50 $ ανά μήνα.

Με μια ετήσια συνδρομή, μπορείτε να λάβετε 5 μήνες δωρεάν με τον κωδικό κουπονιού WP Engine: WPBeginner30

Νικητής: Bluehost

Το Bluehost είναι επίσης η # 1 επιλογή για την καλύτερη υπηρεσία Web Hosting στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανακεφαλαίωση: Bluehost vs WP Engine

Για αρχάριους, το Bluehost είναι η καλύτερη επιλογή καθώς συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress. Όταν ξεκινάτε, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress, το οποίο κοστίζει μόλις 2,75 $ το μήνα. Προσφέρουν επίσης μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, η οποία ξεκινά από 19,95 $ ανά μήνα.

Το WP Engine, από την άλλη πλευρά, είναι μια από τις καλύτερες διαχειριζόμενες λύσεις φιλοξενίας WordPress που διατίθενται στην αγορά. Εάν δεν θέλετε να βελτιστοποιήσετε τη φιλοξενία WordPress μόνοι σας, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε το WP Engine για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Θα θέλατε επίσης να διαβάσετε τη γνώμη των ειδικών μας μεταξύ:

 • Bluehost εναντίον HostGator
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion hosting
 • Bluehost εναντίον GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Εάν σας αρέσει η σύγκριση μας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας στο Bluehost καθώς και την πλήρη αναθεώρηση του WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map