HostGator εναντίον DreamHost (2020) – Μια λεπτομερής σύγκριση!

HostGator εναντίον DreamHost


Αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας: HostGator ή DreamHost; Είναι 2 από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων εκεί έξω. Αλλά το ένα πρέπει να είναι καλύτερο από το άλλο, σωστά?

Στην ΑΜΕΣΗ σύγκριση μεταξύ HostGator και DreamHost, θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε την καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

HostGator εναντίον DreamHost – Επισκόπηση

hostgator-web-hosting

Το HostGator και το DreamHost είναι 2 από τους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά. Το HostGator ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα φιλοξενεί πάνω από 8 εκατομμύρια ιστότοπους. Το DreamHost, από την άλλη πλευρά, ιδρύθηκε το 1996, ένα χρόνο πριν από την έλευση της Google. Εξυπηρετούν πλέον περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, ιστολόγια και εφαρμογές με περισσότερους από 400 χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Και οι δύο είναι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων συμβατές με PCI.

Ενώ η Endurance International Group απέκτησε το HostGator το 2012, το DreamHost εξακολουθεί να ανήκει και να λειτουργεί ανεξάρτητα.

όνειρο

Τόσο το HostGator όσο και το DreamHost παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φιλοξενίας, όπως κοινόχρηστο, VPS και αποκλειστικό διακομιστή. Και οι δύο αναδεικνύουν ιδιαίτερα τον κοινόχρηστο χώρο φιλοξενίας με τα προσιτά τους σχέδια φιλοξενίας.

HostGator εναντίον DreamHost – Speed ​​και Uptime

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπου. Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων συχνά καυχιέται για τους υψηλούς χρόνους απόκρισης διακομιστή και τις εγγυήσεις λειτουργίας τους.

Για να ελέγξουμε αν ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία, εγγραφήκαμε για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους και δημιουργήσαμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο τόσο στο HostGator όσο και στο DreamHost. Για να αντικατοπτρίσουμε το ζωντανό περιβάλλον ιστότοπου στους ιστότοπους δοκιμών, εγκαταστήσαμε το προεπιλεγμένο θέμα WordPress και προσθέσαμε εικονικό περιεχόμενο μαζί με ορισμένες εικόνες.

Και μετά πραγματοποιήσαμε μερικές διαφορετικές δοκιμές απόδοσης στους ιστότοπους δοκιμών μας:

 • Δοκιμή Pingdom: Για παρακολούθηση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας.
 • Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου: Για να δείτε πώς αποκρίνεται ο διακομιστής κατά τη διάρκεια μιας αύξησης της κυκλοφορίας.
 • Δοκιμή Bitcatcha: Για καταγραφή του χρόνου απόκρισης διακομιστή σε 8 διαφορετικές διεθνείς τοποθεσίες αγνοώντας εντελώς το περιεχόμενο.

Και εδώ είναι τα αποτελέσματά μας:

speedtest hostgator

Σύμφωνα με το Pingdom, το HostGator πήρε 691 m για να φορτώσει όταν δοκιμάστηκε από το Ντάλας. Αυτό είναι ταχύτερο από το 94% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

δοκιμή ταχύτητας dreamhost

Ο ιστότοπος δοκιμών DreamHost φορτώθηκε σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο, που είναι ταχύτερος από το 97% όλων των δοκιμασμένων ιστότοπων.

loadimpact hostgator

Σύμφωνα με το Load Impact, ο διακομιστής HostGator μας ανταποκρίθηκε γρήγορα έως ότου υπήρχαν περίπου 80 επισκέπτες κάθε φορά. Καθώς η κίνηση αυξήθηκε, ο ιστότοπος άρχισε να επιβραδύνεται.

δοκιμή dreamhost loadimpact

Όπως μπορείτε να δείτε στο γράφημα, ο ιστότοπός μας DreamHost παρέμεινε σταθερός κατά τη διάρκεια του τεστ αύξησης της κυκλοφορίας. Ο αριθμός των ζωντανών επισκεπτών δεν επηρέασε τον χρόνο απόκρισης.

bitcatcha-hostgator

Σύμφωνα με το τεστ Bitcatcha, ο διακομιστής HostGator μας απάντησε σε ένα κλάσμα δευτερολέπτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ ο χρόνος απόκρισης ήταν σχετικά υψηλός σε διεθνείς τοποθεσίες, εξακολουθούσε να ανταποκρίνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Ο διακομιστής του HostGator βαθμολογήθηκε C από την Bitcatcha, ενώ ο ιστότοπός μας DreamHost βαθμολογήθηκε με Α+.

dreamhost bitcatcha

Νικητής: DreamHost

HostGator εναντίον DreamHost – Ευκολία χρήσης

hostgator-cpanel

Σε αντίθεση με το HostGator, το DreamHost δεν συνοδεύεται από ταμπλό cPanel. Αντ ‘αυτού, έχουν τον δικό τους πίνακα ελέγχου μέσω διαδικτύου.

dreamhost διαχείριση τομέων

Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τον πιο δημοφιλή πίνακα ελέγχου φιλοξενίας ιστού (cPanel), τότε υπάρχει λίγο καμπύλη εκμάθησης που πρέπει να αντιμετωπίσετε πριν χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του DreamHost.

Νικητής: HostGator

HostGator εναντίον DreamHost – Χαρακτηριστικά

Το καλύτερο πράγμα για το HostGator είναι ότι σας παρέχουν περισσότερες δυνατότητες φιλοξενίας από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές τους.

Προτού αρχίσουμε να κοιτάμε πώς το HostGator αντιμετωπίζει το DreamHost όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, ας το ρίξουμε το αντίστροφο – μερικές περιοχές όπου το DreamHost υπερέχει σε σύγκριση με το HostGator.

Αποθήκευση SSD:

Το DreamHost προσφέρει χώρο αποθήκευσης Solid State Drives, ενώ το HostGator προσφέρει χώρο αποθήκευσης σκληρού δίσκου (HDD). Το SSD έχει αποδειχθεί ότι είναι ταχύτερο από τους σκληρούς δίσκους για έως και 2 φορές.

Δωρεάν όνομα τομέα:

Κατά την εγγραφή, το DreamHost σάς παρέχει ένα δωρεάν όνομα τομέα ενώ το HostGator δεν προσφέρει ένα. Ωστόσο, η δωρεάν προσφορά ονόματος τομέα είναι περισσότερο ένα τέχνασμα μάρκετινγκ παρά μια χρήσιμη λειτουργία, επειδή εάν καταχωρίσετε ένα όνομα domain στο DreamHost δωρεάν, θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 15 $ ετησίως μετά το πρώτο έτος. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα σε έναν καταχωρητή τομέα όπως το Domain.com με μόλις 12 $ ετησίως.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε μακροπρόθεσμα το κόστος τομέα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν καταχωρητή ονόματος τομέα.

Εκτός από την αποθήκευση SSD και ένα δωρεάν όνομα τομέα, το HostGator τραβάει μίλια μπροστά από το DreamHost όσον αφορά τις δυνατότητες…

 • Απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Με το HostGator, λαμβάνετε απεριόριστους λογαριασμούς email με οποιοδήποτε από τα πακέτα φιλοξενίας τους. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε το πιο ακριβό σχέδιο για τη δημιουργία email με τον λογαριασμό φιλοξενίας DreamHost.
 • Προηγμένος δημιουργός ιστότοπων: Τόσο το DreamHost όσο και το HostGator προσφέρουν στους κατασκευαστές ιστότοπων τα σχέδια φιλοξενίας τους, αλλά το οικοδόμο του HostGator παραμένει μπροστά από την καμπύλη με τις προηγμένες λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένης μιας βιτρίνας ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Δωρεάν αποκλειστική IP: Με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας υψηλού επιπέδου του HostGator, έχετε δωρεάν αφιερωμένα εργαλεία IP και SEO, ενώ το DreamHost δεν προσφέρει κανένα από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του.
 • Δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις: Με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας HostGator, λαμβάνετε διαφημιστικές πιστώσεις αξίας 200 $ για να προσελκύσετε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Τα προγράμματα φιλοξενίας του DreamHost δεν συνοδεύονται από δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις.

Νικητής: HostGator

HostGator εναντίον DreamHost – Υποστήριξη και τεκμηρίωση

Το HostGator έχει περισσότερους από 850 υπαλλήλους για να παρέχει ανώτερη υποστήριξη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η διαδικτυακή πύλη υποστήριξής τους καλύπτει κάθε πτυχή της δημιουργίας ενός ιστότοπου με το HostGator. Περιέχει πάνω από 500 εκπαιδευτικά βίντεο και 680 άρθρα βοήθειας.

Αντίθετα, η υποστήριξη του DreamHost είναι αξιολύπητη. Ενώ συχνά διαφημίζουν 24/7 υποστήριξη, η πραγματικότητα είναι ότι προσφέρουν μόνο 24/7 υποστήριξη μέσω email. Ωστόσο, χρειάζονται σχεδόν μια μέρα για να επιλυθεί το αίτημά σας υποστήριξης μέσω email.

Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη μόνο κατά τις 5πμ – 10μμ PST, 7 ημέρες την εβδομάδα. Παρόλο που τα αιτήματα επανάκλησης είναι διαθέσιμα, πρέπει να πραγματοποιήσετε μια εφάπαξ πληρωμή ή να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση επιστροφών για αριθμούς εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Νικητής: HostGator

HostGator εναντίον DreamHost – Τιμολόγηση

Ακολουθεί μια λεπτομερής σύγκριση μεταξύ της τιμολόγησης για διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας από το DreamHost και το HostGator.

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 $ / μήνα.5,95 $ / μήνα. (Σύννεφο)4,95 $ / μήνα.19,95 $ / μήνα.119,00 $ / μήνα.
DreamHost2,59 $ / μήνα.16,95 $ / μήνα. (Διαχειριζόμενο)4,50 $ / μήνα.13,75 $ / μήνα.169,00 $ / μήνα.

Η κανονική τιμή για το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας του DreamHost ξεκινά από 10,95 $ το μήνα. Ωστόσο, έχουμε κάνει μια αποκλειστική συμφωνία με το DreamHost, οπότε θα πρέπει να πληρώνετε μόνο 2,59 $ το μήνα.

Το DreamHost προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, οπότε δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τις τεχνικές βελτιστοποίησης του διακομιστή για την ενίσχυση της απόδοσης του ιστότοπού σας, επειδή το DreamHost το χειρίζεται για εσάς.

Από την άλλη πλευρά, το HostGator προσφέρει φιλοξενία cloud στο WordPress, η οποία παρέχει ταχύτερη εμπειρία στον ιστότοπο από το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού HostGator για να λάβετε ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση.

Το HostGator προσφέρει επίσης τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών.

Αν ψάχνετε για τα φθηνότερα εισαγωγικά προγράμματα φιλοξενίας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το DreamHost. Λάβετε υπόψη ότι μετά την αρχική περίοδο πληρωμής, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις κανονικές τιμές τους.

Νικητής: DreamHost

Ανακεφαλαίωση: HostGator εναντίον DreamHost

Μετά τη σύγκριση μας, είναι προφανές ότι το HostGator είναι η καλύτερη επιλογή για τον ιστότοπό σας. Όχι μόνο παρέχουν τόνους χρήσιμων λειτουργιών φιλοξενίας, αλλά ο πίνακας ελέγχου τους είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση.

Η βραβευμένη υποστήριξη του HostGator ανέκαθεν υποστήριζε. Σε αντίθεση με το DreamHost, παρέχουν 24ωρη υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email.

Με το DreamHost, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ξεχωριστή πληρωμή για τηλεφωνική υποστήριξη. Ενώ διατίθεται δωρεάν υποστήριξη επιστροφής κλήσης, περιλαμβάνεται μόνο στην πιο ακριβή βαθμίδα τιμολόγησης.

Επίσης, θέλετε να δείτε τις συγκρίσεις των ειδικών μας,

 • HostGator εναντίον GreenGeeks
 • HostGator vs InMotion Hosting
 • HostGator εναντίον iPage
 • HostGator εναντίον Liquid Web
 • HostGator vs A2 Hosting

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σάς βοήθησε να επιλέξετε μεταξύ HostGator και DreamHost. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση HostGator και σε βάθος κριτική του DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map